Pussy Alexis Texas - New Booty från Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Pussy Alexis Texas – New Booty från Fleshlight

För Fleshlight med fusköppningen av Alexis Texas har Fleshlight-tillverkaren ILF utformat en annan kreativ inredningsstruktur som aldrig existerat i denna form innan.

Det är alltid imponerande att se att ILFs produktdesigners fortsätter att utveckla ursprungliga idéer för innovativa strukturella koncept som utökar Fleshlight-världen med ytterligare typer av stimulering.

Den väldigt naturliga “Texas Tornado” -strukturen, tidigare kombinerad med Alexis Texas’s fitta, lyckligtvis fortsätter att produceras och är nu den exklusiva inre kanalen hos hennes Butt Fleshlight.

Vår pick

The Outlaw-kanalen skapar en fantastisk och otroligt diversifierad påverkande täthetssensation, i kombination med en mycket naturlig framträdande jämn stimulering.

Vad jobbar Fleshlight Alexis Texas

Den nya interna strukturen kallades “Outlaw” och består huvudsakligen av två stora kamrar med dubbla, 3-deliga flikar vid var och en av kammarens ingångar och utgångar.

I varje kammare finns längsgående revbenVid kanalen ingång halvmåneformade tvärgående ribbor Den dubbla 3-delsventilen

Dessa flikar liknar Torridkanalen (Tori Black), men är något mindre och stänger inte helt den inre kanalen.

I varje kammare finns det mycket uttalade, längsgående längsgående revben, som springer litet spiralformigt och begränsar starkt kanaldiametern (upp till ca 8 mm).

Outlaw Channel är den personliga inre strukturen hos Fleshlight Girl Alexis Texas och är därför endast tillgänglig uteslutande i samband med hennes fittaöppning.

Direkt vid kanalingången är de första två 3-deliga flikarna, vilka var och en är formad av halvmåneformade tvärgående ribbor, som sträcker sig ca. 4 mm i kanalen.

Strax bakom den är den första 50 x 15 mm kammaren, som är utrustad i främre och bakre delen med en ring av fem medelstora finnar vardera.

Däremot finns fem mycket uttalade längsgående revben, som varje kronas av fem små knölar.

Vid utgången av den första kammaren finns det igen två 3-deliga flikar följt av den andra kammaren, som har samma dimensioner och strukturella element som den tidigare kammaren.

Sedan följer två ytterligare 3-deliga flikar, vilket avgränsar den andra kammaren och stänger samtidigt av kanalen.

Direkt efter att ha trängt in i Alexis Texas smala fitta öppnas glansen med den dubbla 3-deliga ventilen, som fungerar som ett litet motstånd och skapar en dubbel kort förändring från smal till bred när den tränger in.

De tre små flikarna böjer sig i riktning mot penetrationen och utlöser flera underbara, betande stimuleringsimpulser. Sedan kommer du över pimple-ringen, vilket ger subtil punktlig stimulation runt glans.

Då når man den första stora kammaren och man förmodar faktiskt att mottrycket faller, men exakt är motsatt fallet.

Det beror på att kammaren känns som en “oändlig flaskhals” och skapar en fantastisk känsla av täthet som blir ännu mer intens upp till mitten av kammaren och bara sedan gradvis sänker sig igen.

En liknande extrem smalhet kunde bara upplevas med Ultra Tight-kanalen (vars produktion tyvärr avbröts för en tid sedan) eller i den bakre delen av Swallow-kanalen.

I utrymmeskanalen är materialets mottryck emellertid mycket mer varierat, eftersom de fem längsgående revbenen vid kammarens inlopp börjar smalt, blir tjockare mot mitten och smalare igen vid kammarutloppet. Dessutom är de längsgående revbenen förvånansvärt flexibla och ligga tätt runt glans och vrida sig ordentligt runt penisaxeln.

Denna snäva omsättningsstimulering kompletteras med liten subtil punktuell stimulering som produceras av de små finnorna på de längsgående ribborna.

Slutligen når du övergången till nästa kammare och tack vare den andra dubbla 3-delsventilen följer en annan underbar penetrerings känsla med intensiv betande stimulering.

Dessa klaffar är perfekt placerade från kanalens 12: e centimeter och är därför optimalt tillgängliga med en genomsnittlig penislängd på ca. 15 cm. Du gör det till och med i den andra kammaren, där den omgivande tätheten upprepar sig själv.

Även om det finns många finnar i outlaw-kanalen, känns den totala stimuleringen fortfarande väldigt naturlig och “köttig”, eftersom finnorna är relativt små och plana och därför bara subliminala, liknar den lilla snygga ytan av en riktig vagina.

Kammarövergångarna med ventilerna kan lagra tillräckligt negativt tryck och därför uppstår en underbar sug-effekt efter flera glider fram och tillbaka, vilket kompletterar stimuleringen utmärkt.

Rengöringen av Outlaw-kanalen är lite mer komplex, eftersom mellan de längsgående revbenen och även mellan flikarna är många glidgeler och spermierester kvar.

Av den anledningen är det lämpligt att vrida skäret noga för rengöring under en kort tid. Torkning tar också en relativt lång tid (ca 4-5 timmar) på grund av den mycket smala innerdiametern.

Resultatet

Outlaw Channel skapar en fantastisk och oerhört varierad känslighet av täthet, i kombination med en väldigt naturlig, betande stimulering. Inträngningen av de dubbla 3-deliga ventilerna är mycket roligt och berikar dessutom stimuleringen med en stor penetrerande känsla.

Sammantaget är denna kanal en utmärkt inre struktur för älskare av naturliga “köttiga” utseende stimuleringar, som också skulle vilja ha det trevligt och tight.

Vår pick

The Outlaw-kanalen skapar en fantastisk och otroligt diversifierad påverkande täthetssensation, i kombination med en mycket naturlig framträdande jämn stimulering.

Användarrecensioner

Inte helt perfekt, kunde ha varit …. lite snävare för att jag har animerat av testarna … .. att rekommendera …. även om jag hittar den enkla versionen PINK LADY nästan bättre.

Stefan

Mycket bra “känsla”. Värm upp på radiator eller varmt vatten och av går gimmick.
Inte 5 * för att jag tar det färdiga “: Torkning och strö med” Kewerstyrka “(= samma som Fleshpower och MYCKET billigare) under lite för lång tid.

Fridolin

Jag köpte den här leksaken för mannen eftersom jag bara läste bra lågkonjunkturer i olika forum.
Det var min första leksak av detta slag och jag blev mycket positivt överraskad över hur verkligt det känns. Placera i ett varmt vattenbad ett tag före användning och njut.

Artikel anlände, diskret packad. Utackad och testad. Känns väldigt riktig och kvaliteten är utmärkt. Jag köpte också majsstärkelse. Är exakt samma som den dyra “Fleshlight Care” -produkten.

Köp och njut när du är hemma ensam.

Tony

Läs och försökte kundrecensioner.
Jag har inte försökt någonting jämförbar tidigare, tanken är att äga en pornstar replika, när jag försökte det,
Jag var helt övertygad!
Materialet luktar knappt, det känns supermjukt och riktigt berört, och stimuleringen är 1A!!!!!!!
Lätt att rengöra, du kan också använda kondomer, eftersom det inte stannar stimuleringen och smörjmedlet kan sköljas mycket lätt.
Rekommenderas för alla som vill ha något nytt, jag hoppas att det inte bryts omedelbart, för det är för tillfället i kontinuerlig användning: 0)))

Chris

Helt enkelt genialt! Det enda jag ångrar är att jag inte har köpt Fleshlight före! TOPP!!!!!!!
För det roliga samtidigt är bara det rätta!

Franky

Delen är bara jättekul, du kan också använda den i badkaret och kan ta den “hårdare” utan att det blir obehagligt!
Om du inte får tillräckligt med kärlek från din flickvän hittar du bara rätt leksak för ensamma stunder här ;-)

Tzunamik

Vår pick

The Outlaw-kanalen skapar en fantastisk och otroligt diversifierad påverkande täthetssensation, i kombination med en mycket naturlig framträdande jämn stimulering.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics