Pussy Alexis Texas - Нова плячка от Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Pussy Alexis Texas – Нова плячка от Fleshlight

За Fleshlight с отвора за путка на Алексис Тексас, производителят на Fleshlight ILF разработи нова творческа интериорна структура, която никога не е съществувала в тази форма преди.

Винаги е впечатляващо да се види, че продуктовите дизайнери на ILF продължават да разработват оригинални идеи за иновативни структурни концепции, които разширяват света на Fleshlight с допълнителни стимули.

Естествено изглеждащата структура “Тексас Торнадо”, комбинирана преди това с путка на Алексис Тексас, за щастие продължава да се произвежда и сега е изключителният вътрешен канал на нейния Butt Fleshlight.

Нашият избор

Каналът Outlaw създава страхотно и невероятно разнообразно усещане за усещане за стягане, съчетано с много естествено изглеждащо плавно стимулиране.

Какво работи Fleshlight Alexis Texas

Новата вътрешна структура е наречена “Outlaw” и по същество се състои от две големи камери с двойни, тричасови клапи на всеки от входовете и изходите на камерата.

Във всяка камера има надлъжни ребраВъв входа на канала има полумесени напречни ребра Двойният вентил с 3 части

Тези клапи изглеждат подобно на Torrid Channel (Tori Black), но са малко по-малки и не затварят напълно вътрешния канал.

Във всяка камера има много ясно изразени надлъжни ребра, които се движат леко спирално и много силно ограничават диаметъра на канала (до около 8 mm).

The Outlaw Channel е личната вътрешна структура на Fleshlight Girl Alexis Texas и следователно е достъпна само във връзка с пукането й.

Директно на входа на канала се намират първите две три части, всяка от които е оформена от напречни ребра с формата на полумесец, 4 mm в канала.

Точно зад него е първата камера с размери 50 х 15 мм, която е оборудвана в предната и задната част с пръстен от пет средни пъпки.

Между тях има пет много ясно изразени надлъжни ребра, всеки от които е увенчан с пет малки възела.

На изхода на първата камера отново се намират три 3-частни клапи, следвани от втората камера, която има същите размери и структурни елементи като предишната камера.

После следват още три клапата с три части, които ограничават втората камера и в същото време затварят канала.

Непосредствено след проникването в тесния отвор на кобура на Алексис Тексас, жакът се сблъсква с двойния 3-вентил, който действа като малка съпротива и създава двойна кратка промяна от тясна към широка, когато прониква.

Трите малки капака се огъват в посока на проникване и задействат няколко прекрасни импулси за стимулиране на паша. След това се натъкнете на пръстена на пъпа, който създава фина стимулация около глухата.

След това се стига до първата голяма камера и всъщност очакваме да падне противоналягане, но точно обратното е случаят.

Това е така, защото камерата се чувства като “безкрайно задръстване” и създава фантастично усещане за стягане, което става още по-интензивно до средата на камерата и едва след това постепенно постепенно намалява.

Подобна крайна рязкост може да се случи само с канала Ultra Tight (чието производство за съжаление е спряно преди известно време) или в задната част на канала “Swallow”.

В противоречивия канал обаче материалното противоналягане е много по-различно, тъй като петте надлъжни ребра на камерата влизат тесно, стават по-дебели към средата и по-тесни отново в изхода на камерата. В допълнение, надлъжните ребра са изненадващо гъвкави и се намират плътно около глухата и буквално се завъртат около пениса.

Тази плътна стимулация се допълва от малка фина точкова стимулация, произвеждана от малките пъпки по надлъжните ребра.

Най-накрая достигате прехода към следващата камера и благодарение на втория двоен 3-вентил вентил следва още едно прекрасно усещане за проникване с интензивно стимулиране на паша.

Тези клапи са перфектно позиционирани от 12-ия сантиметър на канала и следователно са оптимално достъпни със средна дължина на пениса приблизително. 15 см. Можете дори да го направите във втората камера, в която околното стягане се повтаря.

Въпреки че има много пъпки в канала за изнудване, цялостното стимулиране все още се чувства много естествено и “месести”, защото пъпките са сравнително малки и плоски и следователно само подсъзнателно, подобно на леко пухкавата повърхност на истинска влагалищна.

Камерата преминава с клапаните и може да съхранява достатъчно отрицателно налягане и следователно прекрасният всмукателен ефект се разгръща след няколко плъзгания назад и напред, което отлично допълва стимулацията.

Почистването на канала Outlaw е малко по-сложно, тъй като между надлъжните ребра и между клапите много остават гънки и остатъци от сперматозоиди.

Поради тази причина е препоръчително внимателно да обърнете вложката за почистване за кратко време. Сушенето също така отнема относително дълго време (около 4-5 часа) поради много тесния вътрешен диаметър.

последица

В Outlaw Channel се създава фантастично и невероятно разнообразно усещане за стягане, съчетано с много естествено изглеждащо, пасивно стимулиране. Проникването на двойните 3-частни клапани е много забавно и допълнително обогатява стимулацията с голямо усещане за проникване.

Като цяло този канал е страхотна вътрешна структура за любителите на природни, “меки” търси стимулации, които също биха искали да имат хубаво и плътно.

Нашият избор

Каналът Outlaw създава страхотно и невероятно разнообразно усещане за усещане за стягане, съчетано с много естествено изглеждащо плавно стимулиране.

Потребителски отзиви

Не съвсем съвършена, може би … малко по-строг, за да ме оживеят от тестери … .. да препоръчам …, въпреки че намирам простата версия PINK LADY почти по-добре.

Стефан

Много добро усещане. Затоплете се на радиатора или топлата вода и изключете тръбата.
Не 5 *, защото вземам “завършването”: сушене и поръсване с “сила на кука” (= същото като Fleshpower и много по-евтино) за малко прекалено дълго време.

Fridolin

Купих тази играчка за човека, защото четях само добри рецесии в различни форуми.
Това беше първата ми играчка от този род и бях много положително изненадан колко е реално. Поставете в топла водна баня за известно време преди употреба и се насладете.

Членът пристигна, дискретно опакован. Разопаковани и тествани. Усеща се много реално и качеството е отлично. Купих и царевично нишесте. Същото е и скъпият продукт “Fleshlight Care”.

Купете и се наслаждавайте, когато сте сами вкъщи.

шик

Прочетете и опитайте отзивите на клиентите.
Аз не съм опитвал нищо сравнимо преди това, идеята е да притежавам порнозвезда, когато го опитах,
Бях напълно убеден!
Материалът едва мирише, се чувства супер мек и истински на допир, а стимулацията е 1А!!!!!!!
Лесно за почистване, можете също да използвате презервативи, защото това не прекъсва стимулацията и смазващият агент може да бъде изплакнат много лесно.
Препоръчва се за всеки, който иска нещо ново, надявам се, че няма да се разпадне веднага, защото в момента той е в непрекъсната употреба: 0)))

Крис

Просто гениално! Единственото, което съжалявам, е, че не съм купил Fleshlight преди! ВРЪХ!!!!!!!
За забавление в същото време просто правилното нещо!

Франки

Частта е просто много забавно, можете също да го използвате във ваната и да го вземете “по-трудно”, без да се натоварва!
Ако не получите достатъчно обич от приятелката си, ще намерите точната играчка за самотни моменти тук ;-)

Tzunamik

Нашият избор

Каналът Outlaw създава страхотно и невероятно разнообразно усещане за усещане за стягане, съчетано с много естествено изглеждащо плавно стимулиране.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics