Review Prostate Vibrator - Langaton Massager Lelo Hugo: Kuinka käyttää 2021 thesocialu101.com

Review Prostate Vibrator – Langaton Massager Lelo Hugo: Kuinka käyttää

Tämä tuoteraportti Lelo Hugosta on erilainen. Ja se ei ole vain siksi, etten kirjoittanut sitä tällä kertaa, vaan ystäväni. Lelo Hugo ei ole tavallinen tärytin.

Pikemminkin se on värähtelijä miehille. Se on oikein, luette oikein. Vibraattori, jonka kanssa mies voi edistää hänen p-pistettä. Se palvelee täysin eturauhasen stimuloimista ja voi siksi vapauttaa epätodennäköisiä tunteita.

Kaverini kertoo sinulle, jos hän on todistanut itsensä ja miten hän on toiminut. Pidä hauskaa Hugo-tuotteen raportin kanssa.

Meidän pick

HUGO on kaukosäädin eturauhasen hierontalaite, joka edustaa täysin uutta tapaa ajatella miesten iloa, olipa se osa kytkettyä tai sooloa.

Kokemukseni Lelo Hugon kanssa

Lelo Hugo on varmasti luku itsessään. Tämä alkaa pakkauksesta ja päättyy kauko-ohjaimeen.

Lisää voimaa enemmän iloaVesitiivis, ladattava ja kauko-ohjattu Keskikokoinen kaikille seikkailutasoille

Hänellä on monia ihania asioita, joista useimmat miehet vain unelmoivat. Tarkastin lähemmin tätä tuotearaporttia ja haluaisin jakaa kokemukseni täällä.

Joten voit tehdä oman mielen lopussa. Joka tapauksessa testin lopussa voit päättää, onko ostos kannattaa vai pidätkö paremmin kädet irti. Mutta ensimmäiset asiat ensin.

Miten Hugo toimitetaan

Lelo Hugo toimitetaan erittäin tyylikkäässä ja laadukkaassa pakkauksessa. Seuraava kuva ei ole niin hyvä nähdä, mutta käärmeen ihorakenne lävistettiin pakkauspinnalle.

Lasinlasi ja sen takana oleva värähtelijä koko asia näyttää erittäin jaloilta ja erittäin laadukkailta. Lisäksi merkintä “Lelo” painettiin kullalla pakkauksessa.

Mielestäni se on yksi korkealaatuisimmista ja hienoimmista pakkauksista, joita olen koskaan nähnyt yhdessä kaikkien Applen tuotteiden kanssa. 

Laatikko oli jo kanssani muutamassa päivässä ja voisin heti tarkastaa ja kokeilla sitä. Tietenkin minun piti avata laatikko heti. Seuraava kuva näyttää, mitä voit odottaa. “Pinnalla” löytyy Hugo ja todistettu kauko-ohjain, jolla voit ohjata värähtelevää. Mutta lisää myöhemmin. 

Minusta on hienoa, että kaksi osaa on upotettu korkealaatuiseen jäykkään vaahtoon. Näin ollen ne ovat myös hyvin suojattu liikenteelle. Jos nostat vaahtoa ja otat kaukosäätimen ja värähtelijän, löydät muita tarvikkeita. 

Vibraattorin ja kauko-ohjaimen lisäksi niihin kuuluu myös USB-latauskaapeli, kauko-ohjaimen avaaja, kuuluisa Lelo-voiteluaine ja käyttöohjeet. Lisäksi löydät säilytyspussin, jossa voit tallentaa kaiken hyvin ja suojata sen ulkomaisilta silmiltä. Se on myös ihanteellinen, jotta se olisi turvallinen ja suojattu matkustettaessa.

Ulkonäkö ja laatu

Ensi silmäyksellä Lelo Hugo näyttää melko erilaiselta kuin useimmat anaali täryttimet. Ulkonäkö ei ole lainkaan verrattavissa Lelo Billy, joka on myös tarkoitettu anal stimulus. Sen muoto muistuttaa paljon peliohjaimesta tietokonepelien pelaamiseen.

Olen iloinen siitä, että olin päättänyt värin mustaksi, koska tämä näyttää hyvältä ja huomaamattomalta myös todellisuudessa, mattaväriäänellä. Sopiva kaikille niille, jotka arvostavat minimalismia ja eleganttia muotoilua.

Lelo Hugo koostuu kahdesta osasta. Pieni on sijoitettu perineumille ja suurempi se työnnetään etusisällön stimulaation peräaukkoon. Alhaalta on myös sisällytetty kromivärinen Lelo-tunnus. Jos katsot tarkasti, voit jopa nähdä itsesi heijastuvan siihen. 

Puhtaasti laadun ja ammattitaidon kannalta se tuntuu erittäin laadulta. Pinta on samettisen sileä, aivan kuten kuvitellaan. Ei ole mitään täällä eikä mitään sellaista. Kaikki osat sopivat hyvin yhteen ja muodostavat suljetun yksikön. Lelo Hugo on jättänyt minulle erittäin laadukkaan ja jaloa vaikutelman.

Lataaminen ja virran kytkeminen ensimmäistä kertaa

Jos mahdollista, Lelo Hugo on täyteen ladattava ensimmäisestä operaatiosta. Tätä varten sen pitäisi olla kytkettynä muutaman tunnin ajaksi. Onneksi Lelossa on valkoinen USB-kaapeli, jonka avulla voit ladata sen missä tahansa USB-portissa, kuten kannettavassa tietokoneessa tai tietokoneessa.

Kaksi paristoa on myös sijoitettava kauko-ohjaimeen, jotta hauska voi alkaa heti. Seuraavassa kuvassa on kauko-ohjaimen sisätila. Kaksi AAA-paristoa on lisättävä tänne. Kaukosäätimen avaamiseen kuuluu myös pieni Lelo-näppäin.

Kun olet antanut sen tarpeeksi virtaa, se käynnistyy ensimmäisen kerran.

Operaatio

Kaikki tärkeät tiedot Lelo Hugon toiminnasta löytyvät myös mukana toimitetuista käyttöohjeista, joita voit ladata täältä ilmaiseksi. Jos haluat laittaa Lelo Hugo käyttöön ensimmäistä kertaa, paina vain kahdesti.

Voit vaihtaa eri tärinätilojen välillä painamalla painiketta uudelleen halutun tilan saavuttamiseksi. Jos haluat sammuttaa sen, pidä painettuna useita sekunteja. Sitten hän kuulee värähtelemään.

Kaukosäädin on toisaalta hieman monimutkaisempi. Siinä on kaksi tilaa. Ensimmäinen tila (tila 1) on Sensemotion-tila. Tässä tilassa voit muuttaa voimakkuutta kallistamalla kauko-ohjainta. 

Voit asettaa tämän tilan painamalla + -näppäintä. Kun yhteys on muodostettu, LED-valot syttyvät kauko-ohjaimesta ja värähtelijästä. Nyt voit muuttaa voimakkuutta kallistamalla kauko-ohjainta. Se toimi hyvin minua heti alusta lähtien ja teki hyvän vaikutelman.

Kauko-ohjain myös tärisee ja kaukosäätimen hallussa oleva henkilö tietää, missä tilassa olet. Voit kuitenkin säätää kauko-ohjaimen värinää painamalla painiketta 5 sekuntia. Voit kytkeä tärinän päälle painamalla painiketta uudelleen 5 sekunnin ajan.

Kun haluat siirtyä Sensemotion-tilaan 2, paina näppäintä. Se toimi hyvin minulle heti alusta lähtien.

Meidän pick

HUGO on kaukosäädin eturauhasen hierontalaite, joka edustaa täysin uutta tapaa ajatella miesten iloa, olipa se osa kytkettyä tai sooloa.

Nyt värähtelyn taso muuttuu vain siirtämällä kaukosäädintä, ei väliä mihin suuntaan. Pidän myös tätä tapaa erittäin innovatiivisena. Mitä nopeammin siirrät kauko-ohjainta, sitä voimakkaampi voimakkuus. Erityisesti kun alkaa ravistella, voit tuntea tämän tilan selvästi. 

Jos painat nyt kolmannen kerran, siirrytään tilaan 3, jossa voit valita, mitä värähtelyohjelmaa toistetaan. Vaihda intensiteettiä + ja – painikkeilla. Kun painat uudelleen, siirryt 6 tärinätilaan, kunnes palaat Sensemotion-tilaan.

Sopii myös aloittelijoille?

Lelo Hugo on hieman monimutkaisempi vaatimuksista, mutta tottuu siihen nopeasti. Jos sinulla ei ole kokemusta eturauhasvärähtelijöistä, kannattaa ostaa halvempi malli, koska tämä malli ei välttämättä ole halvin ja melkein 200 euroa.

Tässä voidaan määrittää muiden mallien kanssa huomattavasti halvempaa, onko hankinta itse vai ei. Olen kuitenkin täysin vakuuttunut toiminnasta ja mukavuudesta. Minulla on harvoin kokenut niin intuitiivista seksuaalista kuin lelo Hugo. Siksi voin ehdottomasti suositella sitä aloittelijoille.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sen mitat (13,1 x 16,8 x 4,1 cm) eivät ole erityisen suuret, joten se on ihanteellinen matkustamiseen. Jotta saat paremman käsityksen mittasuhteista, alla on suora koon vertailu taittosäännön kanssa. 

Jos sinulla on niin paljon rahaa ja voi kuvitella, että eturauhasen stimulaatio voi olla erittäin miellyttävä sinulle, sinun pitäisi ostaa Lelo Hugo. Koska pelkästään laadusta, käyttökelpoisuudesta ja orgasmeista (lisää myöhemmin), voimme täysin suositella sitä joka tapauksessa.

Näin se tuntuu – kaiken stimulaatiota varten

Stimulaatiosta se on todella ainutlaatuinen. Käytin jotain Lelo-voiteluaineesta. Tämä on vesipohjainen voiteluaine, joka ei ole haitallista silikonin pintarakenteelle. Kun hankaus on varovainen, varmista, että jakelet geeli tasaisesti, jotta etukäteen sopiva “kalvo” eturauhan värähtelijällä.

Liittäminen peräaukkoon toimi hyvin yksinkertaisesti. Voiteluaine on tehnyt tehtävänsä täällä. Tärinän ergonomisen muodon ansiosta se myös mukautuu ihmeellisesti kehoon. Pienempi osa värähtelijästä lepää yksinkertaisesti patoon, missä ylimääräinen integroitu moottori voi sitä stimuloida.

Alussa tunne oli hyvin epätavallinen, mutta aika tottuu siihen. Mukava asia on, että voit ottaa sen myös kylpyammeeseen, koska se on täysin vedenpitävä.

Kaukosäädin on erittäin helppo hallita, ja minun on sanottava, että hän antoi minulle orgasmin, jota en ollut ennen kokenut. Orgasmia on hyvin voimakasta eikä lyhyttä kuin tyypillinen orgasmi. Pikemminkin ne ovat aaltomuotoja, jotka virtaavat ja herättävät sinua. Ne, jotka eivät ole kokeillut jotain tällaista, pitäisi ehdottomasti kokeilla sitä, koska se on täysin uusi ja ainutlaatuinen kokemus.

Vibraattorin päätelmä ja yhteenveto

Kaiken kaikkiaan olen täysin vakuuttunut Lelo Hugosta. Kaikki mitä tarvitset eturauhasen stimulaation aloittamiseen on mukana.

USB-kaapeleista Sensemotion kaukosäätimiin. Et voi valittaa täältä missään tapauksessa. Voiteluaine toimi myös hyvin yhdessä Hugo.

Voin suositella Hugoa kaikille miehille, jotka haluavat vain kokeilla jotain aivan uutta ja haluavat kellua pilvessä seitsemän. Intensiivisyys on yksinkertaisesti ollut minulle täysin uusi asia. Tämä ilo on kuitenkin ylpeä hinta. Kaiken kaikkiaan sinun on maksettava lähes 200 euroa, jotta nautit tämän stimulaation intensiteetistä.

Olin myös vakuuttunut eri liikennemuodoista. Täällä on jokin maku. Kaukosäätimen erilaisen käytettävyyden mahdollisuus toimi myös minulle ilman minkäänlaisia ​​ongelmia. Hän teki heti mitä hänen pitäisi tehdä käsikirjan mukaan. Alue on noin 10-12 metriä. Tämä riippuu huoneesta, johon olet.

Siksi voin suositella Lelo Hugoa kaikille niille, jotka haluavat vain kokeilla jotain uutta ja pitävät tärkeänä korkealaatuista työtä, erinomaista muotoilua ja erinomaista toimivuutta. Akun käyttöaika jopa 2 tuntia on myös enemmän kuin riittävä. Siksi minulla on selkeä suositus ostaa Lelo Hugo.

Ei löytynyt oikeaa tärinää? Tässä on toinen vinkki: Jos et voi päättää lainkaan tai ehkä edes tiedä, mikä värähtelijä on oikea sinulle ja tarpeisiisi, käynnistä sitten tärinänvaimennin.

Kun olet vastannut kolmeen kysymykseen, se näyttää sinulle mukavasti, anonyymisti ja täysin maksutta, mikä värähtelijä sopii sinulle parhaiten. Se kestää alle minuutin. Täällä voit käynnistää tärinän.

Muuten voin myös suositella uutta kirjaani “So kommen du richtig”. Tässä näytän sinulle, miten voit saada kaiken irti vibraattorista.

Meidän pick

HUGO on kaukosäädin eturauhasen hierontalaite, joka edustaa täysin uutta tapaa ajatella miesten iloa, olipa se osa kytkettyä tai sooloa.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics