Sex Toys Fleshlight Tytöt - Brown Pussy Misty Stone 2021 thesocialu101.com

Sex Toys Fleshlight Tytöt – Brown Pussy Misty Stone

6,9
Mahtava

Bump N Grind Channel on Fleshlight Tyttöjen eroottisen tähden Misty Stone yksinomainen sisäkanava ja se on käytettävissä vain hänen pillunsa.

Koska Misty Stone on afrikkalais-amerikkalaista, Fleshlight-valmistaja ILF murtaa uudet kentät Fleshlightilla ja käynnistää ensimmäisen Fleshlight-insertin ruskealla ihonvärillä.

Tämä askel oli jo myöhässä ja monet Fleshlight-fanit odottivat innolla. Myös sisäpuolella on paljon tarjottavaa ja yhdistää useita ristikkorenkaita ja siksak-uria, yhteensä neljässä kammiossa.

Meidän pick

Bump N Grindin sisäkanavan rakenne luo erityisen vaihtelevan stimuloivaa vaikutusta, joka yhdistää terävät stimulaatiot sileästi tarttuvilla stimulaatioilla.

Mitä työtä Fleshlight Misty Stone

Kanava alkaa 20 x 15 mm: n sileäseinäisellä kammiolla, jonka lopussa on puolipallomaisten nupujen rengas.

Pimplesin koko ja muoto ovat verrattavissa Speed ​​Bump Insertin koosta ja muodosta. Seuraavaksi seuraa seuraava kammio, jonka koko on 10 x 15 mm, joka sisältää toisen ristinrenkaan.

Kanavan rakenne 0,8 x 0,6 tuuman (20 x 15 mm)Sormus puolipallon kuoppia kammion sisäänkäynnin Poistu siksak-muotoisesta harjanteesta keskellä

Seuraavaksi tulee kolmas 40 x 18 mm: n kammio, joka sisältää nubin renkaan jokaisessa kammion sisääntulossa ja uloskäynnissä ja uritettu rakenne, joka kulkee siksakokuviona keskellä.

Tarkkaava Fleshlight-tunturi tuntee tämän urarakenteen, koska se oli osittain lainattu Vortex-insertistä.

Neljäs kammio on saman rakenteen kanssa kuin edellinen kammio, vain lopussa on muutamia muita pimplejä.

Kun syötät Bump N Grind -kanavaa, kourut stimuloidaan erittäin voimakkaasti 3 ristikkäistä rengasta ja 2 kavennusta kammion sisäänkäynneillä ja -käynneillä.

Vaikka pimples asettaa täsmällisiä ärsykkeitä, supistukset kulkevat koko glans ja luoda suurta tunnetta tunkeutumista.

Kun olet päässyt kolmanteen kammioon, poikittaiset spiraaliristit yhdistävät kumpuukset kaikista sivuista ja aiheuttavat aivan toisenlaisen stimulaation tunteen kuin etukanavan.

Liukuva sisään ja ulos luo hyvin vaihtelevan hieronnan kipujen ja penis akselin.

Keskimääräisen peniksen pituudella 15 cm pääset kolmanteen kammioon kokonaan, mutta et pääse enää neljään kammioon, koska kaikki Fleshlights ovat yleensä hieman ylimitoitettuja.

Koska neljännen kammion rakenne vain toistaa itsensä, et menetä mitään.

Taka-kammio takaa erinomaisen imutehon, koska paljon alipainetta voi kertyä täällä.

Monien kammioiden ja urien ja pimpsien välisten tilojen puhdistaminen on varsin monimutkaista ja kestää jonkin aikaa. Monien rakenteiden kuivaus kestää myös suhteellisen pitkään (3-5 tuntia).

Lopputulos

Bumb N Grind Channel tuottaa erityisen vaihtelevan stimulointivaikutuksen pimploitujen ja uritetuvien rakenteiden älykkäästä järjestelystä, jossa yhdistyvät punkttiformaaliset ärsykkeet striatuilla ja sekavilla stimulaatioilla.

Tämä Fleshlight on ehdoton edellytys varsinkin pimeän nahkaisen suklaapussin ystäville, koska se voi vakuuttaa paitsi visuaalisesti myös sen tehokkaasta stimulaatiovaikutuksesta.

Meidän pick

Bump N Grindin sisäkanavan rakenne luo erityisen vaihtelevan stimuloivaa vaikutusta, joka yhdistää terävät stimulaatiot sileästi tarttuvilla stimulaatioilla.

Käyttäjien arvostelut

Jokaisen ihmisen täytyy olla. vasara tunne, tuntuu täysin todelliselta, ikään kuin se olisi todellinen pillu, tekee eläimistä hauskaa sen kanssa. tietenkin tarvitset sitä gleitgel ja ylläpitää jauhetta. mutta vuoden kuluttua edelleen huippulaatua.

Florian

Se on hieman pehmeämpi kuin uudemmissa tuotteissa … se on negatiivinen kohta – mutta silti loistava tunne aiheuttaa sen Lotus-muodon verrattuna erinomaiseen ulkoasuun.

tasainen

Tämä asia on vain mahtava. Sinulla on todella hauskaa sen kanssa. Se tuntuu niin vitun todellinen ja tiukka, tietenkin.
Minä ostan sen.

Nello

Tuote on täyttänyt kaikki odotukset ja lupasi.
Hyvä työn laatu ja hyvä tunne.
Luulen todennäköisesti myös muunnelmia (insertit).

Michael

Ehdottomasti suositeltava, ilman että pystyy puhumaan kestävyydestä tässä vaiheessa, erinomainen työkalu.
Olipa yksin tai hauskaa kahdelle erittäin hyvin harkittu ja käsitelty. Kannattava investointi!

Baliman

Hieman löysä mutta hyvä. Tuntuu hämmästyttävältä. Melko paljon kuin todellinen asia. Helppo puhdistaa. Pidin ulkomaalaisista paremmin. Se on parempi kestävyyteen

Fullmer

Intensiivinen puhdistus on sanomattakin selvää. Varmista, että vesi tyhjennetään hyvin ja että kumisisäke kuivuu oikein, ennen kuin suljet sen uudelleen kansiin.
Jauheen toiminta ei ollut minulle välittömästi selvää, koska kumipinta on melko tahmea. Mutta se on asia. Jauhe hoitaa materiaalia ja se tuntuu sileältä kuin juuri ajeltu pillu. Joka tapauksessa, tilaa samaan aikaan.

mikrofoni

Meidän pick

Bump N Grindin sisäkanavan rakenne luo erityisen vaihtelevan stimuloivaa vaikutusta, joka yhdistää terävät stimulaatiot sileästi tarttuvilla stimulaatioilla.

Sex Toys Fleshlight Tytöt – Brown Pussy Misty Stone
Intensiteetti7.2
Stimulation7.2
tunkeutuminen7
tiiviys6.6
Sucction Effect6.8
Realismi7,4
vaihtelu6.8
tasaisuus6.6
Orgasm Rating7.2
melu6,4
Voiteluaine6.6
Siivota7.2
Kuivausaika7
Käyttäjäarvostelu0 ääntä0
6,9
Mahtava
Mahtava
Bump N Grind -kanava on yksinomainen sisäpinta
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics