Pussy Alexis Texas - Νέα πτήση από το Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Pussy Alexis Texas – Νέα πτήση από το Fleshlight

Για το Fleshlight με το άνοιγμα μουνί του Alexis Texas, ο κατασκευαστής Fleshlight ILF έχει σχεδιάσει μια άλλη δημιουργική εσωτερική δομή που δεν υπήρχε ποτέ σε αυτή τη μορφή πριν.

Είναι πάντα εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι σχεδιαστές προϊόντων της ILF συνεχίζουν να αναπτύσσουν πρωτότυπες ιδέες για καινοτόμες δομικές έννοιες που επεκτείνουν τον κόσμο του Fleshlight με πρόσθετους τύπους διέγερσης.

Η πολύ φυσική εμφάνιση του “Texas Tornado” δομή, προηγουμένως σε συνδυασμό με το μουνάκι Alexis του Τέξας, ευτυχώς συνεχίζει να παράγεται και είναι τώρα το αποκλειστικό εσωτερικό κανάλι του Butt Fleshlight.

Η επιλογή μας

Το κανάλι Outlaw δημιουργεί μια εκπληκτική και απίστευτη διαφοροποιημένη αίσθηση σφίξιμο, σε συνδυασμό με μια πολύ φυσική εμφάνιση ομαλή διέγερση.

Τι δουλεύει το Fleshlight Alexis Texas

Η νέα εσωτερική δομή ονομάστηκε “Outlaw” και ουσιαστικά αποτελείται από δύο μεγάλους θαλάμους με διπλά, τρία μέρη πτερύγια σε κάθε είσοδο και έξοδο θαλάμου.

Σε κάθε θάλαμο υπάρχουν διαμήκεις νευρώσειςΣτις εγκάρσιες πλευρές σε σχήμα ημισελήνου στο κανάλι Η διπλή βαλβίδα 3 τεμαχίων

Αυτά τα πτερύγια μοιάζουν με το Torrid Channel (Tori Black), αλλά είναι ελαφρώς μικρότερα και δεν κλείνουν εντελώς το εσωτερικό κανάλι.

Σε κάθε θάλαμο υπάρχουν πολύ έντονα διαμήκεις νευρώσεις, που εκτείνονται ελαφρά σπειροειδώς και περιορίζουν πολύ τη διάμετρο του καναλιού (μέχρι περίπου 8 mm).

Το Outlaw Channel είναι η προσωπική εσωτερική δομή του Fleshlight Girl Alexis Texas και είναι επομένως διαθέσιμη αποκλειστικά σε σχέση με το άνοιγμα της μουνί.

Ακριβώς στην είσοδο του καναλιού είναι τα πρώτα δύο πτερύγια τριών τμημάτων, το καθένα σχηματίζεται από εγκάρσια νευρώσεις σε σχήμα ημισελήνου, τα οποία προβάλλουν περίπου. 4 mm στο κανάλι.

Ακριβώς πίσω του είναι ο πρώτος θάλαμος 50 x 15 mm, ο οποίος είναι εξοπλισμένος στην εμπρόσθια και οπίσθια περιοχή με ένα δακτύλιο από πέντε μεσαίου μεγέθους σπυράκια.

Στο μεταξύ υπάρχουν πέντε πολύ έντονα διαμήκη νεύρα, το καθένα από τα οποία στεφανώνεται από πέντε μικρά nubs.

Στην έξοδο του πρώτου θαλάμου υπάρχουν και πάλι δύο πτερύγια τριών μερών, ακολουθούμενα από τον δεύτερο θάλαμο, ο οποίος έχει τις ίδιες διαστάσεις και δομικά στοιχεία όπως ο προηγούμενος θάλαμος.

Στη συνέχεια ακολουθούν δύο επιπλέον τρία πτερύγια, τα οποία οριοθετούν τον δεύτερο θάλαμο και ταυτόχρονα κλείνουν το κανάλι.

Αμέσως μετά τη διείσδυση στο στενό άνοιγμα μουνί του Alexis Texas, το γλουτάν αντιμετωπίζει τη διπλή βαλβίδα 3 τεμαχίων, η οποία λειτουργεί σαν μια μικρή αντίσταση και δημιουργεί μια διπλή σύντομη αλλαγή από το στενό σε ευρύ όταν διεισδύει.

Τα τρία μικρά φτερά κάμπτονται προς την κατεύθυνση της διείσδυσης και πυροδοτούν αρκετές υπέροχες παλμικές ερεθίσματα διέγερσης. Στη συνέχεια, συναντάτε το δαχτυλίδι του σπυρίδιου, το οποίο παράγει λεπτή ακριβή διέγερση γύρω από τα γλουτια.

Κατόπιν φτάνει ο πρώτος μεγάλος θάλαμος και κάποιος θα περίμενε στην πτώση της αντίθλιψης, αλλά ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο θάλαμος αισθάνεται σαν ένα “ατελείωτο σημείο συμφόρησης” και δημιουργεί ένα φανταστικό συναίσθημα στενότητας που γίνεται ακόμη πιο έντονο μέχρι το μέσο του θαλάμου και μόνο στη συνέχεια βαθμιαία υποχωρεί και πάλι.

Μια παρόμοια εξαιρετική στενότητα μπορεί να βιωθεί μόνο με το κανάλι Ultra Tight (η παραγωγή του οποίου δυστυχώς έχει διακοπεί πριν από λίγο καιρό) ή στην πίσω περιοχή του καναλιού Swallow.

Εντούτοις, στην αντίθετη κατεύθυνση η αντίθετη πίεση του υλικού είναι πολύ πιο ποικίλη, καθώς οι πέντε διαμήκεις νευρώσεις στην είσοδο του θαλάμου αρχίζουν στενά, γίνονται παχύτερες προς τη μέση και στενότερες και πάλι στην έξοδο του θαλάμου. Επιπλέον, οι διαμήκεις νευρώσεις είναι εκπληκτικά εύκαμπτες και στενεύουν σφιχτά γύρω από το βλεφαρίδες και κυριολεκτικά στρίβουν γύρω από τον άξονα του πέους.

Αυτή η σφιχτή διέγερση συμπληρώνεται με μικρή λεπτή διέγερση που παράγεται από τα μικρά σπυράκια στις διαμήκεις πλευρές.

Τελικά φτάνετε στη μετάβαση στον επόμενο θάλαμο και χάρη στη δεύτερη διπλή βαλβίδα 3 τεμαχίων ακολουθεί ένα άλλο υπέροχο συναίσθημα διείσδυσης με εντατική διέγερση βόσκησης.

Αυτά τα πτερύγια είναι τέλεια τοποθετημένα από το 12ο εκατοστό του καναλιού και ως εκ τούτου άριστα προσβάσιμα με μέσο μήκος πέους περίπου. 15 cm. Μπορείτε ακόμη και να φτάσετε στο δεύτερο θάλαμο, στο οποίο η γύρω σφίξιμο επαναλαμβάνεται.

Αν και υπάρχουν πολλά σπυράκια στο κανάλι εκτός νόμου, η συνολική διέγερση εξακολουθεί να αισθάνεται πολύ φυσική και “σαρκώδη” επειδή τα σπυράκια είναι σχετικά μικρά και επίπεδα και επομένως μόνο υποσυνείδητα, παρόμοια με την ελαφρώς χαλαρή επιφάνεια ενός πραγματικού κόλπου.

Ο θάλαμος μετάβασης με τις βαλβίδες μπορεί να αποθηκεύσει επαρκή αρνητική πίεση και ως εκ τούτου ένα υπέροχο αποτέλεσμα αναρρόφησης ξετυλίγει μετά από αρκετές ολισθήσεις εμπρός και πίσω, που συμπληρώνει την διέγερση άριστα.

Ο καθαρισμός του καναλιού Outlaw είναι λίγο πιο περίπλοκος, επειδή μεταξύ των διαμήκων νευρώσεων και μεταξύ των πτερυγίων παραμένουν πολλά γέλη ολίσθησης και υπολείμματα σπερματοζωαρίων.

Για το λόγο αυτό, συνιστάται να γυρίσετε προσεκτικά το ένθετο για καθαρισμό για μικρό χρονικό διάστημα. Η ξήρανση διαρκεί επίσης σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα (περίπου 4-5 ώρες) λόγω της πολύ στενής εσωτερικής διαμέτρου.

Αποτέλεσμα

Το Outlaw Channel δημιουργεί ένα φανταστικό και απίστευτα ποικίλο αίσθημα στενότητας, σε συνδυασμό με μια πολύ φυσική εμφάνιση, τη διέγερση βόσκησης. Η διείσδυση των διπλών βαλβίδων 3-μερών είναι πολύ διασκεδαστική και επιπλέον εμπλουτίζει την διέγερση με μεγάλη αίσθηση διείσδυσης.

Συνολικά, αυτό το κανάλι είναι μια μεγάλη εσωτερική δομή για τους λάτρεις των φυσικών, “σαρκωδών” ερεθισμάτων που αναζητούν, που θα ήθελαν επίσης να το έχουν ωραίο και σφιχτό.

Η επιλογή μας

Το κανάλι Outlaw δημιουργεί μια εκπληκτική και απίστευτη διαφοροποιημένη αίσθηση σφίξιμο, σε συνδυασμό με μια πολύ φυσική εμφάνιση ομαλή διέγερση.

Κριτικές χρηστών

Δεν είναι τελείως τέλειο, θα μπορούσε να ήταν …. λίγο πιο σφιχτό για να με εμψυχώσω από τους δοκιμαστές … .. να συστήσω …., αν και βρίσκω την απλή έκδοση PINK LADY σχεδόν καλύτερα.

Στέφαν

Πολύ καλή “αίσθηση”. Ζεσταίνουμε στο ψυγείο ή στο ζεστό νερό και απενεργοποιούμε το τζίνι.
Όχι 5 * γιατί παίρνω το «τελειώσιμο»: ξήρανση και ψεκασμό με την ” δύναμη ” (= το ίδιο με το Fleshpower και πολύ φθηνότερο) για λίγο καιρό.

Fridolin

Αγόρασα αυτό το παιχνίδι για τον άνθρωπο γιατί διαβάζω μόνο καλές περιόδους ύφεσης σε διαφορετικά φόρουμ.
Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι αυτού του είδους και ήμουν πολύ θετικά έκπληκτος πόσο πραγματικά αισθάνεται. Τοποθετήστε το σε ένα λουτρό ζεστού νερού για λίγο πριν χρησιμοποιήσετε και απολαύστε.

Το άρθρο έφτασε, διακριτικά γεμάτο. Αποσυσκευασμένο και δοκιμασμένο. Αισθάνεται πολύ πραγματική και η ποιότητα είναι εξαιρετική. Αγόρασα επίσης άμυλο καλαμποκιού. Είναι ακριβώς το ίδιο με το ακριβό προϊόν “Fleshlight Care”.

Αγοράστε και απολαύστε όταν βρίσκεστε μόνος σας στο σπίτι.

Αντωνάκης

Διαβάστε και δοκιμάστε κριτικές πελατών.
Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα συγκρίσιμο πριν, η ιδέα είναι να κατέχει ένα replica pornstar, όταν το δοκίμασα,
Ήμουν απόλυτα πεπεισμένος!
Το υλικό μυρίζει απλά, αισθάνεται εξαιρετικά απαλό και πραγματικό στην αφή και η διέγερση είναι 1Α!!!!!!!
Εύκολο στον καθαρισμό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικά, διότι αυτό δεν διακόπτει τη διέγερση και το λιπαντικό μπορεί να ξεπλυθεί πολύ εύκολα.
Συνιστάται για όλους όσους θέλουν κάτι καινούριο, ελπίζω ότι δεν θα σπάσει αμέσως, γιατί αυτή τη στιγμή είναι σε συνεχή χρήση: 0)))

Chris

Απλά έξυπνος! Το μόνο πράγμα που λυπάμαι είναι ότι δεν έχω αγοράσει το Fleshlight πριν! ΜΠΛΟΥΖΑ!!!!!!!
Για τη διασκέδαση την ίδια στιγμή ακριβώς το σωστό πράγμα!

Φράνκι

Το κομμάτι είναι απλώς πολύ διασκεδαστικό, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε στην μπανιέρα και να το τραβήξετε “σκληρότερα” χωρίς να το δυσκολευτείτε!
Αν δεν έχετε αρκετή αγάπη από τη φίλη σας, θα βρείτε ακριβώς το σωστό παιχνίδι για μοναχικές στιγμές εδώ ;-)

Tzunamik

Η επιλογή μας

Το κανάλι Outlaw δημιουργεί μια εκπληκτική και απίστευτη διαφοροποιημένη αίσθηση σφίξιμο, σε συνδυασμό με μια πολύ φυσική εμφάνιση ομαλή διέγερση.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics