Revizuire: Alegerea celui mai bun masturbator de sex masculin din 2018 2021 thesocialu101.com

Revizuire: Alegerea celui mai bun masturbator de sex masculin din 2018

În acest articol veți găsi toate informațiile și sfaturi despre masturbatori și instrumente sexuale pentru bărbați în general.

Top Masturbator de sex masculin Verificați prețul Beneficii scurte
Zborul Fleshlight
(Alegerea noastră)
Reprezintă o reproducere artificială a vaginului
Meiki Zhang Xiao
(Intens)
Pussies de buzunar și masturbatori cu designul jucăuș
Tenga Egg
(Competitorul de pe locul 2)
Gamă diversă de jucării sexuale pentru bărbați

Am colectat tot ce trebuie să știți, de la cei mai buni producători și modele pentru a le folosi, materiale, servicii de îngrijire la magazine recomandate și sexuale discrete.

Alegerea noastră

Fleshlight oferă o experiență complet automatizată pentru utilizare manuală sau prin conectarea jucăriei la lumea interactivă

Alegerea noastră

Pentru maisturbatorul de generație 5 al generației Meiki no Syoumei, ei au căutat în China inspirația lor. Zhang Xiao Yu, cel mai popular model de sex feminin nud din China, a fost ales pentru acest nou masturbator Meiki cu două straturi și este, de asemenea, cel mai popular Meiki în gama sa.

Alegerea noastră

Dovedind că lucrurile grozave chiar vin în pachete mici! Egg TENGA are acum șaptesprezece soiuri diferite și sunt disponibile ca unități unice sau în dulapuri de duzină pentru a vă aduce un pic de emoție aleatoriu de fiecare dată.

Masturbatori: Introducere

Ghid pentru Dummies

Un vagin artificial masturbator este fabricat din cauciuc, silicon, TPE sau spumă, care permite bărbaților să aibă sex absolut real, chiar și atunci când se masturbează fără o femeie.

Pe lângă termenul masturbator, se folosesc adesea următorii termeni: păsărică de cauciuc, păsărică, vagin artificial, păsărică de călătorie, păsărică artificială, vagin siliconic, mireasă marinar, păsărică de camion, păsărică de mână etc..

Un masturbator este mai bun decât sexul

Cel mai important criteriu este factorul distractiv. Scopul fiecărui masturbator este să reprezinte un adevărat vagin care nu este deloc inferior în simțul sexului normal.

În funcție de faptul dacă masturbatorul este fabricat din cauciuc, silicon, TPE sau CyberSkin, sentimentul diferă în timpul stimulării. În opinia noastră, materialele CyberSkin și TPE (elastomeri termoplastici) se simt deosebit de realiste și pline de viață.

Un masturbator este în siguranță

De asemenea, este foarte important pentru noi ca produsele pe care le prezentăm și le testăm să fie inofensive pentru sănătate. Nu facem excepție pentru pussies de buzunar, masturbatori și alte instrumente de plăcere. Chiar și cel mai bun masturbator poate provoca alergii la unii bărbați, deoarece cauciucul sau ciobanul conține parțial plastifianți / ftalați care sunt nocivi pentru sănătate.

Prin urmare, recomandăm doar masturbatori și cochilii de buzunar din TPE / elastomer termoplastic. Acest material este absolut sigur. Este sigur pentru alimente și fără alergeni, plastifianți și materiale care sunt dăunătoare pentru sănătate.

Un masturbator este durabil

Ca și în cazul altor jucării de dragoste, durabilitatea joacă, de asemenea, un rol important. Este important pentru noi ca calitatea materialelor să fie corectă și să puteți avea multă distracție cu o jucărie.

Acest lucru este valabil, desigur, nu numai pentru jucăriile sexuale pentru bărbați, ci și pentru dildo-uri, vibratoare, mașini jerking și aceleași.

Prin aceasta, ne referim și la întreținerea și îngrijirea fără efort a jucăriilor sexuale.

Transport maritim discret: cel mai bun pentru intimitatea ta

Mai ales în zona erotică, transportul discret este o necesitate absolută. Ca regulă, toți furnizorii trimit 100% discret. De asemenea, acordăm o atenție deosebită acestui aspect oferindu-vă în același timp cele mai bune masturbatoare de sex masculin la alegere.

Dacă acordați o importanță deosebită transportului confidențial, vă recomandăm să specificați o adresă de livrare DHL Packstation.

Aproape toate marile magazine erotice de pe Internet, precum și mulți comercianți cu amănuntul de pe Amazon, oferă transport maritim anonim / discret către DHL Packstations.

Masturbatori: Cele mai bune jucării realiste de sex masculin

Sentimentul realist al unui masturbator depinde în mare măsură de preferințele personale și de specificațiile fizice. Cel mai bun masturbator masculin ar trebui să se potrivească dimensiunii, formei și lungimii. În afară de aceasta, depinde de potențialele dvs. dorințe. Un stimulent de rezistență sexuală vă va șoca cu mult mai mult decât o senzație realistă de vagin. Un masturbator de bază clasic pentru stimularea standard se va simți ca un adevărat iubit. 

Cei mai buni masturbatori de sex masculin sunt dezvăluiți la sfârșitul acestui paragraf sub “Cel mai bun recomandări pentru păsărică de buzunar”.

Majoritatea modelelor Lustmuschi sunt imitații artificiale ale vaginului, realizate din cauciuc, silicon de cea mai bună calitate sau TPE care au un canal interior care este modelat pe un vagin real. Cu toate acestea, există, de asemenea, masturbatori ale căror canale interioare sunt prevăzute cu nuburi de agrement, caneluri sau alte corpuri stimulatoare pentru a crește stimularea penisului.

Cei mai buni masturbatori de sex masculin au o mare selecție de diferite așa-numite “inserții” pentru a alege de la realist / adevărat la original, absolut nebun și extrem de stimulant. Atunci când alegeți un masturbator, este important să decideți dacă vă place sau nu o stimulare realistă și reală a penisului.

Cel mai popular masturbator din cauciuc

Actualii masturbatori preferați sunt modelele FLESHLIGHT Girls

În timp, am testat și evaluat numeroase masturbatoare pentru tine. Cele mai importante criterii din testele noastre sunt stimularea (sentimentul), materialul (calitatea), curățarea, îngrijirea și durabilitatea.

Pe lângă raportul preț-performanță imbatabil, această serie bate și toate celelalte masturbatoare în termeni de realism și stimulare. Nu cunoaștem nici un alt vagin artificial care să fie realist și real la atingere ca modelele menționate mai sus. Acestea sunt cele mai bune, fapt dovedit de numeroasele recenzii ale clienților.

Dar un masturbator DIY?

O opțiune DIY este întotdeauna posibilă – doar google ceva de genul “cel mai bun masculin masturbatori DIY” și bucurați-vă de modul ieftin și practic pentru plăcerea sexuală. În numeroasele noastre teste, noi, desigur, am construit și testat în același timp și masturbatorii, dar experiența noastră personală a arătat că aproape toate modelele autoportante nu erau potrivite pentru utilizarea de zi cu zi, fie datorită utilizării materialelor periculoase (pungi de plastic, bureți de curățare, etc.) sau pentru că manipularea a fost foarte greoaie pentru uzul zilnic.

În special, curățarea și depozitarea profesională sunt relativ complexe, astfel încât trebuie să faceți un masturbator complet nou de fiecare dată când vă simțiți excitat pentru a vă asigura o igienă perfectă. Un alt punct de reținut: este posibil să ajungeți la punctul culminant cu un masturbator de casă, dar nu puteți compara sentimentul cu cele mai bune modele din Spider, Meiki, Fleshlight sau Rends.

În acest moment, am dori să vă oferim sfaturile să investești niște bani într-un masturbator masculin de înaltă calitate și ușor de manevrat. Cu curățenie, depozitare și îngrijire corespunzătoare, păsările de cauciuc ale FLESHLIGHT au o durată de viață îndelungată, primul meu masturbator are deja peste 2 ani și încă funcționează ca în prima zi!

Dacă doriți să știți mai multe despre acest subiect sau doriți să construiți un vagin artificial, în curând veți găsi mai multe informații, videoclipuri și instrucțiuni despre cum să vă construiți singur.

Cele mai bune masturbatoare produse vreodată 

Masturbatoarele sunt deosebit de populare în Germania, SUA și Asia – acestea sunt disponibile într-o varietate de modele și de la diferiți producători. Cu această pagină, ne-am stabilit sarcina de a testa cât mai multe modele de la diferiți furnizori cât mai mult posibil, ajutându-vă astfel să vă alegeți propria păsărică de cauciuc.

Cele mai bune masturbatoare de înaltă calitate pot fi găsite la producătorii de mărci precum Fleshlight (marca americană), Tenga, Spider, Meiki și Rends (mărci japoneze).

În funcție de producător, calitatea fiecărui masturbator poate varia foarte mult. În plus față de modelele mai compacte, cum ar fi Fleshlights, Ogahole Tenga sau pussies de buzunar de la Spider, există și păpuși clasice de cauciuc (partea superioară a corpului / torsului) de la producători precum Meiki din Japonia. Există, de asemenea, o tendință actuală față de modelele electrice, în special modelele R-1 A10 Piston și R-1 A10 Cyclone din Rends.

Mai jos veți găsi o scurtă trecere în revistă a celor mai buni producători și a produselor lor.

Cel mai bun masturbator de sex masculin: Scurt istoric

Marșul triumfal a început acum bine în urmă cu 20 de ani, când a fost lansată prima producție de așa-numită masturbator în SUA. Ca prima jucărie de sex masculin, a obținut o mare popularitate, lucru dovedit de peste 16 milioane de exemplare vândute, o dimensiune bine cunoscută pe piață. Nu există altă jucărie sexuală pentru bărbați care, timp de zeci de ani, a fost și este aproape la fel de populară ca un masturbator.

Din exterior, masturbatorii arată neclar, deoarece sunt camuflați ca torțe. În interior, în funcție de model, există o inserție diferită (vagin, oral sau anal), realizată dintr-o spumă ultra-moale (numită Cyberskin în jargon tehnic), care este într-adevăr incredibil de apropiată de femela originală, atât vizual cât și în termeni de sentiment, făcând produsele Fleshlight o alternativă excelentă sau supliment la sex cu femei reale.

În afară de clasicul Fleshlight Vaginas (Pink Lady), există și modele care sunt modelate după gura feminină și anus, astfel încât nu există cu adevărat limite imaginației în masturbare. Rețineți că acest brand este singurul producător de masturbator cu imitații licențiate ale vaginului de multe vedete porno celebre – astfel încât visul de sex cu starul dvs. preferat de pornografie poate deveni în curând realitate.

Pussy-ul de buzunar Fleshlight este, cu siguranță, unul dintre cele mai bune jucării sexuale pe care omul (bărbații) le pot obține, sunt incredibil de reale și datorită gamei largi de produse cu siguranță nu apare plictiseală.

Meiki

La fel ca Tenga, Meiki este unul dintre cei mai buni masturbatori din Asia, Japonia. Jucăriile sexuale și masturbatorii Meiki se caracterizează prin designul jucăuș și imaginativ. Popularitatea generală a comicelor manga și anime se reflectă și în masturbatorii producătorilor asiatici.

Calitatea masturbatorilor asiatici este, de asemenea, foarte bună, toate produsele testate de la Meiki și Tenga au reușit să ne convingă complet, atât în ​​ceea ce privește rezistența emoțională, cât și manopera.
Puteți găsi mai multe informații despre gama de produse Meiki pe această pagină.

Tenga

Furnizorul japonez Tenga are, de asemenea, o gamă destul de diversă de masturbatori masculi. În afară de așa-numitele spițe (onahole este numele japonez pentru “pussy pocket”), care sunt destul de asemănătoare cu produsele americane, există o întreagă serie de alți masturbatori masculini de la Tenga.

Cele mai cunoscute sunt cu siguranță masturbatorul de ou Tenga Egg, așa cum indică deja numele, care aminteste puternic de ouăle obișnuite. Interiorul ouălor Tenga constă dintr-un film de cauciuc (elastomer) extrem de stretch, care se potrivește perfect penisului în timpul masturbării și oferă astfel o experiență excelentă de masturbare. Ouăle Tenga sunt disponibile în 6 versiuni diferite, fiecare cu o viață interioară diferită, astfel încât ar trebui să existe întotdeauna suficientă varietate atunci când se masturbează.

Aceste masturbatoare sunt necomplicate să se folosească și să se simtă bine, astfel încât aspectul lor discret și dimensiunea la îndemână le fac ideale pentru călătorii sau pentru satisfacerea plăcerii în vacanță.

Pentru a fi corect, însă, Ouăle Tenga nu sunt cele mai bune în longevitate și nu pot concura cu Fleshlights în ceea ce privește manipularea și autenticitatea emoțională.

Dacă sunteți în căutarea unei jucării sexuale de lungă durată care să păstreze 100% cu originalul feminin în toate privințele, ar trebui să alegeți Fleshlight. Are o formă discretă și un interior special, transparent. Producătorul oferă, de asemenea, un model excelent pentru călătorii și globetrotterii frecvenți, cu care bărbații pot supraviețui cu ușurință și discret la controalele de securitate de la aeroport.

Top Masturbator de sex masculin Verificați prețul Beneficii scurte
Zborul Fleshlight
(Alegerea noastră)
Reprezintă o reproducere artificială a vaginului
Meiki Zhang Xiao
(Intens)
Pussies de buzunar și masturbatori cu designul jucăuș
Tenga Egg
(Competitorul de pe locul 2)
Gamă diversă de jucării sexuale pentru bărbați

Masturbatori: Clasificare de bază

De la Fleshlight, Meiki, Spider, Tenga, Rends și alți furnizori există o gamă largă de pussies de buzunar, care diferă în aspect, funcționalitate, autenticitate emoțională și bineînțeles în segmentul de prețuri.

În listă veți găsi toate tipurile comune de păsărică de buzunar și după aceea veți găsi o secțiune separată cu informații suplimentare pentru fiecare tip:

  • Obturator sau tubular (masturbare cu o singură mână)
  • Electric (masturbare fără mâini)
  • Păpuși (în mare parte masturbare cu mâna liberă)
  • Clasic (un masturbator tubular regulat)

Cele mai frecvente sunt masturbatorii în formă lungă, clasicele din această categorie fiind Fleshlights din SUA. Meiki, Spider, RendS și Tenga au dezvoltat mai târziu un număr mare de păsări (urechi), care sunt destul de asemănătoare în aspect și funcțional cu Fleshlights. Comparativ cu modelele de masturbare masculine electrice sau de păpuși de sex mai mari, versiunea de buzunar în formă de cană sau tub este la îndemână și potrivită pentru masturbare la domiciliu și ca păsărică de călătorie în mișcare.

În plus, atât masturbatorii masculini japonezi cât și americani nu sunt jucării sexuale pure pentru bărbați, puteți, desigur, să fiți implicați în jocul de dragoste cu un partener real.

Cel mai ieftin masturbator al unuia dintre furnizorii menționați mai sus costă doar 30-40 de euro, pentru cel mai ieftin Fleshlight pe care îl plătiți în jur de 60-70 de euro, testele noastre au arătat că se plătește mai mulți euro în cel mai bun masturbator masculin , deoarece cauciucurile modelelor mai ieftine tinde să se rupă sau să se fragmenteze destul de repede.

Asigurați-vă că Masturbatorul dvs. funcționează la maximum

O excepție sunt masturbatorii FLESHLIGHT, care demonstrează impresionant că cea mai bună calitate nu trebuie să fie costisitoare. Toate produsele acestui producător ar putea convinge în numeroase teste cu un raport excelent al performanței prețurilor și un realism extrem. Modelele Lustmuschi ale mărcii americane sunt disponibile de la aproximativ 60 € în magazine specializate sau pe Amazon.de. Sfatul nostru insider!

Masturbator electric: viitorul este aici

Unii furnizori, cum ar fi Rends din Japonia, s-au specializat în masturbatorii electrici deosebit de sofisticați. Sunt cunoscute în special cele două modele Rends Piston și Rends Cyclone, din seria de produse Rends R1.

Rende R-1 A10 Piston și Rends R-1 A10 Cyclone sunt cele mai bune, cele mai moderne și inovatoare masturbatoare pe care le-am testat până acum.

Spre deosebire de ceilalți masturbatori de pe piață, jucăriile sexuale Rends au un motor electric reglabil care asigură vibrații plăcute și rotații în interiorul casetei, care stimulează penisul într-un mod incredibil de plăcut.

Frecvența și intensitatea vibrațiilor pot fi ajustate individual, cu ajutorul telecomenzii, conform dorințelor proprii.

Cu orice alt masturbator de sex masculin, trebuie să vă activați singuri pentru a obține stimularea dorită a penisului, numai mașinile de masturbare Rends funcționează complet automat și fără nici o intervenție proprie, ceea ce este deosebit de plăcut. Porniți doar mașina de masturbare Rends și începeți masturbarea plăcută.

Modelele R-1 A10 Piston și Rends R10 A10 au, de asemenea, ambele mâini libere pentru alte lucruri, permițându-vă să vă concentrați complet pe videoclipuri sau imagini erotice, de exemplu, în timp ce masturbatorul electric masculin face “munca”.

Papusi de cauciuc: Mai mult decat un obisnuit masturbator

Lovetoycheck.de este în primul rând despre jucării sex mai prompte, cum ar fi jucării sexuale pentru masturbatori. Nu am testat niciodată păpuși de dragoste sexuale / păpuși de dragoste (numite și păpuși din cauciuc) și, prin urmare, nu pot da sfaturi, experiențe sau chiar să cumpere recomandări. Am menționat această categorie în primul rând din motive de exhaustivitate. Cu toate acestea, este evident că o păpușă de sex feminin, care arată în viață, este un masturbator perfect masculin.

Utilizați un Masturbator drept

Dacă sunteți nou la subiect, adesea vă întrebați cum funcționează un masturbator. Din acest motiv, am dori să vă oferim aici o mică instrucțiune pentru utilizarea acestor Sextoys.

Utilizarea celor mai multe jucării sexuale pentru bărbați este foarte simplă, deoarece acestea sunt aproape întotdeauna imitații realiste ale vaginului. Unele jucării, în special păpușile de dragoste, au adesea nu numai vagin, ci și anus, gură și sânii.

Masturbarea nu este foarte diferită de sexul normal cu partenerul de sex feminin. Cu cele mai multe jucării sexuale, canalele interne (oral, vaginal, anal) trebuie tratate cu lubrifiant înainte de penetrare. Odată ce acest lucru este văzut, distracția poate începe.

Materialele în detaliu

După cum sugerează și numele Gummimuschi, aproape toate vaginele artificiale sunt fabricate din material de cauciuc sau silicon. Materialele variază foarte mult de la producător la producător în ceea ce privește culoarea, elasticitatea, simțul pielii și longevitatea / calitatea.

În funcție de producător, se utilizează silicon, cauciuc sau elastomer termoplastic / TPE. Materialele sunt publicate pe piață sub numele de CyberSkin, RealSkin, PureSkin, UR3 și Loveclone, printre altele – aceste denumiri sunt de obicei destinate să indice că materialul este deosebit de realist și de real.

Recomandăm numai modele fabricate din materialele testate TPE / TPR și CyberSkin, deoarece toate celelalte materiale pot conține ingrediente nocive.

Prețul pentru cel mai bun masturbator de sex masculin

Dacă doriți să cumpărați Lustmuschi, prețul, desigur, joacă, de asemenea, un rol important.

Un vagin de buzunar foarte bun nu trebuie să fie neapărat costisitor. Cu toate acestea, există, de asemenea, diferite categorii de prețuri și produse pentru jucării sexuale pentru bărbați, pentru fiecare gust și pungă, pe care am dori să le prezentăm în cele ce urmează.

Buget redus (5 – 20 €)

Cele mai ieftine masturbatoare sunt deja disponibile de la 5 €. Această categorie include, de exemplu, modelele de călătorie, deoarece este adesea vândută în pub-uri sau în toaletele stațiilor de service pe autostrăzi pentru bani puțini. Unii oameni cunosc de asemenea acest “model ieftin” ca păsărică de camioner.

Există, de asemenea, alți furnizori care vinde vaginelor de cauciuc online la prețuri foarte ieftine. Aceasta este aproape întotdeauna resturi chinezești de calitate inferioară. Sfatul nostru: Deschideți mâinile!
În general, masturbatorii ieftini de sex masculin nu pot să ne convingă deloc. Calitatea este inferioară, iar experiența masturbării nu este la fel de realistă și reală de simțit ca și cu masturbatorii de la 20 de euro în sus. Aici este cu siguranță merită să cheltuiți câteva euro mai mult pentru o bună calitate.

Buget mediu (20 € la 100 €)

Dacă doriți să cumpărați un luschtmuschi de înaltă calitate, sunteți foarte bine poziționați, cu un buget de 20 € la 100 €.

Cei mai renumiți producători plătesc între 25 și 70 de euro pentru modelele lor de masturbare.

În acest segment de preț puteți găsi deja produse cu o excelentă manoperă, durabilitate și o experiență de masturbare foarte realistă.

Meiki și Spider oferă, de asemenea, granițe de până la 99 €, dar Meiki și RendS oferă și modele mult mai scumpe, mai ales păpuși de dragoste și jucării sexuale, pe care am dori să le discutăm în cele ce urmează.

Buget Premium (100 € la 2.500 €)

În timp ce în segmentul de prețuri inferioare și mijlocii se găsesc în principal masturbatori, se găsesc în segmentul premium jucării sexuale din ce în ce mai electrice pentru el, precum și păpuși de sex pline de dragoste / păpuși de dragoste.

Masturbarea cu jucării sexuale electrice poate fi, de asemenea, atractivă și o schimbare drăguță în funcționarea manuală – dar câștigul plăcerii nu este, din păcate, destul de favorabil. Jucăriile bine cunoscute din această zonă sunt mașina de masturbare Autoblow 2 și mașinile de masturbare de la RendS.

Pe lângă o mașină electrică de lustruit, o păpușă de sex sau o păpușă de dragoste poate fi, de asemenea, interesantă dacă sunteți interesat de jucării pentru bărbați. Păpușile de dragoste sunt disponibile în diferite modele ca o imagine a trunchiului, a șoldurilor / feselor sau a întregului corp.

Pădurile cu dimensiune de viață de dragoste au de obicei 3 intrări (oral, vaginal, anal) și sunt fabricate din același material ca și mastibatori. Aici valoarea este de multe ori în ochii privitorului, astfel încât păpușile de cauciuc de înaltă calitate pot costa bine și cu bucurie 2.000 € la 3.000 €.

Poate un Masturbator să fie returnat și returnat?

De la nou-veniți, avem de multe ori întrebarea dacă omul poate să-și întoarcă masturbatorul după cumpărare, dacă nu vă place.

Atunci când cumpără online, consumatorul final are în principiu dreptul la o perioadă de revocare de 14 zile în care contractele de cumpărare pot fi revocate, acest lucru se aplică, desigur, și la achiziționarea unui masturbator de sex feminin sau masculin.

Cu toate acestea, numai dacă masturbatorul nu este folosit și în ambalajul original.

Din punct de vedere juridic, întoarcerea articolelor erotice uzate a fost interzisă prin lege începând cu 2014, după cum puteți citi în acest articol de IT Recht Kanzlei.

Cu toate acestea, acest lucru ar trebui să fie clar pentru majoritatea bărbaților, chiar înainte de a cumpăra un vagin artificial, deoarece nimeni nu dorește să aibă jucării sexuale cu semne de uzură.

Lustmuschi: un Masturbator perfect pentru cupluri

Ceea ce a fost conceput inițial ca o jucărie sexuală pentru bărbați poate, bineînțeles, să fie perfect integrat în jocul de dragoste cu un partener.

La fel ca un dildo și un vibrator, un masturbator de sex masculin este, de asemenea, perfect pentru a aduce o briză proaspătă în viața sexuală. Mai ales în timpul preludiului, astfel de jucării de dragoste sunt foarte populare pentru a intra în starea de spirit.

Desigur, un vagin de buzunar poate fi, de asemenea, utilizat în timpul sexului. Multe femei, de exemplu, sunt dornici să le vadă pe partenerul lor să se masturbeze: un vagin de cauciuc poate face sex mai plăcut.

Medicina de la înșelăciune

Ce om nu cunoaște problema? Unul este fericit într-o relație, dar nu este ocupat din punct de vedere sexual, deoarece partenerul are puțin timp pentru a face sex din diferite motive.

Motive tipice pentru un sex rar în relație:

  • Femeia trăiește departe – relație de lungă distanță!
  • Femeia este foarte ocupată profesional și are puțin timp
  • Femeia este pe drum sau pe o călătorie de afaceri
  • Femeia are adesea migrenă sau nu dorește sex

Aici este un masturbator din silicon suplu, care poate servi foarte bine ca o “înlocuire” și îi oferă omului posibilitatea de a elibera presiunea și de a trăi sexual fără a trăda femeia.

Mai ales într-o relație pe distanțe lungi, jucăriile de dragoste sunt perfecte pentru a menține viața sexuală cu masturbare, chiar și în absența partenerului dvs..

Top Masturbator de sex masculin Verificați prețul Beneficii scurte
Zborul Fleshlight
(Alegerea noastră)
Reprezintă o reproducere artificială a vaginului
Meiki Zhang Xiao
(Intens)
Pussies de buzunar și masturbatori cu designul jucăuș
Tenga Egg
(Competitorul de pe locul 2)
Gamă diversă de jucării sexuale pentru bărbați

Masturbatorii nu sunt ciudați

În opinia noastră, nu există absolut nici un motiv pentru care omul modern de astăzi nu ar trebui să cadă înapoi pe jucării pentru a se distra mai mult cu masturbarea.

În cele din urmă, conform studiilor, aproximativ 37% din femeile din Germania utilizează în mod regulat un dildo sau un vibrator în timpul masturbării. Deci, de ce oamenii ar trebui să devină o excepție?

Poate că este încă un pic neobișnuit să faci sex cu masturbator pentru prima dată, dar majoritatea bărbaților sunt surprinși pozitiv cât de realist și mai realist sunt cei mai mulți masturbatori.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics