Seksilelu - Tyttö Tori Musta 2021 thesocialu101.com

Seksilelu – Tyttö Tori Musta

Frozenlightin valmistaja ILF kehitti Torrid Insert -laitteen täysin uuden rakenteellisen konseptin ja jakoi kanavan viiteen kooltaan samankokoisiin ja itsenäisiin kammioihin, joista kukin oli täytetty eri nub-rakenteella.

Kammiot erotetaan toisistaan ​​kolmella osalla, jotka avautuvat, kun ne tulevat sisään ja painuvat kanavan sivuseinää vasten. Torrid Channel on Fleshlight Girl Tori Blackin yksinomainen sisärakenne, ja se on käytettävissä vain hänen pussin avautumisessa.

Toiseksi tullut

Tori Black tarjoaa erinomaisen yhdistelmän teräviä stimulaatioita sekä miellyttävän tunkeutumisen tunne.

Mitä työtä Tori Black

Kanavasyöttö on suhteellisen kapea, halkaisijaltaan 10 mm ja se sulautuu ensimmäiseen viidestä kammiosta, jotka mittaavat n. 30 x 15 mm.

Tässä on monia pieniä pimples, joilla ei ole tavallista puolipallon muotoa, mutta näyttävät pyöreiltä cuboidsilta.

Toisessa kammiossa isommat pimples klassisessa puolipallomaassa ja hyvin samankaltaiset kuin Speed ​​Bump Insert.

Kolmas kammio on peitetty levymuotoisilla nupilla, jotka ulottuvat suhteellisen pitkälle kanavaan. Neljässä kammiossa on taas kuutioisia nuppeja, jotka ovat pienempiä eivätkä yhtä lähellä toisia kuin ensimmäisessä kammiossa. Viidennessä ja viimeisessä kammiossa on puolipallomaisten nupien rakenne, jotka ovat kooltaan samanlaisia ​​kuin toisessa kammiossa olevat, mutta ne on järjestetty eri tavalla: Pimples eivät ole siirrettyjä, vaan ne on riviin peräkkäin.

Kammioiden välissä ovat jo mainitut läppäkanavat, jotka kukin on muodostettu kolmesta levyn muotoisesta läpästä. 3 läppäosaa on järjestetty vastakkain ja sulje kanava lähes kokonaan. 

Miltä se tuntuu?

Tuulinen kanava luo sisääntulon voimakas tunne tiukkuudesta, joka pienenee jälleen ensimmäisessä kammiossa ja korvataan subliminatiivisilla täsmällisillä ärsykkeillä pienten nupien vuoksi.

Kolmen osan venttiilin myöhempi kulku luo kauniin tunkeutumisen tunteen, jota pidetään ensisijaisesti supistuksena striataation stimulaatiolla kyyhkysen reunalla.

Lotus-solmuun verrattuna venttiiliseinän tunkeutuminen on jonkin verran vähemmän intensiivistä, mutta laukaisee kuitenkin hyvin stimuloivan stimulaation pulssi jokaisella läpikululla.

Toisen ja kolmannen kammion voimakkaammat napstruktuurit luovat kauniin, punkttiformisen stimulaation, joka ei ole liian intensiivinen ja jota voi siten pitää yllä suhteellisen kauan.

Välilehtien seinämä tarjoaa lajikkeita ja on hauskaa luistaa edestakaisin kammioiden välissä ja tunkeutua läppäoven päälle ja uudelleen.

Torrid Insertin imuteho on keskikentällä ja se seuraa stimulaatiota miellyttävällä imuteholla.

Neljäs ja viides kammio ei ole saavutettavissa tavallisella peniksen pituudella 15 cm, koska tämä insertti, kuten kaikki Fleshlights yleensäkin, on hieman ylimitoitettu.

Puhdistus on melko monimutkaista, koska monta jäämää kerääntyy kammioihin (suljetut läpät). On suositeltavaa kääntää pistoke lyhyeksi ajaksi ja puhdistaa jokainen kammio erikseen. Kuivausaika n. 4-6 tuntia on suhteellisen pitkä ja sitä pitäisi tukea lisää kuivaamalla. 

johtopäätös

Torrid Insert tarjoaa kauniin valikoiman valikoivaa stimulaatiota yhdistettynä erittäin stimuloivaa tunkeutumista. 3-osaiset läpät tarjoavat erittäin miellyttävän stimulaation aksentteja jokaisessa vaiheessa, mutta ne ovat hieman vähemmän voimakkaita kuin Lotus-inserteilla.

Jos pidät siitä hieman tiukempana ja haluat nauttia mukavasta, pitkäaikaisesta stimulaatiosta, sinun on tarkasteltava lähemmin Torrid Fleshlight.

Toiseksi tullut

Tori Black tarjoaa erinomaisen yhdistelmän teräviä stimulaatioita sekä miellyttävän tunkeutumisen tunne.

Käyttäjien arviot

Jokaisella on tämä asia, ei tarvitse enää naista. Huipentuma on niin voimakasta, että joku ei saa liikuttaa sen aikana, jotta ei heikentyisi.

Se on myös helppo puhdistaa. Ihmettelen kuinka kauan se kestää. Mutta investointi on jo maksettu.

Markus Barrelbender

Super siisti! Sukupuolella on vain yksi puute, jolla ei ole jälkikäteen naista, joka on ainoa miinus.

Daniel

Fleshlight vielä, tavoin kaikki odotukseni. Kanava on enemmän “karkea”, mikä antaa vahvan ystävällisen tunnelman käytön aikana. Fanit jännittävät, sitä tarvitset. Henkilökohtaisesti mieluummin pehmeä tunne, mutta tämä peli on myös erittäin vaikuttava. Olen erittäin iloinen ja onnellinen käyttää tätä lelua uudestaan ​​ja uudestaan :-) Voit vapaasti suositella itseäsi! Nauti kokemuksistasi!

Ja minä

Absoluuttinen on oltava asia … hieno tunne on, että … kohokohta on kuvaamaton … voisit huutaa niin … mutta sinulla on naapureita.

Kuka tietää pojan Fleshlight verkon hänelle osto on selkeä.

Oiram

Ostin tämän tuotteen 2 vuotta sitten. Laatu on erinomainen ja erittäin kestävä. Tämän tuotteen käyttö saa minulle suuren ilon ja tunne on sensaatiomainen. Jokainen pitäisi mielellään omistaa tämän tuotteen, koska se tuntuu aivan kuten todellinen asia! Tuotteen puhdistaminen on nopeaa ja helppoa.

Deleh

OMG, että kirjoitan tarkistuksen sille ollenkaan. Tämä asia tuntuu todella mahtavalta.

Käytä itse lämmittävää vesipohjaista voiteluainetta ja huolehdi siitä käytön jälkeen. Sinulla on kauan hauskaa tämän lelun kanssa. Voit laittaa sen tyynyjen väliin ja kokeilla muita asemia. Puhdistus on helppoa ja kuivaus on melkein ongelmaton. Olen myös kokeillut 1-2 muita Tenga-sarjan leluja ja täytyy sanoa, että keenet törmäsivät lotus-sisäänkäynnin tunteen yli. Materiaali ei haise ja tuntuu uskomattoman realistiselta.

Sebastian

Asennuksesta odotin suurinta stimulaatiota … mutta ajattelen!

Löysin version “selkein”, paljon voimakkaampi kuin kaksi muuta, jotka ovat hyvin samankaltaisia ​​(sama)

Tämä vaihtelee “rakentaa” rakentaa.

Matteus

Ostin tuotteen, koska halvat osat hajoavat hyvin nopeasti. Olen hyvin onnellinen tähän mennessä. Jos sinun täytyy tehdä se itse, voin suositella tätä masturboijaa. Tuntuu paremmalta kuin käsin, mutta ei korvaa alkuperäistä. Jos se on hieman kalliimpi, voit käyttää sitä pidempään oikean hoidon kanssa.

kurpitsa

Erittäin miellyttävä tunne iholla, lisäksi mukava video Toriista ja ajatuksia likaisista, voisitte melkein ajatella, että olet seksiä, mutta melkein melkein yhtä kiva kuin todellinen sukupuoli, se ei tunne, paitsi neitsyt ehkä.

tommy

Jokainen, joka käyttää tätä osaa, ei enää käytä halpaa osaa. Lies hyvin kädessä ja oma hyvä pala on pilalla super kanssa. Helppo puhdistaa; puhdistaa ja ylläpitää hyvin käytön jälkeen.

tammikuu

Toimitus oli nopea ja huomaamaton. Tuote suljettiin mustaan ​​muovikalvoon. Silikoni tuntuu erittäin luonnolliselta ja täysin pehmeältä eikä sillä ole hajua. Käytettäessä sitä on erittäin luonnollinen tunne, varsinkin jos olet lämmittänyt Fleshlightin lämpimässä vedessä aikaisemmin. Puhdista Fleshlight, huuhtele se lämpimällä vedellä, kuivaa se ulkona ja anna kuivua sisälle. Ainoa haitta on koko! Osio on vain valtava ja siksi vaikea kaipaa yöpöydällä. Voin vain suositella tätä tuotetta. Se on paras masturboija, jota minulla oli.

Micah

En ole koskaan ajatellut elämässäni, että seksilelu voisi tuntua niin hyvältä. Todella … jokaisen pitäisi kokeilla sitä joskus. Se on 90% yhtä hyvä kuin todellinen kumppani. Pakkaus ei ollut alkuperäinen, ja alussa se haisee hieman. Mutta et tunne sitä ensimmäisen pesun jälkeen.

Mihael

Joten katselin paljon aiheesta arvosteluja ja lopulta osallistuin tähän tuotteeseen. Minun onneni.

Kaikesta muusta mainitsemattomasti muista arvosteluista, joita minulla ei ole täällä.

Super-materiaali, huipputuntuma, helppo puhdistaa, hyvin pakattu, hinta OK ja ei haise pakkauksen purkamisessa. Joten minulle se oli iso osuma ensimmäistä kertaa.

Voit myös päästä täysin ilman räpäytystä ja smacking voidaan lähes kokonaan poistaa pyörivä korkki. Joten vähintään 20 cm tilaa, joka luonnollisesti näkyy suunnittelussa. Voin erittäin suositella sitä.

kristillinen

Yli ylitti odotukseni. Voidaan suositella tätä osaa 100 prosenttiin. Koska olen todella hyvin varusteltu, minulla oli aina epäilyksiä tällaisesta osasta. Opettanut parempaa. Materiaali tuntuu erittäin viileältä ja kierrekorkki on lopussa paras. Tämä helpottaa imutehon säätämistä. Ostin sen asian heti.

Alexander

Tyttöystäväni on poissa kolme kuukautta, joten katsoin vaihtoehtoa. :)
Oletko jo kirjoittanut tänne, on hieman outoa laittaa paras kappaleesi tällaiseen muoviin.

Lämmittely on ehdottomasti suositeltavaa. Haju alussa on hieman epämääräinen, mutta häivyttää jonkin ajan kuluttua. Ja ilman voiteluaineita ei myöskään suositella. Kokonai- suuden suhteen suuremmat osat sopivat hyvin. g * Joillakin halvalla tarjouksilla minulla on epäilykseni ulkoisten ulottuvuuksien takia. Usein mainittu vihellys ei ole erilainen.

Mutta juuri tämän laitteen kannalta.

Tunne on yllättävän miellyttävä ja paljon parempi kuin oma käsi. Tarvittaessa ostaisin jälleen heti ja hinta on ok. Pidä hauskaa sen kanssa.

muslimi

Olen kokeillut muita taskun emätteitä ja oli vähän järkyttynyt ensin kuinka suuri ja raskas tämä laite on. Tätä ei pidä ärsyttää. Käytetään oikein – ei liikaa, ei liian vähän voiteluaineita – ja tunne on aivan loistava. Erittäin suositeltavaa. Lotus sisällä tuntuu kuin todellinen vagina. Jos tarvitset lisää stimulaatiota, voit tilata lisää inlayja. Pidä hauskaa!

kristillinen

Toiseksi tullut

Tori Black tarjoaa erinomaisen yhdistelmän teräviä stimulaatioita sekä miellyttävän tunkeutumisen tunne.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics