Sex Toy - Girl Tori Black 2021 thesocialu101.com

Sex Toy – Girl Tori Black

Til Torrid-indsatsen udviklede fleshlight-producenten ILF et helt nyt strukturelt koncept og opdelte kanalen i fem lige store og selvstændige kamre, hver fyldt med en anden navstruktur.

Kamrene er adskilt fra hinanden af ​​tredelte klapper, som åbnes, når de kommer ind og presses mod kanalens sidevægge. Torridkanalen er den eksklusive indre struktur af Fleshlight Girl Tori Black og er kun tilgængelig i forbindelse med hendes fisseåbning.

Runner-Up

Tori Black tilbyder en glimrende blanding af spidse stimuleringer kombineret med en behagelig penetration sensation.

Hvad arbejder Tori Black

Kanalindgangen er forholdsvis smal med en diameter på 10 mm og fusionerer i den første af i alt fem kamre, der måler ca. 30 x 15 mm.

Her er mange små bumser, som ikke har den sædvanlige halvkugleform, men ligner afrundede cuboider.

I andet kammer, større pimples i den klassiske halvkugleform og meget ligner dem fra Speed ​​Bump Insert.

Det tredje kammer er dækket med skiveformede nav, der strækker sig relativt langt ind i kanalen. I de fire kammer er der igen cuboidnubber, som er mindre og ikke så tæt sammen som dem i det første kammer. I det femte og sidste kammer er en struktur af halvkugleformede næse, som er af samme størrelse som dem i andet kammer, men blev arrangeret forskelligt: ​​Pimplesne er ikke forskudt, men er opstillet efter hinanden i en linje.

Mellem kamrene er de allerede nævnte klapppassager, som hver er dannet af 3 skiveformede klapper. De 3 flapdele er anbragt modsat hinanden og lukker kanalen næsten helt. 

Hvordan føles det?

Den torre kanal skaber en udtalt følelse af tæthed ved indgangen, som igen falder i det første kammer og erstattes af subliminale punktlige stimuli på grund af de små nubs.

Den efterfølgende passage af 3-delt ventilen skaber en smuk følelse af indtrængning, hvilket primært opfattes som en sammenblanding med striberende stimulering på glansfeltet.

Sammenlignet med Lotus-noden er ventilationsvæggenes penetration noget mindre intensiv, men udløser alligevel en meget stimulerende stimuleringspuls med hver passage.

De mere udtalte lurstrukturer i det andet og tredje kamre skaber en smuk, punktformet stimulering, som ikke er for intensiv og derfor kan opretholdes i relativt lang tid.

Mellemflapvæggen giver variation, og det er meget sjovt at glide frem og tilbage mellem kamrene og at trænge ind i klappvæggen igen og igen.

Sugekraften fra Torrid Insert er i midterfeltet og ledsager stimuleringen med en behagelig sugekraft.

Det fjerde og femte kammer kan ikke nås med en normal penislængde på 15 cm, da denne indsats ligesom alle Fleshlights generelt er noget overdimensioneret.

Rengøringen er ret kompleks, da mange rester ophobes i kamrene (lukkes af klapperne). Det er bedst at dreje indsatsen over i kort tid og rengøre hvert kammer individuelt. Tørretiden på ca. 4-6 timer er forholdsvis lang og bør understøttes af yderligere tørring. 

Konklusion

Torrid Insert’et giver en smuk blanding af selektiv stimulering kombineret med en meget stimulerende penetrationsfølelse. De 3-delede klapper giver meget behagelige stimuleringsaccenter i hver passage, men de er noget mindre intense end med Lotus-indsætningerne.

Hvis du kan lide det lidt strammere og vil nyde en god, langvarig stimulering, bør du se nærmere på Torrid Fleshlight.

Runner-Up

Tori Black tilbyder en glimrende blanding af spidse stimuleringer kombineret med en behagelig penetration sensation.

Brugeranmeldelser

Den, der har denne ting, behøver ikke længere en kvinde. Climaxet er så intens, at man ikke må bevæge sig under det, for ikke at svage.

Det er også ret nemt at rengøre. Jeg spekulerer på, hvor længe det vil vare. Men investeringen har allerede betalt.

Markus Barrelbender

Super sejt! Der er kun en fejl i sex med en kvinde, du ikke havde bagefter, det er den eneste minus.

Daniel

Fleshlight stadig, jeg mødte alle mine forventninger. Kanal mere “ru”, som giver en stærk følelse af ven under brug. For fansens spænding er det, hvad du har brug for. Jeg foretrækker personligt den bløde følelse, men dette spil er også meget imponerende. Jeg er meget glad og glad for at bruge dette legetøj igen og igen :-) Du er velkommen til at anbefale dig selv! Nyd dine oplevelser!

Og jeg

Absolut må være sagen … en god følelse er at … højdepunktet er ubeskriveligt … du kunne skrige så … men du har naboer.

Hvem ved søn Fleshlight net for ham, køb er en klar en.

Oiram

Jeg købte dette produkt 2 år siden. Kvaliteten er fantastisk, og den er meget holdbar. Brugen af ​​dette produkt giver mig stor fornøjelse, og følelsen er sensationel. Enhver mand bør være glad for at eje dette produkt, da det føles ligesom den virkelige ting! Oprydning af produkt er hurtig og nem.

Deleh

OMG at jeg skriver en anmeldelse for det overhovedet. Denne ting føles virkelig fantastisk.

Brug et selvopvarmende vandbaseret smøremiddel og pas på dig efter brug. Du vil have en lang tid med sjov med dette legetøj. Du kan sætte det mellem puder og prøve andre positioner. Rengøring er let og tørring er næsten uproblematisk. Jeg har også prøvet 1-2 andre legetøj i Tenga serien og må sige at kenes stødte på denne følelse af lotus indgangen. Materialet lugter ikke og føles utroligt realistisk.

Sebastian

Fra opsætningen forventede jeg den største stimulering … men tænk!

Jeg fandt versionen den “klareste”, meget mere intens end de to andre, som er meget ens (samme)

Dette vil variere fra “build” til build.

Matthew

Jeg købte produktet, fordi de billige dele går meget hurtigt ned. Jeg er meget glad for hidtil. Hvis du skal gøre det selv, kan jeg meget anbefale denne onani. Føles bedre end med hånden, men er ikke erstatning for originalen. Hvis det er lidt dyrere, kan du bruge det i længere tid med den rigtige pleje.

Marrow

Meget behagelig følelse på huden, derudover stadig en god video af Tori og tanker om snavset, så kan du næsten tro at du har sex, men kun næsten lige så godt som ægte sex, det føles ikke, bortset fra jomfruer måske.

Tommy

Den, der bruger denne del, vil ikke længere bruge en billig del. Ligger godt i hånden og det gode stykke er forkælet super med det. Let at rengøre; Rengør og vedligehold godt efter brug.

jan

Forsendelsen var hurtig og diskret. Artiklen blev forseglet i en sort plastfolie. Silikonen føles meget naturlig og helt blød og har ingen lugt. Når du bruger det, har du en meget naturlig følelse, især hvis du har opvarmet Fleshlight i varmt vand før. For at rense Fleshlight, skyll det under varmt vand, tør det ud og lad det tørre indvendigt. Den eneste ulempe er størrelsen! Delen er simpelthen enorm og derfor svært at savne på sengebordet. Jeg kan kun anbefale dette produkt. Det er den bedste masturbator jeg nogensinde har haft.

Micah

Jeg troede aldrig i mit liv, at et sexlegetøj kunne føle sig så godt. Virkelig … hver mand skal prøve det engang. Det er 90% så godt som en ægte partner. Emballagen var ikke original, og i starten lugter den lidt. Men du føler ikke det efter den første vask.

Mihael

Så jeg kiggede meget rundt om anmeldelser om emnet og endelig blev involveret i dette produkt. Min glæde.

Noget andet dårligt nævnt fra andre anmeldelser, jeg ikke har her.

Super materiale, øverste følelse, nem at rengøre, meget godt pakket, pris OK og lugter ikke, når du pakker ud. Så for mig var det et stort hit første gang.

Du kan også komme helt ind uden at bumpe, og smacking kan næsten elimineres af den roterende hætte. Så mindst 20 cm plads, som selvfølgelig er mærkbart i designet. Jeg kan meget anbefale det.

kristen

Mere end overskredet mine forventninger. Kan anbefale denne del til 100%. Da jeg faktisk allerede er meget veludstyret, har jeg altid haft tvivl om en sådan del. Har lært en bedre. Materialet føles meget køligt og skruen cap på enden er den bedste. Dette gør det nemt at justere sugevirkningen. Jeg ville købe den ting lige tilbage.

Alexander

Min kæreste er væk i tre måneder, så jeg kiggede rundt efter et alternativ. :)
Har allerede skrevet her, ser det lidt underligt ud at sætte dit bedste stykke ind i et sådant plastik.

Opvarmning anbefales absolut. Lugten i starten er lidt uerotisk, men falder væk efter et stykke tid. Og uden smøremiddel anbefales det heller ikke. Hvad angår størrelse er der endnu større dele, der passer godt ind. g * Med nogle billige tilbud har jeg min tvivl på grund af udvendige dimensioner. Den ofte nævnte fløjt er ikke anderledes.

Men for selve formålet med dette apparat.

Følelsen er overraskende behagelig og meget bedre end din egen hånd. Om nødvendigt ville jeg købe igen straks og prisen er ok. Hav det sjovt med det.

muslimske

Jeg har prøvet andre lommevaginer og var lidt chokeret i første omgang, hvor stor og tung dette apparat er. Man bør ikke være irriteret af dette. Bruges korrekt – ikke for meget, ikke for lille smøremiddel – og følelsen er helt fantastisk. Højt anbefalet. Lotus indeni føles som en rigtig vagina. Hvis du har brug for mere stimulering, kan du bestille yderligere indlæg. Hav det godt!

kristen

Runner-Up

Tori Black tilbyder en glimrende blanding af spidse stimuleringer kombineret med en behagelig penetration sensation.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics