Recension: Välja den bästa manliga masturbatorn i 2018 2021 thesocialu101.com

Recension: Välja den bästa manliga masturbatorn i 2018

I den här artikeln hittar du all information och tips om onani, och sexverktyg för män i allmänhet.

Top Male Masturbator Kolla pris Korta fördelar
Fleshlight Flight
(Vårt val)
Representera en artificiell vagina reproduktion
Meiki Zhang Xiao
(Intensiv)
Locket pussies och masturbators med lekfull design
Tenga ägg
(Tvåan)
Många olika sexleksaker för män

Vi har samlat allt du behöver veta, från de bästa tillverkarna och modellerna att använda, material, sköta till rekommenderade och diskreta sexaffärer.

Vår pick

Fleshlight erbjuder en helt automatiserad upplevelse för manuell användning eller genom att koppla din leksak till den interaktiva världen

Vår pick

För Meiki no Syoumeis 5: e generationsmasturbator såg de till Kina för deras inspiration. Zhang Xiao Yu, den mest populära kvinnliga nakenmodellen i Kina, valts för denna nya Meiki-masturbator med två lager, och är också den mest populära Meiki i sin sortiment.

Vår pick

Att bevisa att stora saker verkligen kommer i små paket! TENGA-ägget har nu sjutton olika sorter och finns som enstaka enheter eller i halv tiotal lådor för att ge dig lite slumpmässig spänning varje gång.

Masturbators: Introduktion

Guide för Dummies

En masturbator aka artificiell vagina är gjord av gummi, silikon, TPE eller skum, vilket gör det möjligt för män att ha riktigt verkligt kön, även när de onanerar utan kvinna.

Förutom termen masturbator används följande termer ofta: Gummi, pussy, artificiell vagina, resepussa, konstgjord pussy, silikonskedja, seglarens brud, trucker pussy, handfitta, etc.

En onani är bättre än kön

Det viktigaste kriteriet är den roliga faktorn. Målet med varje onani är att representera en riktig vagina som inte på något sätt är underlägsen i känslan av normal kön.

Beroende på om masturbatorn är tillverkad av gummi, silikon, TPE eller CyberSkin, skiljer sig känslan under stimuleringen. Enligt vår uppfattning känns materialet CyberSkin och TPE (termoplastiska elastomerer) särskilt realistiska och levande.

En masturbator är säker

Det är också mycket viktigt för oss att de produkter vi presenterar och testar är ofarliga för hälsan. Vi gör inget undantag för ficka pussies, onani och andra nöjesverktyg. Även den bästa onaneren kan orsaka allergier hos vissa män eftersom gummi eller cyberskin delvis innehåller mjukgörare / ftalater som är hälsofarliga.

Vi rekommenderar därför bara onani och fickor av TPE / termoplastisk elastomer. Detta material är helt säkert. Det är matskyddat och fritt från allergener, mjukgörare och hälsofarliga material.

En masturbator är hållbar

Som med alla andra kärleksleksaker spelar hållbarhet också en viktig roll. Det är viktigt för oss att materialets kvalitet är rätt och att du kan ha lång roligt med en leksak.

Detta gäller förstås inte bara köksleksaker för män utan också för dildos, vibratorer, jerking maskiner och samma.

Med detta menar vi också oanpassat underhåll och vård av sexleksakerna.

Diskret frakt: Bäst för din integritet

Speciellt i det erotiska området är diskret frakt ett absolut måste. Som regel skickar alla leverantörer 100% diskret. Vi lägger också särskild uppmärksamhet vid denna aspekt, samtidigt som vi ger dig de bästa manliga onani som du väljer.

Om du lägger särskild vikt vid konfidentiell frakt, bör du överväga att ange en DHL Packstation som leveransadress.

Nästan alla större erotiska butiker på internet, liksom många återförsäljare på Amazon, erbjuder anonym / diskret frakt till DHL Packstations.

Masturbators: Bästa realistiska manliga leksaker

Den realistiska känslan av en masturbator beror mest på dina personliga preferenser och fysiska specifikationer. Den bästa manliga masturbatorn ska passa din storlek, form och längd. Dessutom beror det också på dina potentiella önskemål. En sex uthållighet stimulator kommer att chocka dig med ännu mer än en realistisk känsla av en vagina. En klassisk grundläggande masturbator för standard stimulering känns som en riktig älskare. 

De bästa manliga masturbatorerna avslöjas i slutet av denna paragraf under Den bästa fickapussy rekommendationen.

De flesta Lustmuschi modeller är artificiella vagina imitationer av gummi, silikon av bästa kvalitet eller TPE som har en inre kanal som är modellerad på en riktig vagina. Det finns emellertid också onaniare vars inre kanaler är försedda med nöjesnosar, spår eller andra stimulerande kroppar för att öka stimulans för penis.

Bästa manliga masturbators har ett stort urval av olika så kallade “inserts” att välja mellan realistiska / sanna till originalet till helt galen och extremt stimulerande. När du väljer en masturbator är det viktigt att avgöra om du gillar en realistisk, livlig stimulering av penis eller inte.

Den mest populära gummi masturbatorn

Våra nuvarande favoritmasturbatorer är FLESHLIGHT Girls-modellerna

Under tiden har vi testat och utvärderat många masturbatorer för dig. De viktigaste kriterierna i våra test är stimulering (känsla), material (kvalitet), rengöring, vård och hållbarhet.

Förutom det oslagbara prisförhållandet slår denna serie också alla andra onani i form av realism och stimulans. Vi känner inte till någon annan artificiell vagina som känns så realistisk och verklig som de ovan nämnda modellerna. De är de bästa som bevisas av många kundrecensioner.

Vad sägs om en DIY masturbator?

Ett DIY-alternativ är alltid möjligt – bara google något som “bästa manliga masturbators DIY” och njut av ditt billiga och praktiska sätt att sexuellt njut. I våra många test har vi självklart också byggt och testade onani själva, men vår personliga erfarenhet har visat att nästan alla självtillverkade modeller inte var lämpliga för daglig användning, antingen på grund av användningen av farliga material (plastpåsar, PVC, rengöringssvampar etc.) eller eftersom hanteringen var mycket besvärlig för daglig användning.

Speciellt är professionell rengöring och lagring relativt komplicerad, så att du måste göra en helt ny masturbator varje gång du känner dig vaken för att säkerställa perfekt hygien. En annan punkt att tänka på: Det är möjligt att nå klimaxen med en hemgjord masturbator, men du kan inte jämföra känslan med de bästa modellerna från Spider, Meiki, Fleshlight eller Rends.

Vid denna tidpunkt vill vi ge dig tipset att investera lite pengar i en högkvalitativ och lätt att hantera manlig masturbator. Med rätt rengöring, lagring och vård, håller FLESHLIGHTs gummistänger i synnerhet livet, min första masturbator är redan över 2 år och fungerar fortfarande som den första dagen!

Om du vill veta mer om detta ämne eller fortfarande vill bygga en artificiell vagina själv, kommer du snart att hitta mer information, videor och instruktioner om hur man bygger det själv här.

Bästa Masturbators Ever Produced 

Masturbators är särskilt populära i Tyskland, USA och Asien – de är tillgängliga i olika mönster och från olika tillverkare. Med den här sidan har vi ställt uppgiften att testa så många modeller från olika leverantörer som möjligt och därmed hjälpa dig att välja ditt eget gummistick.

De bästa högkvalitativa masturbatorsna finns hos varumärkesproducenter som Fleshlight (US-märke), Tenga, Spider, Meiki och Rends (japanska märken).

Beroende på tillverkaren kan kvaliteten på varje onaniare variera kraftigt. Förutom mer kompakta modeller som Fleshlights, Tenga Onaholes eller Pussy från Spider, finns det också klassiska gummi dockor (överkropp / torso) från tillverkare som Meiki från Japan. Det finns också en nuvarande trend mot elektriska modeller, speciellt R-1 A10 kolven och R-1 A10 cyklon modeller från Rends.

Nedan hittar du en kort översikt över de bästa tillverkarna och deras produkter.

Bästa manliga masturbatorn: Kort historia

Triumfmarschen började bra för 20 år sedan när den första så kallade masturbatorproduktionen lanserades i USA. Som den första manliga sexleksaket uppnådde den stor popularitet, vilket bevisas av över 16 miljoner sålda kopior, en välkänd storlek på marknaden. Det finns inget annat sexleksak för män som i årtionden har varit och är nästan lika populär som en masturbator.

Från utsidan ser masturbators uppslaget på att de är kamouflerade som facklor. Inuti, beroende på modell, finns en annan insats (vagina, oral eller anal) gjord av ett extremt mjukt skum (kallad Cyberskin i teknisk jargong), vilket är oerhört nära den ursprungliga kvinnan, både visuellt och i termer av känna, vilket gör Fleshlights produkter till ett utmärkt alternativ eller tillägg till sex med riktiga kvinnor.

Förutom den klassiska Fleshlight Vaginas (Pink Lady) finns det också modeller som modelleras efter kvinnlig mun och anus, så att det verkligen finns inga gränser för fantasin i onani. Tänk på att det här märket är den enda masturbatorproducenten med licensierade vaginaimitationer av många kända porrstjärnor – så drömmen om sex med din favoritpornostjärnan kan snart bli verklighet.

Fleshlight fickfussan är verkligen en av de bästa sexleksaker man kan få, de är otroligt riktiga att känna och på grund av det stora utbudet av produkter uppstår ingen kedja.

Meiki

Precis som Tenga är Meiki en av de bästa manliga onani från Asien, Japan. Meiki sexleksaker och masturbators kännetecknas av deras lekfulla och fantasifulla design. Den generella populariteten hos manga-serier och anime återspeglas också i masturbators av asiatiska tillverkare.

Kvaliteten på de asiatiska masturbatorerna är också mycket bra, alla testade produkter från Meiki och Tenga kunde övertyga oss helt, både när det gällde känslomässig snabbhet och utförande.
Du hittar mer information om Meiki produktsortiment på den här sidan.

Tenga

Den japanska leverantören Tenga har också ett ganska varierat utbud av manliga onani. Förutom så kallade onaholes (onahole är det japanska namnet för “pocket pussy”), som ganska liknar amerikanska produkterna, finns det en hel serie andra manliga onani från Tenga.

De mest kända är i viss mån Tenga Egg-engångsmasturbatorn, som namnet indikerar starkt påminner om vanliga ägg. Insidan av Tenga ägg består av en extremt töjbar gummilag (elastomer) som passar perfekt till penis under onanering och ger en utmärkt masturbation-upplevelse. De Tenga ägg finns i 6 olika versioner, alla med ett annat inre liv, så att det alltid ska finnas tillräckligt med variation när man onanerar.

Dessa onani är okomplicerade att använda och må bra, så deras diskreta utseende och praktiska storlek gör dem idealiska för att resa eller tillfredsställa nöje på semester.

För att vara rättvis är dock Tenga-äggen inte de bästa i livslängden och kan inte riktigt konkurrera med Fleshlights när det gäller hantering och känslomässig äkthet.

Om du letar efter en långvarig sexleksak som kan hålla 100% hos kvinnliga originalet i alla avseenden, bör du därför välja Fleshlight. Den har en diskret form och en speciell, transparent inredning. Tillverkaren erbjuder också en bra modell för frekventa resenärer och globetrotters, med vilka män lätt och diskret kan överleva säkerhetskontroller på flygplatsen.

Top Male Masturbator Kolla pris Korta fördelar
Fleshlight Flight
(Vårt val)
Representera en artificiell vagina reproduktion
Meiki Zhang Xiao
(Intensiv)
Locket pussies och masturbators med lekfull design
Tenga ägg
(Tvåan)
Många olika sexleksaker för män

Masturbators: Grundläggande klassificering

Från Fleshlight, Meiki, Spider, Tenga, Rends och andra leverantörer finns ett brett utbud av ficka pussar, som skiljer sig åt i utseende, funktionalitet, känslomässig äkthet och naturligtvis i prissegmentet.

I listan hittar du alla vanliga ficka typer och efteråt hittar du en separat sektion med ytterligare information för varje typ:

  • Oblong eller tubulär (enhandig onani)
  • Elektrisk (handsfree onani)
  • Dockor (oftast frihandsmasturbation)
  • Classic (en vanlig tubulär masturbator)

De vanligaste är långa onaniare i rörform, klassikerna i denna kategori är Fleshlights från USA. Meiki, Spider, RendS och Tenga utvecklade senare också ett stort antal pussies (onaholes), som är ganska lika i utseende och funktion till Fleshlights. Jämfört med elektriska manliga masturbatormodeller eller större sexdockor är fickversionen i burk eller tubform praktisk och lämplig som för onani hemma och som resepussa på språng.

Dessutom är både japanska och amerikanska manliga masturbatorer inte rena sexleksaker för män, du kan självklart också vara inblandad i kärleksspel med en riktig partner.

De billigaste One-Hand-onaniarna från några av de ovannämnda leverantörerna kostar bara 30-40 euro, för den billigaste Fleshlight du betalar ca 60-70 euro har våra test visat att det lönar sig att lägga några få euro till den bästa manliga onani , eftersom gumman i billigare modeller tenderar att riva eller bli skör ganska snabbt.

Gör din masturbator utföra på sitt bästa

Ett undantag är FLESHLIGHT-onani, vilket imponerande visar att den bästa kvaliteten inte behöver vara dyr. Alla produkter från denna tillverkare kan övertyga i många tester med ett enastående prisförhållande och extrem realism. Lustmuschi-modellerna från det amerikanska varumärket är tillgängliga från ca 60 € i specialaffärer eller på Amazon.de. Vårt insider tips!

Electric Masturbator: Framtiden är här

Vissa leverantörer, såsom Rends från Japan, har specialiserat sig på särskilt sofistikerade elektriska onani. Särskilt välkända är de två modellerna Rends Piston och Rends Cyclone, från Rends R1-produktserien.

Rends R-1 A10 kolv och Rends R-1 A10 Cyclone är de bästa, mest moderna och innovativa masturbatorsna vi har testat hittills.

Till skillnad från alla andra onani på marknaden har Rends köksleksaker en justerbar elektrisk motor som garanterar trevliga vibrationer och rotationer inom leksaken, vilket stimulerar penisen på ett otroligt trevligt sätt.

Vibrationernas frekvens och intensitet kan anpassas individuellt med fjärrkontroll enligt egna önskemål.

Med någon annan manuell manlig masturbator måste du vara aktiv för att uppnå önskad stimulering av penis. Endast Rends masturbationsmaskiner arbetar helt automatiskt och utan egen ingrepp, vilket är särskilt trevligt. Slå bara på Rends masturbation maskinen och njutbar onanering börjar.

Rends R-1 A10-kolven och Rends R-1 A10 Cyclone-modellerna har också båda händerna fria för andra saker, så att du kan koncentrera dig fullt på erotiska videor eller bilder, till exempel medan den elektriska manliga masturbatorn gör “arbetet”.

Gummi Dolls: Mer än en vanlig masturbator

Lovetoycheck.de handlar främst om mer praktiska sexleksaker som masturbator sexleksaker. Vi har aldrig testat levande sexdockor / kärleksdukar (även kallade gummidukar) och kan därför inte ge några ytterligare tips, erfarenheter eller till och med köpa rekommendationer. Vi nämnde denna kategori främst av fullständighetsskäl. Det är dock uppenbart att en livliknande kvinnlig docka är en perfekt manlig masturbator.

Använd en Masturbator Right

Om du är ny på ämnet undrar du ofta hur en masturbator fungerar. Av denna anledning vill vi ge dig här en liten instruktion för användningen av dessa Sexleksaker.

Användningen av de flesta sexleksaker för män är mycket enkel, eftersom de nästan alltid är realistiska vaginaimitationer. Vissa leksaker, särskilt kärleksdukar, har ofta inte bara en vagina utan också en anus, mun och bröst.

Onani är knappast annorlunda än normalt kön med en kvinnlig partner. Med de flesta köksleksaker måste de inre kanalerna (oral, vaginal, anal) behandlas med smörjmedel före penetration. När detta sågs kan roligt börja.

Materialen i detalj

Som namnet Gummimuschi föreslår är nästan alla artificiella vaginer gjorda av gummiliknande material eller silikon. Materialen varierar kraftigt från tillverkare till tillverkare med avseende på färg, elasticitet, hudkänsla och livslängd / kvalitet.

Beroende på tillverkare, används silikon, gummi eller termoplastisk elastomer / TPE. Materialen marknadsförs under namnet CyberSkin, RealSkin, PureSkin, UR3 och Loveclone, bland annat – dessa namn är vanligtvis avsedda att ange att materialet är särskilt realistiskt och verklighetstroget.

Vi rekommenderar endast modeller av de testade materialen TPE / TPR och CyberSkin, eftersom alla andra material kan innehålla skadliga ingredienser.

Priset för den bästa manliga masturbatorn

Om du vill köpa Lustmuschi spelar priset naturligtvis också en viktig roll.

En väldigt bra fickvagina behöver inte nödvändigtvis vara dyr. Men det finns också olika priskategorier och produkter för mäns sexleksaker, för varje smak och handväska, som vi skulle vilja presentera i följande.

Låg budget (5 till 20 €)

De billigaste masturbatorerna är redan tillgängliga från 5 €. I denna kategori ingår exempelvis resemodellerna, eftersom de ofta säljs på pubar eller i toaletterna på motorvägarna för små pengar. Vissa människor känner också till den här “billiga modellen” som en lastbilsförare.

Det finns också andra leverantörer som säljer gummi vaginer online till mycket billiga priser. Detta är nästan alltid kinesiskt skrot av sämre kvalitet. Vårt tips: Hands off!
Sammantaget kan de billiga manliga onani inte övertyga oss alls. Kvaliteten är underlägsen och masturbationsupplevelsen är överlägset inte lika realistisk och sann att känna som med masturbatorerna från 20 € uppåt. Här är det definitivt värt att spendera några euro mer för bra kvalitet.

Medelbudget (20 € till 100 €)

Om du vill köpa en högkvalitativ luschtmuschi är du mycket väl positionerad med en budget på 20 € till 100 €.

De mest kända tillverkarna kostar mellan 25 och 70 € för sina onani-modeller.

I detta prissegment hittar du redan produkter med utmärkt utförande, hållbarhet och en mycket realistisk masturbation-upplevelse.

Meiki och Spider erbjuder även onaholes upp till 99 €, men Meiki och RendS erbjuder också betydligt dyrare modeller, särskilt kärleksdukar och elektriska sexleksaker, som vi skulle vilja diskutera i följande.

Premium Budget (100 € till 2.500 €)

Medan i det lägre och mittena prissegmentet framför allt är praktiska masturbatorer, finner man i premiumsegmentet alltmer elektriska köksleksaker för honom samt livliga sexdockor / kärleksdukar.

Onani med elektriska köksleksaker kan också vara attraktivt och en fin förändring till manuell drift – men nöjda vinsten är tyvärr inte ganska gynnsam. Kända leksaker från detta område är Autoblow 2-onani och masturbationsmaskiner från RendS.

Förutom en elektrisk wanking maskin kan en sex docka eller kärlek docka vara intressant om du är intresserad av herrleksaker. Kärlek dockor finns i olika mönster som en bild av torso, höfter / skinkor eller hela kroppen.

Kärlekens livsstildukar har vanligtvis 3 ingångar (oral, vaginal, anal) och är gjorda av samma material som mastirbatorer. Här är värdet ofta i ögat för den som ser det, så att högkvalitativa gummi dockor kostar kostsamt 2 000 € till 3 000 €.

Kan en masturbator returneras och återbetalas?

Från nykomlingar får vi ofta frågan om man kan återlämna sin masturbator efter köpet, om du inte gillar det.

Vid köp på nätet är slutkunden i princip berättigad till en 14-dagars återkallningsperiod, i vilken inköpsavtal kan återkallas, det gäller givetvis också köp av en kvinnlig eller manlig masturbator.

Men bara om masturbatorn är oanvänd och i sin ursprungliga förpackning.

Från rättslig synvinkel har återvändandet av använda erotiska artiklar blivit lagligt förbjudet sedan 2014, vilket du kan läsa i den här artikeln av IT Recht Kanzlei.

Detta bör dock vara klart för de flesta män, även innan de köper en artificiell vagina, eftersom ingen vill ha sexleksaker med tecken på slitage.

Lustmuschi: en perfekt masturbator för par

Det som ursprungligen var utformat som en sexleksak för män kan givetvis också integreras fullständigt i kärleksspelet med en partner.

Precis som en dildo och en vibrator är en manlig masturbator också perfekt för att få en frisk bris i sexlivet. Speciellt under förspel är sådana kärleksleksaker väldigt populära för att komma in i stämningen.

Självklart kan en lungskeda också användas under sex. Många kvinnor är till exempel angelägna om att se sin partner onanera: en gummidjuva kan också göra sex mer roligt.

Medicin från fusk

Vilken man känner inte till problemet? En är lycklig i ett förhållande men inte sexuellt upptagen, eftersom partnern har liten tid för sex av olika skäl.

Typiska orsaker till ovanligt sex i relationen:

  • Kvinnan bor långt borta – långdistansförhållande!
  • Kvinnan är mycket upptagen professionellt och har liten tid
  • Kvinnan är på vägen mycket eller på affärsresa
  • Kvinnan har ofta migrän eller ingen önskan om sex

Här en masturbator tillverkad av smidig silikon som kan fungera som en “ersättning” och ge mannen möjligheten att släppa trycket och att leva sexuellt utan att förråda kvinnan.

Speciellt i ett långdistansförhållande är kärleksleksaker perfekta för att hålla sexlivet med onani, även om din partner saknas.

Top Male Masturbator Kolla pris Korta fördelar
Fleshlight Flight
(Vårt val)
Representera en artificiell vagina reproduktion
Meiki Zhang Xiao
(Intensiv)
Locket pussies och masturbators med lekfull design
Tenga ägg
(Tvåan)
Många olika sexleksaker för män

Masturbators är inte freaky

Enligt vår åsikt finns det absolut ingen anledning till varför dagens moderna idag inte bör falla tillbaka på leksaker för att ha roligare med onani.

Slutligen, enligt studier, använder ungefär 37% av kvinnorna i Tyskland regelbundet en dildo eller vibrator under onanering. Så varför skulle män bli ett undantag?

Kanske är det fortfarande lite ovanligt att ha sex med masturbator för första gången, men de flesta män är positivt överraskad över hur realistiska och livaktiga de flesta onaniare är.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics