Pussy Alexis Texas - Novi plijen iz Fleshlighta 2021 thesocialu101.com

Pussy Alexis Texas – Novi plijen iz Fleshlighta

Za Fleshlight s maca otvaranje Alexis Texas, proizvođač Fleshlight ILF je dizajniran još jednu kreativnu unutarnju strukturu koja nikada nije postojala u ovom obliku prije.

Uvijek je impresivno vidjeti da ILF dizajneri proizvoda nastavljaju razvijati izvorne ideje za inovativne strukturne koncepte koji proširuju svijet Fleshlighta s dodatnim tipovima stimulacije.

Vrlo prirodni izgled “Texas Tornado” strukture, prethodno u kombinaciji s Alexis Texas’s maca, na sreću i dalje se proizvodi i sada je ekskluzivni unutarnji kanal njezina Butt Fleshlight.

Naš odabir

Izmetnički kanal stvara strašan i nevjerojatan diverzificirani osjećaj nepropusnosti utjecaja, zajedno s vrlo prirodnom glatkom stimulacijom.

Što radi Fleshlight Alexis Texas

Nova unutarnja struktura zove se “Outlaw” i u osnovi se sastoji od dvije velike komore s dvostrukim, trodijelnim preklopima na svakoj od ulaznih i izlaznih komora.

U svakoj komori nalaze se uzdužni rebaraNa ulazu kanala poprečne rebra u polumjesecu Dvostruki ventil od 3 dijela

Ove zaklopke izgledaju slično Torridovom kanalu (Tori Black), ali su nešto manji i ne potpuno zatvaraju unutarnji kanal.

U svakoj komori nalaze se vrlo izražene, nubirane uzdužne rebra, koje lagano spiralno djeluju i jako ograničavaju promjer kanala (do oko 8 mm).

Izmetnički kanal je osobna unutarnja struktura Fleshlight Girl Alexis Texas i stoga je dostupna isključivo u vezi s njom maca otvaranja.

Izravno na ulazu kanala nalaze se prva dva trodjelna preklopa, od kojih se svaki sastoji od poprečnih rebara oblika u obliku polumjeseca, čiji je projekt cca. 4 mm u kanal.

Desno iza njega nalazi se prva 50 x 15 mm komora, koja je opremljena prednjom i stražnjom površinom s prstenom od pet srednjih pimpula svaka.

Između njih nalazi se pet vrlo izraženih uzdužnih rebara, od kojih je svaka okrunjena pet malih čvorova.

Na izlazu iz prve komore nalaze se još dva trodjelna preklopa, a slijede druga komora, koja ima iste dimenzije i konstrukcijske elemente kao i prethodna komora.

Zatim slijedi još dva 3-dijelna preklopa, koja odvajaju drugu komoru i istodobno zatvaraju kanal.

Neposredno nakon probijanja uskog maca otvora Alexis Texas, glans se suočava s dvostrukim 3-dijelnim ventilom koji djeluje kao mali otpor i stvara dvostruku kratku promjenu od uskog do širokog kada prodire.

Tri mala krilca se savijaju u smjeru penetracije i pokreću nekoliko prekrasnih, pramčanih stimulacijskih impulsa. Tada ćete naići na bubuljasti prsten, koji stvara suptilnu pravovremenu stimulaciju oko glave.

Zatim se dosegne prva velika komora i jedan bi zapravo očekivao da suprotni pritisak padne, ali točno upravo suprotno.

To je zato što se komora osjeća kao “beskrajan usko grlo” i stvara fantastičan osjećaj nepropusnosti koji postaje još intenzivan sve do sredine komore i tek tada postepeno smiruje.

Sličnu ekstremnu ukočenost moglo se doživjeti jedino s Ultra Tight kanalom (čija je proizvodnja nažalost prekinuta neko vrijeme) ili u stražnjem dijelu Swallow kanala.

U izlaznom kanalu, međutim, materijalni protutlak je mnogo raznolikiji, budući da pet uzdužnih rebara na ulazu komore počinju usko, postati deblji prema sredini i opet uže na izlazu komore. Pored toga, uzdužne rebra su iznenađujuće fleksibilne i čvrsto se gnječu oko glave i doslovno okreću oko penisa.

Ova zbijena stimulacija u obliku zamućenja nadopunjena je malom suptilnom pravovremenom stimulacijom koju proizvodi mali prištić na uzdužnim rebrima.

Konačno ćete doći do prijelaza na sljedeću komoru i zahvaljujući drugom dvostrukom trodjelnom ventilu slijedi još jedan prekrasan osjećaj prodora s intenzivnom ispašenom stimulacijom.

Ovi poklopci su savršeno postavljeni od 12. centimetra kanala i stoga su optimalno dostupni s prosječnom duljinom penisa od cca. 15 cm. Čak ga stavite u drugu komoru, u kojoj se stisnuta okolnost ponavlja.

Iako se na izmetničkom kanalu nalazi puno prištića, sveukupna stimulacija još se osjeća vrlo prirodnom i “mesnatom” jer su prištići relativno mali i ravni, pa stoga samo podsvjestan, slično laganoj površini prave vagine.

Komorna prijelaza s ventilima može pohraniti dovoljno negativnog tlaka i zbog toga se izvrsno usisni efekt razvija nakon nekoliko klizanja naprijed-nazad, što izvrsno nadopunjuje stimulaciju.

Čišćenje Outlaw kanala je malo složenije, jer između uzdužnih rebara i između preklopa ostaju mnogi gelovi i ostatci spermija.

Zbog toga je poželjno pažljivo okrenuti umetak za kratko vrijeme čišćenja. Sušenje također traje relativno dugo (oko 4-5 sati) uslijed vrlo uskog unutarnjeg promjera.

ishod

Izmetnički kanal stvara fantastičan i nevjerojatno raznoliki osjećaj nepropusnosti, u kombinaciji s vrlo prirodnom, pramčanom stimulacijom. Prostor dvostrukih trodijelnih ventila je vrlo zabavan i dodatno obogaćuje stimulaciju s velikim osjećajem penetracije.

Sve u svemu, ovaj kanal je velika unutarnja struktura za ljubitelje prirodnih, “mesnatih” izgleda stimulacije, koji bi također željeli imati ga lijepo i zbijeno.

Naš odabir

Izmetnički kanal stvara strašan i nevjerojatan diverzificirani osjećaj nepropusnosti utjecaja, zajedno s vrlo prirodnom glatkom stimulacijom.

Korisničke recenzije

Nije sasvim savršeno, moglo je biti …. malo čvršće da me animirate od strane ispitivača … .. da preporučujemo …, iako nalazim jednostavnu verziju PINK LADY skoro bolje.

Stefan

Vrlo dobar ‘čvrst’ osjećaj. Zagrijati na radijatoru ili toplu vodu i off ide trik.
Nisam 5 * jer uzimam “završetak”: sušenje i prskanje sa “jakom snagom” (= jednako kao i Fleshpower i mnogo jeftinije) za malo dugo vremena.

Fridolin

Kupio sam tu igračku za čovjeka jer čitam samo dobre recesije na različitim forumima.
To je bio moja prva igračka takve vrste i bio sam vrlo pozitivno iznenađen koliko se osjeća. Stavite u toploj kupelji na vodu neko vrijeme prije uporabe i uživajte.

Članak je stigao, diskretno upakiran. Raspakirano i ispitano. Osjeća se vrlo realno i kvaliteta je izvrsna. Također sam kupio kukuruzni škrob. Isti je isti kao i skupi proizvod “Fleshlight Care”.

Kupujte i uživajte kada ste sami kod kuće.

Tony

Pročitajte i isprobajte recenzije korisnika.
Nisam pokušao ništa usporedivo prije, ideja je da posjedujete pornstar repliku, kada sam ga pokušao,
Bio sam posve uvjeren!
Materijal jedva miriše, osjeća se super mekanim i stvarnim na dodir, a stimulacija je 1A!!!!!!!
Lako se čisti, također možete koristiti kondome, jer to ne prekida stimulaciju i mazivo se može lako isprati.
Preporučuje se svima koji žele nešto novo, nadam se da se ne odvaja odmah, jer je trenutno u kontinuiranoj uporabi: 0)))

Chris

Jednostavno genijalan! Jedino što mi je žao je što prije nisam kupio Fleshlight! VRH!!!!!!!
Za zabavu u isto vrijeme samo prava stvar!

Franky

Dio je samo zabavna, možete ga koristiti i u kadi i može ga “otežati” bez da bude nezgodan!
Ako ne dobijete dovoljno ljubavi od svoje djevojke, ovdje ćete naći pravu igračku za usamljene trenutke ;-)

Tzunamik

Naš odabir

Izmetnički kanal stvara strašan i nevjerojatan diverzificirani osjećaj nepropusnosti utjecaja, zajedno s vrlo prirodnom glatkom stimulacijom.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics