Review Best 4 Gay Sex Toy Fleshjack - Hvordan lage en Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Review Best 4 Gay Sex Toy Fleshjack – Hvordan lage en Fleshlight

Den korte anmeldelsen for kjennere av menns sexleksaker. Topp 4 Fleshjack fremragende modeller: fra det gjennomsiktige bunnformede elementet til den muntlige morsomme Turbo-funksjonen.

Top prostata massører KONTROLLER HØYRE PRIS Korte fordeler
Fleshjack Ice
(Vårt valg)
Komfortabel rørform
Fleshjack Allen King
(Vårt valg)
Realistisk kopi av voksenfilmens skuespiller anus
Fleshjack Quickshot
(Vårt valg)
Bærbar og ubetydelig
Fleshjack Turbo Tenning
(Vårt valg)
Kanal med unik tekstur

The Fleshjack guide gjennomgang: hvilken masturbator er best?

Fleshjack sexleksaker produseres i USA som en del av en fleshlight-serie. Den betydelige forskjellen mellom Fleshjack-skatter med hensyn til alle andre typer av disse hjelpsomme og morsomme Fleshlight-tingene er at Fleshjack-elementer produseres for homofile. Eller for de som vil prøve mannlige skuespill.

Vårt valg

Få øye med innsiden med FleshJacks kuleste selvbehagsenhet og bare gjennomsiktig modell, FleshJack Ice. Med økt visuell stimulering vil din Ice Jack mannlige sexleketøyopplevelse blåse deg bort.

Vårt valg

Liten, kompakt og klar til bruk og misbruk! Allen King’s Fleshjack har en tett åpning med en virvling av noder, etterfulgt av intensitetsrygger og en serie mønstrede folder og støt som inviterer deg til å ta din kjærlighet til onani til neste nivå.

Vårt valg

The FleshJack Quickshot er en ny ta på vår opprinnelige bestselgende FleshJack mannlige selvbehersketøy. Quickshot kan være kompakt, men det pakker en stor punch. Produktet har et uhindret utgangspunkt, og øker stimuleringen for begge pars muntlige lek og onani. Dens størrelse og stramt grep gjør Quickshot perfekt for en rask runde av solospill.

Vårt valg

Fleshlight Turbo tilbyr deg det mest realistiske og tilfredsstillende alternativet til oralsex. Unikt designet med tre punkter med innledende innføring, gir Turbo sinnsoppblåst sensasjonene synonymt med å få en strålende blåsjobb hver gang du bruker den.

De fleste av Fleshlight-modellene minner om vanlige lommelykter i form, og fleshjackene er ikke forskjellige i denne forbindelse.

Det typiske elementet består av en myk og elastisk hylse (en enhet hvor penisen beveger seg), et inngangspunkt (det kan se ut som en skjede, et rumpeshull, mann eller kvinne lepper, eller kan ha en relativt abstrakt design), og et etui med ett eller to beskyttelseslokk.

Så, hva er interessant i det typiske Fleshjack-produktet?

Det avhenger, i liten grad, av ditt personlige valg.

Alle er ganske, komfortable, kompatible med forskjellige vedleggDet er rosa naken, is-gjennomsiktig, isblå modeller Orifices etterligner sannelig naturlige menneskelige åpninger

Det mest spennende er inni: det er kameraer dekket av diversifiserte teksturer som gir ekstremt naturalistiske følelser.

Du har det gøy med menneskets arbeidsdel, ikke med et stinkende kjærlighetstilbehør som blir revet etter en eller to forsøk.

Vi skylder det til nydelig materiale som heter Super Skin. Fleshlight produsenter bruker den til ermet produksjon.

Her har vi beskrevet fire Fleshjack-elementer. De er uvanlige, rasende nyttige og fascinerende vakker. Og de er bestselgende mannlige sexleksaker. Vel, de kan ikke holde seg av homofile dick radars, ja.

TOP 4 Fleshjack – Anmeldelse

Fleshjack Ice – For homofil kjærlighetsobservatører

Dette is-gjennomsiktige Fleshjack-leketøy er designet for å se og se på kjærlighetsgleden. Fleshjack-produsenter vet at mange menn vil se deres penis under drift, og de har laget denne modellen.

Hvitt gjennomsiktig Super Skin ermet og glatt og klart tilfelle gir deg dobbel glede.

Og ermet overflaten er kjempefint i dette tilfellet. Bak den attraktive buttinngangen, vil du (eller hovedinstrumentet ditt, for å være nøyaktig) finne flere lettelse kameraer med slitting og kutte ribber.

Flere punkter, klumper, ekspanderende og innsnevringssteder er i tillegg til dem.

Forresten, du kan endre følelsene dine effektivt ved å regulere luftutgangsnivået: det er et spesialtipslokk. Likevel er det ikke nok for deg? Se på hvor stor din pik er i denne friske klare enheten! Total lengde er 9,75 tommer, kjærlengden er 8,5 tommer.

Pros

 • Ryddig anus inngangssår
 • Komfortabel rørform
 • Enkel å rengjøre (kaldt såpe og andre aggressive rengjøringsmidler anbefales ikke for Super Skin-materialet)

Ulemper

 • Trenger å bli oppvarmet før du bruker det (uten det, vil du ikke få sanne følelser)
 • Gjennomsiktig isfarge (en kjøpt smak)

15_boys_ahead: “En kul, en veldig kul, den kuleste Fleshjack-modellen! Jeg prøvde det med min svingbro. Vi er begge som disse tingene. Isbunnen er fantastisk. Jeg har aldri forestilt meg at jeg kunne se min glede knopp jobber å gi glede til min bror på samme tid. Smøren inkludert var nok, og det har ikke tørket før vår tid. Jeg har ikke funnet ulemper, selv om jeg er kresen. Og min bror også. “

Fleshjack Allen King – For kjennere til Adult Star-skuespilleren

Allen King er voksenfilmskuespilleren født i 1990. Den smarte og kjekke gutten ville bli en voksenstjerne da han fortsatt var tenåring. Da, da han var 24, forgrenet han seg inn i den.

Nei, det er ikke noe sort svart hår og øyne, og mørk oliveskinn.

Denne perky looker har lett og forsiktig utseende, men hva er lysheten i hans lepper, hans kropp og andre søppel? Du vil definitivt ønske å få en smak. Og denne Fleshjack-modellen ved hånden (og i hånden din) er det som er nødvendig.

Se på dette natty inntakshulrummet: Det er støpt fra Allen selv. På noen måte vil interne kviser, cusps og bølger ikke la deg og din kuk bli lei.

Total lengde er 9,75 tommer, kjærlengden er 8,5 tommer.

Pros

 • Realistisk kopi av voksenfilmens skuespiller anus (majestetisk indre tekstur)
 • Long entry butt kamera
 • Komfortabel rørform
 • Enkel å rengjøre (kaldt såpe og andre aggressive rengjøringsmidler anbefales ikke for Super Skin-materialet)
 • Pulverblått farget Fleshjack-tilfelle er inkludert

Ulemper

 • Må varmes opp før bruk
 • Bare rosa nakenfarge

Andy CeeSs: “Jeg er den som elsker ham. Mann, jeg er ikke redd for å si det, hvor er vi jo? Jeg så dette Fleshlight-elementet, og jeg var ivrig etter å berøre den og komme inn i den. Vel, jeg gjør det fortsatt med å se King’s videoer. Faktisk er han min Sweet Tushie King, og jeg er virkelig med ham hver gang. Og jeg takker Fleshjack for den uforutsigbare glede som den har gitt meg. “

Jake173-m5: “Jeg ønsket å prøve noen googaws fra denne Fleshjack Boys-serien, og valgte denne. Av den enkle grunnen at jeg likte denne spanske ladybird dude. Oppføringen syntes så innbydende. Så jeg bestilte den og ga det beste selvredigeringsverktøyet noensinne. Vel, hvis du har et fantasekorn. Døren er virkelig stram, hallen er spennende, og stuen er superrealistisk, så vel som andre rom. “

Top prostata massører KONTROLLER HØYRE PRIS Korte fordeler
Fleshjack Ice
(Vårt valg)
Komfortabel rørform
Fleshjack Allen King
(Vårt valg)
Realistisk kopi av voksenfilmens skuespiller anus
Fleshjack Quickshot
(Vårt valg)
Bærbar og ubetydelig
Fleshjack Turbo Tenning
(Vårt valg)
Kanal med unik tekstur

Fleshjack Quickshot – For de som liker å holde intime hemmeligheter

Dette Fleshjack-produktet er en liten og søt modell, som har en gjennomgående kanal, unike teksturer og det fine is-gjennomsiktige designet. Ønsker du å ha det gøy raskt? Dette “vintage” -elementet er laget for det, som navnet forteller oss.

Ingen detaljer minner om dame deler: ytelsen er rettferdig (bokstavelig talt, huh) og brutal.

Men det er den virkelige ledetråden. Ingen vet hva saken er, selv etter å ha sett den. Og alt som kreves er det: det stramme, men godt strekkende inngangshullet, den spennende, elastiske og hypoallergenne indre overflaten, muligheten til å observere at kuken jobber hardt, men kort tid.

Du kan spille solo, holde suck-and-strike demonstrasjoner foran partneren din eller stimulere muntlige fornøyelser: partneren kan holde den gjennomsiktige Fleshjack cutie i munnen uten komplikasjoner. Du vil alltid ta fire av det. Begge to. Total lengde er 4,4 tommer, kjærlengden er 3,5 tommer.

Pros

 • Åpne type ermetmodell (utgang er uhindret, men lettelse)
 • Bærbar og inkonsekvent (gjennomsiktig = ikke-farget)
 • Plasthus designet som en vanlig rørbeholder
 • En mansjett-støvdeksel for hver ende
 • Enkel å rengjøre (kaldt såpe og andre aggressive rengjøringsmidler anbefales ikke for Super Skin-materialet)
 • Stort budsjettpris

Ulemper

 • Må varmes opp før bruk
 • Kun ikke-farget
 • Ganske liten størrelse (en kjøpt smak)

Tim Roth IV: “Jeg vet at jeg aldri ville tørre gjøre det med en annen mann. Men jeg ville prøve, og jeg valgte et element fra Fleshjack-sorten. De fleste masturbatorene virket flaunting mot meg. Denne var upretensiøs, lett å skjule og budsjettvennlig. Fint alternativ for pounding forretter. Det er sant, i mitt tilfelle.

Jeg holder det med meg når du reiser, selv førte det til college en gang. Ingen vet, men jeg tok glede av et minneverdig adrenalinrush. Vel, jeg er takknemlig. Den rare gizmoen har gjort livet mitt rikere, følelsesmessig og sentimentalt. “

Bobby B .: “Hyggelig ting å få klippene av når du ikke har tid. Og det er ganske billig, men jeg har bekreftet kvaliteten. Bortsett fra at tørking tørker for fort, men jeg bruker vanligvis min. Fleshjack-gutta er de kuleste dudene. “

Fleshjack Turbo Tenning – For oral sex tilhenger

Dette elementet er ikke relatert til Fleshjack-serien formelt, men de som elsker ekte mannlige spilltider er ofte interessert i å vite om modellen. Denne Turbo er utformet abstrakt: ingen omtale av kvinnens eller mannens deler. Men når du bruker det, forstår du at du har det bra uten disse bagatellene.

Det første kameraet etterligner en munn med hoppekongen; Det andre kameraet er kanalen med unik tekstur som gir inntrykk av at din lykkelige pikk arbeider inne i halsen. Og halsen er krevende og dristig samtidig.

Kanskje du er flau for kulde og benkylende isblå farge på denne funksjonen? Vel, prøv å passe på: det spiller ingen rolle nå. Eksterne turbinblader (aka stramme lepper) og internt Super Skin-materiale gjør at du glemmer eventuelle betingelser. Din brann er oppvarming med Turbo-akselerasjonen, og saften spionerer i lykke, men du er ikke bevisst på det tidspunktet: det går bra for deg.

Vi mener dette, mannen. Navnet på dette leketøyet er Turbo Tengnition, og det summerer og rører det hele.

Total lengde er 9,75 tommer, kjærlengden er 8,5 tommer.

Pros

 • Uvanlig blå-isfarget
 • Turbine inngangssår
 • Komfortabel rørform
 • Enkel å rengjøre (kaldt såpe og andre aggressive rengjøringsmidler anbefales ikke for Super Skin-materialet)
 • Gjennomsiktig tilfelle og lue inkludert

Ulemper

 • Må varmes opp før bruk
 • Ikke-anatomisk skuret åpning (en kjøpt smak)
 • Blå isfarge (en kjøpt smak)

ABC123: “Jeg har alltid ønsket å prøve denne muntlige funksjonen med en mann, ikke en kvinne. Jeg er en norm, det er det. Vel, jeg liker å tro at jeg er. Kutt skit, jeg var under en sky. Jeg var redd for å gå til mennene som jeg likte og for å si, “Hei, jeg vil sette min pik inn i munnen din, vil du gjøre det med meg?” Damn, det er rart. Så jeg søkte gjennom innholdet på det voksne nettstedet … og nølte med å kjøpe denne tingen.

Damn, det var fantastisk. Jeg kunne ikke forestille meg at jeg kunne få en slik opplevelse. Det suger, licker og svelger bedre enn kjæresten min. Ville ikke fornærme henne, men du forstår meg, folkens. “

Alt som disse Fleshjack mannlige sjarmen trenger, er vannbasert glidemiddel mens du bruker. Og en liten mengde varmt vann og et lite mildt såpe (og kanskje noen få dråper isopropylalkohol for alvorlig rengjøring, om nødvendig) etter hver rasende bruk.

Det er alt, virkelig! Bare nok til å holde deg i stand til å opprettholde dine galante kompetencer.

Nye tar blir fulgt av nye muligheter, ikke sant? Denne regelen er i kraft i tilfelle av onanere også, hvis onanierne er Fleshjack-modeller.

Top prostata massører KONTROLLER HØYRE PRIS Korte fordeler
Fleshjack Ice
(Vårt valg)
Komfortabel rørform
Fleshjack Allen King
(Vårt valg)
Realistisk kopi av voksenfilmens skuespiller anus
Fleshjack Quickshot
(Vårt valg)
Bærbar og ubetydelig
Fleshjack Turbo Tenning
(Vårt valg)
Kanal med unik tekstur
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics