Pussy Alexis Texas - Pradă nouă de la Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Pussy Alexis Texas – Pradă nouă de la Fleshlight

Pentru Fleshlight cu deschiderea păsărică a lui Alexis Texas, producătorul Fleshlight ILF a proiectat o altă structură interioară creativă care nu a existat niciodată în această formă înainte.

Este întotdeauna impresionant să vedem că designerii de produse ILF continuă să dezvolte idei originale pentru concepte structurale inovatoare care extind lumea Fleshlight cu alte tipuri de stimulare.

Structura extrem de naturală “Texas Tornado”, combinată anterior cu păsărică Alexis Texas, din fericire continuă să fie produsă și este acum canalul exclusiv interior al lui Butt Fleshlight.

Alegerea noastră

Canalul Outlaw creează o senzație incredibilă și incredibilă de influență diversificată, combinată cu o stimulare netedă foarte naturală.

Ce lucrează Fleshlight Alexis Texas

Noua structură internă a fost numită “Outlaw” și constă, în esență, din două camere mari, cu clape duble, cu 3 părți la fiecare dintre intrările și ieșirile din camera.

În fiecare cameră există nervuri longitudinaleLa nervurile transversale în formă de semilună în formă de semilună Supapa dublă cu 3 părți

Aceste clapete arată asemănătoare cu canalul Torrid (Tori Black), dar sunt puțin mai mici și nu închid complet canalul interior.

În fiecare cameră există nervuri longitudinale extrem de pronunțate, care se execută ușor spiralat și limitează puternic diametrul canalului (până la aproximativ 8 mm).

Outlaw Channel este structura interioară personală a Fleshlight Girl Alexis Texas și este, prin urmare, disponibilă exclusiv în legătură cu deschiderea păsărilor.

Direct la intrarea canalului sunt primele două clape de 3 părți, fiecare formată de nervuri transversale în formă de semilună, care proiectează aprox. 4 mm în canal.

În spatele ei este prima cameră de 50 x 15 mm, care este echipată în zona din față și din spate cu un inel de câte cinci cosuri de dimensiuni medii fiecare.

Între acestea există cinci coaste longitudinale foarte pronunțate, fiecare încoronată de cinci nuburi mici.

La ieșirea din prima cameră există din nou două clape de 3 părți, urmate de a doua cameră, care are aceleași dimensiuni și elemente structurale ca și camera anterioară.

Apoi urmează încă două clape de 3 părți, care delimitează a doua cameră și în același timp închid canalul.

Imediat după penetrarea deschiderii înghesuite a Alexis Texas, glansul se confruntă cu supapa dublă cu 3 părți, care acționează ca o mică rezistență și creează o schimbare dublă scurtă, de la îngustă la largă atunci când penetrează.

Cele trei clape mici se îndoaie în direcția penetrării și declanșează câteva minunate impulsuri de stimulare a pășunatului. Apoi întâlniți inelul de țepi, care produce stimulare punctuală subtilă în jurul glandului.

Apoi se ajunge la prima cameră mare și se așteaptă, de fapt, ca contrapresiunea să scadă, dar tocmai opusul este cazul.

Acest lucru se datorează faptului că camera se simte ca o “gâtuire fără sfârșit” și creează o senzație fantastică de strângere care devine și mai intensă chiar până la mijlocul camerei și abia apoi trece treptat din nou.

O asemanare extrema asemanatoare a putut fi experimentata doar cu canalul Ultra Tight (a carui productie a fost, din nefericire, intrerupta acum ceva timp) sau in zona posterioara a canalului Swallow.

Cu toate acestea, în canalul de rătăcire, contrapresiunea materială este mult mai variată, pe măsură ce cele cinci nervuri longitudinale de la intrarea în cameră încep să devină înguste, devin mai groase spre mijloc și mai restrânse la ieșirea camerei. În plus, nervurile longitudinale sunt surprinzător de flexibile și se instalează bine în jurul glandului și se răsucesc în jurul valorii de axul penisului.

Această stimulare strânsă prin înfășurare este completată de o stimulare punctuală mică subtilă produsă de cosurile mici pe coastele longitudinale.

În cele din urmă ajungeți la trecerea la camera următoare și mulțumită celei de a doua vane duble cu 3 părți, un alt minunat sentiment de penetrare cu stimulare intensă a pășunatului urmează.

Aceste clapete sunt poziționate perfect de la cel de-al 12-lea centimetru al canalului și, prin urmare, sunt accesibile optim, cu o lungime medie a penisului de aprox. 15 cm. Chiar ajungi în a doua cameră, în care se repetă strâmtorarea înconjurătoare.

Deși există o mulțime de cosuri în canalul ilegal, stimularea generală se simte încă foarte naturală și “carne”, deoarece cosurile sunt relativ mici și plate și prin urmare doar subliminale, asemănătoare cu suprafața ușor cuddly a unui vagin real.

Camera tranzitorie cu supapele poate stoca suficienta presiune negativa si, prin urmare, un efect minunat de aspiratie se desfasoara dupa mai multe alunecari inainte si inapoi, ceea ce completeaza stimularea excelent.

Curățarea canalului Outlaw este un pic mai complexă, deoarece între coaste longitudinale și, de asemenea, între flapsuri multe gel alunecos și reziduuri de sperma rămân.

Din acest motiv, este recomandat să rotiți cu atenție inserția pentru curățare pentru o perioadă scurtă de timp. Uscarea durează, de asemenea, un timp relativ lung (aproximativ 4-5 ore) datorită diametrului interior foarte îngust.

deznodământ

Canalul Outlaw creează un sentiment fantastic și incredibil de variat de strângere, asociat cu o stimulare naturală, cu pășunat. Pătrunderea supapelor dublu cu 3 părți este o mulțime de distracție și îmbogățește suplimentar stimularea cu un sentiment de penetrare excelent.

În ansamblu, acest canal este o structură interioară excelentă pentru iubitorii de stimulente naturale, “carnoase”, care ar dori, de asemenea, să o aibă frumos și strâns.

Alegerea noastră

Canalul Outlaw creează o senzație incredibilă și incredibilă de influență diversificată, combinată cu o stimulare netedă foarte naturală.

Analizele utilizatorului

Nu prea perfect, ar fi putut fi …. un pic mai tare pentru a mă anima de către testeri … .. să recomand …, deși eu găsesc versiunea simplă PINK LADY aproape mai bine.

Stefan

Sentiment foarte bun “. Încălziți-vă pe radiator sau pe apă caldă și opriți-l pe gimmick.
Nu 5 * pentru că iau “finisarea”: ​​uscarea și stropirea cu “puterea” (= același lucru ca și Fleshpower și mult mai ieftin) pentru o perioadă prea lungă.

Fridolin

Am cumpărat această jucărie pentru om, pentru că am citit numai recesiuni bune în diferite forumuri.
A fost prima mea jucărie de acest fel și am fost foarte pozitiv surprins de cât de real se simte. Puneți-o într-o baie de apă caldă pentru o vreme înainte de utilizare și bucurați-vă.

Articolul sosit, ambalat discret. Despachetate și testate. Se simte foarte real si calitatea este excelenta. De asemenea, am cumpărat amidon de porumb. Este exact același lucru cu produsul scump “Fleshlight Care”.

Cumpărați și bucurați-vă când sunteți acasă singuri.

Tony

Citiți și încercați recenziile clienților.
Nu am încercat nimic comparabil înainte, ideea este să dețin o replică pornstar, când am încercat-o,
Am fost complet convins!
Materialul abia miroase, se simte super-moale și real la atingere, iar stimularea este 1A!!!!!!!
Ușor de curățat, puteți folosi și prezervative, deoarece acest lucru nu întrerupe stimularea și lubrifiantul poate fi clătit foarte ușor.
Recomandat pentru oricine dorește ceva nou, sper că nu se rupe imediat, pentru că în prezent este în continuă utilizare: 0)))

Chris

Pur și simplu ingenios! Singurul lucru pe care îl regret este că nu am cumpărat Fleshlight înainte! TOP!!!!!!!
Pentru distracție, în același timp, doar lucrul potrivit!

Franky

Partea este distractivă, puteți folosi și în cadă și o puteți apuca “mai greu”, fără ca aceasta să devină greoaie!
Dacă nu ai destulă afecțiune de la prietena ta, vei găsi doar jucăria potrivită pentru momentele singuratice de aici ;-)

Tzunamik

Alegerea noastră

Canalul Outlaw creează o senzație incredibilă și incredibilă de influență diversificată, combinată cu o stimulare netedă foarte naturală.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics