Revizuirea celui mai bun jucator de sex feminin cu 4 sexe Fleshjack - Cum sa faci un Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Revizuirea celui mai bun jucator de sex feminin cu 4 sexe Fleshjack – Cum sa faci un Fleshlight

Revizuirea scurtă pentru cunoscătorii de jucării sexuale pentru bărbați. Top-4 modele Fleshjack remarcabile: de la elementul transparent de fund până la caracteristica orală Turbo distractiv.

Top Maserati de prostata VERIFICAȚI PREȚUL CURENT Beneficii scurte
Fleshjack Ice
(Alegerea noastră)
Formă confortabilă a tubului
Fleshjack Allen King
(Alegerea noastră)
O copie realistă a anusului actorului de filme pentru adulți
Fleshjack Quickshot
(Alegerea noastră)
Portabil și inconspicuos
Fleshjack Turbo Ignition
(Alegerea noastră)
Canal cu textura unică

Revizuirea ghidului Fleshjack: care masturbator este cel mai bun?

Jucăriile sexuale Fleshjack sunt fabricate în SUA ca parte a unei serii multiple Fleshlight. Diferența semnificativă a comorilor Fleshjack cu privire la toate celelalte feluri ale acestor lucruri utile și amuzante ale lui Fleshlight este că elementele Fleshjack sunt produse pentru homosexuali. Sau pentru cei care doresc să încerce spectacole de sex masculin.

Alegerea noastră

Luați o privire asupra acțiunii interioare cu cel mai tare dispozitiv de plăcere de auto-plăcere al FleshJack și un model transparent, FleshJack Ice. Cu o stimulare vizuală sporită, experiența jucăriei de sex masculin Ice Jack din sex masculin vă va arunca în aer.

Alegerea noastră

Mici, compacte și gata de utilizare și abuz! Fleshjack-ul lui Allen King are o deschidere strânsă, cu un vârtej de noduri, urmat de crestături de intensitate și o serie de falduri și bumps cu model care vă invită să vă luați dragostea de masturbare la nivelul următor.

Alegerea noastră

FleshJack Quickshot este un nou joc despre cele mai bine vandute jucarii FleshJack de cea mai buna calitate. Quickshot-ul poate fi compact, dar are o lovitură mare. Produsul are un punct de ieșire fără obstacole și sporește stimularea atât pentru jocul oral, cât și pentru masturbare. Dimensiunile sale și aderența strânsă fac Quickshot perfect pentru o rundă rapidă de joc solo.

Alegerea noastră

Fleshlight Turbo vă oferă cea mai realistă și mai satisfăcătoare alternativă la sexul oral. Unic conceput cu trei puncte de inserție inițială, Turbo oferă senzații de suflare minunate, sinonime cu obținerea unei lucrări de lovitură stelare de fiecare dată când o folosiți.

Cele mai multe dintre modelele Fleshlight amintesc de lanternele obișnuite în formă și Fleshjacks nu diferă în această privință.

Elementul tipic constă dintr-un manșon moale și elastic (o unitate în care penisul se mișcă), un punct de intrare (poate arăta ca un vagin, o gaură de cap, un buzunar bărbat sau femeie sau poate avea un design relativ abstract); un caz cu unul sau două capace de protecție.

Deci, ceea ce este interesant în produsul tipic Fleshjack?

Depinde, în nici un fel, de alegerea ta personală.

Toate acestea sunt frumoase, confortabile, compatibile cu atașamente diferiteExistă modele roz nude, transparente, gheață-albastru Orificele imită în mod autentic deschiderile naturale ale omului

Cel mai interesant lucru este în interior: există camere acoperite de texturi diversificate care oferă sentimente extrem de naturaliste.

Te distrezi cu “partea de muncă” a ființei umane, nu cu un accesoriu de iubire dulce care se rupe după una sau două încercări.

Datorăm asta materialului minunat numit Super Skin. Producătorii Fleshlight o folosesc pentru producția de manșoane.

Aici, am descris patru elemente Fleshjack. Ele sunt neobișnuite, furios utile și fascinante. Și sunt cele mai bine vândute jucării de sex masculin. Ei bine, nu pot sta pe radarele homosexualilor, într-adevăr.

TOP 4 Fleshjack – Revizuire

Fleshjack Ice – pentru observatorii de dragoste homosexuali

Această jucărie Fleshjack transparentă din oțel-gheață este concepută pentru plăcerile de dragoste care lucrează și urmăresc. Producătorii Fleshjack știu că mulți bărbați doresc să-și vadă penisurile în timpul funcționării și au creat acest model.

Suprafața albă transparentă din piele albă și carcasa de sticlă clar vă permit să vă bucurați de două plăceri.

Și suprafața manșonului este extraordinară în acest caz. În spatele intrării atractive a capului, tu (sau instrumentul principal, pentru a fi exact) veți găsi mai multe camere de salvare cu nervuri de tăiere și tăiere.

Sunt adăugate puncte multiple, bucăți, zone de extindere și îngustare.

Apropo, vă puteți schimba sentimentele în mod eficient prin reglarea nivelului de ieșire a aerului: există un capac special. Totuși, nu este suficient pentru tine? Uită-te la cât de mare e penisul tău în acest dispozitiv proaspăt clar! Lungimea totală este de 9,75 țoli, lungimea iubirii este de 8,5 țoli.

Pro-uri

 • Rag de intrare anus
 • Formă confortabilă a tubului
 • Ușor de curățat (nu se recomandă săpunul dur și alte substanțe de curățare agresive pentru materialul Super Skin)

Contra

 • Necesită a fi încălzită înainte de a folosi (fără ea, nu veți obține sentimente adevărate)
 • Culoarea transparentă a gheții (un gust dobândit)

15_boys_ahead: “Un model cool, foarte cool, cel mai tare model Fleshjack! Am încercat-o cu fratele meu. Suntem amândoi asemenea acestor lucruri. Partea de gheață este minunată. Nu mi-am imaginat niciodată că mi-aș putea vedea mânerul de bucurie care lucra, oferindu-mi plăcere fratelui meu în același timp. Lubrifiata inclusa a fost de ajuns si nu sa uscat inaintea timpului nostru. N-am găsit dezavantaje, deși sunt pretențios. Și eu și broda mea.

Fleshjack Allen King – Pentru cunoscători ai actorului Adult Star

Allen King este actorul de film Adult născut în 1990. Băiatul inteligent și frumos dorea să devină o stea Adult când era încă adolescent. Apoi, când avea 24 de ani, el se încadra în ea.

Nu, nu există părul și ochii negri, iar pielea de măsline întunecată.

Acest aspect frumos are o aparență ușoară și blândă, dar ce înseamnă ușurința în buzele lui, corpul lui și alte junks? Cu siguranta vrei sa ai un gust. Și acest model Fleshjack la îndemână (și în mână) este ceea ce este necesar.

Uită-te la această cavitate de admisie: este modelată de la Allen însuși. În nici un fel, cosuri, cusuri și valuri interne nu vă vor lăsa să vă simțiți plictisiți.

Lungimea totală este de 9,75 țoli, lungimea iubirii este de 8,5 țoli.

Pro-uri

 • O copie realistă a anusului actorului de filme pentru adulți (textura interioară Majestică)
 • Cameră cu capăt lung pentru intrare
 • Formă confortabilă a tubului
 • Ușor de curățat (nu se recomandă săpunul dur și alte substanțe de curățare agresive pentru materialul Super Skin)
 • Pulbere-albastru de culoare Fleshjack caz incluse

Contra

 • Trebuie să fie încălzit înainte de utilizare
 • Numai culoarea roz nud

Andy CeeSs: “Eu sunt cel care îl iubește. Omule, nu-mi este teamă să spun, unde suntem, la urma urmei? Am văzut acest articol Fleshlight și am vrut să-l ating și să intru în el. Încă eu o urmăresc vizionările regelui. De fapt, el este regele meu dulce Tushie, și sunt de fapt cu el, de fiecare dată. Și îi mulțumesc Fleshjack pentru deliciul inexprimabil pe care mi l-a dat.

Jake173-m5: “Am vrut să încerc câteva gogoși din seria Fleshjack Boys și am ales-o pe aceasta. Pentru simplul motiv că mi-a plăcut tipul ăla spaniol. Intrarea a părut atât de primitoare. Așa că am comandat-o și am dat cel mai bun instrument de auto-satisfacție vreodată. Ei bine, dacă aveți un fascicul de imaginație. Ușa este foarte strânsă, sala este incitantă, iar camera de zi este super-realistă, precum și alte încăperi. “

Top Maserati de prostata VERIFICAȚI PREȚUL CURENT Beneficii scurte
Fleshjack Ice
(Alegerea noastră)
Formă confortabilă a tubului
Fleshjack Allen King
(Alegerea noastră)
O copie realistă a anusului actorului de filme pentru adulți
Fleshjack Quickshot
(Alegerea noastră)
Portabil și inconspicuos
Fleshjack Turbo Ignition
(Alegerea noastră)
Canal cu textura unică

Fleshjack Quickshot – Pentru cei cărora le place să păstreze secrete intime

Acest produs Fleshjack este un model mic și drăguț, care are un canal intermediar, texturi unice și un design frumos de gheață transparent. Vrei să te distrezi rapid? Acest element “de epocă” este făcut pentru el, așa cum ne spune numele.

Nu există detalii care să amintească despre părțile doamnei: performanța este simplă (literalmente, nu) și brutală.

Dar acesta este adevăratul indiciu. Nimeni nu va ști ce este, chiar și după ce a văzut-o. Și tot ce este necesar este: gaura de intrare strânsă, dar bine întinsă, suprafața interioară elastică, elastică și hipoalergenică, posibilitatea de a vă observa cocoșul muncind din greu, dar puțin timp.

Puteți să jucați solo, să țineți demonstrații suge-și-grevă în fața partenerului dvs. sau să stimulați distracțiile orale: partenerul poate să păstreze cutia de Fleshjack transparentă în gură, fără complicații. Veți lua întotdeauna patru dintre ele. Amandoi. Lungimea totală este de 4,4 țoli, lungimea iubirii este de 3,5 inci.

Pro-uri

 • Modelul cu maneci de tip deschis (ieșirea este liberă, dar ușoară)
 • Portabile și inconspicuoase (transparente = necolorate)
 • Cutie din plastic conceputa ca un tub comun
 • Un capac anti-praf pentru fiecare capăt
 • Ușor de curățat (nu se recomandă săpunul dur și alte substanțe de curățare agresive pentru materialul Super Skin)
 • Preturi extrem de ieftine

Contra

 • Trebuie să fie încălzit înainte de utilizare
 • Numai necolorat
 • Destul de mici (un gust achiziționat)

Tim Roth IV: “Știu că nu aș îndrăzni niciodată să o fac cu un alt bărbat. Dar am vrut să încerc și am ales un articol din soiul Fleshjack. Majoritatea masturbatorilor mi-au arătat mângâiere. Acesta a fost nemaipomenit, ușor de ascuns și prietenos cu bugetul. Opțiune plăcută pentru bătăile de început. E adevărat, în cazul meu.

Îl păstrez cu mine când călătoresc, chiar i-am adus o dată la facultate. Nimeni nu știe, dar am avut plăcere cu o adrenalină memorabilă. Sunt recunoscător. Ghiciul ciudat mi-a făcut viața mai bogată, emoțională și sentimentală.

Bobby B: “Un lucru frumos de a-ți scoate rocile când nu ai timp. Și este destul de ieftin, dar am confirmat calitatea. Cu excepția umezelii de uscare prea repede, dar eu folosesc de obicei a mea. Băieții de la Fleshjack sunt cei mai tari băieți.

Fleshjack Turbo Ignition – Pentru aderenții sexuali orali

Acest element nu este în mod formal legat de seria Fleshjack, dar cei care iubesc timpii de joc adevărați sunt adesea interesați să știe despre model. Acest Turbo este conceput în mod abstract: nu se menționează părțile femeii sau ale bărbatului. Dar când o folosiți, înțelegeți că sunteți bine fără aceste bagatelle.

Prima aparat de fotografiat imita o gura cu limba bouncy; camera a doua este canalul cu textura unică care dă impresia că pula ta fericită lucrează în interiorul gâtului. Și gâtul este atât de pretențios și docile simultan.

Poate că te simți jenat de culoarea înghețată și gheață a acestei trăsături? Încercați să vă asigurați: nu contează acum. Petalele de turbină exterioară (buzele strânse) și materialul Super Skin interior vă vor face să uitați de orice condiționalitate. Focul se încălzește cu accelerația Turbo, iar sucul se topește la vârf de fericire, dar nu sunteți conștient la acel moment: lucrurile se mișcă bine pentru dvs..

Vom spune asta, omule. Numele acestei jucării este Turbo Ignition, iar sumele și vibrațiile sunt toate.

Lungimea totală este de 9,75 țoli, lungimea iubirii este de 8,5 țoli.

Pro-uri

 • Albastru de gheață neobișnuit
 • Turbina de intrare rana
 • Formă confortabilă a tubului
 • Ușor de curățat (nu se recomandă săpunul dur și alte substanțe de curățare agresive pentru materialul Super Skin)
 • Cutie transparentă și capac inclus

Contra

 • Trebuie să fie încălzit înainte de utilizare
 • Duză ne-anatomică absorbită (un gust achiziționat)
 • Albastru de gheață (un gust achiziționat)

ABC123: “Am vrut întotdeauna să încerc această trăsătură orală cu un bărbat, nu cu o femeie. Sunt o normă, asta-i tot. Ei bine, îmi place să cred că sunt. Tăiați prostiile, eram sub un nor. Mi-a fost frică să mă duc la bărbații care mi-au plăcut și să spun: “Hei, tipule, vreau să-mi pun cocoșul în gură, o vei face cu mine?” La naiba, asta e ciudat. Deci, am căutat prin conținutul site-ului pentru adulți … și am ezitat să cumpăr acest lucru.

La naiba, a fost minunat. Nu mi-am imaginat că aș putea obține o astfel de experiență. E de rahat, linge și înghite mai bine decât prietena mea. Nu vreau să o jignească, dar mă înțelegi, oameni buni.

Tot ce au nevoie de aceste farmece masculine Fleshjack este lubrifierea pe bază de apă în timpul utilizării. Și o cantitate mică de apă caldă și o bucată de săpun ușoară (și poate câteva picături de alcool izopropilic pentru curățarea serioasă, dacă este necesar) după fiecare utilizare.

Asta e tot, într-adevăr! Doar suficient pentru a vă menține competențele galante.

Realizările noi sunt urmate de noi posibilități, nu? Această regulă este valabilă și în cazul masturbărilor, dacă masturbatorii sunt modele Fleshjack.

Top Maserati de prostata VERIFICAȚI PREȚUL CURENT Beneficii scurte
Fleshjack Ice
(Alegerea noastră)
Formă confortabilă a tubului
Fleshjack Allen King
(Alegerea noastră)
O copie realistă a anusului actorului de filme pentru adulți
Fleshjack Quickshot
(Alegerea noastră)
Portabil și inconspicuos
Fleshjack Turbo Ignition
(Alegerea noastră)
Canal cu textura unică
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics