Sexlegetøj Fleshlight Girls - Brown Pussy Misty Stone 2021 thesocialu101.com

Sexlegetøj Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone

6.9
fantastisk

Bump N Grind Channel er den eksklusive indre kanal af Fleshlight Girls erotiske stjerne Misty Stone og er kun tilgængelig i forbindelse med hendes fisse.

Da Misty Stone er af afroamerikansk afstamning, bryder Fleshlight-producenten ILF nye grunde med denne Fleshlight og lancerer den første Fleshlight-indsats med brun hudfarve.

Dette skridt var længe forsinket og blev afventet af mange Fleshlight fans. Også inden i indsatsen har meget at tilbyde og kombinerer en struktur af flere burl ringe og zigzag riller i i alt 4 kamre.

Vores pick

Takket være den kloge indretning af bump og ribben teksturer skaber Bump N Grind indre kanaltekstur en særdeles varieret stimuleringseffekt, som forener spidse stimuleringer med glatte, omhyggelige stimuleringer.

Hvad arbejder Fleshlight Misty Stone

Kanalen begynder med et 20 x 15 mm glatvægget kammer, hvis ende er en ring af halvkugleformede nubs.

Pimples størrelse og form er sammenlignelige med dem fra Speed ​​Bump Insert. Så følger det næste kammer med en størrelse på 10 x 15 mm, som indeholder en anden burl ring.

Kanalteksturen med en 0,8 x 0,6 tommer (20 x 15 mm)Ring af halvkuglehuller ved kammerindgangen Afslut med en zigzag-formet højderygtekstur i midten

Derefter kommer den tredje 40 x 18 mm kammer, som indeholder en nub ring på hver af kammerposter og udgange og en rillet struktur løber i et zigzag mønster i midten.

Den opmærksomme Fleshlight-kender vil være bekendt med denne rillestruktur, da den delvis blev lånt fra Vortex-indsatsen.

Det fjerde kammer har samme konstruktion som det foregående kammer, kun i slutningen er der et par ekstra kviser.

Når man kommer ind i Bump N Grind-kanalen, stimuleres glanserne meget intensivt af de 3 burl-ringe og de 2 indsnævringer ved kammerets indgange og udgange.

Mens bumserne sætter punktlige stimuli, strækker constrictions over hele glans og skaber en god følelse af indtrængning.

Når du har nået det tredje kammer, fordyber de tværgående spiralribber glansen fra alle sider og udløser en helt anden stimulation følelse end den forreste kanalsektion.

Glidende ind og ud skaber en meget varieret massage af glans og penisaksel.

Med en gennemsnitlig penislængde på 15 cm når du helt til det tredje kammer, men du kan ikke komme ind i det fjerde kammer længere, fordi alle Fleshlights er generelt lidt overdimensionerede.

Da strukturen i fjerde kammer kun gentager sig alligevel, savner du ikke noget.

Bagkammeret sikrer en fremragende sugeffekt, da der kan opsamles meget negativt tryk her.

Rengøring af de mange kamre og mellemrummene mellem rillerne og bumserne er ret kompleks og tager lidt tid. Tørring af de mange strukturer tager også en relativt lang tid (3-5 timer).

facit

Bumb N Grind Channel producerer en særdeles varieret stimuleringsvirkning gennem det kloge arrangement af pimplede og rillede strukturer, som kombinerer punktlignende stimuli med striated og entwined stimulation.

Denne Fleshlight er et absolut must, især for elskere af mørkhudet chokoladefisse, da det kan overbevise ikke kun visuelt, men også med hensyn til dets effektive stimuleringsvirkning.

Vores pick

Takket være den kloge indretning af bump og ribben teksturer skaber Bump N Grind indre kanaltekstur en særdeles varieret stimuleringseffekt, som forener spidse stimuleringer med glatte, omhyggelige stimuleringer.

Brugeranmeldelser

Et must for hver mand. hammer følelse, føles helt ægte, som om det var en rigtig fisse, gør dyr sjov med det. selvfølgelig har du brug for det gleitgel og at opretholde pulver. men efter et år stadig super kvalitet.

Florian

Det er lidt blødere end nyere produkter … det er det negative punkt – men alligevel en god følelsesmæssig årsag til det er Lotus form sammenlignet med et godt udseende.

Flad

Denne ting er bare fantastisk. Du har virkelig meget sjov med det. Det føles så dejligt rigtigt og stramt, selvfølgelig.
Jeg ville købe den ting igen.

Nello

Produktet har opfyldt alle forventninger og holdt løfter.
Godt håndværk og god følelse.
Jeg vil nok også se efter variationer (indlæg).

Michael

Absolut anbefale, uden at kunne tale om holdbarhed på dette tidspunkt, et godt værktøj.
Uanset om det er alene eller sjovt for to supertænkte og forarbejdede. En værdifuld investering!

Baliman

Lidt løs men godt. Føles fantastisk. Næsten meget som den rigtige ting. Let at rengøre. Jeg kunne godt lide fremmede bedre. Det er bedre for udholdenhed

Fullmer

Den intensive rengøring bagefter siger sig selv. Sørg for, at vandet dræner godt, og at gummiindsatsen tørrer ordentligt, inden du lukker det igen i dækslet igen.
Funktionen af ​​et pulver var ikke umiddelbart klart for mig, fordi gummioverfladen er ret klæbrig. Men det er meningen. Pulveret bekymrer sig om meterialet og det føles glat som en frisk barberet fisse. I hvert fald bestil samtidig.

Mike

Vores pick

Takket være den kloge indretning af bump og ribben teksturer skaber Bump N Grind indre kanaltekstur en særdeles varieret stimuleringseffekt, som forener spidse stimuleringer med glatte, omhyggelige stimuleringer.

Sexlegetøj Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone
Intensitet7.2
Stimulation7.2
Trænge ind7
Stramhed6.6
Sucction Effect6.8
Realisme7.4
Variation6.8
glathed6.6
Orgasm Rating7.2
Støj6.4
Lube Brug6.6
Ryd op7.2
Tørretid7
Brugerbedømmelse0 Stemmer0
6.9
fantastisk
fantastisk
Bump N Grind-kanalen er den eksklusive indre tekstur
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics