Sex Toy - Fata Tori Negru 2021 thesocialu101.com

Sex Toy – Fata Tori Negru

Pentru insertul torrid, producătorul Fleshlight ILF a dezvoltat un concept complet nou și a divizat canalul în cinci compartimente de dimensiuni egale și autonome, fiecare umplut cu o structură de nub diferită.

Camerele sunt separate unul de celălalt prin clapete cu trei părți care se deschid când intră și sunt presate pe pereții laterali ai canalului. Canalul Torrid este structura interioară exclusivă a Frishlight Girl Tori Black și este disponibilă numai în legătură cu deschiderea păsărilor.

Competitorul de pe locul 2

Tori Black oferă un amestec excelent de stimulente ascuțite, împreună cu o senzație plăcută de penetrare.

Ce lucrează Tori Negru

Intrarea canalului este relativ îngustă, cu un diametru de 10 mm și se îmbină în primul dintr-un total de cinci camere care măsoară aprox. 30 x 15 mm.

Aici sunt multe cosuri mici, care nu au forma obișnuită a emisferei, dar arată ca niște cuboide rotunjite.

În cea de-a doua cameră, cosuri mai mari în forma semisferică clasică și foarte asemănătoare cu cele din inserția de viteză rapidă.

Cea de-a treia cameră este acoperită cu nuburi în formă de disc care se extind relativ departe în canal. În cele patru camere sunt din nou nuburi cuboide, care sunt mai mici și nu la fel de apropiate ca cele din prima cameră. În cea de-a cincea și ultima cameră este o structură de nuburi semisferice, care sunt de aceeași dimensiune ca cele din a doua cameră, dar au fost aranjate diferit: cosurile nu sunt decalate, dar sunt aliniate una în spatele celeilalte într-o linie.

Între camere sunt pasajele de clapă menționate deja, care sunt fiecare formate din trei clape în formă de disc. Cele trei părți ale clapetei sunt aranjate opus unul pe celălalt și închid complet conducta. 

Cum se simte?

Canalul torid crează un sentiment pronunțat de strângere la intrare, care scade din nou în prima cameră și este înlocuit cu stimuli punctuali subliminali datorită micilor nuburi.

Trecerea ulterioară a supapei cu 3 părți creează un sentiment frumos de penetrare, care este în primul rând perceput ca o constricție cu stimulare striată pe gâtul.

Comparativ cu nodul Lotus, penetrarea peretelui supapei este oarecum mai puțin intensă, dar declanșează totuși un impuls stimulativ stimulativ cu fiecare pasaj.

Structurile de spume mai pronunțate din camerele al doilea și al treilea creează o stimulare frumoasă, punctiformă, care nu este prea intensă și, prin urmare, poate fi susținută pentru o perioadă relativ îndelungată.

Peretele clapei intermediare oferă varietate și este foarte distractiv să alunecați înainte și înapoi între camere și să pătrundeți din nou pe peretele clapetei.

Efectul de aspirație al insertului Torrid se află în mijlocul terenului și însoțește stimularea cu un efect de aspirație plăcut.

Camera a patra și a cincea nu poate fi atinsă cu o lungime normală a penisului de 15 cm, deoarece această inserție, ca toate Fleshlights, în general, este oarecum supradimensionată.

Curățirea este destul de complexă, deoarece multe resturi se acumulează în camere (închise de clapete). Cel mai bine este să răsuciți inserția pentru o perioadă scurtă de timp și să curățați fiecare cameră individual. Timpul de uscare de aprox. 4-6 ore sunt relativ lungi și trebuie susținute prin uscare suplimentară. 

Concluzie

Inelul Torrid oferă un amestec minunat de stimulare selectivă, împreună cu un sentiment foarte puternic de penetrare. Clapeta cu 3 părți oferă accente de stimulare foarte plăcute în fiecare pasaj, dar ele sunt oarecum mai puțin intense decât cu inserțiile Lotus.

Dacă vă place puțin mai tare și doriți să vă bucurați de o stimulare plăcută, de lungă durată, ar trebui să vă uitați mai atent la Torris Fleshlight.

Competitorul de pe locul 2

Tori Black oferă un amestec excelent de stimulente ascuțite, împreună cu o senzație plăcută de penetrare.

analizele utilizatorului

Oricine are acest lucru nu mai are nevoie de o femeie. Punctul culminant este atât de intens încât nu trebuie să mișcăm lucrurile în timpul acestuia, pentru a nu leșina.

De asemenea, este ușor de curățat. Mă întreb cât va dura. Dar investiția a fost deja plătită.

Markus Barrelbender

Super-misto! Există doar un defect în sex cu o femeie pe care nu ați avut-o ulterior, acesta fiind singurul minus.

Daniel

Fleshlight încă, mi-am îndeplinit toate așteptările. Canalul mai “dur”, care dă un sentiment puternic de prieten în timpul utilizării. Pentru entuziasma fanilor, asta ai nevoie. Eu personal prefer sentimentul moale, dar acest joc este, de asemenea, foarte impresionant. Sunt foarte fericit si fericit sa folosesc aceasta jucarie de peste si peste din nou :-) Simțiți-vă liber să vă recomandeți! Bucurați-vă de experiențele dvs.!

Și eu

Absolut trebuie să fie chestia … un sentiment grozav este că … sublinierea este de nedescris … ai putea țipa așa … dar ai vecini.

Cine știe fiul lui Fleshlight net pentru el achiziția este una clară.

Oiram

Am cumparat acest produs acum 2 ani. Calitatea este superbă și este foarte durabilă. Folosirea acestui produs îmi aduce o mare plăcere și senzația este senzațională. Orice om ar trebui să fie fericit să dețină acest produs, deoarece se simte la fel ca și lucrul real! Curățarea produsului este rapidă și ușoară.

Deleh

OMG că scriu o revizuire pentru asta. Acest lucru se simte cu adevărat minunat.

Utilizați un lubrifiant pe bază de apă autoîncălzitor și aveți grijă de dvs. după utilizare. Veți avea multă distracție cu această jucărie. Puteți să o puneți între perne și să încercați alte poziții. Curățarea este ușoară și uscarea este aproape fără probleme. Am mai incercat si alte 1-2 serii Toys of the Tenga si trebuie sa spun ca kenes a intampinat acest sentiment de intrare in lotus. Materialul nu miroase și se simte incredibil de realist.

Sebastian

Din configurație mă așteptam la cea mai mare stimulare … dar gândiți-vă!

Am găsit versiunea “cea mai clară”, mult mai intensă decât celelalte două, care sunt foarte asemănătoare (la fel)

Acest lucru va varia de la “construi” la construire.

Matei

Am cumparat produsul pentru ca piesele ieftine se descompun foarte repede. Sunt foarte fericit până acum. Dacă trebuie să o faceți singur, pot recomanda acest masturbator. Se simte mai bine decât manual, dar nu înlocuiește originalul. Dacă este un pic mai scump, îl puteți folosi pentru o perioadă mai lungă de timp cu grija potrivită.

Măduvă

Sentiment foarte plăcut pe piele, în plus un film frumos de Tori și gânduri murdare, atunci aproape că poți să crezi că faci sex, dar doar aproape la fel de frumos ca și sexul real pe care nu-l simte, cu excepția fecioarelor.

răcan

Oricine utilizează această parte nu va mai folosi o parte ieftină. Mă simt bine în mână, iar piesa bună este stricată. Usor de curatat; curatati si mentineti bine dupa utilizare.

Jan

Transportul a fost rapid și discret. Articolul a fost sigilat într-o folie de plastic neagră. Siliconul se simte foarte natural și complet moale și nu are miros. Când îl folosiți, aveți o senzație foarte naturală, mai ales dacă ați încălzit Fleshlight în apă caldă înainte. Pentru a curăța Fleshlight, clătiți-o sub apă caldă, uscați-o afară și lăsați-o să se usuce în interior. Singurul dezavantaj este mărimea! Partea este pur și simplu uriașă și, prin urmare, greu de ratat pe noptieră. Nu pot decât să recomand acest produs. Este cel mai bun masturbator pe care l-am avut vreodată.

Mica

N-am crezut niciodata in viata mea ca o jucarie sexuala se simte atat de bine. Într-adevăr … fiecare om ar trebui să-l încerce cândva. Este de 90% la fel de bun ca un partener real. Ambalajul nu era original, iar la început miroase puțin. Dar nu simți asta după prima spălare.

Mihael

Asa ca m-am uitat in jur pentru comentarii pentru acest subiect si in cele din urma am implicat in acest produs. Fericirea mea.

Orice altceva rău menționat din alte recenzii pe care nu am aici.

Super material, senzație de vârf, ușor de curățat, foarte bine ambalat, preț OK și nu miroase la despachetare. Așa că pentru mine a fost un mare succes la prima oară.

Puteți obține, de asemenea, în complet fără bumping și smacking pot fi eliminate aproape complet de capacul rotativ. Deci, cel puțin 20 cm spațiu, care este, desigur, vizibil în proiectare. Îi recomand foarte mult.

creştin

Mai mult decât mi-am depășit așteptările. Poate recomanda această parte la 100%. Din moment ce sunt deja foarte bine echipat, am avut întotdeauna îndoieli cu privire la o astfel de parte. A fost învățată una mai bună. Materialul se simte foarte răcoros, iar capacul șurubului la sfârșit este cel mai bun. Acest lucru ușurează ajustarea efectului de aspirație. Aș cumpara chestia aia înapoi.

Alexander

Prietena mea a plecat timp de trei luni, așa că m-am uitat în jur pentru o alternativă. :)
S-au scris deja aici, pare ciudat să vă pui cea mai bună piesă într-o astfel de bucată de plastic.

Încălzirea este cu siguranță recomandată. Mirosul de la început este un pic neerotic, dar după un timp se estompează. Și fără lubrifiant nu este recomandat. În ceea ce privește mărimea, piese chiar mai mari se potrivesc bine. g * Cu unele oferte ieftine am îndoieli din cauza dimensiunilor exterioare. Fluierul adesea menționat nu este diferit.

Dar chiar în scopul acestui aparat.

Sentimentul este surprinzător de plăcut și mult mai bun decât mâna ta. Dacă este necesar, aș cumpăra din nou imediat și prețul este în regulă. Distrează-te cu asta.

musulman

Am incercat alte vagine de buzunar si a fost putin socat la inceput cat de mare si greu este acest aparat. Nu trebuie să fii iritat de asta. Folosit corect – nu prea mult, nu prea puțin lubrifiant – și senzația este absolut fantastic. Foarte recomandat. Lotusul interior se simte ca un adevărat vagin. Dacă aveți nevoie de mai multă stimulare, puteți comanda inlay-uri suplimentare. Distrează-te!

creştin

Competitorul de pe locul 2

Tori Black oferă un amestec excelent de stimulente ascuțite, împreună cu o senzație plăcută de penetrare.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics