Pussy Alexis Texas - New Booty van Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Pussy Alexis Texas – New Booty van Fleshlight

Voor de Fleshlight met de kutopening van Alexis Texas heeft de Fleshlight-fabrikant ILF een andere creatieve interieurstructuur ontworpen die nooit eerder in deze vorm heeft bestaan.

Het is altijd indrukwekkend om te zien dat ILF-productontwerpers originele ideeën blijven ontwikkelen voor innovatieve structurele concepten die de wereld van Fleshlight uitbreiden met extra soorten stimulatie.

De zeer natuurlijk ogende “Texas Tornado” -structuur, eerder gecombineerd met het kutje van Alexis Texas, wordt gelukkig nog steeds geproduceerd en is nu het exclusieve binnenkanaal van haar Butt Fleshlight.

Onze keuze

Het Outlaw-kanaal zorgt voor een geweldige en ongelooflijke gediversifieerde, impactvolle dichtheidssensatie, gekoppeld aan een zeer natuurlijk lijkende soepele stimulatie.

Wat werk Fleshlight Alexis Texas

De nieuwe interne structuur heette “Outlaw” en bestaat in wezen uit twee grote kamers met dubbele, driedelige flappen bij elk van de ingangen en uitgangen van de kamer..

In elke kamer zijn langsribbenBij de ingang van het kanaal halvemaanvormige dwarsribben Het dubbele 3-delige ventiel

Deze flappen lijken op het Torrid-kanaal (Tori Black), maar zijn iets kleiner en sluiten het binnenkanaal niet volledig af.

In elke kamer bevinden zich zeer geprononceerde ribben in de lengterichting, die enigszins spiraalvormig lopen en de kanaaldiameter zeer sterk beperken (tot ongeveer 8 mm).

The Outlaw Channel is de persoonlijke binnenstructuur van Fleshlight Girl Alexis Texas en is daarom alleen exclusief verkrijgbaar in verband met haar kutopening.

Direct bij de ingang van het kanaal bevinden zich de eerste twee 3-delige flappen, elk gevormd door halvemaanvormige dwarsribben, die ca. 4 mm in het kanaal.

Vlak erachter is de eerste kamer van 50 x 15 mm, die aan de voor- en achterkant is uitgerust met elk een ring van vijf middelgrote puistjes.

Daartussen zijn er vijf zeer uitgesproken langsribben, elk bekroond door vijf kleine noppen.

Bij de uitgang van de eerste kamer zijn er weer twee 3-delige flappen, gevolgd door de tweede kamer, die dezelfde afmetingen en structurele elementen heeft als de vorige kamer.

Daarna volgen nog twee 3-delige flappen, die de tweede kamer begrenzen en tegelijkertijd het kanaal afsluiten.

Direct na het penetreren van de nauwe kutopening van Alexis Texas, wordt de eikel geconfronteerd met de dubbele 3-delige klep, die werkt als een kleine weerstand en een dubbele korte overgang creëert van smal naar breed bij penetratie.

De drie kleine flappen buigen in de richting van de penetratie en activeren verschillende prachtige, begravende stimulatie-impulsen. Dan kom je de pukkelring tegen, die subtiele punctuele stimulatie rond de eikel produceert.

Dan bereikt men de eerste grote kamer en men zou eigenlijk verwachten dat de tegendruk daalt, maar precies het tegenovergestelde is het geval.

Dit komt omdat de kamer aanvoelt als een “eindeloze flessenhals” en zorgt voor een fantastisch gevoel van strakheid dat nog intenser wordt tot in het midden van de kamer en pas daarna geleidelijk weer wegzakt.

Een soortgelijke extreme nauwheid kon alleen worden ervaren met het Ultra Tight-kanaal (waarvan de productie helaas enige tijd geleden is beëindigd) of in het achterste gedeelte van het Swallow-kanaal.

In het uitwijkkanaal is de tegendruk van het materiaal echter veel gevarieerder, omdat de vijf langsribben bij de kamerinlaat nauw beginnen, naar het midden toe dikker en aan de uitlaat van de kamer weer smaller worden. Bovendien zijn de langsribben verrassend flexibel en nestelen ze strak om de eikel en draaien ze letterlijk rond de penisschacht.

Deze strakke wrap-around stimulatie wordt aangevuld door kleine subtiele punctuele stimulatie geproduceerd door de kleine puistjes op de longitudinale ribben.

Eindelijk bereik je de overgang naar de volgende kamer en dankzij de tweede dubbele 3-delige klep volgt nog een prachtig penetratiegevoel met intensieve begrazingsstimulatie.

Deze flappen zijn perfect gepositioneerd vanaf de 12e centimeter van het kanaal en daarom optimaal toegankelijk met een gemiddelde penislengte van ongeveer. 15 cm. Je haalt het zelfs in de tweede kamer, waarin de omringende strakheid zich herhaalt.

Hoewel er veel puistjes zijn in het outlaw-kanaal, voelt de algemene stimulatie nog steeds heel natuurlijk en “vlezig” omdat de puistjes relatief klein en plat zijn en daarom alleen subliminaal, vergelijkbaar met het enigszins knuffelige oppervlak van een echte vagina.

De kamerovergangen met de kleppen kunnen voldoende negatieve druk opslaan en daarom ontvouwt zich een prachtig zuigeffect na verschillende heen en weer glijdende bewegingen, hetgeen de stimulatie uitstekend aanvult.

Het schoonmaken van het Outlaw-kanaal is een beetje ingewikkelder, omdat tussen de longitudinale ribben en ook tussen de flappen veel glijmiddel en sperma-resten achterblijven.

Om deze reden is het raadzaam het inzetstuk voor reiniging korte tijd zorgvuldig te draaien. Het drogen duurt ook relatief lang (circa 4-5 uur) vanwege de zeer smalle binnendiameter.

uitkomst

Het Outlaw-kanaal zorgt voor een fantastisch en ongelooflijk gevarieerd gevoel van strakheid, gecombineerd met een zeer natuurlijk uitziende begrazingsstimulatie. De penetratie van de dubbele 3-delige kleppen is erg leuk en bovendien verrijkt het de stimulatie met een geweldig penetratiegevoel.

Over het algemeen is dit kanaal een geweldige innerlijke structuur voor liefhebbers van natuurlijke, “vlezige” ogende stimulaties, die het ook leuk en strak willen hebben.

Onze keuze

Het Outlaw-kanaal zorgt voor een geweldige en ongelooflijke gediversifieerde, impactvolle dichtheidssensatie, gekoppeld aan een zeer natuurlijk lijkende soepele stimulatie.

Gebruiker reviews

Niet helemaal perfect, had kunnen zijn … een beetje krapper om me geanimeerd door de testers … te laten aanbevelen …, hoewel ik de eenvoudige versie PINK LADY bijna beter vind.

Stefan

Zeer goed ‘gevoel’. Opwarmen op radiator of warm water en weg gaat de gimmick.
Geen 5 * omdat ik de ‘afwerking’ gebruik: drogen en besprenkelen met de ‘skewer strength’ (= hetzelfde als Fleshpower en VEEL goedkoper) voor een iets te lange tijd.

Fridolin

Ik kocht dit speelgoed voor de man omdat ik alleen maar goede recessies las in verschillende forums.
Het was mijn eerste speeltje van dit soort en ik was zeer positief verrast hoe echt het voelt. Plaats een tijdje in een warmwaterbad voor gebruik en geniet ervan.

Artikel aangekomen, discreet verpakt. Uitgepakt en getest. Voelt heel echt aan en de kwaliteit is uitstekend. Ik heb ook maïszetmeel gekocht. Is precies hetzelfde als het dure “Fleshlight Care” -product.

Koop en geniet wanneer je alleen thuis bent.

Tony

Lees en test klantbeoordelingen.
Ik heb nog nooit iets vergelijkbaars geprobeerd, het idee is om een ​​replica van een pornoster te bezitten, toen ik het probeerde,
Ik was volledig overtuigd!
Het materiaal ruikt nauwelijks, het voelt super zacht en echt aan, en de stimulatie is 1A!!!!!!!
Gemakkelijk schoon te maken, je kunt ook condooms gebruiken, omdat dit de stimulatie niet onderbreekt en het smeermiddel heel gemakkelijk kan worden uitgespoeld.
Aanbevolen voor iedereen die iets nieuws wil, ik hoop dat het niet meteen breekt, want op dit moment is het in continu gebruik: 0)))

Chris

Gewoon geniaal! Het enige waar ik spijt van heb is dat ik de Fleshlight niet eerder heb gekocht! TOP!!!!!!!
Voor het plezier op hetzelfde moment precies het juiste ding!

Franky

Het onderdeel is gewoon heel leuk, je kunt het ook in de badkuip gebruiken en het “moeilijker” pakken zonder dat het onhandelbaar wordt!
Als je niet genoeg genegenheid van je vriendin krijgt, zul je hier het juiste speelgoed vinden voor eenzame momenten hier ;-)

Tzunamik

Onze keuze

Het Outlaw-kanaal zorgt voor een geweldige en ongelooflijke gediversifieerde, impactvolle dichtheidssensatie, gekoppeld aan een zeer natuurlijk lijkende soepele stimulatie.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics