Toistamaton seksilelu - Alien 2021 thesocialu101.com

Toistamaton seksilelu – Alien

Seksi ulkomaalaisella? Koska elokuva “Avatar” viimeistään, jotkut ihmiset ovat ihmetellyt, mitä seksiä kuuma ulkomaalainen tytöt tuntuisivat.

Valmistajan ILF: n ansiosta tämä kaunokirjallisuus voi nyt tulla todelliseksi, koska nyt on Fleshlight metallisella sinisellä “ihonväri”, jossa on kutsuva ulkomaalainen pussin aukko ja uusi (yksinomainen) sisäkanava. Sen selkeät hameet ja kaksinkertaiset klitorit, Alien Fleshlight yksinään on Fleshlight-sarjan absoluuttinen optinen kohokohta.

Meidän pick

Alien Fleshlight sisältää helmiäisen sininen ulkomaisen hihan ja syvän sininen ulomman kotelon, jotka yhdistävät sinisen ulkomaalaisen fantasiasi mielikuvituksellesi.

Mitä työtä Fleshlight Alien

Kanavan uusi rakenne kutsutaan tietenkin “Alieniksi” ja se on sekoitus kolmesta hyvin tunnetusta elementistä, jotka ovat osoittautuneet erityisen tehokkaiksi aikaisemmin.

Kanavan sisäänkäynti muodostuu elliptisestä kammiosta, jonka seinämät on peitetty kierteisellä Vortex-rakenteella, jota seuraa lotus-solmu, joka avautuu pääkanavaan, joka on täynnä Stamina Training Unit Insertin leveitä, lähekkäin sijoitettuja nupuja.

Pääkanavan sisähalkaisija on 12-15 mm ja sen vuoksi suhteellisen kapea, etukammio ja kohtisuoruus ovat hieman leveämpiä halkaisijaltaan 18 mm.

Alienfleshlightin avaaminen on muotoiltu suppiloon ja melkein imee peniksen sisimpään osaan.

Sisäkanavan sisäänkäynti on 4 mm: n kapea (samanlainen kuin Pink Buttin aukko), ja sen vuoksi on hauskaa tunkeutua pussy uudelleen ja uudelleen.

Jos tunkeutuu syvemmälle alien vaginaan, kapea vagina-aukko ympäröi vahvasti peniksen akselia ja tarjoaa lisää stimulaation ärsykkeitä.

Stimulaatio on fantastinen odotetulla tavalla, ei ihme, kun 3 parasta rakenteellista elementtiä yhdistää hellävaraisesti peniksen.

Ensinnäkin etukammio kääri tiukasti kipujen ympärille sen tunkeutumisen aikana ja sitten, kun lootuskammiota lävistetään, stimuloiva kireys jatkuu nub-täytteisessä kanavassa.

Leveät, puolipallofiliset pimples luovat erittäin intensiivisen hieronnan pääkanavaan, joka tuntuu siltä, ​​että paljon pieniä sormenpäitä aivohalvaus, kumartaa ja ryömii kavereita kaikilta puolilta.

Kanavassa on runsaasti tilaa alipaineen muodostumiselle ja siksi keskimääräisen imutehon havaittavuus jonkin ajan kuluttua. Alienrakenteen kanavan pituus on ehdottomasti optimaalinen.

Koska kaikki “tärkeät” rakenteelliset elementit ovat hyvin kaukana eteenpäin, myös etuosan pyörrekammio, lotus solmu ja sen takana oleva kestävyysrakenne voidaan saavuttaa tavallisella peniksen pituudella (15 cm) ilman mitään ongelmia.

Alien Fleshlightin puhdistaminen on hieman monimutkaista, varsinkin nappulat ja lotus-solmut on puhdistettava perusteellisesti, koska tähteet voivat kerääntyä tänne. Kuivumisaika on keskikentällä 2-3 tuntia.

Lopputulos

Alien Fleshlight on ILF: n tuotevalikoimasta epätavallinen Fleshlight ja myös yksi parhaista. Kolmen tehokkaimman sisäisen rakenteen yhdistelmä aikaisemmista malleista tarjoaa erittäin voimakkaan ja erittäin vaihtelevan stimulaation.

Hyvin onnistunut on myös Alienmuschin aukko, joka on helppo tunkeutua suppiloa muistuttavan muodon kautta ja sulkeutuu lisäksi kauniisti läheisesti peniksen ympärillä. Kun todellinen ulkomaalainen pillu tuntuu yhtä suurelta kuin tämä Fleshlight, odotan ulkomaalaisten purkamista.

Meidän pick

Alien Fleshlight sisältää helmiäisen sininen ulkomaisen hihan ja syvän sininen ulomman kotelon, jotka yhdistävät sinisen ulkomaalaisen fantasiasi mielikuvituksellesi.

Käyttäjien arvostelut

Kuten tavallista, nopea toimitus. Suhteellisen hyvin pakattu, se ei voinut murtautua, mutta liu’utettiin edestakaisin ruutuun. Pakkaus oli kuitenkin neutraali tavalliseen tapaan. Tilasin tuotteen kumppanini ja hän on erittäin tyytyväinen. “Tunne paremmin kuin jotkut naiset.”

Materiaali on erittäin pehmeää ja erittäin mukava myös voiteluaineiden kanssa. Sisäänkäynti on kauniisti ja mielenkiintoisesti muotoiltu ja suosii lisäystä (kohokohta klitoris). Sisärakenne on myös hyvin ymmärretty, jolloin lootuksen ensimmäinen rakenne on kohokohta.

Mutta se vaatii paljon hoitoa ja tarttuu helposti! Käytön jälkeen pese vain vedellä, desinfioi, anna kuivua ilmassa ja jauhe ennen täyttöä (erittäin korkea jauhekulutus). Jauhe on erittäin tärkeää (!) Tässä mallissa vahinkojen välttämiseksi. Seuraa myös mukana toimitettuja ohjeita.

Desiree

Oli ensimmäinen kokemukseni Fleshlightista ja olen vakuuttunut siitä.

Rakenne on erinomainen, puhdistus ei ole liian hankalaa ja se on vain mahtavaa. Vinkki: käytä asiaa ilman muovipidikeä.

Ainoa ongelma on se, että materiaali muuttuu “bitumiseksi” sen jälkeen, kun sitä on käytetty useita kertoja, joten jauhe se osa maissitärkkelykseen ja pese se pois käytöstä ennen käyttöä, joten sinulla on optimaalinen kokemus jokaisen käytön aikana.

Enrico

Fleshlightin absoluuttinen vasara ei koskaan kokenut sellaista tunnea, että silikoniin kaltainen kangas hajoaa itsestään voiteluaineella erittäin kauniisti ostotarjouksessa!

Kovaa kantta varten Täydellinen matkustamiseen vain hyviä kokemuksia, mutta heitin sen pois joka toinen kuukausi huolimatta intensiivisestä puhdistuksesta.

Nempax

Jotain muuta ;-)

Fleshlight tuntuu hyvältä, tuoksuu kuin kaikki FL-tuotteet melko vähän ja sininen väri on yksinkertaisesti alkuperäinen.

Rakenne on myös melko epätavallinen ja voimakas, eikä se ole erityisen rajoittava (mielestäni melko myönteinen).

Tyhjennä osto-suositus.

Caimaran

Kaikki on ja siinä kuvattu. voisi olla hieman tiukempi. Ainoa haittapuoli on, että päätykappale on erittäin terävä halvan tuotannon takia! Sinun täytyy muokata, mutta se toimii. Toimitus DHL: n kanssa on painajainen valitettavasti piti noutaa sen suosittelemaan myyjää asettamaan lähetys toiseen yritykseen !

Daniel

Joten minulla on Fleshlight nyt hyvin 2 kuukautta ja se on ehdoton vasara!

Ok se on minun ensimmäinen Fleshlight mutta silti se on mielestäni huippu.

Laatu on erinomainen, materiaali on erittäin pehmeä ja “real”! =) Oikealla geelillä (vesi-pohjainen) on super kokemus!

Voiko se vain suositella sitä kaikille, jotka etsivät jotain uutta, viileää, hullua =)

Parhain terveisin!

Jake Sully

Mitä haluat sanoa alueen aloittelijaksi, enemmän menoja ja laadukkaita ovat miellyttävämmät jälkikäteen. Alkuperäinen on rahojensa arvo ja jälkikäteen jopa edu.
Miksi … Fleshlighteinsatz on vaihdettava, jos se tulee tylsää ja laajennettavissa parempaan käyttöön. esim. suihku asennus tai kapeampi kuin se sopii. Nice harrastus. suositeltava.

Nashyman Jens

Jälkeen tilaus hyvä osa saapui nopeasti2 päivää myöhemmin ja kokeiltu heti. Tunne on todella ulkomaalaista kiimainen. Optiikka yksin tekee sinusta niin tingly. Suositellaan kaikille yksinäisille ihmisille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta.

Maximilian

Meidän pick

Alien Fleshlight sisältää helmiäisen sininen ulkomaisen hihan ja syvän sininen ulomman kotelon, jotka yhdistävät sinisen ulkomaalaisen fantasiasi mielikuvituksellesi.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics