Sexleksaker Fleshlight Girls - Brown Pussy Misty Stone 2021 thesocialu101.com

Sexleksaker Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone

6,9
Grymt bra

Bump N Grind Channel är den exklusiva inre kanalen av Fleshlight Girls erotiska stjärna Misty Stone och är endast tillgänglig i samband med hennes fitta.

Eftersom Misty Stone är afrikansk-amerikansk härkomst, bryter Fleshlight-tillverkaren ILF nya marker med denna Fleshlight och lanserar den första Fleshlight-insatsen med brun hudfärg.

Det här steget var länge för sent och väntade ivrigt av många Fleshlight-fans. Också i insatsen har mycket att erbjuda och kombinerar en struktur av flera burlringar och zigzagspår i totalt 4 kamrar.

Vår pick

Tack vare det klara arrangemanget av bump- och ribstrukturen skapar Bump N Grind inre kanaltextur en särskilt varierad stimuleringseffekt som förenar spetsiga stimulanser med släta omfamningar.

Vad jobbar Fleshlight Misty Stone

Kanalen börjar med en 20 x 15 mm slätväggig kammare i slutet av vilken är en ring av halvkärliga nubs.

Pimples storlek och form är jämförbara med de från Speed ​​Bump Insert. Sedan följer nästa kammare med en storlek på 10 x 15 mm, som innehåller en annan burlring.

Kanaltexturen med en 0,8 x 0,6 tum (20 x 15 mm)Ring av hemisfäriska stötar vid kammarens ingång Avsluta med en zigzagformad åsstruktur i mitten

Sedan kommer den tredje 40 x 18 mm kammaren, som innehåller en nubring vid var och en av kammarens poster och utgångar och en räfflad struktur som löper i ett zigzagmönster i mitten.

Den uppmärksamma Fleshlight-kennaren kommer att känna till denna spårstruktur, eftersom den delvis lånades från Vortex-insatsen.

Den fjärde kammaren har samma konstruktion som den föregående kammaren, endast i slutet finns några ytterligare finnar.

När man går in i Bump N Grind-kanalen stimuleras glanserna mycket intensivt av de 3 burl-ringarna och de två förträngningarna vid kammarens ingångar och utgångar.

Medan finnorna sätter punktliga stimuli, sträcker konspirationerna över hela glansen och skapar en bra känsla av penetration.

När du väl har nått den tredje kammaren fördjupar de tvärgående spiralribben glansen från alla sidor och utlöser en helt annan stimulans känsla än den främre kanalsektionen.

Skjutning in och ut skapar en mycket varierad massage av glans och penisaxeln.

Med en genomsnittlig penislängd på 15 cm når du helt till den tredje kammaren, men du kan inte komma in i den fjärde kammaren längre eftersom alla Fleshlights är i allmänhet lite överdimensionerade.

Eftersom strukturen i fjärde kammaren bara upprepar sig ändå, saknar du något.

Bakre kammaren ger en utmärkt sugeffekt, eftersom mycket negativt tryck kan ackumuleras här.

Rengöringen av de många kamrarna och mellanrummen mellan spåren och finnar är ganska komplex och tar lite tid. Torkning av de många strukturerna tar också en relativt lång tid (3-5 timmar).

Resultatet

Bumb N Grind Channel producerar en särskilt varierad stimuleringseffekt genom det smarta arrangemanget av pimpled och räfflade strukturer, som kombinerar punctiform stimuli med striated och entwined stimulering.

Denna Fleshlight är ett absolut måste, särskilt för älskare av mörkskinnad chokladfitta, eftersom den kan övertyga inte bara visuellt utan även med avseende på dess effektiva stimuleringseffekt.

Vår pick

Tack vare det klara arrangemanget av bump- och ribstrukturen skapar Bump N Grind inre kanaltextur en särskilt varierad stimuleringseffekt som förenar spetsiga stimulanser med släta omfamningar.

Användarrecensioner

Ett måste för varje man. hammar känsla, känns helt verklig, som om det var en riktig fitta, gör djur kul med det. självklart behöver du glitgel och att behålla pulver. men efter ett år fortfarande super kvalitet.

Florian

Det är lite mjukare än nyare produkter … det är den negativa punkten – men ändå en bra känsla orsak till det är Lotus form jämfört med ett bra utseende.

Platt

Det här är bara fantastiskt. Du har verkligen mycket roligt med det. Det känns så jävligt riktigt och tight, förstås.
Jag skulle köpa den där igen.

Nello

Produkten har uppfyllt alla förväntningar och höll löften.
Bra utförande och bra känsla.
Jag kommer förmodligen också leta efter variationer (insatser).

Michael

Absolut rekommenderat, utan att kunna prata om hållbarhet vid denna tidpunkt, ett bra verktyg.
Oavsett om det är ensamt eller roligt för två supertänkta och bearbetade. En värdefull investering!

Baliman

Lite lös men bra. Känns fantastiskt. Ganska mycket som den riktiga saken. Lätt att städa. Jag gillade främling bättre. Det är bättre för uthållighet

Fullmer

Den intensiva rengöringen efteråt säger självklart. Se till att vattnet dränerar väl och att gummibåten torkar ordentligt innan du stänger den igen i locket.
Funktionen hos ett pulver var inte omedelbart klart för mig, eftersom gummiytan är ganska klibbig. Men det är poängen. Pulvret bryr sig om mätaren och det känns smidigt som en nybergen pussy. Beställ i alla fall samtidigt.

Mikrofon

Vår pick

Tack vare det klara arrangemanget av bump- och ribstrukturen skapar Bump N Grind inre kanaltextur en särskilt varierad stimuleringseffekt som förenar spetsiga stimulanser med släta omfamningar.

Sexleksaker Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone
Intensitet7,2
Stimulering7,2
Genomslag7
Åtdragning6,6
Sucction Effect6,8
Realism7,4
Variation6,8
jämnhet6,6
Orgasm Betyg7,2
Ljud6,4
Användning av smörjmedel6,6
Städa7,2
Torr tid7
Användarbetyg0 röster0
6,9
Grymt bra
Grymt bra
Bump N Grind-kanalen är den exklusiva inre strukturen
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics