Sexleker Fleshlight Girls - Brown Pussy Misty Stone 2021 thesocialu101.com

Sexleker Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone

6.9
Rått

Bump N Grind Channel er den eksklusive indre kanalen av Fleshlight Girls erotiske stjerne Misty Stone og er bare tilgjengelig i forbindelse med hennes fitte.

Da Misty Stone er av afrikansk-amerikansk avstamning, bryr Fleshlight-produsenten ILF nye bakken med denne Fleshlight og lanserer den første Fleshlight-innsatsen med brun hudfarge.

Dette trinnet var lang forsinket og ble ivrig ventet av mange Fleshlight-fans. Også i innsatsen har mye å tilby og kombinerer en struktur av flere burlringer og zigzagspor i totalt 4 kamre.

Vårt valg

Takket være det smarte arrangementet av bump og ribbe teksturer, skaper Bump N Grind indre kanaltekstur en spesielt variert stimuleringseffekt, som forener spisse stimuleringer med glatte omfavnende stimuleringer.

Hva jobber Fleshlight Misty Stone

Kanalen begynner med et 20 x 15 mm glatt vegget kammer på enden av en ring av halvkuleformede nubber.

Pimples størrelse og form er sammenlignbare med dem fra Speed ​​Bump Insert. Deretter følger neste kammer med en størrelse på 10 x 15 mm, som inneholder en annen burl ring.

Kanal tekstur med en 0,8 x 0,6 tommer (20 x 15 mm)Ring av halvkulehull på kammerinngangen Avslutt med en zigzagformet høydepunktsstruktur i midten

Deretter kommer det tredje 40 x 18 mm kammeret, som inneholder en nubring på hver av kammeroppføringene og utganger og en riflet struktur som løper i et sikksagsmønster i midten.

Den oppmerksomme Fleshlight-kjenneren vil være kjent med denne sporstrukturen, da den delvis ble lånt fra Vortex-innsatsen.

Det fjerde kammeret har samme konstruksjon som forrige kammer, bare på slutten er det noen få ekstra kviser.

Når du kommer inn i Bump N Grind-kanalen, stimuleres glansene veldig intensivt av de 3 burl-ringene og de 2 sammenbruddene ved kammer innganger og utganger.

Mens pimples angir punktlige stimuli, strekker strekkene over hele glansen og skaper en god følelse av penetrasjon.

Når du har nådd det tredje kammeret, forflytter de tverrgående spiralribbene glansen fra alle sider og utløser en helt annen stimuleringsfølelse enn den fremre kanalseksjonen.

Skyve inn og ut skaper en svært variert massasje av glans og penisakselen.

Med en gjennomsnittlig penislengde på 15 cm når du det tredje kammeret helt, men du kan ikke komme inn i det fjerde kammeret lenger, fordi alle Fleshlights er generelt litt overdimensjonerte.

Siden strukturen i fjerde kammer bare gjentar seg uansett, savner du ikke noe.

Bakkammeret sikrer en utmerket sugeffekt, da det kan oppstå mye negativt trykk her.

Rengjøring av de mange kamrene og mellomromene mellom sporene og kviser er ganske komplisert og tar litt tid. Tørking av de mange strukturene tar også en relativt lang tid (3-5 timer).

endelige utfallet

Bumb N Grind Channel produserer en spesielt variert stimuleringseffekt gjennom den smarte arrangementet av pimpled og grooved strukturer, som kombinerer punctiform stimuli med striated og entwined stimulering.

Denne Fleshlight er et absolutt must, spesielt for elskere av mørkhudet sjokoladefitte, da det kan overbevise ikke bare visuelt, men også med hensyn til effektiv stimuleringseffekt.

Vårt valg

Takket være det smarte arrangementet av bump og ribbe teksturer, skaper Bump N Grind indre kanaltekstur en spesielt variert stimuleringseffekt, som forener spisse stimuleringer med glatte omfavnende stimuleringer.

Brukeranmeldelser

Et must for hver mann. hammer følelse, føles helt ekte, som om det var en ekte fitte, gjør dyr morsomt med det. selvfølgelig trenger du det for å glevegel og å opprettholde pulver. men etter et år fortsatt super kvalitet.

Florian

Det er litt mykere enn nyere produkter … det er det negative poenget – men likevel en god følelse av det er Lotus form i forhold til et flott utseende.

Flat

Denne tingen er bare fantastisk. Du har virkelig mye moro med det. Det føles så jævla ekte og stramt, selvfølgelig.
Jeg ville kjøpe den tingen igjen.

Nello

Produktet har oppfylt alle forventninger og holdt løfter.
Godt håndverk og god følelse.
Jeg vil nok også se etter variasjoner (innlegg).

Michael

Absolutt anbefalt, uten å kunne snakke om holdbarhet på dette punktet, et flott verktøy.
Enten alene eller moro for to super godt gjennomtenkte og behandlet. En verdig investering!

Baliman

Litt løs men bra. Føles fantastisk. Ganske mye som den virkelige tingen. Lett å rengjøre. Jeg likte fremmede bedre. Det er bedre for utholdenhet

Fullmers

Den intensive rengjøringen etterpå sier selvsagt. Sørg for at vannet tømmes godt og at gummiinnlegget tørker riktig før du lukker det igjen i dekslet igjen.
Funksjonen til et pulver var ikke umiddelbart klart for meg, fordi gummioverflaten er ganske klebrig. Men det er poenget. Pulveret bryr seg om meterialet og det føles jevnt som en fersk barberet fitte. I alle fall bestille på samme tid.

Mike

Vårt valg

Takket være det smarte arrangementet av bump og ribbe teksturer, skaper Bump N Grind indre kanaltekstur en spesielt variert stimuleringseffekt, som forener spisse stimuleringer med glatte omfavnende stimuleringer.

Sexleker Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone
Intensitet7.2
Stimulering7.2
penetration7
tetthet6.6
Sucction Effect6.8
Realisme7.4
Variasjon6.8
glatthet6.6
Orgasm Rating7.2
Bråk6.4
Lube Bruk6.6
Rydde opp7.2
Tørr tid7
Bruker vurdering0 stemmer0
6.9
Rått
Rått
Bump N Grind-kanalen er den eksklusive indre tekstur
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics