Сега гола котенце Джена Джеймсън: Секс с Fleshlight Днес 2021 thesocialu101.com

Сега гола котенце Джена Джеймсън: Секс с Fleshlight Днес

7
Перфектно усещане

С вътрешния канал “Легенда” производителят на Fleshlight ILF не е спестил разнообразие и е комбинирал седем различни структурни елемента.

Диаметърът на предната част на канала е много тесен и затова този Fleshlight е специално проектиран за мъже, които го харесват малко по-стриктно и искат да се наслаждават на различни стимули едновременно.

Нашият избор

Плъзнете в текстура като Легендарната като самата Джена! Този ръкав е с непрекъснато променяща се ширина с ребра, точки, квадратчета и зъби, създавайки усещане, достойна за безспорната кралица на порно

Каква работа Fleshlight Джена Джеймсън

Легендарният канал е изключителната интериорна структура на легендарната еротична звезда Джена Джеймсън и следователно е достъпна само с нея (оригинална форма) путка отваряне.

Входният проход е оформен от 20 мм капкообразна камера с две напречни ребра, които след това се сливат в 14 мм тесен свързващ канал, който се пресича от три ясно изразени спирално обръчени надлъжни ребра.

Входният проход е оформен от 20 мм капкообразна камера с две напречни ребра30 мм камера, която е изпълнена с две стърчащи пръстени 40 мм камера с три дебели дебели напречни ребра

След това следва 30 мм камера, която е изпълнена с две стърчащи пръстени (всяка от които се състои от 4 гърла).

Зад нея има още 40 мм камера с три дебели напречни ребра, които намаляват диаметъра до 10 мм отзад.

Цялата трета от вътрешния канал на Легенда е заета от една удължена (70 мм голяма) камера, чиято повърхност е покрита в предната част със спирална структура и в задната част с дискови профили.

Проникването в легендарния канал е придружено от чудесно усещане за стегнатост и през това време можете ясно да почувствате трите надлъжни ребра, които се въртят спирално около глухата, създавайки едно “усещане за доене”.

Усещането е много подобно на Texas Tornado Channel, но се случва само за един много кратък момент.

След това се приземи в първата камера и тук уплътнението е намалено и двата пръстена на копчето удари пениса, което предизвиква няколко умерено стимулиращи стимули.

Тези пъпки не е задължително да се възприемат като стимулиращи точки, а по-скоро като фини стимулиращи движения, които се удрят от няколко страни едновременно.

След тези сравнително нежни ефекти, следващата камера с напречните ребра внезапно става много интензивна, защото ребрата стесняват диаметъра на канала все повече и повече и следователно стриват все повече и повече над повърхността на пениса.

В допълнение, смазочният гел се натрупва в тази камера и следователно тази площ е особено хлъзгава и приятно топла (при условие, че смазочният гел е предварително затоплен).

При средна дължина на пениса (приблизително 15 см) току-що достига прехода към голямата задна камера.

Тук напрежението и стимулиращият интензитет внезапно намаляват и това създава отличен контраст с изключително тесния среден участък.

Като цяло, стимулацията изглежда забележително реалистична и естествена въпреки високата структурна плътност и чудесно тясната и силно стимулираща средна част изкушава много дълбоко проникване.

Тъй като вътрешните структури удрят пениса с умерена честота, стимулирането също е издържано в по-дълъг период от време и едно не е “принудено” до оргазъм.

Можете да контролирате времето, докато еякулацията (с известна практика) много добре и да я забавите сравнително дълго.

В голямата задна камера има много пространство за запазване на отрицателното налягане, така че след няколко движения напред и назад се разгръща изключително силен всмукателен ефект в канала на Legend, търсейки своите връстници.

Освен каналите Destroya, Barracuda и Texas Tornado, легендарният канал предлага един от най-добрите всмукателни ефекти на всички Fleshlights.

Сравнително голямо количество остатъци се натрупва между тесните конструкции, така че по-специално предната част на канала трябва да се почисти внимателно.

Препоръчваме внимателно да обърнете Fleshlight вложката за кратко време и след това да я измиете обилно. Сушенето също отнема малко повече и отнема около 3-4 часа.

последица

Структурата на легендата създава независим стимулиращ свят, в който явна тежест е ясно на преден план.

Много висока структурна плътност осигурява много разнообразие по време на стимулиране, но без действие изкуствено и без “прекалено стимулиране”.

Голямата камера в задната част на канала е само частично достъпна с нормална дължина на пениса, но създава изключително силен засмукващ ефект. Ако ви харесва тясно и предпочитате реалистично изглеждащо, контролируемо стимулиране, не бива да правите без това Fleshlight.

Нашият избор

Плъзнете в текстура като Легендарната като самата Джена! Този ръкав е с непрекъснато променяща се ширина с ребра, точки, квадратчета и зъби, създавайки усещане, достойна за безспорната кралица на порно

Потребителски отзиви

На пръв поглед може да изглежда невероятно, че пиша преглед на тази мъжка sextoy като жена. Има толкова много играчки за жени, докато мъжете, по мое мнение, излизат доста зле и обикновено трябва да се връщат на собствените си ръце за мастурбация. Тъй като серията Fleshlight ми се струваше хубава промяна и иновация, дадох моят приятел един от тях.

Roseblood

Вече селекцията беше забавна за нас. Заедно ние оценихме външния вид на различните модели и вложки и ние се харесахме на Fleshlight според модела на Riley Steele най-добре, защото изглежда доста реалистично и деликатно въпреки еднородното оцветяване на материала. Любопитно е, че съм се докоснал до материала, разбира се и веднъж, и намирам зоните на кожата извън удивително реалистични от хаптиките. Като мека, прясно обръсната кожа. Съвместимостта на лабирините, от друга страна, намирам за нереалистични, те са твърде трудни и негласни, но вършат работата си.

костен мозък

Според него този Fleshlight се чувства страхотно, е много лесен за почистване и е много забавно да се използва. В същото време тя не се чувства толкова добре, колкото истинска жена. (Мисля, че това е очевидно, защото нито един вибратор не би могъл да замени истински човек.) Това е просто играчка, която да донесе малко повече разнообразие в играта по време на мастурбацията. Бих изчислил размера на Fleshlight по различен начин въз основа на снимките, защото вече е доста голям и тежък. Но все още можете да ги използвате добре.

Алекс

След почистване, което е необходимо след всяко приложение, Fleshlight се нуждае от по-дълго време за сушене. Необходими са някои свикнали да виждат голи гениталии, разположени наоколо без подходящ човек. Би било по-приятно, ако Fleshlight отново са били сухи, но това трудно би било възможно благодарение на многото вътрешни камери.

къдрене на маша

Fleshlight е висококачествено обработено, визуално привлекателно и емоционално страхотно sextoy за мъже, което си струва цената му във всеки случай. Ясна препоръка за покупка.

Ивон

Повече разнообразие в мастурбацията като човек. Възможно е също така да се използва за любовна игра. Има много различни модели (оптика) и вложки (интериор)

Рино

Нашият избор

Плъзнете в текстура като Легендарната като самата Джена! Този ръкав е с непрекъснато променяща се ширина с ребра, точки, квадратчета и зъби, създавайки усещане, достойна за безспорната кралица на порно

Сега гола котенце Джена Джеймсън: Секс с Fleshlight Днес
интензивност8.2
стимулиране7.8
проникване7
стегнатост5.8
Смукателен ефект6.4
реализъм6
вариация7.2
Гладкост6.3
Оценка на оргазма6.8
шум6.8
Използване на лубрикант7.8
Почисти7.4
Сухо време7.2
Оценка на потребителите0 Гласове0
7
Перфектно усещане
Изключителна вложка
Чудесно чувство на стягане
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics