Pussy Alexis Texas - New Booty iz Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Pussy Alexis Texas – New Booty iz Fleshlight

Za Fleshlight z odprtino muco Alexis Texas, proizvajalec Fleshlight ILF je zasnoval še eno ustvarjalno notranjo strukturo, ki v tej obliki še nikoli ni obstajala.

Vedno je impresivno videti, da oblikovalci izdelkov ILF še naprej razvijajo izvirne ideje za inovativne strukturne koncepte, ki razširjajo svet Fleshlighta z dodatnimi vrstami stimulacije.

Zelo naravno gledano strukturo “Texas Tornado”, ki je bila prej združena z muco Alexis Texas, na srečo še naprej proizvaja in je sedaj izključni notranji kanal njenega Butt Fleshlight.

Naša izbira

Kanal Outlaw ustvarja čudovito in neverjetno raznoliko senzorično občutljivost, skupaj z zelo naravno gladko stimulacijo.

Kaj dela Fleshlight Alexis Texas

Nova notranja struktura je bila imenovana “Outlaw” in je v bistvu sestavljena iz dveh velikih komor z dvojnimi, 3-delnimi loputami na vsakem vhodu v komoro in izhodih.

V vsaki komori so vzdolžna rebraNa kanalu so vhodni prečni rebri v obliki polmeseca Dvojni 3-delni ventil

Te lopute so podobne Torridovemu kanalu (Tori Black), vendar so nekoliko manjše in ne zapirajo v celoti notranjega kanala.

V vsaki komori sta zelo izrazita, vzdolžna rebra z vzdolžnimi delci, ki rahlo spiralo in zelo močno omejujeta premer kanala (do približno 8 mm).

Outlaw Channel je osebna notranja struktura Fleshlight Girl Alexis Texas in je zato na voljo izključno v povezavi z njenim odprtjem mucke.

Neposredno na vhodu kanala so prva dva trodelna loputa, vsaka tvorjena s prečnimi rebri, ki so oblikovana v obliki polmera, ki pribl. 4 mm v kanal.

Nato je prva komora 50 x 15 mm, ki je na sprednjem in zadnjem delu opremljena z obročem petih srednje velikih mozoljevcev.

Med njimi je pet zelo izrazitih vzdolžnih reber, od katerih jih vsak okronata pet majhnih žil.

Na izhodu prve komore sta spet dva trodelna loputa, ki ji sledi druga komora, ki ima enake dimenzije in strukturne elemente kot prejšnja komora.

Potem sledita še dva tri-delna loputa, ki omejujeta drugo komoro in hkrati zaprejo kanal.

Neposredno po prodoru v ozko muco odprtino Alexis Texas, glans je soočena z dvojnim tridelnim ventilom, ki deluje kot majhen upor in ustvarja dvojno kratko spremembo od ozke do široke, ko prodira.

Tri majhne lopute se upogibajo v smeri prodiranja in sprožijo nekaj čudovitih, pašnih stimulacijskih impulzov. Potem naletite na prsni prstan, ki proizvaja subtilno točno stimulacijo okoli glanov.

Nato pride do prve velike komore in eden bi dejansko pričakoval, da bo upor padel, toda ravno nasprotno.

To je zato, ker se komora počuti kot “neskončno ozko grlo” in ustvarja fantastičen občutek tesnosti, ki postane še intenzivnejši vse do sredine komore in se šele nato postopoma spušča.

Podobno ekstremno oprijemljivost je lahko doživela samo kanal Ultra Tight (katerega proizvodnja je bila na žalost prenehala pred časom) ali na zadnjem delu kanala Swallow.

Vendar pa je v odvodnem kanalu materialni upor precej bolj raznolik, saj se pet vzdolžnih reber na vstopu v komoro začno ozki, postanejo debelejši proti srednjemu in še ožje na izhodu komore. Poleg tega so vzdolžna rebra presenetljivo fleksibilna in tesno nategnjena okoli glanov in dobesedno zasukana okoli gležnjev penisa.

To tesno ovitek okoli stimulacije dopolnjuje majhna subtilna točkovna stimulacija, ki jo proizvajajo majhne mozolje na vzdolžnih rebrih.

Na koncu pridete do prehoda v naslednjo komoro in zahvaljujoč drugemu dvojnemu 3-delnemu ventilu sledite še čudovitemu penetracijskem občutku z intenzivno stimulacijo paše.

Te zavihke so popolnoma nameščene od 12. Centimetra kanala in zato so optimalno dostopne s povprečno dolžino penisa pribl. 15 cm. Sestavljate jo tudi v drugo komoro, v kateri se ponavlja sosednja tesnost.

Čeprav je v odganjalnem kanalu veliko mozoljev, je celotna stimulacija še vedno zelo naravna in “mesnata”, ker so mozolji relativno majhni in ravni ter zato le subliminalni, podobni rahlo cudedni ploskvi prave vagine.

Komorni prehodi z ventili lahko shranijo zadosten negativen tlak in zato se čudovit sesalni učinek odvija po več drsnih poteh naprej in nazaj, ki odlično dopolnjuje stimulacijo.

Čiščenje kanala Outlaw je malo bolj zapleteno, saj med vzdolžnimi rebri in tudi med loputami ostane še veliko drsnega gela in ostankov spermijev.

Iz tega razloga je priporočljivo pazljivo obračati vložek za čiščenje za kratek čas. Sušenje traja relativno dolgo (približno 4-5 ur) zaradi zelo ozkega notranjega premera.

Upshot

Outlaw Channel ustvarja fantastičen in neverjetno raznolik občutek tesnosti, ki je povezana z zelo naravnim videzom, pašo stimulacijo. Vdor dvojnih 3-delnih ventilov je zelo zabaven in dodatno obogati stimulacijo z odličnim penetracijskim občutkom.

Na splošno je ta kanal odlična notranja struktura za ljubitelje naravnih, “mesnati” videz stimulacij, ki bi radi radi imeli lepo in tesno.

Naša izbira

Kanal Outlaw ustvarja čudovito in neverjetno raznoliko senzorično občutljivost, skupaj z zelo naravno gladko stimulacijo.

Mnenja uporabnikov

Ni čisto popolna, bi lahko bila … malo ostrejši, da sem jih preizkuševalci animiral … .. priporočam …, čeprav se mi zdi preprosta različica PINK LADY skoraj boljša.

Stefan

Zelo dober “občutek”. Ogrevanje na radiatorju ali toplo vodo in off gre v trim.
Ne 5 *, ker sem se ukvarjal z zaključkom: sušenje in škropljenje z “močjo” (enako kot Fleshpower in MUCH cenejše) že nekaj časa.

Fridolin

To igrača sem kupil za človeka, ker sem prebral le dobre recesije na različnih forumih.
Bila je moja prva takšna igrača in sem bil zelo pozitivno presenečen, kako resnično se počuti. Pred uporabo jo pred uporabo postavite v toplo vodno kopel in uživajte.

Prispel je članek, diskretno zapakiran. Razpakiran in preizkušen. Občutek je zelo resničen in kakovost je odlična. Kupil sem tudi koruzni škrob. Je popolnoma enak kot dragi izdelek “Fleshlight Care”.

Kupite in uživajte, ko ste sami doma.

Tony

Preberite in poskušali preglede strank.
Pred tem nisem poskusil kaj primerljivega, ideja je, da imam kopijo pornstars, ko sem jo poskusil,
Bil sem popolnoma prepričan!
Material komaj diši, občutek je super mehkega in resničnega na dotik, stimulacija pa je 1A!!!!!!!
Enostaven za čiščenje, lahko uporabite tudi kondome, ker to ne prekine stimulacije in maziva se lahko zelo enostavno izpere.
Priporočeno za vse, ki si želijo nekaj novega, upam, da se ne bo zlomilo takoj, ker je trenutno v stalni uporabi: 0)))

Chris

Preprosto iznajdljiv! Edino, kar obžalujem, je, da prej nisem kupil Fleshlight! TOP!!!!!!!
Za zabavo hkrati je prava stvar!

Franky

Del je zelo zabavno, lahko ga tudi uporabite v kadi in jo lahko zgrabite “težje”, ne da bi ga postalo grobo!
Če ne dobite dovolj naklonjenosti od svoje deklice, boste tukaj našli samo pravo igračo za osamljene trenutke ;-)

Tzunamik

Naša izbira

Kanal Outlaw ustvarja čudovito in neverjetno raznoliko senzorično občutljivost, skupaj z zelo naravno gladko stimulacijo.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics