Sexleksak - Tjej Tori Svart 2021 thesocialu101.com

Sexleksak – Tjej Tori Svart

För Torrid Insert införde Fleshlight-tillverkaren ILF ett helt nytt konstruktionsbegrepp och delade kanalen i fem lika stora och fristående kamrar, var och en fylld med en annan nubstruktur.

Kamrarna är skilda från varandra genom tredelade flikar som öppnas när de kommer in och pressas mot kanalens sidoväggar. Torridkanalen är den exklusiva inre strukturen av Fleshlight Girl Tori Black och är endast tillgänglig i samband med hennes fittaöppning.

Tvåan

Tori Black erbjuder en utmärkt blandning av spetsiga stimulanser i kombination med en behaglig penetrationssensation.

Vad jobbar Tori Black

Kanalingången är relativt smal med en diameter av 10 mm och går samman i den första av totalt fem kamrar som mäter ca. 30 x 15 mm.

Här är många små finnar, som inte har den vanliga halvkäftformen, men ser ut som rundade kubider.

I den andra kammaren, större finnar i klassisk halvkärlsform och mycket liknar dem från Speed ​​Bump Insert.

Den tredje kammaren är täckt med skivformade knölar som sträcker sig relativt långt in i kanalen. I de fyra kammarna finns det igen kuboidnubbar, vilka är mindre och inte lika nära varandra som de i den första kammaren. I den femte och sista kammaren finns en struktur av halvkärliga knölar, som är lika stora som i andra kammaren, men var ordnade annorlunda: Pimplarna är inte förskjutna, men är uppförda ena bakom den andra i en linje.

Mellan kamrarna är de redan nämnda flappassagen, vilka var och en bildas av 3 skivformade flikar. De 3 flikdelarna är ordnade mot varandra och stänger kanalen nästan helt. 

Hur känns det?

Den torrkanalen skapar en uttalad känsla av täthet vid ingången, som minskar igen i den första kammaren och ersätts av subliminella punktliga stimuli på grund av de små nubbarna.

Den efterföljande passagen av 3-delsventilen skapar en vacker känsla av penetration, vilket primärt uppfattas som en sammandragning med strimmande stimulering på glansfälgen.

Jämfört med Lotus-noden är penetrationen av ventilväggen något mindre intensiv men utlöser emellertid en mycket stimulerande stimuleringspuls med varje passage.

De mer uttalade tuppstrukturerna i andra och tredje kamrarna skapar en vacker, punktformig stimulering som inte är för intensiv och kan därför upprätthållas under relativt lång tid.

Mellanflikväggen ger variation och det är mycket roligt att glida fram och tillbaka mellan kamrarna och att tränga igenom flikväggen igen och igen.

Sugverkan från Torridinsatsen ligger i mittfältet och åtföljer stimuleringen med en trevlig sug-effekt.

Den fjärde och femte kammaren kan inte nås med en normal penislängd på 15 cm, eftersom denna insats, som alla Fleshlights i allmänhet, är något överdimensionerad.

Rengöringen är ganska komplex, eftersom många rester ackumuleras i kamrarna (stängda av flikarna). Det är bäst att vända insatsen över en kort stund och rengöra varje kammare individuellt. Torktiden på ca. 4-6 timmar är relativt lång och bör stödjas av ytterligare torkning. 

Slutsats

Torridinsatsen erbjuder en vacker blandning av selektiv stimulering i kombination med en mycket stimulerande penetrerings känsla. De 3-deliga flikarna ger mycket trevliga stimuleringsaccenter i varje passage, men de är något mindre intensiva än med Lotus-insatserna.

Om du gillar det lite snävare och vill njuta av en trevlig, långvarig stimulans, bör du titta närmare på Torrid Fleshlight.

Tvåan

Tori Black erbjuder en utmärkt blandning av spetsiga stimulanser i kombination med en behaglig penetrationssensation.

Användarrecensioner

Den som har denna sak behöver inte en kvinna längre. Klimaxet är så intensivt att man inte får flytta saken under den, för att inte svimma.

Det är också ganska lätt att rengöra. Jag undrar hur länge det kommer att vara. Men investeringen har redan löpt ut.

Markus Barrelbender

Supercool! Det finns bara en fel i sex med en kvinna som du inte hade efteråt, det är den enda minusen.

Daniel

Fleshlight fortfarande, jag mötte alla mina förväntningar. Kanal mer “grov”, vilket ger en stark känsla av vän under användningen. För fansen spänning, det är vad du behöver. Jag föredrar personligen den mjuka känslan, men det här spelet är också mycket imponerande. Jag är väldigt glad och glad att använda denna leksak om och om igen :-) Gärna rekommendera dig själv! Njut av dina erfarenheter!

Och jag

Absolut måste vara saken … en bra känsla är att … höjdpunkten är obeskrivlig … du kan skrika så … men du har grannar.

Vem vet son Fleshlight net för honom är inköpet klart.

Oiram

Jag köpte den här produkten för 2 år sedan. Kvaliteten är utmärkt och den är mycket hållbar. Användningen av denna produkt ger mig stort nöje och känslan är sensationell. Någon man borde gärna ägna den här produkten eftersom det känns precis som den riktiga grejen! Rengöring av produkten är snabb och enkel.

Deleh

OMG att jag skriver en recension för det alls. Denna sak känns verkligen fantastisk.

Använd ett självuppvärmande vattenbaserat smörjmedel och ta hand om dig efter användning. Du kommer att ha en lång tid kul med det här leksaken. Du kan lägga den mellan kuddar och prova andra positioner. Rengöring är lätt och torkningen är nästan oproblematisk. Jag har också provat 1-2 andra leksaker i Tengas serien och måste säga att kenes kom över denna känsla av lotusången. Materialet luktar inte och känns otroligt realistiskt.

Sebastian

Från installationen väntade jag den största stimulansen … men tänk!

Jag hittade versionen den “tydligaste”, mycket mer intensiv än de andra två, som är mycket lika (samma)

Detta kommer att variera från “bygg” till att bygga.

Matthew

Jag köpte produkten eftersom de billiga delarna bryts ner väldigt snabbt. Jag är väldigt glad så här långt. Om du måste göra det själv, kan jag starkt rekommendera denna onani. Känner sig bättre än för hand, men ersätter inte originalet. Om det är lite dyrare kan du använda det under en längre tid med rätt vård.

Märg

Mycket trevlig känsla på huden, dessutom en fin video av Tori och tankar om smutsig, då kan du nästan tro att du har sex men bara nästan lika bra som riktigt sex det känns inte, förutom jungfrur kanske.

Tommy

Den som använder den här delen kommer inte längre att använda en billig del. Ligger bra i handen och den egna bra delen är bortskämd super med den. Lätt att städa; Rengör och bibehålla väl efter användning.

jan

Frakt var snabbt och diskret. Artikeln var förseglad i en svart plastfolie. Silikonet känns väldigt naturligt och helt mjukt och har ingen lukt. När du använder den har du en mycket naturlig känsla, speciellt om du har värmt upp Fleshlight i varmt vatten innan. För att rengöra Fleshlight, skölj det under varmt vatten, torka det ut och låt det torka inuti. Den enda nackdelen är storleken! Delen är helt enkelt enorm och därför svår att missa på sängbordet. Jag kan bara rekommendera den här produkten. Det är den bästa masturbatorn jag någonsin haft.

Micah

Jag trodde aldrig i mitt liv att en sexleksak kunde känna sig så bra. Verkligen … varje man borde försöka det någon gång. Det är 90% lika bra som en riktig partner. Förpackningen var inte original, och i början lukter den lite. Men du känner inte det efter den första tvätten.

Mihael

Så jag tittade mycket på recensioner om ämnet och blev slutligen inblandad i den här produkten. Min lycka.

Något annat dåligt nämnt från andra recensioner jag inte har här.

Super material, topp känsla, lätt att rengöra, mycket välpackat, pris OK och luktar inte vid uppackning. Så för mig var det en stor hit första gången.

Du kan också komma in helt utan att stöta och smacking kan nästan elimineras av den roterande locket. Så minst 20 cm utrymme som naturligtvis är märkbart i designen. Jag kan starkt rekommendera det.

kristen

Mer än överträffat Mina förväntningar. Kan rekommendera denna del till 100%. Eftersom jag faktiskt redan är mycket välutrustad hade jag alltid tvivel på en sådan del. Har lärt sig en bättre. Materialet känns väldigt coolt och skruvlocket i slutet är det bästa. Detta gör det enkelt att justera sugverkan. Jag skulle köpa den där baksidan.

Alexander

Min flickvän är borta i tre månader, så jag letade efter ett alternativ. :)
Har redan skrivit här, det är lite konstigt att sätta din bästa bit i en sådan plastbit.

Uppvärmning rekommenderas definitivt. Lukten i början är lite unerotisk, men bleknar bort efter ett tag. Och utan smörjmedel rekommenderas inte heller. När det gäller storlek gäller även större delar. g * Med några billiga erbjudanden har jag mina tvivel på grund av yttre dimensioner. Den ofta nämnda whistling är inte annorlunda.

Men för själva syftet med denna apparat.

Känslan är överraskande trevlig och mycket bättre än din egen hand. Om nödvändigt skulle jag köpa igen omedelbart och priset är ok. Ha kul med det.

muselman

Jag har provat andra ficklåsar och var lite chockad i början hur stor och tung denna apparat är. Man bör inte vara irriterad av detta. Används korrekt – inte för mycket, inte för lite smörjmedel – och känslan är helt fantastisk. Högt rekommenderad. Lotusins ​​inre känns som en riktig vagina. Om du behöver mer stimulans kan du beställa ytterligare inlägg. Ha de så bra!

kristen

Tvåan

Tori Black erbjuder en utmärkt blandning av spetsiga stimulanser i kombination med en behaglig penetrationssensation.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics