Review Prostaat Vibrator - Draadloze Massager Lelo Hugo: Hoe te gebruiken 2021 thesocialu101.com

Review Prostaat Vibrator – Draadloze Massager Lelo Hugo: Hoe te gebruiken

Dit productrapport van de Lelo Hugo is anders. En dat is niet alleen omdat ik het deze keer niet heb geschreven, maar mijn vriend. De Lelo Hugo is geen gewone vibrator.

Integendeel, het is een vibrator voor mannen. Dat klopt, je leest het goed. Een vibrator waarmee de man zijn p-punt kan stimuleren. Het dient volledig om de prostaat te stimuleren en kan daarom ongekende gevoelens loslaten.

Mijn vriend zal je nu vertellen of hij zichzelf heeft bewezen en hoe hij heeft gepresteerd. Veel plezier met het productrapport over de Hugo.

Onze keuze

HUGO is een afstandbediende prostaatstimulator die een geheel nieuwe manier vertegenwoordigt om aan het plezier van mannen te denken, of het nu deel uitmaakt van gekoppeld of solo spelen.

Mijn ervaring met de Lelo Hugo

De Lelo Hugo is zeker een nummer op zich. En dat begint bij de verpakking en eindigt met de afstandsbediening.

Meer vermogen voor meer plezierWaterdicht, oplaadbaar en op afstand bestuurbaar Middelgroot voor alle niveaus van avontuur

Hij heeft veel prachtige dingen waar de meeste mensen alleen maar van dromen. Ik heb het voor dit productrapport van naderbij bekeken en wil mijn ervaringen hier met u delen.

Dus aan het eind kun je een beslissing nemen. In elk geval kunt u aan het einde van de test beslissen of een aankoop de moeite waard is of dat u er beter vanaf kunt blijven gaan im. Maar eerst dingen eerst.

Hoe Hugo wordt geleverd

De Lelo Hugo wordt geleverd in een zeer elegante en hoogwaardige verpakking. Op de volgende foto is het niet zo goed om te zien, maar er werd een slangevelstructuur in het verpakkingsoppervlak geponst.

Door het vensterglas en de vibrator erachter ziet het geheel er zeer edel en van zeer hoge kwaliteit uit. Daarnaast is op de verpakking het opschrift “Lelo” in goud gedrukt.

Ik denk dat het een van de hoogste kwaliteit en de beste verpakking is die ik ooit heb gezien, samen met alle Apple-producten. 

De doos was al binnen een paar dagen bij me en ik kon het meteen inspecteren en uitproberen. Natuurlijk moest ik de doos meteen openen. De volgende afbeelding laat zien wat u kunt verwachten. Op het “oppervlak” vindt u de Hugo en de beproefde afstandsbediening waarmee u de vibrator kunt bedienen. Maar daarover later meer. 

Ik vind het fijn dat de twee delen zijn ingebed in hoogwaardig hardschuim. Ze zijn dus ook goed beschermd voor transport. Als u het schuim optilt en de afstandsbediening en de vibrator verwijdert, vindt u andere accessoires. 

Naast de vibrator en de afstandsbediening zijn deze ook voorzien van een USB-oplaadkabel, een afstandsbedieningopener, een voorbeeld van het beroemde Lelo-smeermiddel en de gebruiksaanwijzing. Daarnaast vindt u een opbergtas waarin u alles heel goed kunt opbergen en tegen vreemde ogen kunt beschermen. Het is ook ideaal om het veilig en beschermd te nemen tijdens het reizen.

Uiterlijk en kwaliteit

Op het eerste gezicht ziet de Lelo Hugo er heel anders uit dan de meeste anale vibrators. Qua uiterlijk is het helemaal niet te vergelijken met de Lelo Billy die ook bedoeld is voor anale stimulatie. De vorm herinnert veel meer aan een joystick voor het spelen van computerspellen.

Ik ben blij dat ik voor de kleur zwart heb gekozen, omdat deze er ook in het echt erg nobel en discreet uitziet, door de matte kleurtint. Precies goed voor iedereen die waarde hecht aan minimalisme en elegant design.

De Lelo Hugo bestaat uit 2 delen. De kleine wordt geplaatst op het perineum en de grotere wordt ingebracht in de anus voor prostaatstimulatie. Aan de onderzijde is ook een chroomkleurig Lelo-embleem verwerkt. Als je goed kijkt, kun je jezelf er zelfs in weerspiegeld zien. 

Puur in termen van kwaliteit en vakmanschap voelt het zeer hoge kwaliteit. Het oppervlak is fluweelzacht, net zoals je je het voorstelt. Er is hier niets of zoiets. Alle onderdelen passen heel goed in elkaar en vormen een gesloten eenheid. De Lelo Hugo heeft een zeer hoogwaardige en nobele indruk op me achtergelaten.

Opladen en voeden voor de eerste keer

Indien mogelijk moet de Lelo Hugo volledig worden opgeladen voor de eerste operatie. Om dit te doen, zou het voor een paar uren moeten worden aangedreven. Gelukkig wordt Lelo geleverd met een witte USB-kabel waarmee je hem kunt opladen op elke USB-poort, zoals een laptop of computer.

De twee meegeleverde batterijen moeten ook in de afstandsbediening worden geplaatst, zodat het plezier meteen kan beginnen. De volgende afbeelding toont de binnenkant van de afstandsbediening. De twee AAA-batterijen moeten hier worden geplaatst. Om de afstandsbediening te openen, is ook een kleine Lelo-sleutel inbegrepen.

Nadat u het voldoende vermogen hebt geleverd, wordt het voor de eerste keer in gebruik genomen.

De operatie

Alle belangrijke informatie over de werking van de Lelo Hugo is ook te vinden in de meegeleverde gebruiksaanwijzing die u hier gratis kunt downloaden. Als u de Lelo Hugo voor de eerste keer in gebruik wilt nemen, drukt u gewoon tweemaal op.

Om door de verschillende vibratiemodi te schakelen, drukt u eenvoudig nogmaals op de knop om de gewenste modus te bereiken. Als u het wilt uitschakelen, hoeft u slechts enkele seconden ingedrukt te houden. Dan hoort hij trillen.

De afstandsbediening is aan de andere kant wat gecompliceerder. Het heeft 2 modi. De eerste modus (modus 1) is de Sensemotion-modus. In deze modus kunt u de intensiteit veranderen door de afstandsbediening te kantelen. 

U stelt deze modus in door op de knop + te drukken. Wanneer de verbinding tot stand is gebracht, licht de LED op de afstandsbediening en de vibrator op. Nu kunt u de intensiteit veranderen door de afstandsbediening te kantelen. Het werkte heel goed voor mij vanaf het begin en maakte een goede indruk.

De afstandsbediening trilt ook en de persoon die de afstandsbediening vasthoudt, weet in welke modus u zich bevindt. U kunt echter ook de vibratie in de afstandsbediening aanpassen door de knop gedurende 5 seconden ingedrukt te houden. U kunt de vibratie inschakelen door nogmaals op de knop te drukken gedurende 5 seconden.

Om Sensemotion-modus 2 in te voeren, drukt u eenvoudig op de toets Druk op de toets. Dat werkte vanaf het begin heel goed voor me.

Onze keuze

HUGO is een afstandbediende prostaatstimulator die een geheel nieuwe manier vertegenwoordigt om aan het plezier van mannen te denken, of het nu deel uitmaakt van gekoppeld of solo spelen.

Het trillingsniveau verandert nu alleen maar door de afstandsbediening te bewegen, ongeacht in welke richting. Ik vind deze modus ook erg innovatief. Hoe sneller u de afstandsbediening verplaatst, hoe sterker de intensiteit. Vooral wanneer je begint te schudden, kun je deze modus duidelijk voelen. 

Als u nu voor de derde keer op drukt, komt u in modus 3, waar u kunt kiezen welk vibratieprogramma u wilt spelen. Gebruik de + en – toetsen om de intensiteit overeenkomstig aan te passen. Wanneer u nogmaals drukt, passeert u de 6 vibratiemodi totdat u terugkeert naar de Sensemotion-modus.

Is het ook geschikt voor beginners??

De Lelo Hugo is een beetje complexer van de vereisten, maar je went er snel aan. Als je geen ervaring hebt met prostaat-vibrators, koop dan een goedkoper model, want dit model is niet per se de goedkoopste met bijna 200 Euro.

Hier kan met andere modellen aanzienlijk goedkoper worden bepaald of de acquisitie de moeite waard is of niet. Ik ben echter volledig overtuigd van de werking en het comfort. Ik heb zelden zo’n intuïtieve sextoy ervaren als de lelo Hugo. Dat is waarom ik het zeker voor beginners kan aanbevelen.

Last but not least, zijn de afmetingen (13,1 x 16,8 x 4,1 cm) niet bijzonder groot, waardoor het ideaal is om te reizen. Om u een beter beeld van de afmetingen te geven, vindt u hieronder een vergelijking van de directe afmetingen met een vouwmeter. 

Als je zoveel geld hebt en je kunt voorstellen dat prostaatstimulatie heel prettig voor je zou kunnen zijn, zou je de Lelo Hugo moeten kopen. Want puur vanuit de kwaliteit, de bruikbaarheid en de orgasmen (daarover later meer), kan men het in elk geval ten volle aanbevelen.

Dit is hoe het voelt – alles voor stimulatie

Van de stimulatie is het echt uniek. Ik heb een deel van het Lelo-smeermiddelstaal gebruikt. Dit is een glijmiddel op waterbasis dat niet schadelijk is voor de oppervlaktestructuur van de siliconen. Zorg er bij het inwrijven voor dat u de gel gelijkmatig verdeelt om een ​​geschikte “film” op de prostaatvibrator te hebben.

Het inbrengen in de anus werkte heel eenvoudig. Het smeermiddel heeft zijn werk hier gedaan. Dankzij de ergonomische vorm van de vibrator past deze zich ook heerlijk aan het lichaam aan. Het kleinere deel van de vibrator rust eenvoudigweg op de dam waar deze kan worden gestimuleerd door de extra geïntegreerde motor.

In het begin was het gevoel heel ongewoon, maar na verloop van tijd raakte je eraan gewend. Het leuke is dat je het ook in de badkuip kunt nemen omdat het volledig waterdicht is.

De afstandsbediening is erg gemakkelijk te besturen en ik moet zeggen dat hij me een orgasme gaf zoals ik nog nooit eerder had meegemaakt. Het orgasme is erg intens en niet zo kort als een typisch orgasme. Integendeel, het zijn golfvormen die door je heen stromen en je opwinden. Degenen die nog nooit zoiets hebben geprobeerd, moeten het zeker proberen, want het is een compleet nieuwe en unieke ervaring.

Conclusie en samenvatting van de vibrator

Al met al ben ik volledig overtuigd van de Lelo Hugo. Alles wat u nodig hebt om prostaatstimulatie te starten, is inbegrepen.

Van USB-kabels tot Sensemotion afstandsbedieningen. Je kunt hier in geen geval klagen. Het smeermiddel werkte ook erg goed in combinatie met de Hugo.

Ik kan de Hugo aanbevelen aan alle mannen die gewoon iets geheel nieuws willen proberen en willen zweven op cloud zeven. De intensiteit is gewoon iets geheel nieuws voor mij geweest. Dit plezier heeft echter ook een trotse prijs. In totaal moet je bijna 200 Euro betalen om van deze stimulatie-intensiteit te genieten.

Ik was ook overtuigd door de verschillende modi. Er is hier iets voor elke smaak. De mogelijkheid van verschillende bruikbaarheid van de afstandsbediening werkte ook zonder problemen voor mij. Ze deed onmiddellijk wat ze volgens de handleiding moest doen. Het bereik is ongeveer 10 tot 12 meter. Dit hangt af van de kamer waarin u zich bevindt.

Daarom kan ik de Lelo Hugo aanbevelen aan iedereen die gewoon iets nieuws wil proberen en waarde hecht aan een hoogwaardige afwerking, een geweldig ontwerp en uitstekende functionaliteit. De levensduur van de batterij tot 2 uur is ook meer dan voldoende. Daarom heb ik een duidelijke aanbeveling om de Lelo Hugo te kopen.

Heb je de juiste vibrator niet gevonden? Hier is nog een tip: als je helemaal niet kunt beslissen, of misschien zelfs niet weet welke vibrator de juiste is voor jou en je behoeften, start dan gewoon de vibratorfinder.

Na het beantwoorden van 3 vragen, toont het u comfortabel, anoniem en volledig gratis welke vibrator het beste bij u past. Het duurt minder dan een minuut. Hier kun je de trilzoeker starten.

Anders kan ik ook mijn nieuwe boek “So kommen du richtig” aanbevelen. In deze laat ik je zien hoe je het meeste uit je vibrator haalt.

Onze keuze

HUGO is een afstandbediende prostaatstimulator die een geheel nieuwe manier vertegenwoordigt om aan het plezier van mannen te denken, of het nu deel uitmaakt van gekoppeld of solo spelen.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics