Pussy Alexis Texas - Uuden Booty Fleshlightista 2021 thesocialu101.com

Pussy Alexis Texas – Uuden Booty Fleshlightista

Fleshlightille, jossa on Alexis Teksasin pussy-aukko, Fleshlight-valmistaja ILF on suunnitellut toisen luovan sisustuksen, jota ei ole koskaan ollut tässä muodossa ennen.

On aina mahtavaa nähdä, että ILF-tuotesuunnittelijat kehittävät edelleen alkuperäisiä ideoita innovatiivisille rakenteellisille käsitteille, jotka laajentavat Fleshlightin maailmaa lisätyillä stimulaatioilla.

Hyvin luontainen näköinen “Texas Tornado” -rakenne, joka on aiemmin yhdistetty Alexis Texasin pussyyn, onneksi edelleen tuotettu ja on nyt hänen Butt Fleshlight.

Meidän pick

Outlaw-kanava luo mahtavaa ja uskomattomaa monipuolista vaikuttavaa tiukkuuden tunnetta yhdistettynä hyvin luonnolliseen sileään stimulointiin.

Mitä työtä Fleshlight Alexis Texas

Uutta sisäistä rakennetta kutsuttiin “outlawiksi” ja se koostuu pääasiassa kahdesta suuresta kammiosta, joissa on kaksoisosainen kolmipyöräinen läppä kummassakin kammion sisäänkäynnissä ja uloskäynnissä.

Kussakin kammiossa on pituussuuntaisia ​​kylkiluitaKanavalla sisäänkäynnin puolikuunmuotoiset poikittaiset kylkiluut Kaksinkertainen 3-osainen venttiili

Nämä läpät näyttävät samanlaisilta kuin Torrid Channel (Tori Black), mutta ovat hieman pienempiä eivätkä sulje sisäkanavaa kokonaan.

Kussakin kammiossa on hyvin voimakkaita, nupitettuja pituussuuntaisia ​​kylkiluita, jotka kulkevat hieman spiraalimaisesti ja rajoittavat voimakkaasti kanavan halkaisijaa (jopa noin 8 mm).

Outlaw-kanava on Fleshlight Tyttö Alexis Texasin henkilökohtainen sisärakenne, ja se on siksi vain yksinomaan hänen pussista avautuessaan.

Suoraan kanavan sisäänkäynnissä ovat kaksi ensimmäistä kolmiportaista läppiä, joista kukin on muodostettu puolikuunmuotoisista poikittaisista kylkiluista. 4 mm kanavaan.

Takana takana on ensimmäinen 50 x 15 mm: n kammio, joka on varustettu etu- ja taka-alueella, jossa on viisi keskikokoista pimplesä.

Välissä on viisi hyvin voimakasta pituussuuntaista kylkiluuta, joista kukin kruunaa viisi pientä nupista.

Ensimmäisen kammion ulostulossa on jälleen kaksi 3-osaista läppää, jota seuraa toinen kammio, jolla on samat mitat ja rakenteelliset elementit kuin edellisessä kammiossa.

Sitten seuraa vielä kaksi 3-osaista läppiä, jotka rajaavat toisen kammion ja samaan aikaan sulkevat kanavan.

Alexis Teksasin kapean pussin aukon tunkeutumisen jälkeen glans joutuu kohtaamaan kaksinkertainen 3-osainen venttiili, joka toimii kuin pieni vastus ja luo kaksinkertaisen lyhyen muutoksen kapeasta leveäksi tunkeutumisen aikana.

Kolme pientä läppää taipuvat lävistyksen suuntaan ja laukaisevat useita hienoja, laiduntavia stimulaatioimpulsseja. Sitten törmäät pimpoliin, joka tuottaa hienovaraisen täsmällisen stimulaation glansin ympärillä.

Sitten yksi saavuttaa ensimmäisen suuren kammion ja yksi todella odottaisi vastapainetta pudota, mutta juuri päinvastoin.

Tämä johtuu siitä, että kammio tuntuu “loputtomalta pullonkaulalta” ja luo fantastisen tunne tiukkuudelle, joka muuttuu yhä voimakkaammaksi aina kammion keskelle asti ja vain silloin vähitellen vähenee jälleen.

Samankaltainen äärimmäinen harjoittelu voitiin havaita vain Ultra Tight -kanavalla (jonka tuotantoa valitettavasti lopetettiin jo jonkin aikaa) tai Swallow-kanavan takana.

Ulosväylän kanavassa materiaalin vastapaino on kuitenkin paljon vaihtelevampi, koska kammion tuloaukossa olevat viisi pitkittäistä kylkiluita alkavat kapea, paksummat kohti keskustaa ja kapeampi uudelleen kammion ulostulossa. Lisäksi pitkittäiset kylkiluut ovat yllättävän joustavia ja nivoutuvat tiukasti käämien ympärille ja kirjaimellisesti kiertyvät peniksen akselin ympäri.

Tätä tiukkaa ympäröivää stimulaatiota täydentää pieni hienoinen täsmällinen stimulaatio, jota pienet pimples tuottavat pitkittäisreunojen.

Lopuksi pääset siirtymään seuraavaan kammioon ja toisen kaksoisosan 3-osaisen venttiilin ansiosta toinen ihastuttava tunkeuma tunne, jossa on voimakas laiduntamisen stimulaatio.

Nämä läpät ovat täysin sijoitettu kanavan 12. senttimetristä ja siksi optimaalisesti käytettävissä keskimääräisellä peniksen pituudella n. 15 cm. Teet jopa sen toiseen kammioon, jossa ympäröivä tiukku toistuu.

Vaikka laittomassa kanavassa on paljon pimpelejä, yleinen stimulaatio tuntuu edelleen hyvin luonnolliselta ja “lihavalta”, koska pimples ovat suhteellisen pieniä ja tasalaisia ​​ja siksi vain subliminaloituja, samanlaisia ​​kuin todellisen emättimen hiukan pehmeä pinta.

Venttiileihin siirtyvä kammio voi säilyttää riittävän negatiivisen paineen ja siksi ihmeellinen imutehokkuus avautuu useiden liukua edestakaisin, mikä täydentää stimulaatiota erinomaisesti.

Outlaw-kanavan puhdistaminen on hieman monimutkaisempi, koska pitkittäisten kylkiluiden ja myös läppien välissä monet liukasgeelit ja siemennesteet säilyvät.

Tästä syystä on suositeltavaa kääntää letku huolellisesti lyhyeksi ajaksi. Kuivaus kestää myös suhteellisen pitkään (n. 4-5 tuntia) hyvin kapean sisähalkaisijan takia.

Lopputulos

Outlaw-kanava luo fantastisen ja uskomattoman vaihtelevan tunne tiukkuuteen, yhdistettynä hyvin luonnolliseen, laiduntavaan stimulaatioon. Kaksinkertaisten 3-osaisten venttiilien tunkeutuminen on hauskaa ja lisäksi rikastuttaa stimulaatiota suurella tunkeutumisominaisuudella.

Kaiken kaikkiaan tämä kanava on loistava sisärakenne luonnollisten “mehukkaiden” näköisten stimulaatioiden ystäville, jotka haluavat myös pitää sen mukavana ja tiukana.

Meidän pick

Outlaw-kanava luo mahtavaa ja uskomattomaa monipuolista vaikuttavaa tiukkuuden tunnetta yhdistettynä hyvin luonnolliseen sileään stimulointiin.

Käyttäjien arvostelut

Ei aivan täydellinen, se olisi voinut olla …. hieman tiukemmin, jotta testaajat … … suosittelisivat … .. vaikka suosittelenkin yksinkertaista versiota PINK LADY melkein paremmin.

Stefan

Erittäin hyvä “tiukka” tunne. Lämmitä lämpöpatterissa tai lämpimässä vedessä ja pois päältä kimmo.
Ei 5 *, koska otan “viimeistelyn”: kuivaamisen ja sadetuksen “vahvan voiman” kanssa (= sama kuin Fleshpower ja MUCH halvempi) liian kauan.

Fridolin

Ostin tämän lelun miehelle, koska lukea vain hyviä taantumia eri foorumeilla.
Se oli ensimmäinen tällainen lelu, ja olin hyvin myönteisesti yllättynyt siitä, kuinka todella se tuntuu. Aseta lämmin vesihaude hetken ajan ennen käyttöä ja nauti.

Artikkeli saapui, hienovaraisesti pakattu. Pakkaamaton ja testattu. Tuntuu erittäin todellinen ja laatu on erinomainen. Ostin myös maissitärkkelyksen. On täsmälleen sama kuin kallis “Fleshlight Care” -tuote.

Osta ja nauti, kun olet kotona yksin.

tony

Lue ja kokeillut asiakkaiden arvostelut.
En ole yrittänyt mitään vertailukelpoista ennen, ajatus on omistaa pornospornin kopio, kun yritin kokeilla sitä,
Olin täysin vakuuttunut!
Materiaali tuskin haju, tuntuu erittäin pehmeältä ja todenmukaiselta kosketukselta, ja stimulaatio on 1A!!!!!!!
Helppo puhdistaa, voit myös käyttää kondomia, koska se ei keskeytä stimulaatiota ja voiteluainetta voidaan helposti huuhdella.
Suositellaan kaikille, jotka haluavat jotain uutta, toivottavasti se ei mene heti, koska se on jatkuvasti käytössä: 0)))

Chris

Yksinkertaisesti nerokas! Ainoa pahoittelu on, etten ole ostanut Fleshlighta ennen! TOP!!!!!!!
Sillä hauskaa on vain oikea asia!

Franky

Osio on vain hauskaa, voit käyttää sitä myös kylpyammeessa ja voi tarttua siihen “vaikeammaksi” ilman, että siitä tulee hankalaa!
Jos et saa tarpeeksi kaveria tyttöystävältäsi, löydät vain oikean lelun yksinäisille hetille täällä ;-)

Tzunamik

Meidän pick

Outlaw-kanava luo mahtavaa ja uskomattomaa monipuolista vaikuttavaa tiukkuuden tunnetta yhdistettynä hyvin luonnolliseen sileään stimulointiin.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics