Проучване на Fleshlight Flight pilot & instructor 2021 thesocialu101.com

Проучване на Fleshlight Flight pilot & instructor

8.4
Нашият избор
Fleshlight полет-testbericht

Най-добрият полет Fleshlight ви позволява да летите

Ако знаете “нормалните” Fleshlights досега, ще се заинтересувате от разликата в Fleshlight Flight.

Нашият избор

Fleshlight предлага напълно автоматизирано изживяване за ръчна употреба или чрез свързване на вашата играчка с интерактивния свят

Поради по-малките си размери, дизайнът изглежда по-скоро като фенерче – но всъщност стимулацията е същата като за сравнение? Дали летният ръкав е подходящ дори за големи пениси?

Когато Fleshlight Flight отиваше в продажба с пилотния канал, трябваше веднага да го пробвам, за да стигна до дъното на тези и други въпроси. Интересувах се от разликата в каналите “Навигатор” и “Инструктор”. В този преглед ще ви разкажа как се чувствах тази текстура. Ако имате някакви въпроси или коментари или дори искате да споделите свой собствен опит, моля, пишете ми с помощта на функцията за коментари в този отчет за теста.

Fleshlight flight pilot

Fleshlight Flight – с две текстури

Преди да започна моя преглед, трябва да отбележа, че има два канала: “Инструкторът” и “Пилотната” текстура.

  • Флаш пилотът Fleshlight има същата основна конструкция като оригиналната Fleshlights. Основната разлика е мат черен цвят и извитата форма на корпуса. Тъканта на ръкава предлага напълно ново емоционално измерение в сравнение с нормалните модели на Fleshlight. Мастурбацията е малко по-лесно, защото секс играчката е много по-малка. Благодарение на ограничеността, каналните структури се чувстват много по-интензивни.
  • Инструкторът на полета Fleshlight е разширена версия на пилотния модел. Той е проектиран специално дискретно за пътуващите със самолет. Каналът има същата дължина, но различна структура в сравнение с пилота. Пилотното калъфче има матов черен цвят, а корпусът на инструктор за полет има благороден, бял гладък цвят – сравним с iPod или друго устройство на Apple.

Нагоре Fleshlight Проверете цената Кратки ползи
�� Fleshlight Flight
(Нашият избор)
Компактна, перфектна форма
�� Fleshlight Destroya
(Интензивно)
Много строга и интензивна текстура
Тори Блек
(Второ място)
Устойчиво стимулиране
Fleshskins – Grip Изключително дискретно и лесно се крие
Турбо запалване Добре, но не се сравнява с останалите

Дискретен дизайн

Серията модели Fleshlight Flight е особено подходяща за пътуване. Серията модели е по-къса и по-компактна от обикновените Fleshlights. Вътрешните канали са с 5,5 сантиметра по-къси, отколкото при обикновените серии Fleshlight.

Отворът във вътрешния канал е оформен като турбина, без оригинални впечатления от срамни устни, анус или уста. Случаят е елегантен, стилен и все още ненатрапчив. Мастурбаторът е с обща дължина 20,5 сантиметра, вътрешният канал е дълъг 15,24 сантиметра. Вложката е изработена от млечнобял Superskin материал (гелна вложка).

Случаят няма обичайния вътрешен диаметър от 10 сантиметра, той е само между 5,5 и 8 сантиметра. Компактният модел за пътуване тежи само 355 грама (за разлика от 560 грама). Fleshlight Flight Series е известен също като Fleshjack.

Както вече показват имената на каналите и продуктите, летателните мастурбатори са предназначени за въздушно пътуване. По този начин, тази секс играчка е особено интересна за мъжете, които трябва да пътуват много професионално. Ако кутията и ръкавът също се съхраняват отделно в куфара или ръчния багаж, никой служител по сигурността не може да приеме, че това е играчка за секс.

Аз дори смея да кажа, че 99% от хората, които не познават Fleshlight, не знаят какво е “нещо”. Това е особено практично, ако съпругата, приятелката, родителите или децата не трябва да научат за тайното удоволствие.

Fleshlight Fligh Pilot KanalСтруктурата на пилотния fleshlight

За пътуващия мастурбатор Fleshlight Flight производителят ILF избра популярната текстура на Fleshlight Destroya, която е леко модифицирана за използване като пилотен канал във Fleshlight Flight. Резултатът е много привлекателен и предлага интензивно стимулиране.

Скъсеният канал Destroya има конични болтове, вакуумна камера, последвана от различни структури на шипове. В края на вътрешния канал има стимулиращи жлебове, които гарантират много интензивен масаж на жълъд. Разширяващият се вътрешен канал има вътрешен диаметър между 0,6 и 1,9 сантиметра.

Млечно-бял Superskin ” материалът се чувства почти като жива кожа. Меката и гел-подобна вложка е изработена от същия материал като вложките на обикновените Fleshlights, но не е оцветена в кожа. Прозрачното млечно оцветяване на вложката напомня на Fleshlight ICE.

Преглед на моите лични преживявания

Първо впечатление с полета Fleshlight

След като реших да поръчам Fleshlight Flight, с пилотния канал, след многобройните си редовни модели Fleshlight, нетърпеливо чаках доставката. Пакетът пристигна след 4 дни от Испания от UPS и беше, както обикновено, отлично опакован. Всеки пакет Fleshlight е снабден с два оригинални печата, така че всеки купувач да може незабавно да разпознае, че е неотворен (нов) оригинален продукт.

Първият поглед към новата ми мъжка играчка беше много положителен. Случаят е, както е добре известен, направен от твърда, здрава пластмаса. Вътре в меката и кадифена вложка. Предният, голям капак на корпуса е захванат с байонетна брава, която не е завита с резба. Задният капак на корпуса, от друга страна, има резба, така че да можете да го развиете по-лесно за почистване, но също така да регулирате всмукателния ефект на вакуумната камера с резбата. Проста технология, страхотен ефект.

Стандартният случай на обикновените Fleshlights е доста гладък, а полетното отделение, от друга страна, е проектирано с груби точковидни вдлъбнатини, които по-скоро са устойчиви на удари. Калъфът лежи здраво в ръката, дори и с хлъзгави пръсти (например слънце на прах, смазка).

Текстурата е стегната и възбудена

Както обикновено, поставих във вътрешния канал Fleshlube (смазка на водна основа) и отоплях новия ми полет Fleshlight с моя топлив ръкав. Млечният прозрачен супершинов материал се чувства точно както го познавам и го обичам. Фактът, че входът беше запазен по-скоро неутрален, не ме безпокоеше, когато влязох.

Скъсеният канал Fleshlight Destroya дразни интензивно глината и пениса, особено когато се натрупва силен вакуум. Така че тези интензивни стимули не ме довеждаха твърде бързо до оргазъм, аз мастурбирах само бавно в началото.

TOP fleshlight

7
Перфектно усещане
7.1
страхотен
6.9
страхотен
6.9
страхотен
6.7
страхотен

Това имаше предимството, че мога да усетя точно различните камери и структури на пилотния канал. Въпреки цялата предпазливост не успях да предотвратя бърз, но много интензивен оргазъм. Най-интензивните структури на вътрешния канал могат да бъдат намерени в пилотния канал в зоната на предните 10 сантиметра. Намирам това разделение за много похвално, защото и мъжете с доста кратък пенис могат да разчитат на интензивен опит за мастурбация.

Особено интересно е възможността лесно да отворите или затворите второто капаче на винта, за да смените ефекта на вакуума на вложката. Когато винтовото капаче е напълно затворено, вакуумният ефект е наистина интензивен и абсорбиращ.

Лесно почистване и хигиена на текстурата

Почистването е същото като при конвенционалните светлини. Останах свикнал да изплаквам всеки модел Fleshlight непосредствено след употребата под чешмата, така че и наистина всички остатъци от смазочни материали и сперматозоиди да бъдат елиминирани.

Ако е необходимо, FleshWash или Isopropanol могат да се използват за поддържане на грижа за влага след почистване. Това има дезинфекционен ефект и убива микроби и гъбички. Също така бих препоръчал редовното използване на Renewing Powder, защото млечния прозрачен материал ще се чувства лепкав в някакъв момент.

Вътрешният канал на моделите Fleshlight Flight е тесен, но доста твърд – и може да се изсуши добре. Препоръчвам ви да ускорите процеса на сушене, като оставите тънка кърпа (кърпа, кърпа, кухненска хартия) в канала за около шест часа. След изсушаване оставете двете капаци отворени за няколко дни, за да предотвратите плесени. Отоплител на ръкава също намалява времето за изсъхване.

Заключение на моя Fleshlight полетен преглед

Наистина ми хареса теста с Fleshlight Flight. Не само че можех да почувствам много интензивно стимулиране, но и оптиката на Fleshlight Flights ме убеди.

Случаят е наистина дискретен и удобен. Това дори не е забележимо в багажа ви. Ако имате мастурбатор веднъж отворен в хотелската стая, едва ли една стая разпознава.

Кратка оценка

Fleshlight Flight е освен Fleshlight Blade и продуктовата серия Sex-in-a-Can, друга по-малка версия на класическия Fleshlight. Основната концепция за комбиниране на мека вложка с твърд корпус също остана непроменена при Fleshlight Flight. Най-важната разлика вероятно е по-малкият размер, защото както корпусът, така и вложката на Fleshlight Flight са значително по-малки, отколкото при класическия Fleshlight.

За сравнение: Дължината на корпуса на нормалната Fleshlight е 25 см, а дължината на вложката е 22,5 см, Fleshlight Flight има само дължина на корпуса 19 см и дължина на вложката 17 см. В допълнение към по-късата дължина диаметърът е също по-малък и е само 7 см вместо 10 см. (Като цяло, тези пропорции напомнят много на продуктовата линия Sex-in-a-Can и всъщност Flight Insert също се вписва в случая Sex-in-a-Can.

Благодарение на по-малкия си размер Fleshlight Flight е много по-удобен и също така тежи по-малко (355 g вместо 560 g). И точно това е всичко, което прави Fleshlight Flight, защото този мастурбатор е проектиран преди всичко да бъде дискретен и ненатрапчив спътник на пътуването. Поради тази причина не само по-компактните размери, но и външният дизайн на вложката и калъфа се поддържат възможно най-неутрални. Ако нормалният Fleshlight е прекалено обемист за забавление по пътя, Fleshlight Flight вече предлага чудесна алтернатива, която може лесно да се съхранява и транспортира и най-вече не е ненужно забележима.

Информация за летене

В повечето случаи терминът “секс играчка” е свързан повече с “вибратори и вибратори за жени”. Изследване на Durex обаче показва, че почти 40% от мъжете сега понякога използват секс играчки за мастурбация. Въпреки това, качеството на мъжките sextoys, които се предлагат на пазара, оставя много да се желае в повечето случаи. Това със сигурност е една от причините, поради които мастурбаторите често се наричат ​​малко pejorative гуми pussies или jerk-offs.

Американската компания Interactive Life Forms, LLC. (кратък: I.L.F.) е разработил сложна гама от секс играчки за мъже. Със своята серия Fleshlight компанията доказва, че тя може да бъде “различна” и че мастурбаторите за мъже, които са подходящи за оргазъм, са напълно възможни.

Най-новото допълнение към фамилията Fleshlight е летален мастурбатор. I.L.F. обещава в рекламата, че мастурбаторът е идеален за въздушно пътуване. Artpussy има неутрално отваряне и дискретно жилище. Мастурбаторът не трябва да се забелязва по време на митнически проверки или проверки за сигурност с рентгеновата машина. Въпреки това, I.L.F. не е намалила емоционалната стабилност на пениса.

Дали Fleshlight Flight Pilot наистина доставя това, което Interactive Life Forms, LLC обещава, искахме да изясним в тест и тук е протоколът от теста. Ще научите как Fleshlight се сравнява с други изкуствени кобури и дали си струва да купите любовната играчка.

Проучване на Fleshlight Flight pilot & instructor
Перфектен за начинаещи
Най-добрият избор за вашите пари, силно препоръчваме!
8.4
Нашият избор
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics