Секси играчки - момиче 2021 thesocialu101.com

Секси играчки – момиче

За “Torrid Insert” производителят на Fleshlight ILF разработи изцяло нова структурна концепция и раздели канала на пет еднакви по размер и самостоятелни камери, всяка от които е изпълнена с различна структура.

Камерите са отделени един от друг от три части, които се отварят, когато влизат и са притиснати към страничните стени на канала. Torrid Channel е изключителната вътрешна структура на Fleshlight Girl Tori Black и е достъпна само във връзка с отварянето на путка.

Подгласник

Tori Black предлага отлична комбинация от остри стимулации, съчетани с приятно усещане за проникване.

Какво работи Тори Блек

Входът на канала е сравнително тесен, с диаметър 10 mm и се слива в първата от общо пет камери с размери приблизително. 30 х 15 мм.

Тук има много малки пъпки, които нямат обичайната полусферична форма, но изглеждат като заоблени кубоиди.

Във втората камера, по-големи пъпки в класическата полусферична форма и много подобни на тези от Speed ​​Bump Insert.

Третата камера е покрита с дискови профили, които се простират относително далеч в канала. В четирите камери има отново кубовидни възли, които са по-малки и не са толкова близки, колкото тези в първата камера. В петата и последна камера има структура от полусферични зъби, които са същите като тези във втората камера, но са подредени по различен начин: пъпките не са отместени, но са подредени един зад друг в една линия.

Между камерите са споменатите вече пасажи на клапата, които са оформени от три дискови оформени капака. Трите части на клапата са разположени противоположно една на друга и почти затварят канала. 

Какво е чувството?

Торидният канал създава ясно изразено усещане за стягане на входа, което отново намалява в първата камера и се заменя с подсъзнателни точни стимули, дължащи се на малките зъби.

Следващото преминаване на 3-вентилния клапан създава красиво усещане за проникване, което се възприема предимно като свиване със стриймо стимулиране на дланта.

В сравнение с Lotus възела, проникването на стената на клапана е малко по-малко интензивно, но въпреки това предизвиква много стимулиращ стимулиращ импулс с всеки проход.

По-изразните структури на подпряна във втората и третата камери създават красива, точкова стимулация, която не е твърде интензивна и следователно може да бъде поддържана за относително дълго време.

Междинната стена на капака осигурява разнообразие и е много забавно да се плъзга напред и назад между камерите и да прониква отново и отново в стената на капака.

Всмукването на Torrid Insert е в средата и придружава стимулацията с приятен засмукващ ефект.

Четвъртата и петата камера не могат да бъдат достигнати с нормален пенис с дължина 15 см, тъй като тази вложка, подобно на всички Fleshlights като цяло, е донякъде извънгабаритна.

Почистването е доста сложно, тъй като много от остатъците се натрупват в камерите (затворени от клапите). Най-добре е да завъртите вложката за кратко време и да почистите всяка камера поотделно. Времето за съхнене приблизително. 4-6 часа е сравнително дълъг и трябва да се поддържа чрез допълнително изсушаване. 

заключение

Torrid Insert предлага красива смес от селективно стимулиране, съчетана с много стимулиращо усещане за проникване. 3-частните клапи осигуряват много приятни стимулиращи акценти във всеки пасаж, но те са малко по-малко интензивни, отколкото при Lotus inserts.

Ако ви харесва малко по-тясно и искате да се насладите на приятна, дълготраен стимулация, трябва да погледнете по-отблизо Torris Fleshlight.

Подгласник

Tori Black предлага отлична комбинация от остри стимулации, съчетани с приятно усещане за проникване.

Потребителски рецензии

Който има това нещо, вече няма нужда от жена. Кулминацията е толкова интензивна, че човек не трябва да се движи по време на него, за да не падне.

Също така е доста лесно да се чисти. Чудя се колко дълго ще трае. Но инвестицията вече е изплатила.

Маркус Барелбендер

Супер готино! Има само един пропуск в секса с жена, която не сте имали след това, това е единственото минус.

Даниел

Все още Fleshlight, изпълних всичките си очаквания. Канал “по-груб”, който дава силно чувство на приятел по време на употреба. За феновете, които ви харесват, това ви е нужно. аз лично предпочитам мекото усещане, но тази игра също е много впечатляваща. аз съм много щастлив и щастлив да използвам тази играчка отново и отново :-) Чувствайте се свободни да се препоръчвате! Насладете се на вашия опит!

И аз

Абсолютно трябва да е нещо … голямо усещане е, че … светлината е неописуема … ти можеш да крещиш така … но имаш съседи.

Кой знае, че синът на Флешълйт не е за него, покупката е ясна.

Oiram

Купих този продукт преди 2 години. Качеството е превъзходно и е много издръжливо. Използването на този продукт ми доставя голямо удоволствие и чувството е сензационно. Всеки човек трябва да е щастлив да притежава този продукт, тъй като се чувства точно като истинското нещо! Почистването на продукта е бързо и лесно.

Deleh

OMG, че пиша преглед за него изобщо. Това нещо е наистина страхотно.

Използвайте самонагряваща се смазка на водна основа и се грижи за вас след употреба. Ще имате дълго време забавление с тази играчка. Можете да го поставите между възглавници и да опитате други позиции. Почистването е лесно и сушенето е почти безпроблемно. Също така изпробвах още 1-2 игрички от серията Tenga и трябва да кажа, че кените се натъкнаха на това усещане за входа на лотоса. Материалът не мирише и се чувства невероятно реалистичен.

Себастиан

От настройката очаквах най-голямото стимулиране … но мисля!

Намерих версията “най-ясния”, много по-интензивен от другите два, които са много сходни (същите)

Това ще варира от “изграждане” за изграждане.

Матей

Купих продукта, защото евтините части се разпадат много бързо. Много съм доволен досега. Ако трябва да го направите сами, мога да ви препоръчам този мастурбатор. Усеща се по-добре, отколкото ръчно, но не е заместител на оригинала. Ако това е малко по-скъпо, можете да го използвате за по-дълъг период от време с правилната грижа.

костен мозък

Много приятно усещане за кожата, освен хубаво видео на Тори и мръсни мисли, тогава почти бихте могли да мислите, че правите секс, но само почти, толкова приятно, колкото истинският секс, който не се чувства, освен девиците.

гаечен ключ

Който използва тази част, вече няма да използва евтина част. Лъжи добре в ръката и собственото му хубаво парче се разваля супер с него. Лесно се почиства; почиствайте и поддържайте добре след употреба.

Jan

Доставката беше бърза и дискретна. Изделието беше запечатано в черно пластмасово фолио. Силиконът се чувства много естествен и напълно мек и не мирише. Когато го използвате, имате много естествено усещане, особено ако сте затоплили Fleshlight в топла вода преди това. За да почистите Fleshlight, изплакнете го под топла вода, изсушете го навън и я оставете да изсъхне вътре. Единственият недостатък е размерът! Частта е просто огромна и затова е трудно да пропуснете нощното шкафче. Мога само да препоръчам този продукт. Това е най-добрият мастурбатор, който някога съм имал.

Мика

Никога не съм мислил в живота си, че една секс играчка може да се чувства толкова добре. Наистина … всеки човек трябва да го опита някога. Това е 90% толкова добър, колкото истински партньор. Опаковката не беше оригинална, а в началото тя мирише малко. Но вие не смятате, че след първото измиване.

Михаел

Така че аз се огледах много за рецензии по темата и най-накрая се забърках с този продукт. Моето щастие.

Всичко, което се споменава зле от други отзиви, които тук нямам.

Супер материал, горно усещане, лесен за почистване, много добре опакован, цена ОК и не мирише при разопаковане. Така че за мен това беше голям хит за първи път.

Можете също така да влезете напълно без да се удряте, а шумоленето може да бъде почти напълно елиминирано от въртящата се капачка. Така че най-малко 20 см пространство, което разбира се в дизайна. Мога да го препоръчам.

християнин

Повече от надхвърлиха очакванията ми. Може да препоръчате тази част до 100%. Тъй като всъщност вече съм много добре оборудван, винаги съм се съмнявал в такава част. Беше преподавал по-добър. Материалът се чувства много хладен и винтовата капачка в края е най-добра. Това улеснява регулирането на всмукателния ефект. Бих купил това нещо веднага.

Александър

Приятелката ми отсъства три месеца, затова се огледах за алтернатива. :)
Вече сте написани тук, изглежда малко странно да сложите най-доброто си парче в такова парче пластмаса.

Затоплянето определено е препоръчително. Миризмата в началото е малко нееротична, но след известно време избледнява. И без смазка също не се препоръчва. Що се отнася до размера, дори по-големи части се вписват добре. g * С някои евтини оферти имам съмнения заради външните размери. Често споменатото свирване не се различава.

Но за самата цел на този апарат.

Усещането е изненадващо приятно и много по-добро от твоята ръка. Ако е необходимо, бих купил отново веднага и цената е добре. Забавлявайте се с това.

мюсюлманин

Опитах други джобни вагини и малко по-скоро шокирах колко голяма и тежка е тази апаратура. Човек не трябва да бъде раздразнен от това. Използва се правилно – не прекалено много, не прекалено малко лубрикант – и усещането е абсолютно фантастично. Силно препоръчително. Вътрешният лотос се чувства като истинска вагина. Ако имате нужда от повече стимулация, можете да поръчате допълнителни инлементи. Приятно прекарване!

християнин

Подгласник

Tori Black предлага отлична комбинация от остри стимулации, съчетани с приятно усещане за проникване.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics