Testaa Fleshlight käynnistää 2021 thesocialu101.com

Testaa Fleshlight käynnistää

Fleshlight Launch on Fleshlight-sovitin, joka voi siirtää Fleshlightin ylös ja alas peniksestä täysin itsenäisesti.

Tämä mahdollistaa täysin vapaan käytön seksileluista ja täysin uudesta realistisesta blowjob-kokemuksesta.

Meidän pick

Launch tarjoaa täysin automatisoidun Fleshlight-kokemuksen manuaaliseen käyttöön tai liittäen leluasi vuorovaikutteiseen maailmaan. Fleshlightin elinaika ja Kiiroon tarjoama Launch-ohjelma antaa käyttäjille mahdollisuuden mennä sinne missä kukaan ei ole mennyt ennen synkronoimalla Fleshlightinsa erilaisilla sisällöillä, kuten koodatuilla videoilla, virtuaalitodellisuudella, peleillä ja web-kameroilla.

Miten Fleshlight-käynnistys toimii?

Fleshlight-laukaisulla on putkimainen muoto. Jokainen Fleshlight-malli voidaan työntää putkeen ja kiinnittää lyhyellä kierroksella.

Seuraavaksi kannattaa voittaa peniksesi ja taskupussin sisälle voiteluaineella ja tuoda sinut eroottiselta tuulelta. Kun olet valmis, voit syöttää Fleshlightin erektiopisillesi ja Launch tekee loput.

Miten uusi Sextoy voidaan käyttää?

Fleshlightin ylös- ja alasliikkeen nopeutta voidaan ohjata manuaalisesti Lustmuschin ohjauspaneeleilla.

Suurin vahvuus kuitenkin uudella Fleshlight Launch -ohjelmalla on lukuisia interaktiivisia sovelluksia, joissa stimulointiliikkeitä voidaan ohjata Bluetoothin kautta.

Laite voidaan liittää videoihin, pelejä ja webbikamerat Bluetoothin kautta. Lisäksi Sexspielezug on täysin yhteensopiva erilaisten VR-lasien kanssa ja mahdollistaa siten täysin uusia ja uskomattoman realistisia sekoituskokemuksia.

On monia mahdollisia sovelluksia. Fleshlight-valmistaja on käynnistämishankkeen kumppanina tuonut Kiroon aluksella vuorovaikutteisiin seksileluihin erikoistuneita asiantuntijoita.

Lelu voi auttaa parit selviytymään pidemmistä erotusvaiheista, tarjoaa Webcam-tytöille lukuisia sovellusmahdollisuuksia tai sitä voidaan käyttää sopivien videoiden feelme.com ja VR-lasien kanssa uskomattoman realististen masturbaation mahdollisuuksien yhteydessä.

Näytöllä oleva toiminta käännetään suoraan seksuaalipelkimen kulkureiden vastaaviin stimulaatioihin movements feelme.com -videoissa. Joten saat suoraan osalliseksi näytöllä näkyvään toimintaan ja voit kokea suosikkisovellasi ikään kuin olisit siellä elää.

Mistä voin ostaa Fleshlight-laukaisun?

Taskupussia on tällä hetkellä saatavilla vain valmistajalta. Saat todennäköisesti myös pian saatavilla kaikissa johtavissa Sex Online -myymälöissä.

Meidän pick

Launch tarjoaa täysin automatisoidun Fleshlight-kokemuksen manuaaliseen käyttöön tai liittäen leluasi vuorovaikutteiseen maailmaan. Fleshlightin elinaika ja Kiiroon tarjoama Launch-ohjelma antaa käyttäjille mahdollisuuden mennä sinne missä kukaan ei ole mennyt ennen synkronoimalla Fleshlightinsa erilaisilla sisällöillä, kuten koodatuilla videoilla, virtuaalitodellisuudella, peleillä ja web-kameroilla.

Käyttäjien arviot

Toimituslaajuus:
Masturboija molemmilla aukkoilla Latauskaapeli USB – mikro – USB | mikro-USB kuulokkeissa (tekee sen mitä pitäisi, tietenkin halpaa) lyhyt kuvaus | pieni putki Paloqueth voiteluaine

Värähtelytoiminto:
Onaholella on erittäin värähtelevä värähtelijä, joka sopii mustekahvaan sijoitettuun taskuun. On 10 yksinkertaista tärinää tilaa ja erityinen, joka soittaa ääniä samoin. Vain muutaman sekunnin ajan. Selostuksessa ei ole mitään.

Mekaaninen toiminta:
Onahole on erittäin pehmeä ja tuntuu erittäin mukavalta. Kuitenkin kaikki on hyvin rajoitettu muovia ja valitettavasti tunne kärsii siitä. Siksi suosittelen tätä tuotetta niille, jotka haluavat paljon palautetta. Se oli kuitenkin melkein pieni minulle.
Yhdessä Paloqueth-voiteluaineen (ei ole parempaa paitsi Bad Dragon) se on edelleen hauskaa.

Akustinen toiminto:
Ensinnäkin on sanottava, että tämä tuote olisi tuotettava ja myytävä alhaisella hinnalla. Siksi kuulokkeet ovat todella halpoja.
Ajatuksena on saada akustinen palautetta tärinän lisäksi, mutta tämä on erittäin kovaa eikä siksi suositella pidempään käyttöä varten. Lisäksi se kesti vain yhden silmukan. Se syyttely itsessään on ok, vaikkakin hieman liioiteltu.

puhdistus:
Valitettavasti puhdistus on hyvin monimutkaista: sinun täytyy ottaa fleece ensin puhdistaa se. Sen jälkeen sinun on käytettävä sitä uudelleen tietenkin. Kaiken kaikkiaan voin tehdä sen noin 2-3 minuutissa.
Jälkeenpäin sitä voidaan kuitenkin säilyttää kätevästi kaikkialla korkkien ansiosta.

johtopäätös:
Tämä masturboija on todellakin leikattu alhaiseen hintaan. Kuitenkin se pelaa täysin eri hintaluokassa kuin monet muut tarjoavat samanlaista suorituskykyä.
Siksi 5 tähteä ovat tarkoituksenmukaisia ​​huolimatta puutteista!

Muhammed

Laite on pakattu neutraaliin valkoiseen pahvilaatikkoon eikä herättää huomiota.

Tämä laatikko sisältää mustan laitteen (pakattu suljettuun muovikalvoon), 25 gramman vesipohjaisen voiteluaineen putken, korvakuulokkeiden, USB-kaapelin ja käyttöohjeen.

Black’device-laitteella voit irrottaa kannet molemmista päistä saadaksesi kaksi erilaista asennusmenetelmää. Materiaali itsessään tuntuu hyvältä ja erittäin realistiselta.

Musta muovikotelossa on pehmeä ja “toistettava” osa, johon myös pieni värähtelijä on työnnetty.
Kun kytket laitteen päälle, sininen valo syttyy, eikä mitään tapahdu vielä, kun painat sitä uudelleen, tärinätilat alkavat, ja voit valita 10 erilaista mahdollisuutta painamalla sitä uudelleen..

Painamalla päälle / pois -painiketta kahdesti nopeasti peräkkäin palaa punainen valo ja aktivoi “noidat”; ne alkavat automaattisesti heti kun “laitetta” liikutetaan / ravistetaan / käytetään.

Testasimme sen perusteellisesti kerran. Nyrkkeellä nainen tekee realistisia ääniä noin 6 sekuntia tai niin kauan kuin se on liikkeessä. Äänet ja nykimykset ovat realistisia.

Kun ääni ja tärinä ovat aktiivisia, valo vilkkuu tai hehkuu sinisenä / punaisena riippuen nykyisestä värähtelystä (sitä ei voi säätää äänellä, mutta se ei myöskään ole välttämätöntä, koska se vaihtelee mukavasti itsestään).

Laite kytkeytyy pois päältä painamalla ‘on / off’ -painiketta 3 sekunnin ajan.

Luonnollisesti mustan muovikotelon sisällä olevaa sisäosaa voitaisiin käyttää myös ilman tärinää, mutta tämä osa on erikoinen asia.

Kaiken kaikkiaan loistava laite forfun kertaa. Vain puhdistaminen tai paluu mustan muovikansiin on hieman tylsiä, mutta uskon, että käytännössä tämä ei ole enää ongelma.

pikkusormi

Mikä on tärkeää tämän laitteen kanssa? Tunne! Ja siksi se saa täyden pistemäärän. Sekä simuloitu etuoven että takaoven on erittäin miellyttävä tunne. Vaikka se ei ole realistista, sillä on ollut hanhenhäntä hetki.

Sisäosa on myös helppo puhdistaa. Vedä vain silikonisäiliö taaksepäin ja irrota moottori. Vaihtoehtoisesti voit myös avata muovisen (tai vielä halvan muovisen) suojuksen. Varmista kuitenkin, että kaapeli on värähtelijä.

Sitten älä ole ujo, mikään ei murtaudu, käännä sitä ja pese heti haalealla vedellä ja pieni suihkugeeli, saippua tai pesuallas. Kuivaa ja käännä uudelleen.

Ja sen pisteet, se kannattaa rahaa. Vaikka ulkonäkö ja erityisesti musta muovi ovat kaukana arvokkaasta tuotteesta. Ja ääni ja kuulokkeet (et voi ottaa muita, ne ovat MicroUSB-kuulokkeita) ovat aivan päinvastoin kuin kannustetaan.

René

Viimein sain tämän masturbaattorin. Se on hyvin tehty ja näyttää olevan korkealaatuista. Mukana oli pieni voiteluaineen putki ja pieni värähtelijä.

Käytössä itse materiaali on hyvin todellinen. voit määrittää paineen itsellesi, sillä sivuilla on kaksi kielekettä, jos haluat painaa sitä tiukemmin. Ainoa asia, joka osoittautui monimutkaiseksi mielestäni oli puhdistus. Tuote on vain toisella puolella ja sitä on vaikea irrottaa kotelosta.

Kuitenkin hyvä tuote ja tämä hinta enemmän kuin “tyydyttää”!

Kevin

Saan tuotteen eräänä päivänä tilauksen jälkeen huomaamattomassa pakkauksessa (kuten aina).

Voin vain sanoa: tuotteen positiiviset asiat, tärinä tekee sen, mitä se lupaa ja antaa melko miellyttävän ja monipuolisen tunteen eri värähtelymoodeilla. Voit käyttää masturboijaa molemmilta puolilta, toinen näkyy emättimenä ja toinen pyöreänä reikänä, joka simuloi peräaukon kanavaa. Materiaali on melkein hajuton ja tuntuu hyvältä, voit ottaa sisäpuolelta, joten se on erittäin helppo pestä tuote, ainoa puute on se, että ulkokuori on vähän “halpa” laatu, mikä ei ole niin huono.

Voin suositella tuotetta.

Elia

Alussa olin innoissaan tyylikäs visuaalinen vaikutelma. Tuote edessä on vain hieno. Vibro-munan ohella on myös toinen voiteluaineen putki välittömäksi käynnistämiseksi.

Olen kokeillut tuotetta; Olen henkilökohtaisesti “tyytyväinen” jaloman ammattitaito, toiminta ja tunne. Selkeä käyttöohje antaa vinkkejä käyttöön.

Puhdistus on helppoa. Siksi suosittelen tuotetta muille.

Joscha

Tilasin tuotteen, koska se näytti mielenkiintoiselta.

Paketti saapui erittäin huomaamattomasti pakattuun.

Erittäin hyvä laatu, mutta tietyn koon yläpuolella kaksi aukkoa ovat hieman liian kapeat. Kuitenkin paljon öljyä toteutettavissa. Kuulokkeet ja latauskaapelit ovat mukana. Pornotähti ääni hyvin … Se ei ole likaista puhetta, se on vain nainen syyttäen. Tärinä menee hyvin. Tämä on jotain uutta ja olen iloinen, että voisin testata sen.

Aleksandr

Meidän pick

Launch tarjoaa täysin automatisoidun Fleshlight-kokemuksen manuaaliseen käyttöön tai liittäen leluasi vuorovaikutteiseen maailmaan. Fleshlightin elinaika ja Kiiroon tarjoama Launch-ohjelma antaa käyttäjille mahdollisuuden mennä sinne missä kukaan ei ole mennyt ennen synkronoimalla Fleshlightinsa erilaisilla sisällöillä, kuten koodatuilla videoilla, virtuaalitodellisuudella, peleillä ja web-kameroilla.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics