Seksi igračka - Djevojka Tori Crna 2021 thesocialu101.com

Seksi igračka – Djevojka Tori Crna

Za Torrid Insert, proizvođač Fleshlight ILF razvio je posve nov konstruktivni koncept i podijelio kanal u pet jednake veličine i samostojeće komore, svaka napunjena drugačijom strukturom.

Komore se međusobno odvajaju s trodijelnim preklopima koji se otvaraju kad ulaze i pritiskaju se prema bočnim stranama kanala. The Torrid Channel je ekskluzivna unutarnja struktura Fleshlight Girl Tori Black i dostupna je samo u vezi s njom maca otvaranja.

Drugi

Tori Black nudi izvrsnu mješavinu točkastih stimulacija zajedno s ugodnom penetracijskom senzacijom.

Što radi Tori Crno

Ulaz kanala je relativno uski promjera 10 mm i spaja se u prvu od ukupno pet komora koje mjere pribl. 30 x 15 mm.

Ovdje su mnogi mali prištići, koji nemaju uobičajenu polukuglastu formu, ali izgledaju kao zaobljeni kuboidi.

U drugoj komori, veći prištići u klasičnom polusferičkom obliku i vrlo slični onima iz umetka Speed ​​Bump.

Treća komora prekrivena je naborima u obliku diska koji se prostiru relativno daleko u kanal. U četvrtoj se komori nalaze ponovo kubičasti čvorovi, koji su manji i nisu bliski kao oni u prvoj komori. U petoj i zadnjoj komori je struktura polusfernih nubs, koje su iste veličine kao one u drugoj komori, ali su drugačije uređene: Pimples nisu offset, ali su poredani jedan iza drugoga u liniji.

Između komora su već spomenuti prolazni prozori, koji su svaki oblikovani s 3 pločastog preklopa. 3 dijela poklopca su postavljeni nasuprot jedni drugima i zatvoriti kanal gotovo u potpunosti. 

Kako se to osjeća?

Topljivi kanal stvara izražen osjećaj nepropusnosti na ulazu, koji se ponovno smanjuje u prvoj komori i zamjenjuje se podsvjesnim točnim stimulansima zbog malih nubova.

Sljedeći prolaz 3-dijela ventila stvara prekrasan osjećaj penetracije, koji se prvenstveno doživljava kao konstrikcija sa striating stimulacija na glavi rub.

U usporedbi s Lotusovim čvorom, penetracija stijenke ventila je nešto manje intenzivna, ali ipak aktivira vrlo stimulirajuću pulsnu stimulaciju svakim prolazom.

Izraženije nap strukture u drugoj i trećoj komori stvaraju lijepu, punctiformnu stimulaciju koja nije previše intenzivna i stoga se može održati relativno dugo.

Srednji zidni zid pruža raznolikost i zabavno je klizati natrag i naprijed između komora i ponovo i opet prodrijeti u zidnu stijenku.

Usisni učinak Torrid Insert je u srednjem polju i prati stimulaciju ugodnim usisnim efektom.

Četvrta i peta komora ne mogu se postići normalnom duljinom penisa od 15 cm, budući da je ovaj umetak, kao i sve Fleshlight općenito, donekle prevelik.

Čišćenje je prilično složeno, jer se mnogi ostaci nakupljaju u komorama (zatvoreni preklopima). Najbolje je nakratko okrenuti umetak i čistiti svaku komoru pojedinačno. Vrijeme sušenja od cca. 4-6 sati je relativno dug i trebalo bi biti podržano dodatnim sušenjem. 

Zaključak

Torrid Insert donosi lijepu mješavinu selektivne stimulacije zajedno s vrlo stimulativnim osjećajem penetracije. 3-dijelne zaklopke pružaju vrlo ugodan naglasak stimulacije u svakom prolazu, ali su nešto manje intenzivne nego s Lotusovim umetcima.

Ako vam se to malo svidjeti i želite uživati ​​u lijepoj, dugotrajnoj stimulaciji, trebali biste pažljivije pogledati Torrid Fleshlight.

Drugi

Tori Black nudi izvrsnu mješavinu točkastih stimulacija zajedno s ugodnom penetracijskom senzacijom.

Korisničke recenzije

Tko god ima tu stvar, više nema ženu. Vrhunac je toliko snažan da tijekom toga ne smije pomicati stvar, kako se ne bi onesvijestio.

Također je vrlo lako očistiti. Pitam se koliko će dugo trajati. Ali investicija je već isplaćena.

Markus Barrelbender

Super cool! Postoji samo jedna mana u seksu s ženom koju nisi imao nakon toga, to je jedini minus.

Danijel

Fleshlight i dalje, upoznala sam sva moja očekivanja. Kanal više “grubo”, što daje snažan osjećaj prijatelja tijekom upotrebe. Za navijače uzbuđenje, to je ono što trebate. Osobno volim meki osjećaj, ali ova igra je također vrlo impresivna. Vrlo sam sretna i sretna što ovu igru ​​ponavljam :-) Slobodno se preporučujemo! Uživajte u svojim iskustvima!

Andi

Apsolutno mora biti stvar … veliki osjećaj je to … vrhunac je neopisiv … možete vrištati tako … ali imate susjede.

Tko poznaje Fleshlightovu mrežu za njega kupnja je jasna.

Oiram

Kupio sam ovaj proizvod prije 2 godine. Kvaliteta je izvrsna i vrlo je izdržljiva. Korištenje ovog proizvoda donosi veliko zadovoljstvo i osjećaj je senzacionalan. Svatko bi trebao biti sretan da posjeduje ovaj proizvod kao da se osjeća kao pravi stvar! Čišćenje proizvoda je brzo i jednostavno.

Deleh

OMG da uopće napisati recenziju. Ova stvar osjeća se stvarno strašno.

Koristite samo-grijanje na bazi vode i skrbe o vama nakon uporabe. Imat ćete dugo vremena zabave s ovom igračkom. Možete ga staviti između jastuka i probati druge pozicije. Čišćenje je jednostavno i sušenje je gotovo neproblematično. Pokušao sam i još 1-2 igračke serije Tenga i moram reći da su keni naišli na taj osjećaj lotosovog ulaza. Materijal ne miris i osjeća se nevjerojatno realnim.

Sebastian

Od postava očekujem najveću stimulaciju … ali mislim!

Otkrio sam verziju “najjasnije”, puno intenzivnije od ostalih, koja su vrlo slična (iste)

To će se razlikovati od “graditi” za izgradnju.

Matthew

Kupio sam proizvod jer se jeftini dijelovi vrlo brzo razgrađuju. Do sada sam jako sretan. Ako to moraš učiniti sam, preporučujem ovom masturbatoru. Osjeća se bolje nego rukom, ali nije zamjena za izvornik. Ako je to malo skuplje, možete ga koristiti dulje vrijeme s pravom skrbi.

Srž

Vrlo ugodan osjećaj na koži, uz još lijep video Torija i misli o prljavim, onda bi se gotovo mogao pomisliti da imate seks, ali gotovo, gotovo jednako lijep kao pravi seks, to se ne osjeća, osim djevica možda.

britanski vojnik

Tko god koristi taj dio, više neće koristiti jeftin dio. Lies dobro u ruci i vlastiti dobar komad je pokvaren super s njom. Jednostavan za čišćenje; očistiti i održavati dobro nakon upotrebe.

Jan

Dostava je bila brza i diskretna. Članak je zapečaćena crnom plastičnom folijom. Silikon se osjeća vrlo prirodno, potpuno mekano i nema mirisa. Pri korištenju imate vrlo prirodan osjećaj, osobito ako ste prethodno zagrijali Fleshlight u toploj vodi. Da biste očistili Fleshlight, isperite je pod toplom vodom, isušite je i ostavite da se osuši iznutra. Jedini nedostatak je veličina! Dio je jednostavno ogroman i stoga je teško propustiti na noćnom ormariću. Mogu samo preporučiti ovaj proizvod. To je najbolji masturbator kojeg sam ikada imao.

Micah

U životu nisam mislio da se seksualna igračka može osjećati tako dobro. Stvarno … svaki čovjek bi trebao to probati negdje. 90% je dobar kao pravi partner. Pakiranje nije izvorno, a na početku malo miris. Ali to ne osjećate nakon prvog pranja.

Mihael

Zato sam se puno pogledao za recenzije na temu i konačno sam se uključio u ovaj proizvod. Moja sreća.

Sve ostalo što je teško spomenuto u drugim recenzijama koje ovdje nemam.

Super materijal, vrhunski osjećaj, jednostavan za čišćenje, vrlo dobro pakiran, cijena je u redu i nema miris kada se raspakira. Zato je za mene prvi put bio veliki hit.

Također možete dobiti u potpunosti bez bumping i smacking može biti gotovo u potpunosti eliminira rotirajuće kapa. Tako je najmanje 20 cm prostora koji je naravno vidljiv u dizajnu. Ja ga mogu preporučiti.

Christian

Više nego premašila moja očekivanja. Može preporučiti ovaj dio do 100%. Budući da sam već jako dobro opremljen, uvijek sam imao dvojbe oko takvog dijela. Učili su bolje. Materijal osjeća vrlo hladan, a vijčani čep na kraju je najbolji. To olakšava prilagodbu usisnog učinka. Odmah bih kupio tu stvar.

Aleksandar

Moja je djevojka otišla tri mjeseca, pa sam pogledala oko alternative. :)
Već smo napisali ovdje, izgleda pomalo čudno staviti vaš najbolji komad u takav komad plastike.

Preporuča se zagrijavanje. Miris na početku je pomalo unerotski, ali nakon nekog vremena nestaje. I bez maziva se također ne preporučuje. Što se tiče veličine, čak i veći dijelovi dobro se uklapaju. g * Uz neke jeftine ponude imam svoje sumnje zbog vanjskih dimenzija. Često spomenuti zviždanje ne razlikuje se.

Ali za samu svrhu ovog aparata.

Osjećaj je iznenađujuće ugodan i puno bolji od vaše vlastite ruke. Ako je potrebno, ponovno bih kupio odmah i cijena je u redu. Zabavite se s tim.

muslimanski

Pokušao sam i druge džepne vagine i bilo je malo šokirano kako je ovaj aparat velik i težak. Ne treba to biti razdražen. Koristi se ispravno – ne previše, a ne premalo maziva – i osjećaj je apsolutno fantastičan. Preporučuje se. Lotus se osjeća kao pravi vagina. Ako vam je potrebno više stimulacija, možete naručiti dodatne uloške. Lijepo se provedi!

Christian

Drugi

Tori Black nudi izvrsnu mješavinu točkastih stimulacija zajedno s ugodnom penetracijskom senzacijom.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics