Speeltjes Fleshlight Girls - Brown Pussy Misty Stone 2021 thesocialu101.com

Speeltjes Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone

6.9
Geweldig

Het Bump N Grind Channel is het exclusieve binnenkanaal van de erotische ster Misty Stone van Fleshlight Girls en alleen verkrijgbaar in verband met haar kut.

Omdat Misty Stone van Afro-Amerikaanse afkomst is, is de Fleshlight-fabrikant ILF baanbrekend met deze Fleshlight en lanceert hij de eerste Fleshlight-inzet met bruine huidskleur.

Deze stap was al lang geleden en werd met veel enthousiasme verwacht door veel Fleshlight-fans. Ook binnenin heeft de insert veel te bieden en combineert een structuur van verschillende noppenringen en zigzaggroeven in een totaal van 4 kamers.

Onze keuze

Dankzij de slimme indeling van de bult- en ribtexturen creëert de Bump N Grind-textuur van het binnenkanaal een bijzonder gevarieerd stimulatie-effect, dat gerichte stimulaties verenigt met soepele omhelzende stimulaties.

Wat werk Fleshlight Misty Stone

Het kanaal begint met een kamer met 20 gladde wanden van 20 x 15 mm aan het eind waarvan een ring van halfronde noppen is.

De grootte en de vorm van de puistjes zijn vergelijkbaar met die van de invoegtoepassing voor snelheidsbotsing. Dan volgt de volgende kamer met een afmeting van 10 x 15 mm, die een andere knobbel bevat.

De kanaaltextuur met een 0.8 x 0.6 inch (20 x 15 mm)Ring van hemisferische bulten bij de ingang van de kamer Ga in het midden uit met een zigzagvormige nokstructuur

Dan komt de derde kamer van 40 x 18 mm, die een nub-ring bevat bij elk van de kamerinvoeren en -uitgangen en een gegroefde structuur die in het midden in een zigzagpatroon loopt.

De attente Fleshlight-kenner zal bekend zijn met deze groefstructuur, omdat deze gedeeltelijk is geleend van de Vortex-insert.

De vierde kamer heeft dezelfde constructie als de vorige kamer, pas aan het einde zijn er enkele extra puistjes.

Bij het betreden van het Bump N Grindkanaal, wordt de eikel zeer intensief gestimuleerd door de 3 noppenringen en de 2 versmallingen bij de ingangen en uitgangen van de kamer.

Terwijl de puistjes punctuele stimuli instellen, lopen de vernauwingen over de hele eikel en creëren ze een groot gevoel van penetratie.

Zodra u de derde kamer hebt bereikt, kruisen de transversale spiraalvormige ribben de eikel van alle kanten en geven een heel ander stimulatiegevoel dan het voorste kanaalgedeelte.

Glijden in en uit zorgt voor een zeer gevarieerde massage van de eikel en de penisschacht.

Met een gemiddelde penislengte van 15 cm bereik je de derde kamer volledig, maar je kunt niet meer in de vierde kamer komen, omdat alle Fleshlights over het algemeen een beetje te groot zijn.

Omdat de structuur in de vierde kamer zichzelf alleen maar herhaalt, mis je niets.

De achterste kamer zorgt voor een uitstekend zuigeffect, omdat hier veel negatieve druk kan worden opgebouwd.

Het schoonmaken van de vele kamers en de ruimtes tussen de groeven en puistjes is vrij complex en kost wat tijd. Het drogen van de vele structuren kost ook relatief veel tijd (3-5 uur).

uitkomst

Het Bumb N Grind Channel produceert een bijzonder gevarieerd stimulatie-effect door de slimme opstelling van pimpled en gegroefde structuren, die puntvormige stimuli combineren met gestreept en ineengestrengelde stimulatie.

Deze Fleshlight is een absolute must, vooral voor liefhebbers van donkere chocolade poesjes, want het kan niet alleen visueel overtuigen, maar ook met betrekking tot het effectieve stimulatie-effect.

Onze keuze

Dankzij de slimme indeling van de bult- en ribtexturen creëert de Bump N Grind-textuur van het binnenkanaal een bijzonder gevarieerd stimulatie-effect, dat gerichte stimulaties verenigt met soepele omhelzende stimulaties.

Gebruiker reviews

Een must voor elke man. hamergevoel, voelt helemaal echt, alsof het een echt poesje is, maakt dieren er leuk mee. Natuurlijk heb je er gleitgel voor nodig en om poeder te behouden. maar na een jaar nog steeds super kwaliteit.

Florian

Het is een beetje zachter dan nieuwere producten … dat is het negatieve punt – maar toch een geweldig gevoel oorzaak van zijn Lotus-vorm in vergelijking met een geweldige uitstraling.

Vlak

Dit ding is gewoon geweldig. Je hebt er echt veel plezier mee. Het voelt natuurlijk zo fucking echt en strak.
Ik zou dat ding opnieuw kopen.

Nello

Product heeft aan alle verwachtingen voldaan en heeft beloften gestand gedaan.
Goed vakmanschap en een goed gevoel.
Ik zal waarschijnlijk ook naar variaties zoeken (inserts).

Michael

Absoluut aan te bevelen, zonder op dit punt over duurzaamheid te kunnen praten, een geweldige tool.
Of het nu alleen of leuk is voor twee super goed doordacht en verwerkt. Een waardevolle investering!

Baliman

Een beetje los maar goed. Voelt geweldig. Vrijwel het echte ding. Makkelijk schoon te maken. Ik vond buitenaards beter. Het is beter voor uithoudingsvermogen

Fullmer

De intensieve schoonmaak achteraf is vanzelfsprekend. Zorg ervoor dat het water goed afloopt en dat het rubberen inzetstuk goed opdroogt voordat u het weer in de kap sluit.
De functie van een poeder was me niet meteen duidelijk, omdat het rubberen oppervlak nogal plakkerig is. Maar dat is het punt. Het poeder zorgt voor de meterial en het voelt glad aan als een vers geschoren poesje. Bestel in elk geval tegelijkertijd.

Mike

Onze keuze

Dankzij de slimme indeling van de bult- en ribtexturen creëert de Bump N Grind-textuur van het binnenkanaal een bijzonder gevarieerd stimulatie-effect, dat gerichte stimulaties verenigt met soepele omhelzende stimulaties.

Speeltjes Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone
Intensiteit7.2
stimulatie7.2
doordringen7
gevoel van beklemming6.6
Succtie-effect6.8
Realisme7.4
Variatie6.8
Gladheid6.6
Orgasm Rating7.2
Lawaai6.4
Smeermiddel gebruiken6.6
Opruimen7.2
Droge tijd7
Gebruikersbeoordeling0 stemmen0
6.9
Geweldig
Geweldig
Het Bump N Grind-kanaal is de exclusieve innerlijke textuur
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics