Top 3 bedste penis pumper - 2018 2021 thesocialu101.com

Top 3 bedste penis pumper – 2018

At vælge den rigtige penispumpe er ikke en nem opgave.

Penis pumper er det første valg for mænd med erektil dysfunktion eller en lille penis, fordi de er designet til det og årsagen er enkel – de arbejder!

Top Penis Pumper Tjek pris Korte fordele
Penomet Premium
(Vores valg)
Ekstremt populær pumpe
Hydromax X-serien
(Intens)
Hydropumpevolution
Bathmate Hercules
(Runner-Up)
Original hydropumpe

Penispumpemarkedet er oversvømmet med produkter af lav kvalitet, der nyder godt af design og navne på andre mærker.

Vores pick

Denne version er ekstremt populær på Amazon, det er endda den bedst sælgende af alle modeller. Det skyldes formentlig hovedsagelig den lave pris.

Vores pick

Hydromax serien (tidligere Hydromax X-serien) er næste fase af Hydro Pump evolution. Udviklingen af ​​den innovative Bathmate, den nye bælgepumpe og ventil giver 35% mere effekt end den oprindelige hydropumpe med mere sikkerhed og komfort.

Vores pick

Bathmate er verdens bedst sælgende penisforstørrelse enhed, der har mange ekstra fordele. Ud over at give dig en større penis, hjælper regelmæssig brug dig til at holde din penis i top sundhed, hvilket fører til hårdere, længerevarende erektioner og øget seksuel tilfredshed.

Jeg har personligt lavet en masse produkt forskning og test, som du bør følge for at undgå svig.

I artiklen vurderer jeg de bedste penis pumper som følger:

Effektivitet – Den vigtigste (af indlysende grunde)

Produktkvalitet – Du vil have produktet til at vare længere end 4 uger.

Kundeservice – betroede mærker har god kundeservice

Pris – Prisen skal være rigtig og retfærdig

Hurtighed af resultater, produktsikkerhed, kundefeedback, ret til retur og succesrate

Hvad er en penispumpe?

En penispumpe er en af ​​de få penisforstørrende enheder på markedet, der både er hurtig og har en meget høj succesrate; Det kan naturligvis forbedre størrelsen på din mandlige penis og det udløser også en stærkere og længerevarende erektion.

Det kaldes også undertiden også som en “vakuumpumpe”.

Dette produkt består af 3 dele

Pumpebasen – bruges til at skabe en tæt tætning omkring bunden af ​​din penis – Det er den eneste del, der berører din krop og er lavet af blød plast.

Cylinderen – dette er den del, der har din penis inde i den, samt al luft og vand.

Pumpen – Den kan monteres oven på cylinderen eller på toppen med en slange, den bruges til at pumpe vand eller luft ud.

Vigtige aspekter, du bør overveje, inden du køber

Effekt

Først og fremmest vil ingen bruge penge på et værktøj, der ikke gør noget; hvad er pointen? Kontrollér, om produktet efter eget valg har fungeret for andre mennesker, før du bruger penge på det.

Start med kunde anmeldelser, men stop ikke, de lover alle fantastiske resultater, og nogle endda betaler folk for at skrive entusiastiske anmeldelser.

Storhed

Selv om disse enheder er naturligt designet til at hjælpe drenge med at få en større penis, vil mænd med et tykt mandlig sexorgan også lave lejlighedsvise forbedringer.

Sørg for, at kammerets størrelse kan rumme din unikke omkreds, ellers vil du blive flov over at returnere den til noget andet.

Videnskabelig undersøgelse

En af de bedste måder at afgøre, om en penispumpe er værd at sine penge: de videnskabelige data, der understøtter dens design.

Du har muligvis hadede skolen, men nu er det tid til at lave dine lektier, er din foretrukne penispumpe lavet ved hjælp af branchestandardteknikker, eller skal du revurdere dine muligheder?

Holdbarhed

Gode ​​ting kommer i alle former og størrelser, og det er værktøjets holdbarhed, der er vigtigst.

I betragtning af at mange penispumper skal bruges i flere uger før optimale resultater opnås, skal du være sikker på at købe noget, der ser ud til at være en succes. Polycarbonatplast, silikone, polyurethan og harpiks er fremragende materialer; tag den.

Materialer

Når du taler om polykarbonatplast, silikone og alt det – de materialer, penispumpen er lavet af, er vigtigere end du tror, ​​at hudbeskyttede produkter forhindrer chafing, og det er vigtigt for en enhed, der undertiden bæres i timevis, tænk over det, folk, dette er din penis vi taler om her.

Skøn

At fortælle folk, at du bruger en penispumpe, er en af ​​de sidste ting, du vil have, hvad enten det er medicinsk eller kosmetisk, du vil sikkert holde det til dig selv.

Så vælg et produkt, der følger med en bæretaske eller i det mindste en kasse, der er stor nok til at fungere som en opbevaringsenhed.

Brugervenligheden

Nogle af nutidens mest effektive penispumper ville være så meget bedre, hvis de ikke var så svært at bruge; buckling en pumpe bør ikke føles som et videnskabsprojekt på college; Se efter et instrument, der er let at bruge.

Bekostning

Vi er ikke medlemmer af Rockefeller familien, vi har regninger at betale, vores penis styrke til at øge er meget spændende og meget vigtigt, men det er også opvarmning og lys.

Hvis du bruger for meget på en enlarger, er det latterligt, medmindre det er en mirakelmaskine, så kan vi overveje at refinansiere vores hus, hvis lort virkelig virker.

Top 3 penis pumper på markedet baseret på detaljeret forskning

Denne vandpumpe tilbyder en simpel og innovativ løsning til erektil dysfunktion og forstørrelse af hankøn. penometret ser godt ud og er bærbart med en gennemsigtig cylinder, der gør det nemt at spore fysiske ændringer i penis.

Penomet

Hvis du vil tilføje mere krydderier til dit liv, er Penomet cylindre tilgængelige i en række forskellige farver, der er tilstrækkeligt gennemsigtige.

Dette er en sofistikeret enhed, som er nem at bruge og gør misbrug næsten umulig, og Penomet-pakken indeholder en øvelsesplan, der informerer dig om brugen og de ønskede resultater.

Resultaterne af penispumpen før og efter brug vil være synlige på mindre end en uge og består af et system med fem gummi ringe, som du gradvist kan øge trykket.

Penomet har opnået fremragende tilfredshed og sikkerhed, er et ægte kvalitetsmærke, som opfylder EU’s fremstillingsstandarder og er blevet testet i to år inden lanceringen.

Industrien har for nylig fremlagt Penomet med flere priser, især Best New German Male Expansion Device 2013 og Venus Award for Best New Product 2013.

Selve cylinderen er lavet af praktisk talt uforgængelig plastik, og bælgen er lavet af medicinsk silikone, med en hjælpedimensionel linje trykt direkte i tommer og centimeter på cylinderen, så du kan følge dine resultater.

Noget vi kan tage med os fra Penomet anmeldelser:

 • Let at bruge
 • Enkelt design
 • Fjernbar bælge hjælper dig med at bemærke gevinster og udvidelser over tid.

Pris –

 • 97 til standardpumpen,
 • 157 til 2 ekstra bælge,
 • 227 € til premium kit
 • 60 dages penge tilbage garanti
 • 3 års garanti

Læs mere om Penomet her, eller klik her for at købe det i dag til en rabatpris

Hydromax

Den anden enhed på min liste er Hydromax, som faktisk er en række pumper, X20, X30 og X40, fordi de er tilgængelige i forskellige størrelser og trykpunkter.

Hydromax X-serien er en premium penisforstørrelsesenhed og et produkt, der er valgmuligt for mange mænd, idet der tages hensyn til, at det er behageligt at bruge overalt, uanset om du bader eller bare ligger i sengen, og har også gennemgået en række forbedringer til opfylde behovene i disse skiftende tider.

De ligner Penomet, men Penomet er et højere kvalitetsprodukt.

Alternativt er Hydromax X-serien af ​​pumper lidt bedre end Penomet-mærket, fordi den er tilgængelig i forskellige størrelser, f.eks. Hvis din penis er mindre end 10 centimeter, er Hydromax X20 ideel til dig.

Den har nu også en fuld positiv 360 grader rotationsevne, repræsenteret ved sin roterende bælgfunktion, som hjælper dig med at få et perfekt billede af din penis i pumpekammeret, når du er i brusebadet, og Hydromax X-serien har modtaget mange priser.

Læs mere om Hydromax X20 X30 X40 her eller køb det her

Efter Hydromax X-serien er Bathmate også en hydropump, der har visse virkninger på størrelse og samlingskvalitet, og i modsætning til andre, der øger penisstørrelsen ved at udvide forhuden, udvider Bathmate den samlede størrelse af den mandlige lemmer.

Penomet, Hydromax X-serien og Bathmate har penge tilbage garantier, hvis du ikke er tilfreds med resultaterne inden for en vis periode.

Bathmate

Bathmate er udstyret med et trykmåler, der angiver et tryk på 90-200mm, Bathmate cylindrene er også tilgængelige i gennemsigtig rød, blå, lyserød og klar, og et separat rengøringssæt kan også bestilles til korrekt vedligeholdelse.

Top fordele:

 • Let at bruge
 • Giver dig en stærk erektion
 • Fremragende design og godt udført
 • pris – omkring € 89

Læs mere om Bathmate her eller køb det her

Top Penis Pumper Tjek pris Korte fordele
Penomet Premium
(Vores valg)
Ekstremt populær pumpe
Hydromax X-serien
(Intens)
Hydropumpevolution
Bathmate Hercules
(Runner-Up)
Original hydropumpe

Forskellige typer penis pumper

Først på listen er vandpenispumper, som, som navnet antyder, fungerer ved at fylde deres vakuumpumpe med (du gættede det) vand; Vandpumper har et lignende koncept til luftpumper, men betragtes som sikrere og mere hygiejniske; varmt vand anbefales ved brug af denne enhed.

Disse anbefales til mænd, hvis hænder føler sig trætte efter et par minutters uafbrudt pumpe, men elektriske pumper har flere funktioner end håndpumper, men er også dyrere.

Hvem skal bruge det?

Selvom penispumper er udbredt i hele internettet, er der kun tre grupper af mænd, der kan opnå mest ved at bruge disse enheder, alle dem, der lider af erektil dysfunktion, dem med en buet penis (Peyronies sygdom) og dem, der ønsker at få en større penis.

Alle dem med erektilproblemer:

Så hvis du får ringe omsætning eller svage erektioner, vil du få stor gavn af disse produkter, og pumper hjælper med at køre dit blod ind i lysken, hvilket resulterer i faste og længere erektioner.

Mænd med penile krumning:

Hvis du har penile krumning, er en pumpe lige, hvad du har brug for, og ved at skabe et ensartet vakuumtryk omkring din aksel, vil det endda kompensere for det.

Mennesker med størrelse problemer:

Drenge og eksperter i penisforstørrelse har brugt specifikke penispumper til at øge både deres længde og omkreds med stor succes. selv om disse hurtige gevinster du oplever straks efter pumpning kun er midlertidige (normalt efter 24 timer), vil dine gevinster vare over en lang periode og konsekvent brug.

Selv om der er mange penis pumper på markedet i dag (som varierer i design, materialekvalitet og effektivitet), tilbyder de mange fordele, som er blevet præsenteret i mange fora og på websteder flere gange på internettet.

Penis pumpe teknologi

Den oprindelige version af penispumpen brugte i strengt tale en håndpumpe designet til manuelt at udtrække luften, og disse specielle enheder er stadig tilgængelige på markedet.

Nyere versioner er lidt dyrere, men de kommer med yderligere funktioner, der gør det umagen værd.

Nyere versioner af penispumpen er elektriske modeller; simpelthen at dreje en switch aktiverer vakuum / sugeprocessen, og det rapporteres, at sugningen med den elektriske version af enheden bliver mere intens.

En badpumpe er designet til badning, enheden anvender vand for at øge sugekraften, og mange tror, ​​at disse bestemte enheder er de bedste.

Gør penis pumper arbejde?

Hvis du er skeptisk til ideen om at bruge en forstørrelsesglas, er du ikke alene; mange mænd er ikke bekendt med disse enheder og har kun hørt om dem i film eller vittigheder.

Før du beslutter dig for at alle pumper er bare et sjovt sexlegetøj, skal du lære mere om, hvordan de er designet og hvordan de skal bruges korrekt.

Pumper er designet til at give dig en stærkere, længerevarende, større erektion og er normalt fremstillet med et cylindrisk hovedkammer, der passer over din penis med en tætning ved bunden, der skaber et vakuum.

Du lægger pres på kammeret med vand eller luft, hvilket igen øger din erektion, og det tager normalt 10 til 20 minutter at bruge disse enheder afhængigt af modellen du bruger.

Hvordan virker en penispumpe?

Penispumpen følger vakuumprincippet, hvorved trykket udøves, får pumpen til at stige i størrelse; dybest set, når luft / vand fjernes, skal din penis indsættes i cylinderen – skaber et vakuum, der får blod til at strømme ind i din penis, udvider det og skaber en meget stærk erektion.

Så for alle dem, der søger måder at behandle erektil dysfunktion på, vil blodet, der trækkes ind i penis, fremme en erektion, hvilket gør den ideel til samleje.

Som med enhver anden form for udvidelsesmetode forårsager disse mikrokasser en lille overudvidelse af alle væv, hvilket fører til vækst af nye celler – dette bidrager til penile vækst.

Ideen om at disse enheder kan bruges til at behandle impotens er ikke bare ønskeligt tænkning; lokale regulatorer i USA og EU har godkendt disse pumper til behandling af problemer med erektil dysfunktion, en stærk godkendelse af disse enheder.

Er de sikkert at bruge?

Du bør kun købe en penispumpe, hvis den er fremstillet af en velrenommeret producent, og det siger sig selv, at det kun skal bruges på den rigtige måde.

En person, der har fået et penisimplantat, bør ikke bruge enheden, og de, der har gennemgået en operation med penilforstørrelse, bør ikke bruge den uden lægelig bekræftelse.

Personer med blodpropper, blodsygdomme eller blodfortyndende medicin – recept eller over-the-counter – bør ikke bruge en pumpe.

Det bedste råd, du kan give her, hvis du er i tvivl, rådfør dig med en læge om, hvordan de bruges.

Sammenlignet med andre behandlinger betragtes penispumper som mere sikre, og risikoen for bivirkninger og andre komplikationer er også forholdsvis lav.

Vandpumper betragtes som sikrere, fordi fugtigheden giver den optimale mængde vakuum for at opnå sikre resultater; vand forhindrer vakuumet i at blive trukket ind, så i stedet for at sætte penis i rumsimulering med vakuumtryk får en penispumpe dig til at føle sig godt igennem og gennem.

Sørg for at du ikke bruger det for længe! jeg bruger min mellem 15 og 20 minutter. hver dag bør du aldrig bruge det længere end 20 minutter.

Sådan bruger du dem:

 • Skub din penis ind i cylinderen
 • Fjern luft / vand fra cylinderen med pumpen.
 • Sørg for at overvåge trykket nøje og kigge efter psykologiske indikatorer for at undgå ulykker.
 • For begyndere ville det være maksimalt 15 minutter.
 • Kontroller vakuumniveauet, som skal være stabilt for at sikre, at de anbefalede grænser ikke overskrides.
 • Slip trykket og lad det friske blod komme ind i din region.

Hvad er fordelene ved penis pumper?

Mænd ville nok være enige om, at erektil dysfunktion er en af ​​de mest almindelige men pinlige problemer i livet, da du bliver ældre, er det næste problem du sandsynligvis skal håndtere, prostata kirurgi.

Mange læger anbefaler at bruge en penispumpe, fordi det er en af ​​de mest effektive metoder, som er naturlig og fri for bivirkninger.

Ok, de fleste af os ved, at penispumper kan hjælpe os med at få hårdere og længerevarende erektioner, men det er ikke de eneste fordele, du kan opnå ved at bruge dem.

Erektil dysfunktion er manglende evne til at opretholde en langvarig erektion, hvilket kan have en negativ effekt på dit sexliv.

Penis pumper kan også hjælpe med at forbedre din libido og give dig mere energi, når du og din partner har lyst til at have samleje.

En pumpe vil give din krop en hel række gode ting:

 • Brug i 5-10 minutter. før samleje for at få en stærk erektion.
 • Brug 15-20 minutter, 5-6 dage om ugen for at øge din penis størrelse (vigtigt at tage fridage).
 • Øger varigheden af ​​dine erektioner med regelmæssig brug.

Her er nogle af de bedste grunde til, hvorfor du bør overveje at bruge en penispumpe:

 • De har vist sig at være effektive:

Korrekt brug og praksis vil hjælpe dig med at få de resultater, du drømmer om, på ingen tid.

 • De er overkommelige:

Den eneste pris er med dit første køb, og det er.

 • Penis pumper er ikke-invasive:

Hvad der gør en penispumpe meget foretrukket er, at ingen kirurgi er nødvendig, og der må heller ikke anvendes nogen form for medicin på overbenets overflade.

 • Penis pumper kan bruges sammen med andre behandlinger:

Faktisk bruger nogle mænd endda en kombination af penisforøgelse og penispumpe for at opnå lovende resultater.

 • Penis pumper kan hjælpe med at genvinde erektil dysfunktion efter nogle procedurer:

For eksempel kan en penispumpe sandsynligvis hjælpe dig med at genoprette din evne til at blive sværere naturligt, selv efter prostata kirurgi eller strålebehandling for kræft.

Ofte stillede spørgsmål

 1. Skal min pumpe have en vakuummåler?

Ikke nødvendigvis, men det er en god idé at have en vakuummåler på din enhed, især hvis du er ny til pumper.

 1. Er der nogen helbredskomplikationer, hvis jeg bruger vakuumpumper?

JA, flere sundhedsmæssige komplikationer kan forværre eller endda få fatale konsekvenser, når du bruger disse enheder, så brug ALDRIG vakuumpumper til følgende:

Penisforstørrelse (kun med lægens tilladelse og tidligst 10 uger efter din behandling)

 • koagulationsforstyrrelse som hæmofili
 • penile implantat
 1. Hvor længe skal mine pumpesessioner vare?

Varigheden af ​​din pumpeprocedure er meget individuel og varierer fra bruger til bruger, men der er en gylden regel, du skal følge:

– Du kan ikke anvende vakuumtrykket samtidigt i mere end 20 minutter, så du skal frigive dette tryk og holde pause i et par minutter, inden du bestemmer dig for en anden.

 1. Hvor meget koster disse pumper?

Som med mange andre produkter vil prisen på vakuumpumper variere meget fra billige kopier, der ikke er meget holdbare og sikre (ca. € 16) til utroligt dyre elektriske modeller med pulsatorer (ca. € 485).

Men for en pålidelig enhed, der har alt hvad du behøver (en håndpumpe, manometer, slange, cylinder lavet til måling) og er holdbart og sikkert, kan du regne med omkring 200 € .

 1. Vil fortjeneste / stigning være permanent?

Ja, selvom disse hurtige overskud, du ser umiddelbart efter pumpning, kun er midlertidige (normalt efter 24 timer), vil dine overskud blive opretholdt over en lang periode og konsekvent brug.

Brugeranmeldelser

Jeg får mange e-mails fra mænd over hele verden, som jeg har hjulpet med erektil dysfunktion eller lille penis størrelse (nogle af dem!), Her er hvad nogle af dem siger om penis pumper.

Bemærk: Jeg har fjernet alle personlige oplysninger og erstattet navne og placeringer

Jeg var skeptisk, men det fungerede perfekt.

Hej, jeg må indrømme, at jeg var meget skeptisk, da du fortalte mig, at en penispumpe ville være den ideelle løsning til mine erektil dysfunktionsproblemer, men de hårde og langvarige erektioner viste mig, hvorfor penispumper er så populære.

Jeg bruger pumpen i 5-10 minutter. før sex for at få en stærk erektion, og jeg begyndte at bruge det regelmæssigt til at øge min penis størrelse, ikke at jeg har brug for det, men en ekstra 2,5 cm ville ikke skade.

Frank, Østrig

Jeg var fuldstændig overvældet

Jeg var fuldstændig overvældet af størrelsen af ​​min erektion, da jeg forsøgte min nyopkøbte Bathmate-pumpe – den er så stor og stærk – min kæreste vidste ikke om pumpen indtil 5 minutter efter at jeg brugte den, og hun kunne lide det – ikke pumpen, men du ved…

Dan, Tyskland

Pumpen var løsningen på min erektil dysfunktion

Jeg har kæmpet for impotens så længe jeg kan huske på grund af forskellige forhold, og jeg var på pillen hele tiden, alt var fint i begyndelsen, men for få år siden begyndte jeg at få et meget stærkt udslæt på min krop, Jeg gik til lægen, og jeg fik at vide, at jeg havde udviklet en allergi over for pillerne.

Jeg forsøgte forskellige mærker, men ingen af ​​dem arbejdede meget godt sammen med mig, jeg var totalt ødelagt – jeg havde sex 2-3 gange om ugen, så absolut ikke mere sex!

Jeg begyndte at kigge efter andre muligheder og lavede en aftale med en kirurg, der satte et implantat i min penis, som jeg kunne blæse op, da jeg havde brug for en erektion …

Jeg glædede mig ikke til operationen og besluttede at gå online og lede efter en alternativ løsning, hvor jeg fandt en artikel om impotens og hvordan pumper kunne hjælpe, jeg prøvede og jeg var meget imponeret over effekten og straks annulleret min aftale på klinikken ! 1½ Jeg har været en glad bruger af penispumpen i 1½ år.

James, Schweiz.

Mandlige bruger “Zimbablk” fra Reddit.com

“Den pumpeplan, jeg brugte, anses for at være meget konservativ, men som følge heraf havde jeg ingen vendinger eller hudskader, og jeg startede med en 6” længde og 5,75 “omkreds.

Ved udgangen af ​​de første tre måneder havde jeg fået en fuld tomme (2,5 cm) i længden og omkring 0,8 cm i omkredsen. Omkredsen er ikke så let at få som længde, og jeg tillægger min egen længde stigning til et forsigtigt og meget almindeligt program.

“Jeg har sjældent overskredet 5 in / HG tryk på min meter i de første par måneder, de fleste mænd er komfortable mellem 3” og 6 “tryk, så du skal finde dit eget komfortniveau, men gør det behageligt.

Du kan pumpe 4 dage om ugen og stadig vinde, men jeg pumper næsten hver dag: “Jeg tog en tre måneders pause fra at pumpe og strække og tabte intet af mine gevinster i slutningen af ​​pause.

Top Penis Pumper Tjek pris Korte fordele
Penomet Premium
(Vores valg)
Ekstremt populær pumpe
Hydromax X-serien
(Intens)
Hydropumpevolution
Bathmate Hercules
(Runner-Up)
Original hydropumpe

konklusioner

Når du vælger penispumper, skal du ikke kun overveje dit budget, men også få en dybere forståelse af, hvordan forskellige penispumper virker og altid købe velrenommerede mærker, da de sandsynligvis har testet deres produkter korrekt.

Disse mærker overholder også internationale kvalitets- og sikkerhedsstandarder, og informationer om disse standarder er bredt tilgængelige på internettet.

Det er værd at nævne, at misbrug af enheder kan have skadelige virkninger, og nogle brugere har rapporteret, at de efter langvarig brug har fået en oppustet penis.

Dette er almindeligt blandt manuelle pumpebrugere, da trykket er reguleret af brugeren, og hvis brugeren pumper for meget, kan dette føre til rive af karrene i penis.

Penomet er en af ​​de bedste penispumper på markedet, der er førende inden for resultater og brugsikkerhed, og de fleste brugere af den vandbaserede pumpe har udtrykt deres tilfredshed med de opnåede resultater.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics