Suosittu Fleshlight Ice 2021 thesocialu101.com

Suosittu Fleshlight Ice

Fleshlight ICE on ollut monen vuoden ajan ja toistaiseksi ainoa ero tavalliseen Fleshlight Originals-sarjaan verrattuna on se, että insertin väri ei ole vaaleanpunainen tai ihonvärinen, mutta maitomainen läpinäkyvä.

Koska materiaalin puoliläpäisevä ja läpikuultava väri muistuttaa jäädytettyä vettä, tuotesarjaa kutsuttiin nimellä “Fleshlight ICE”.

Meidän pick

Nauti sisäisestä toiminnasta Fleshlightin tyylikkäässä itseilmaisulaitteessa ja vain läpinäkyvässä mallissa, Fleshlight Ice. Lisääntynyt visuaalinen stimulaatio, Ice-sukupuolielämyskokemuksesi räjäyttää sinut pois.

Mitä työtä Fleshlight Ice

Muussa tapauksessa Fleshlight-alkuperäiskappaleet olivat samoja aukkoja ja samoja sisäisiä kanavia. Tämä on ohi, koska Fleshlight-valmistaja ILF on täysin tarkistanut Fleshlight ICE -sarjan. Aukot Ice Lady, Ice Mouth, Ice Butt ja Ice Cheeks ovat pysyneet samoina, mutta edelliset seitsemän sisäkanavaa on korvattu uudella kanavalla nimeltä Crystal.

Crystal Channel alkaa pyöreästä kammiosta, jonka halkaisija on n. 15 mm, jossa on useita kulmikkaita, puolisuunnikkaan muotoisia tappeja.

Tätä seuraa 10 mm: n kapea läpikulku, joka on peitetty kevyellä runkorakenteella. Tämä kohta laajenee noin. 15 mm, ja siinä on myös uurrettu rakenne, joka on kuitenkin hieman suurempi kuin edellinen.

Kanava yhdistyy sitten toiseen pallomaiseen kammioon, jonka läpimitta on n. 18 mm, tällä kertaa täynnä useita sylinterimäisiä tappeja. Kuulakammioa seuraa rei’itetty 10 mm: n kapea liitäntäkanava aukkoon 15 mm: n kammioon, joka on varustettu vastakkaisilla suorakulmaisilla pullistuksilla sivuilla. Kristallikanavan päähän on pudotusmuotoinen kammio, jossa on vaalea ristikkorakenne.

Käytännössä useiden eri kokoisten kammioiden yhdistelmä ja pimples- ja ribstruktuurien muutos ovat osoittautuneet hyviksi. Vain muutama Fleshlight-kanava voi tuottaa niin monipuolista stimulaatiota.

Läpäisevässä vaiheessa ensimmäisen kammion trapetsoidut nupit tuntuvat voimakkaasti kyyhkysissä ja peniksen ympärillä ympäröi kiristysliitoskanavan suuri kireys. Kun vihdoinkin lopullisesti toiseen pallomaiseen kammioon, tiiviys vähenee ja nyt sylinterimäiset pimples toimivat glans tietyissä kohdissa ja tuottaa voimakkaasti havaittavissa oleva hieronta.

Normaalin peniksen pituudella (15 cm) pääset vain seuraavaan käytävään, mikä taas luo mukavan kireyden tunteen. Valitettavasti et pääse viimeisiin kahteen kammioon.

Paluumatkalle kulkevat molemmat pallokammiot ja niiden välinen kavennus.

Liukuva sisään- ja ulospäin suuntautuva, tasaisen ja leveän välyksen muuttuminen ja rintakehän ja nupien vuorotteleva stimulaatio ovat tehokkaita. Tämä luo fantastisen ja voimakkaan stimulaation, joka nopeasti johtaa voimakkaaseen orgasmiin.

Fleshlight-jään mukava asia on, että voit nähdä peniksesi materiaalin läpi, koska Fleshlight-kotelo on myös läpinäkyvä ICE-versiossa. Näet tarkalleen, missä glans ovat ja voit hallita omia suosikkipaikkoja kristallinkanavalla.

Kristallikanavan puhdistaminen on verrattain aikaa vievää, sillä monet liukasgeelit ja siemennesteet voivat kerääntyä kammioihin ja nubien väliin.

Säiliön puhdistusta varten sinun on syytä kääntää se ylösalaisin lyhyesti ja huolellisesti.

Koska kuivaus kestää melko kauan, suosittelemme lisää sisäkanavan kuivaamista.

Huomautus: Lisäaineen läpinäkyvä materiaali ei sisällä väripigmenttejä ja sen vuoksi pinta on hieman pesemättömämpi kuin normaali (värillinen) Fleshlight-lisäaine.

Sen vuoksi on välttämätöntä jauhe insertti “Fleshlight Renewing Powder” tai 100% talkkia puhdistuksen jälkeen niin, että pinta tuntuu tahmealta ja samettiselta pehmeältä seuraavan kerran, kun sitä käytetään. 

johtopäätös

Kaiken kaikkiaan Ice Fleshlightin Crystal Insert on erittäin monipuolinen ja erittäin intensiivinen stimulaatio.

On hyvin hauskaa liukua edestakaisin kahden nupitun kammion välillä ja tuntea muuttuvat supistukset ja nupien ja kylkiluiden rakenteiden vaikutus.

Stimulaatio Crystal-kanavassa on melko voimakasta ja johtaa suhteellisen nopeasti orgasmiin, ja se on siksi erityisen suositeltava ympärileikattujen miesten kohdalla.

Meidän pick

Nauti sisäisestä toiminnasta Fleshlightin tyylikkäässä itseilmaisulaitteessa ja vain läpinäkyvässä mallissa, Fleshlight Ice. Lisääntynyt visuaalinen stimulaatio, Ice-sukupuolielämyskokemuksesi räjäyttää sinut pois.

Käyttäjien arviot

Toimitus tapahtui hyvin nopeasti huomaamattomassa pakkauksessa.

Kun se saapui, se hierottiin jauheella.

Toistuvan pesun avulla tämä voidaan kuitenkin poistaa ja mikään ei enää seisoo katsomassa.

Kaikissa tapauksissa suosittelemme runsaasti voiteluaineita, koska muutoin läpinäkyvä materiaali pysyy pienenä.

Kuitenkin FLESHLIGHT-jäätä suositellaan. Hän vain tuntuu mahtavalta! Ja se, että voit katsoa, ​​mitä sisällä tapahtuu, tekee sinusta vielä houkuttelevamman.

Puhdistus on erittäin helppoa, koska voit myös irrottaa kannen selkää ja saada sisäänpäin ja takaisin sisään.

Herbert

Yksi Fleshlightin parhaista tuotteista. Super miellyttävä tunne, täydellinen istuvuus 19 × 4,5 cm, helppo puhdistaa jonkin verran käytännössä. Mutta aina huuhtele perusteellisesti, desinfioi, kuivaa perusteellisesti ja jauhe tärkkelyksellä. Yhteydenpito myyjän kanssa: hieno! Nice joukkue, ystävällinen viestintä, asiakaslähtöinen palvelu.

Kampela

Fleshlight on lyömätön. Hieman lämmetä, tarpeeksi geeliä ja hauska voi alkaa :-) Hyvä tunne! Loistava näkymä! Enemmän, mutta ei vähemmän. Hieman vaikea puhdistaa, mutta mitä helvettiä …

Luponero

Olisi pitänyt kokeilla sitä. En ole pahoillani! (Vaikka se voisi olla täällä ja siellä kapeampi ja imu vaikutus minulle ei ole aivan yhtä vahva kuin toivoi)

Huomaa Crystal-mallista periaatteessa.

Koska materiaalikoostumus on erilainen kuin värilliset mallit, se tarttuu nopeammin.
On vaikeampaa puhdistaa, koska pelkäät aina tuhota sen erottaessasi sitä.
Varsinkin jos haluat kääntyä sen ylösalaisin kuivumaan ja jauheen pesun ja kuivumisen jälkeen.

Haluaisin ostaa sen uudelleen, mutta mahdollisesti eri muodossa ja värillisenä, niin että se on “stabiilimpi” puhdistuksessa.

mikrofoni

Toimitus Hermesin kanssa loi hienosti. Taskulamppu tuli alkuperäiseen suljettuun laatikkoon.
Mitä hänestä kiinnostaa erityisesti, näet, miten urat ja kiihottavat nuoret ärsyttävät häntä.

Puhdistus on helppoa, sen jälkeen sitä tulee käsitellä Fleshlight Renewing Powderilla,
niin materiaalin tahmea ominaisuus on myös mennyt.

Hyvää huolta ja voit olla hauskaa sen kanssa.

Horny osa, ilo taas.

Sebastian

Lisää hauskaa ja orgasmeja et voi masturboida kuin Fleshlightilla.

Rahaa voidaan sijoittaa joka tapauksessa, ja myös pienet menot, kuten löydän, pieni voiteluaine, joka on myös velvollisuus ja vesipohjainen, ja voi jo aloittaa hauskan! Käytön jälkeen huuhtele vedellä ja anna kuivua.

Sinun on sanottava, että läpinäkyvän materiaalin ansiosta pistokkeet tarttuvat enemmän kuin “normaalit”, ja siksi jos haluat myös käyttää uudempia jauheita, tein myös alussa, mutta uskon jopa, että et välttämättä tarvitse sitä , pesu on selvästi tärkeämpää.

Voin vain suositella tätä mukavaa seksuausta, jopa enemmän kuin Stamina Training Unit tai Flight I on vielä, koska pidän tästä vielä hieman paremmaksi, koska näet myös koko “toiminta”. :)
Voin myös sanoa, kuinka voimakas se on sama kuin Stamina Training Unit, jonka pitäisi saada orgasmiin “nopein”. Yleensä (molemmille) 10 minuuttia sanon. Tietenkin, joskus se kestää vain muutaman minuutin tai jopa vähän kauemmin. Ja orgasmit ovat paljon voimakkaampia kuin silloin kun masturboin kättäni kanssa.

Ovat tietenkin henkilökohtaisia ​​kokemuksia, mutta jotka haluavat olla Sextoy on erittäin suositeltavaa täällä tai yleensä Fleshlights.

Dirk Miller

Ostin Fleshlightin minulle ja kumppanilleni. Voit olla hauskaa sen kanssa yksin ja pareittain. Fleshlightin läpinäkyvyys on todellinen kohokohta ja tarjoaa hauskempaa!

Tässä voin vain vahvistaa, mitä edelliset puhujat ovat sanoneet: Aluksi se näyttää hieman maitolta jauheen takia, mutta kun se on valmistettu käytettäväksi veden kanssa, se on täysin läpinäkyvä.
Itse asiassa materiaali on hieman tahmea, joten sain myös maissitärkkelyksen. Mielestäni tämä ei ole myöskään ongelma. En ole huomannut mitään epämiellyttäviä hajuja.

Kaiken kaikkiaan Fleshlight on yksi parhaista käytettävissä olevista leluista. Mikään muu ei ole niin lähellä todellisuutta. Hinta on joka tapauksessa sen arvoinen!

Eric

Tilasimme Fleshlight Ice Butt Crystal, koska halusimme ostaa Fleshlightin pitkään.
Tilaus toimitetaan nopeasti tavalliseen tapaan.

Jo pakkaamisen yhteydessä tuli melko jittery.

Esilämmitetty, varustettu asianmukaisella voiteluaineella ja pois päältä.

Tunne on mahtava!

Vaikka todella iso kokoani asia on vain mahtava!

Sopii kauniisti ja todella tuntuu todelliselta.

Mutta ole varovainen! Riippuvuuden vaara!

Manu

Sain osan puolen vuoden ja olen “noin” tyytyväinen! Se on erittäin hyvä tunne ja orgasmi kestää kauemmin kuin käsin. Mutta sen jälkeen olisi järkevää käydä suihkussa ja ottaa se mukanasi ja puhdistaa se siellä!

Liittyä seuraan

En usko!

Asia on niin kiimainen, että voisin tulla noin 30-vuotiaana orgasmiin! Koska kukaan ei halua sitä, minun on oltava hyvin varovainen tekemään siitä vähintään muutaman minuutin!

Simon

Meidän pick

Nauti sisäisestä toiminnasta Fleshlightin tyylikkäässä itseilmaisulaitteessa ja vain läpinäkyvässä mallissa, Fleshlight Ice. Lisääntynyt visuaalinen stimulaatio, Ice-sukupuolielämyskokemuksesi räjäyttää sinut pois.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics