Recension Bästa 4 Gay Sex Toy Fleshjack - Hur man gör en Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Recension Bästa 4 Gay Sex Toy Fleshjack – Hur man gör en Fleshlight

Den korta recensionen för finsmakare av mänens sexleksaker. Topp 4 Fleshjack utestående modeller: från det genomskinliga bottenformade objektet till den orala roliga Turbo-funktionen.

Top prostata massörer KONTROLLERA LÖPANDE PRIS Korta fördelar
Fleshjack Ice
(Vårt val)
Bekväm rörform
Fleshjack Allen King
(Vårt val)
Realistisk kopia av vuxenfilmens skådespelare anus
Fleshjack Quickshot
(Vårt val)
Bärbar och inkonsekvent
Fleshjack Turbo Tändning
(Vårt val)
Kanal med unik textur

Fleshjack guide recension: vilken masturbator är bäst?

Fleshjack-köksleksaker tillverkas i USA som en del av en flersidig Fleshlight-serie. Den betydande skillnaden i Fleshjack-skatterna med avseende på alla andra typer av dessa hjälpsamma och roliga Fleshlight-saker är att Fleshjack-artiklar produceras för homosexuella. Eller för dem som vill prova manliga lekar.

Vår pick

Få ett öga på insidan med FleshJacks coolaste självglädjeanordning och bara genomskinlig modell, FleshJack Ice. Med ökad synstimulering kommer din Ice Jack manliga sexleksak erfarenhet att blåsa bort dig.

Vår pick

Liten, kompakt och redo att användas och missbrukas! Allen King’s Fleshjack har en snäv öppning med en virvla runt noder, följt av intensitetsryggar och en serie mönstrade veck och stötar som inbjuder dig att ta din kärlek till onani till nästa nivå.

Vår pick

FleshJack Quickshot är ett nytt tag på våra ursprungliga bästsäljande FleshJack manliga självglädje leksaker. Quickshot kan vara kompakt, men det packar en stor punch. Produkten har en obegränsad utgångspunkt och ökar stimuleringen för både paras orala spel och masturbation. Dess storlek och det snäva greppet gör Quickshot perfekt för en snabb runda av solospel.

Vår pick

Fleshlight Turbo erbjuder dig det mest realistiska och tillfredsställande alternativet till oralsex. Unikt utformad med tre punkter för inledande införande, ger Turbo känslan av känslor som är synonymt med att få ett fantastiskt slagjobb varje gång du använder det.

De flesta av Fleshlight-modellerna påminner om vanliga ficklampor i form och fleshjackarna är inte annorlunda i detta avseende.

Den typiska föremålet består av en mjuk och elastisk hylsa (en enhet där din penis rör sig), en ingångspunkt (det kan se ut som en vagina, ett rumphål, en man eller kvinna läppar eller kan ha en relativt abstrakt design) ett fodral med ett eller två skyddslock.

Så, vad är intressant i den typiska Fleshjack-produkten?

Det beror i liten grad på ditt personliga val.

Alla är vackra, bekväma, kompatibla med olika bilagorDet finns rosa naken, is-transparent, isblå modeller Öppningar sannerligen efterliknar naturliga mänskliga öppningar

Det mest spännande är inuti: det finns kameror som omfattas av diversifierade texturer som ger extremt naturalistiska känslor.

Du har kul med människors “arbetsdel”, inte med ett stinkande kärleks tillbehör som slits efter en eller två försök.

Vi är skyldiga att härligt material med namnet Super Skin. Fleshlight tillverkare använder den för ärmproduktion.

Här har vi beskrivit fyra Fleshjack-objekt. De är ovanliga, rasande användbara och fascinerande vackra. Och de är bästsäljande manliga köksleksaker. Nåväl, de kan inte hålla sig borta från gay dick radarsna.

TOP 4 Fleshjack – Review

Fleshjack Ice – För gay love observers

Denna is-transparent Fleshjack-leksak är utformad för att se och titta på kärleksnöjen. Fleshjack-tillverkare vet att många män vill se sina penis under driften, och de har skapat den här modellen.

Vit genomskinlig Super Skin ärm och glasögonfall gör det möjligt att få dubbla glädje.

Och hylsans yta är fantastiskt i det här fallet. Bakom den attraktiva rumpången kommer du (eller ditt huvudinstrument, för att vara exakt) att hitta flera lättnadskameror med slits och skärande revben.

Flera punkter, klumpar, expanderande och förminskningsplatser är förutom dem.

Förresten kan du ändra dina känslor effektivt genom att reglera luftutgångsnivån: det finns ett speciellt spetslock. Fortfarande är det inte tillräckligt för dig? Titta på hur stor din kuk är i denna fräscha apparat! Total längd är 9,75 inches, kärlek längd är 8,5 inches.

Pros

 • Snyggt anus ingångssår
 • Bekväm rörform
 • Lätt att rengöra (kallt tvål och andra aggressiva rengöringsmedel rekommenderas INTE för Super Skin-materialet)

Nackdelar

 • Behöver värmas innan du använder det (utan det kommer du inte att få sanna känslor)
 • Genomskinlig isfärg (en förvärvad smak)

15_boys_ahead: “En cool, en väldigt cool, den coolaste Fleshjack-modellen! Jag försökte det med min swing bro. Vi är båda som dessa saker. Ice Bottom är underbar. Jag har aldrig föreställt mig att jag kunde se min glädje knopp som arbetar med att ge glädje åt min bror samtidigt. Smöret som ingår var nog, och det har inte torkat före vår tid. Jag har inte hittat nackdelar, men jag är picky. Och min bror också. “

Fleshjack Allen King – För finsmakare av Adult Star-skådespelaren

Allen King är vuxenfilmskådespelaren född 1990. Den smarta och stiliga pojken ville bli en vuxenstjärnan när han fortfarande var tonåring. Sedan när han var 24, grenade han ut i den.

Nej, det finns inget tonhårigt hår och ögon och mörk olivhud.

Denna snygga looker har lätt och skonsamt utseende, men vad är ljuset i hans läppar, hans kropp och andra skräp? Du skulle definitivt vilja få en smak. Och den här Fleshjackmodellen till hands (och i din hand) är vad som är nödvändigt.

Titta på denna nattiga intagshålrum: Den är gjuten av Allen själv. På något sätt kommer inre finnar, cusps och vågor inte att låta dig och din kuk bli uttråkad.

Total längd är 9,75 inches, kärlek längd är 8,5 inches.

Pros

 • Realistisk kopia av vuxenfilmens skådespelare anus (majestät inre struktur)
 • Long entry butt kamera
 • Bekväm rörform
 • Lätt att rengöra (kallt tvål och andra aggressiva rengöringsmedel rekommenderas INTE för Super Skin-materialet)
 • Pulverblåfärgat Fleshjack-fodral ingår

Nackdelar

 • Behövs uppvärmd före användning
 • Endast rosa nakenfärg

Andy CeeSs: “Jag är den som älskar honom. Man, jag är inte rädd för att säga det, var är vi ju trots allt? Jag såg det här Fleshlight-objektet, och jag var ivrig att röra på den och komma in i den. Tja, jag gör det fortfarande med att titta på kungens videoklipp. Egentligen är han min Sweet Tushie King, och jag är verkligen med honom varje gång. Och jag tackar Fleshjack för den oförutsägbara glädje som den har gett mig. “

Jake173-m5: “Jag ville prova några googor från denna Fleshjack Boys-serien och valde den här. Av den enkla anledningen att jag gillade den här spanska ladybuggenen. Posten verkade så inbjudande. Så jag beställde det och gav det bästa självfredningsverktyget någonsin. Tja, om du har ett fantasikorn. Dörren är väldigt tight, salen är spännande, och vardagsrummet är superrealistiskt, liksom andra rum. “

Top prostata massörer KONTROLLERA LÖPANDE PRIS Korta fördelar
Fleshjack Ice
(Vårt val)
Bekväm rörform
Fleshjack Allen King
(Vårt val)
Realistisk kopia av vuxenfilmens skådespelare anus
Fleshjack Quickshot
(Vårt val)
Bärbar och inkonsekvent
Fleshjack Turbo Tändning
(Vårt val)
Kanal med unik textur

Fleshjack Quickshot – För dem som gillar att hålla intima hemligheter

Denna Fleshjack-produkt är en liten och söt modell, som har en genomgående kanal, unika texturer och den snygga isogena designen. Vill du ha kul snabbt? Denna “vintage” -artikel är gjord för den, som namnet säger.

Inga detaljer påminner om damen: prestationen är enkel (bokstavligen, va) och brutal.

Men det är den riktiga ledtråden. Ingen vet vad saken är, även efter att ha sett den. Och allt som krävs är det: det täta men välsträckta ingångshålet, den spännande, elastiska och hypoallergena inre ytan, möjligheten att observera att din kuk arbetar hårt, men en kort stund.

Du kan spela solo, hålla sug-och-strejkdemonstrationer framför din partner eller stimulera muntliga nöjen: partnern kan hålla den genomskinliga Fleshjack cutie i munnen utan några komplikationer. Du tar alltid fyra av det. Båda två. Total längd är 4,4 inches, kärlek längd är 3,5 inches.

Pros

 • Öppen modellmodell (utgången är obegränsad men lättnad)
 • Bärbar och inkonsekvent (transparent = icke-färgad)
 • Plastväska utformad som en vanlig rörburk
 • En hylsa motdammslock för varje ände
 • Lätt att rengöra (kallt tvål och andra aggressiva rengöringsmedel rekommenderas INTE för Super Skin-materialet)
 • Stort budgetpris

Nackdelar

 • Behövs uppvärmd före användning
 • Endast icke-färgad
 • Ganska liten (en förvärvad smak)

Tim Roth IV: “Jag vet att jag aldrig skulle våga göra det med en annan man. Men jag ville försöka, och jag valde ett föremål från Fleshjack-sorten. De flesta av onaniarna verkade flaunting mot mig. Den här var opretentiös, lätt att dölja och budgetvänlig. Trevligt alternativ för pounding förrätter. Det är sant, i mitt fall.

Jag håller det med mig när du reser, till och med förde det till college en gång. Ingen vet, men jag njöt av en minnesvärd adrenalinhopp. Jo, jag är tacksam. Den konstiga gizmoen har gjort mitt liv rikare, emotionellt och sentimentellt. “

Bobby B .: “Trevlig sak att ta bort dina stenar när du inte har tid. Och det är ganska billigt, men jag har bekräftat kvaliteten. Förutom att smörjmedel torkar för fort, men brukar jag använda min. Fleshjack killar är de coolaste dudesna. “

Fleshjack Turbo-tändning – För adjuventer till oralsex

Det här objektet är inte relaterat till Fleshjack-serien formellt, men de som älskar äkta manliga tider är ofta intresserade av att veta om modellen. Denna Turbo är designad abstrakt: ingen omnämnande av kvinnans eller människans delar. Men när du använder det förstår du att du är bra utan dessa bagateller.

Den första kameran imiterar en mun med hoppfågen; Den andra kameran är kanalen med unik textur som ger intrycket att din lyckliga kuk arbetar i halsen. Och halsen är krävande och passiv samtidigt.

Kanske är du generad för kall och benkylande isblå färg på den här funktionen? Tja, försök se till att det spelar ingen roll nu. Externa turbinblad (aka täta läppar) och internt Super Skin-material gör att du glömmer några villkor. Din eld är uppvärmd med turboaccelerationen, och saften spjuter på hög nivå, men du är inte medveten då: saker går bra för dig.

Vi menar det här mannen. Namnet på denna leksak är Turbo-tändning, och det summan och rör det hela upp.

Total längd är 9,75 inches, kärlek längd är 8,5 inches.

Pros

 • Ovanlig blåisfärgad
 • Turbine ingångssår
 • Bekväm rörform
 • Lätt att rengöra (kallt tvål och andra aggressiva rengöringsmedel rekommenderas INTE för Super Skin-materialet)
 • Genomskinligt fodral och lock ingår

Nackdelar

 • Behövs uppvärmd före användning
 • Icke-anatomisk skopad öppning (en förvärvad smak)
 • Blå isfärg (en förvärvad smak)

ABC123: “Jag har alltid velat prova denna muntliga funktion med en man, inte en kvinna. Jag är en norm, det är det. Tja, jag tycker om att jag är. Klipp skitet, jag var under ett moln. Jag var rädd för att gå till de män som jag tyckte om och att säga: “Hej, jag vill sätta min kuk i munnen, vill du göra det med mig?” Damn, det är konstigt. Så jag sökte igenom innehållet för vuxen webbplats … och tvekade att köpa den här saken.

Fan, det var underbart. Jag kunde inte föreställa mig att jag kunde få sådan erfarenhet. Det suger, lickar och sväljer bättre än min flickvän. Ville inte förolämpa henne, men du förstår mig, folk. “

Allt som dessa Fleshjack manliga berlocker behöver är vattenbaserad smör under användning. Och en liten mängd varmt vatten och en mild mjuka tvål (och kanske några droppar isopropylalkohol för allvarlig rengöring, om det behövs) efter varje kraftig användning.

Det är allt, verkligen! Bara nog för att du ska behålla dina galna kompetenser.

Nya tider följs av nya möjligheter, eller hur? Denna regel gäller även om det rör sig om onani, om masturbatorerna är Fleshjack-modeller.

Top prostata massörer KONTROLLERA LÖPANDE PRIS Korta fördelar
Fleshjack Ice
(Vårt val)
Bekväm rörform
Fleshjack Allen King
(Vårt val)
Realistisk kopia av vuxenfilmens skådespelare anus
Fleshjack Quickshot
(Vårt val)
Bärbar och inkonsekvent
Fleshjack Turbo Tändning
(Vårt val)
Kanal med unik textur
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics