Top 3 beste penispompen - 2018 2021 thesocialu101.com

Top 3 beste penispompen – 2018

Het kiezen van de juiste penispomp is geen gemakkelijke taak.

Penispompen zijn de eerste keuze voor mannen met erectiestoornissen of een kleine penis omdat ze er voor zijn ontworpen en de reden is simpel – ze werken!

Top penis pompen Controleer prijs Korte voordelen
Penomet Premium
(Onze keuze)
Extreem populaire pomp
Hydromax X-serie
(Intens)
Hydropomp evolutie
Bathmate Hercules
(Tweede plaats)
Originele hydropomp

De penispompmarkt is overspoeld met producten van lage kwaliteit die profiteren van het ontwerp en de namen van andere merken.

Onze keuze

Deze versie is extreem populair op Amazon en is zelfs de bestverkopende van alle modellen. Dit komt waarschijnlijk vooral door de lage prijs.

Onze keuze

De Hydromax-serie (voorheen de Hydromax X-serie) is de volgende stap in de evolutie van Hydro-pompen. De ontwikkeling van de innovatieve Bathmate, de nieuwe balgpomp en klep geven 35% meer kracht dan de originele hydropomp met meer veiligheid en comfort.

Onze keuze

Bathmate is ‘s werelds best verkopende penisvergroter met vele extra voordelen. In aanvulling op het feit dat je een grotere penis hebt, helpt regelmatig gebruik je om je penis gezond te houden, wat leidt tot hardere, langer durende erecties en verhoogde seksuele tevredenheid.

Persoonlijk heb ik veel onderzoek en testen gedaan naar producten die u moet volgen om fraude te voorkomen.

In het artikel schat ik de beste penis pompen als volgt:

Effectiviteit – Het belangrijkste (om voor de hand liggende redenen)

Productkwaliteit – U wilt dat het product langer dan 4 weken meegaat.

Klantenservice – vertrouwde merken hebben een goede klantenservice

Prijs – De prijs moet goed en eerlijk zijn

Snelheid van resultaten, productveiligheid, feedback van klanten, recht van terugkeer en slagingspercentage

Wat is een penispomp?

Een penispomp is een van de weinige penisvergrotingsapparaten op de markt die zowel snel is als een zeer hoog slagingspercentage heeft; het kan natuurlijk de maat van je mannelijke penis verbeteren en het zorgt ook voor een sterkere en langer durende erectie.

Het wordt ook wel een “vacuümpomp” genoemd.

Dit product bestaat uit 3 delen

De pompbasis – gebruikt om een ​​strakke afdichting rond de basis van uw penis te creëren – Het is het enige onderdeel dat uw lichaam raakt en is gemaakt van zacht plastic.

De cilinder – dit is het deel waar je penis in zit, evenals alle lucht en water.

De pomp – Hij kan bovenop de cilinder worden gemonteerd of aan de bovenkant met een slang, hij wordt gebruikt om water of lucht naar buiten te pompen.

Belangrijke aspecten die u moet overwegen alvorens te kopen

Werkzaamheid

Allereerst wil niemand geld uitgeven aan een tool die niets doet; wat is het punt? controleer of het product van uw keuze heeft gewerkt voor andere mensen voordat u er geld aan uitgeeft.

Begin met klantbeoordelingen, maar stop niet, ze beloven allemaal verbluffende resultaten en sommige betalen zelfs mensen om enthousiaste recensies te schrijven.

Grootheid

Hoewel deze apparaten van nature zijn ontworpen om jongens te helpen een grotere penis te hebben, willen mannen met een dik mannelijk geslachtsorgaan af en toe ook verbeteringen aanbrengen.

Zorg ervoor dat de grootte van de kamer geschikt is voor uw unieke omtrek, anders zult u zich schamen om het voor iets anders terug te brengen.

Wetenschappelijk onderzoek

Een van de beste manieren om te bepalen of een penispomp zijn geld waard is: de wetenschappelijke gegevens die het ontwerp ondersteunen.

Je hebt misschien een hekel gehad aan school, maar nu is het tijd om je huiswerk te maken, is je geprefereerde penispomp gemaakt volgens de industriestandaardtechnieken of moet je je opties heroverwegen??

Lang leven

Goede dingen zijn er in alle soorten en maten en het is de duurzaamheid van de tool die het belangrijkst is.

Gezien het feit dat veel penispumps meerdere weken moeten worden gebruikt voordat optimale resultaten zijn bereikt, moet u er zeker van zijn iets te kopen dat een succes lijkt. polycarbonaat kunststoffen, siliconen, polyurethaan en hars zijn uitstekende materialen; neem de.

materialen

Als je het hebt over polycarbonaatkunststoffen, siliconen en zo – de materialen waarvan de penispomp is gemaakt belangrijker dan je denkt, beschermen huidveilige producten schuren en dat is belangrijk voor een apparaat dat soms urenlang wordt gedragen, denk erover na, mensen, dit is jouw penis waar we het hier over hebben.

goeddunken

Mensen vertellen dat je een penispomp gebruikt, is een van de laatste dingen die je wilt, of het nu medisch of cosmetisch is, je wilt het waarschijnlijk voor jezelf houden.

Kies dus een product dat wordt geleverd met een draagtas of op zijn minst een doos die groot genoeg is om als opslageenheid te dienen.

Gebruikers vriendelijkheid

Sommige van de meest effectieve penispompen van tegenwoordig zouden zoveel beter zijn als ze niet zo moeilijk te gebruiken waren; het knikken van een pomp zou op de universiteit geen wetenschappelijk project moeten zijn; zoek naar een instrument dat gemakkelijk te gebruiken is.

Kosten

Wij zijn geen lid van de Rockefeller-familie, we hebben rekeningen te betalen, onze penissterkte te verhogen is erg spannend en erg belangrijk, maar het is ook verwarming en licht.

Te veel uitgeven aan een vergroter is belachelijk tenzij het een wondermachine is, dan kunnen we overwegen ons huis te herfinancieren als de shit echt werkt.

Top 3 penis pompen op de markt gebaseerd op gedetailleerd onderzoek

Deze waterpomp biedt een eenvoudige en innovatieve oplossing voor erectiestoornissen en vergroting van de mannelijke ledemaat. de penomet ziet er goed uit en is draagbaar met een transparante cilinder die het eenvoudig volgen van fysieke veranderingen in de penis mogelijk maakt.

Penomet

Als u meer pit aan uw leven wilt toevoegen, zijn Penomet-cilinders verkrijgbaar in verschillende kleuren die voldoende transparant zijn.

Dit is een geavanceerd apparaat dat gemakkelijk te gebruiken is en misbruik bijna onmogelijk maakt, en het Penomet-pakket bevat een oefenplan dat u informeert over het gebruik en de gewenste resultaten..

De resultaten van de penispomp voor en na gebruik zullen in minder dan een week zichtbaar zijn en bestaan ​​uit een systeem van vijf rubberen ringen waarmee je geleidelijk de druk kunt verhogen.

De Penomet heeft een uitstekende tevredenheid en veiligheid bereikt, is een echt kwaliteitskeurmerk dat voldoet aan de productienormen van de Europese Unie en is getest voor de lancering van twee jaar.

De industrie heeft Penomet onlangs verschillende prijzen toegekend, in het bijzonder het Beste nieuwe Duitse mannelijk uitbreidingsapparaat 2013 en de Venus-prijs voor het beste nieuwe product 2013.

De cilinder zelf is gemaakt van vrijwel onverwoestbaar plastic en de balgen zijn gemaakt van medische siliconen, met een hulplijn die direct in inches en centimeters op de cilinder wordt afgedrukt, zodat u uw resultaten kunt volgen.

Iets wat we kunnen meenemen uit Penomet-recensies:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Simpel ontwerp
 • Uitneembare balgen helpen je om winst en uitvergroting in de loop van de tijd op te merken.

Prijs –

 • 97 voor de standaardpomp,
 • 157 voor 2 extra balgen,
 • 227 € voor de premium kit
 • 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie
 • 3 jaar garantie

Lees hier meer over Penomet of klik hier om het vandaag tegen een lage prijs te kopen

Hydromax

Het tweede apparaat op mijn lijst is de Hydromax, die eigenlijk een reeks pompen is, X20, X30 en X40, omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende maten en drukpunten.

De Hydromax X-serie is een premium penisvergrotingsapparaat en een product bij uitstek voor veel mannen, rekening houdend met het feit dat het comfortabel is om overal te gebruiken, of je nu aan het baden bent of gewoon in bed ligt, en ook talloze verbeteringen heeft ondergaan voldoen aan de behoeften van deze veranderende tijden.

Ze lijken op de Penomet, maar de Penomet is een product van hogere kwaliteit.

Wat de opties betreft, is de Hydromax X-serie pompen iets beter dan het Penomet-merk, omdat het in verschillende maten verkrijgbaar is, bijvoorbeeld als uw penis kleiner is dan 10 centimeter, de Hydromax X20 ideaal is voor u.

Het heeft nu ook een volledig positieve rotatiefunctie van 360 graden, vertegenwoordigd door zijn roterende balgfunctie, die u zal helpen om een ​​perfect beeld te krijgen van uw penis in de pompkamer als u onder de douche staat, en de Hydromax X-serie heeft vele prijzen ontvangen.

Lees hier meer over Hydromax X20 X30 X40 of koop het hier

Na de Hydromax X-serie is Bathmate ook een hydropomp die bepaalde effecten heeft op de grootte en de kwaliteit van de assemblage. In tegenstelling tot andere die de penis vergroten door de voorhuid uit te zetten, breidt Bathmate de algehele grootte van de mannelijke ledemaat uit..

Penomet, Hydromax X-series en Bathmate hebben geld-terug-garanties als u niet tevreden bent met de resultaten binnen een bepaalde periode.

Bathmate

De Bathmate is uitgerust met een manometer die een druk van 90-200 mm aangeeft, de Bathmate cilinders zijn ook verkrijgbaar in transparant rood, blauw, roze en transparant, en een aparte reinigingsset kan ook worden besteld voor correct onderhoud.

Top voordelen:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Geeft je een sterke erectie
 • Uitstekend ontwerp en goed gedaan
 • prijs – ongeveer € 89

Lees hier meer over Bathmate of koop het hier

Top penis pompen Controleer prijs Korte voordelen
Penomet Premium
(Onze keuze)
Extreem populaire pomp
Hydromax X-serie
(Intens)
Hydropomp evolutie
Bathmate Hercules
(Tweede plaats)
Originele hydropomp

Verschillende soorten penis pompen

Als eerste op de lijst staan ​​waterpenispompen, die, zoals de naam al doet vermoeden, werken door hun vacuümpomp te vullen met (je raadt het al) water; waterpompen hebben een soortgelijk concept als luchtpompen, maar worden als veiliger en hygiënischer beschouwd; heet water wordt aanbevolen bij gebruik van dit apparaat.

Deze worden aanbevolen voor mannen van wie de handen na enkele minuten ononderbroken pompen moe lijken, maar elektrische pompen hebben meer functies dan handpompen, maar zijn ook duurder.

Wie zou het moeten gebruiken?

Hoewel penispompen wijdverspreid zijn op het internet, zijn er slechts drie groepen mannen die het meest kunnen bereiken door deze apparaten te gebruiken, allen die lijden aan erectiestoornissen, mensen met een gebogen penis (de ziekte van Peyronie) en degenen die een grotere penis willen hebben.

Iedereen met erectiele problemen:

Dus als u een slechte bloedsomloop of zwakke erecties krijgt, zult u veel baat hebben bij deze producten en pompen zullen helpen uw bloed in de lies te laten stromen, wat resulteert in stevigere en langere erecties.

Mannen met kromming van de penis:

Als je een kromming van de penis hebt, is een pomp precies wat je nodig hebt en door een uniforme vacuümdruk om je as te creëren, wordt deze zelfs gecompenseerd.

Mensen met problemen met de grootte:

Jongens en experts in penisvergroting hebben met behulp van specifieke penispompen hun lengte en omtrek met groot succes vergroot. hoewel deze snelle winst die u ervaart direct na het pompen slechts tijdelijk is (meestal na 24 uur), zullen uw voordelen lang meegaan en consistent blijven.

Hoewel er tegenwoordig veel penispompen op de markt zijn (die verschillen in ontwerp, materiaalkwaliteit en effectiviteit), bieden ze vele voordelen, die herhaaldelijk op veel forums en op websites zijn gepresenteerd op internet.

Penispomptechnologie

De originele versie van de penispomp die, strikt genomen, wordt gebruikt een handpomp die wordt ontworpen om de lucht manueel te halen, en deze speciale apparaten zijn nog beschikbaar op de markt.

Nieuwere versies zijn een beetje duurder, maar ze hebben extra functies die het de moeite waard maken.

Nieuwere versies van de penispomp zijn elektrische modellen; gewoon een schakelaar draaien activeert het vacuüm- / zuigproces en er wordt gemeld dat de zuigkracht met de elektrische versie van het apparaat intenser zal zijn.

Een badpomp is ontworpen om te baden, het apparaat gebruikt water om de zuigkracht te vergroten en velen zijn van mening dat deze apparaten het beste zijn.

Werken penispompen?

Als je sceptisch bent over het idee om een ​​vergrootglas te gebruiken, ben je niet de enige; veel mannen zijn niet bekend met deze apparaten en hebben er alleen van gehoord in films of grappen.

Voordat je beslist dat alle pompen gewoon een leuk seksspeeltje zijn, moet je meer leren over hoe ze zijn ontworpen en hoe ze op de juiste manier moeten worden gebruikt.

Pompen zijn ontworpen om u een sterkere, langer durende, grotere erectie te geven en worden meestal vervaardigd met een cilindrische hoofdkamer die over uw penis past met een verzegeling aan de basis die een vacuüm creëert.

Je oefent druk uit op de kamer met water of lucht, wat op zijn beurt je erectie verhoogt, en het duurt meestal 10 tot 20 minuten om deze apparaten te gebruiken, afhankelijk van het model dat je gebruikt.

Hoe werkt een penispomp??

De penispomp volgt het principe van vacuüm, waarbij de druk die wordt uitgeoefend de pomp in omvang doet toenemen; Kortom, wanneer de lucht / het water wordt verwijderd, moet je penis in de cilinder worden gestoken – waardoor er een vacuüm ontstaat waardoor het bloed in je penis stroomt, expandeert en een zeer sterke erectie creëert.

Dus voor iedereen die op zoek is naar manieren om erectiestoornissen te behandelen, zal het bloed dat in de penis wordt getrokken een erectie bevorderen, waardoor het ideaal is voor geslachtsgemeenschap.

Zoals met elke andere vorm van vergrotingsmethode, veroorzaken deze microscheuren een lichte overexpansie van alle weefsels, wat leidt tot de groei van nieuwe cellen – dit draagt ​​bij aan de groei van de penis.

Het idee dat deze apparaten kunnen worden gebruikt om impotentie te behandelen, is niet alleen wishful thinking; lokale regelgevers in de VS en de EU hebben deze pompen goedgekeurd voor de behandeling van erectiestoornissen, een sterke bevestiging van deze apparaten.

Zijn ze veilig in gebruik??

Koop een penispomp alleen als deze is gefabriceerd door een gerenommeerde fabrikant en het spreekt voor zich dat deze alleen op de juiste manier mag worden gebruikt..

Een persoon die een penisimplantaat heeft gekregen, mag het apparaat niet gebruiken en degenen die een penisvergrotingsoperatie hebben ondergaan mogen dit niet gebruiken zonder medische bevestiging.

Personen met bloedstolsels, bloedziekten of bloedverdunnende medicijnen – op recept of vrij verkrijgbaar – mogen geen pomp gebruiken.

Het beste advies dat u hier kunt geven als u twijfelt, overleg dan met een arts over hoe ze worden gebruikt.

In vergelijking met andere behandelingen worden penis pompen als veiliger beschouwd en het risico op bijwerkingen en andere complicaties is ook relatief laag.

Waterpompen worden als veiliger beschouwd omdat de vochtigheid de optimale hoeveelheid vacuüm biedt om veilige resultaten te bereiken; water voorkomt dat het vacuüm wordt aangezogen, dus in plaats van de penis in de ruimtesimulatie te plaatsen met vacuümdruk, voelt een penispomp je goed door en door.

Zorg ervoor dat je het niet te lang gebruikt! ik gebruik de mijne tussen 15 en 20 minuten. elke dag moet je het nooit langer dan 20 minuten gebruiken.

Hoe ze te gebruiken:

 • Schuif je penis in de cilinder
 • Verwijder de lucht / water uit de cilinder met de pomp.
 • Zorg ervoor dat je de druk nauwlettend volgt en zoek naar psychologische indicatoren om ongelukken te voorkomen.
 • Voor beginners zou dat maximaal 15 minuten zijn.
 • Controleer het vacuümniveau, dat stabiel moet zijn om ervoor te zorgen dat de aanbevolen limieten niet worden overschreden.
 • Laat de druk ontsnappen en laat het verse bloed je regio binnenkomen.

Wat zijn de voordelen van penispompen?

Mannen zouden het er waarschijnlijk wel mee eens zijn dat erectiestoornissen een van de meest voorkomende, maar gênante problemen in het leven zijn. Als je ouder wordt, is het volgende probleem dat je waarschijnlijk moet aanpakken prostaatchirurgie..

Veel artsen raden aan een penispomp te gebruiken, omdat dit een van de meest effectieve methoden is, die natuurlijk is en vrij is van bijwerkingen.

Ok, de meesten van ons weten dat penis pompen ons kunnen helpen om hardere en langer durende erecties te krijgen, maar dit zijn niet de enige voordelen die je kunt bereiken door ze te gebruiken..

Erectiestoornissen zijn het onvermogen om een ​​langdurige erectie te behouden, wat een negatief effect kan hebben op uw seksleven.

Penispompen kunnen ook helpen uw libido te verbeteren en u meer energie te geven wanneer u en uw partner zin hebben in geslachtsgemeenschap.

Een pomp geeft je lichaam een ​​hele reeks goede dingen:

 • Gebruik gedurende 5-10 minuten. vóór geslachtsgemeenschap om een ​​sterke erectie te krijgen.
 • Gebruik 15-20 minuten, 5-6 dagen per week om de grootte van je penis te vergroten (belangrijk om vrije dagen te nemen).
 • Verhoogt de duur van uw erecties bij regelmatig gebruik.

Hier zijn enkele van de beste redenen waarom u zou moeten overwegen om een ​​penispomp te gebruiken:

 • Ze zijn effectief gebleken:

Correct gebruik en oefening zullen u helpen om de resultaten waar u van droomt in een mum van tijd te krijgen.

 • Ze zijn betaalbaar:

De enige kosten zijn bij uw eerste aankoop en dat is het ook.

 • Penispompen zijn niet-invasief:

Wat een penispomp erg de voorkeur geeft, is het feit dat er geen operatie nodig is, noch dat enige vorm van medicatie op het oppervlak van de ledemaat moet worden toegepast..

 • Penispompen kunnen samen met andere behandelingen worden gebruikt:

Sommige mannen gebruiken zelfs een combinatie van supplementen voor penisverbetering en penispomp om veelbelovende resultaten te bereiken.

 • Penispompen kunnen helpen bij het herstellen van erectiestoornissen na sommige procedures:

Een penispomp zou bijvoorbeeld waarschijnlijk kunnen helpen bij het herstellen van uw vermogen om op natuurlijke wijze harder te worden, zelfs na prostaatchirurgie of bestraling met kanker.

Veel Gestelde Vragen

 1. Moet mijn pomp een vacuümmeter hebben?

Niet noodzakelijkerwijs, maar het is een goed idee om een ​​vacuümmeter op uw apparaat te hebben, vooral als u nieuw bent bij pompen.

 1. Zijn er gezondheidscomplicaties als ik vacuümpompen gebruik?

JA, verschillende gezondheidscomplicaties kunnen verergeren of zelfs fatale gevolgen hebben bij het gebruik van deze apparaten, dus gebruik NOOIT vacuümpompen voor het volgende:

Penisvergroting (alleen met toestemming van de arts en ten vroegste 10 weken na uw operatie)

 • stollingsstoornis zoals hemofilie
 • penisimplantaat
 1. Hoelang moeten mijn pompsessies duren?

De duur van je pomproutine is heel individueel en varieert van gebruiker tot gebruiker, maar er is een gouden regel die je moet volgen:

– U kunt de vacuümdruk niet meer dan 20 minuten tegelijk aanleggen, dan moet u deze druk opheffen en een paar minuten wachten voordat u een andere beslist..

 1. Hoeveel kosten deze pompen??

Zoals met veel andere producten, zal de prijs van vacuümpompen sterk variëren, van goedkope kopieën die niet erg duurzaam en veilig zijn (ongeveer € 16) tot ongelooflijk dure elektrische modellen met pulsators (ongeveer € 485).

Maar voor een betrouwbare unit die alles heeft wat u nodig hebt (een handpomp, manometer, slang, cilinder op maat gemaakt) en die duurzaam en veilig is, kunt u rekenen op ongeveer € 200 .

 1. Zal de winst / toename blijvend zijn?

Ja, hoewel deze snelle winsten die u onmiddellijk na het pompen ziet, slechts tijdelijk zijn (meestal na 24 uur), blijven uw winsten gedurende een lange periode en consistent gebruik behouden.

Getuigenissen van gebruikers

Ik krijg veel e-mails van mannen over de hele wereld die ik heb geholpen met erectiestoornissen of kleine penisomvang (sommigen van hen!), Hier is wat sommigen van hen zeggen over penispompen.

Opmerking: ik heb alle persoonlijke informatie verwijderd en namen en locaties vervangen

Ik was sceptisch, maar het werkte perfect.

Hallo, ik moet toegeven dat ik erg sceptisch was toen je me vertelde dat een penispomp de ideale oplossing zou zijn voor mijn erectiestoornissen, maar de harde en langdurige erecties lieten me zien waarom penispompen zo populair zijn.

Ik gebruik de pomp gedurende 5-10 minuten. voor de seks om een ​​sterke erectie te krijgen en ik begon het regelmatig te gebruiken om mijn penis te vergroten, niet dat ik het nodig had, maar een extra 2,5 cm zou geen pijn doen.

Frank, Oostenrijk

Ik was helemaal overweldigd

Ik was helemaal overweldigd door de grootte van mijn erectie toen ik mijn nieuw aangeschafte Bathmate-pomp probeerde – het is zo groot en sterk – mijn vriendin wist niet van de pomp tot 5 minuten nadat ik hem gebruikte en ze vond hem leuk – niet de pomp, maar weet je…

Dan, Duitsland

De pomp was de oplossing voor mijn erectiestoornis

Ik heb zo lang als ik me kan herinneren door verschillende omstandigheden moeite gehad met impotentie en ik zat de hele tijd in de pil, alles was goed in het begin, maar een paar jaar geleden begon ik een zeer sterke uitslag op mijn lichaam te krijgen, Ik ging naar de dokter en kreeg te horen dat ik een allergie voor de pillen had ontwikkeld.

Ik probeerde verschillende merken, maar geen van hen werkte heel goed met mij, ik was helemaal kapot – ik had 2-3 keer per week seks, toen absoluut geen seks meer!

Ik ging op zoek naar andere opties en maakte een afspraak met een chirurg die een implantaat in mijn penis stopte dat ik kon opblazen toen ik een erectie nodig had …

Ik keek niet uit naar de operatie en besloot om online te gaan en op zoek te gaan naar een alternatieve oplossing waarbij ik een artikel over impotentie vond en hoe pompen konden helpen. Ik probeerde het en ik was erg onder de indruk van het effect en annuleerde onmiddellijk mijn afspraak in de kliniek ! 1½ Ik ben al 1½ jaar een gelukkige gebruiker van de penispomp.

James, Zwitserland.

Mannelijke gebruiker “Zimbablk” van Reddit.com

“Het pompplan dat ik gebruikte wordt als zeer conservatief beschouwd, maar als gevolg daarvan had ik geen wendingen of huidbeschadiging en begon ik met een omtrek van 6” en 5,75 “.

Tegen het einde van de eerste drie maanden had ik een volledige inch (2,5 cm) lengte en ongeveer 0.8 cm in omtrek verkregen. Omtrek is niet zo gemakkelijk te verkrijgen als lengte en ik schrijf mijn eigen lengtetoename toe aan een zorgvuldig en zeer regelmatig programma.

“Ik heb in de eerste paar maanden zelden meer dan 5 in / HG druk op mijn meter gehad, de meeste mannen zijn comfortabel tussen de 3” en 6 “druk, dus je moet je eigen niveau van comfort vinden, maar het comfortabel maken.

Je kunt 4 dagen per week pompen en toch winst maken, maar ik pomp bijna elke dag: “Ik nam drie maanden pauze van pompen en rekken en verloor niets van mijn winst aan het einde van de pauze.

Top penis pompen Controleer prijs Korte voordelen
Penomet Premium
(Onze keuze)
Extreem populaire pomp
Hydromax X-serie
(Intens)
Hydropomp evolutie
Bathmate Hercules
(Tweede plaats)
Originele hydropomp

conclusies

Bij het kiezen van penispompen moet u niet alleen rekening houden met uw budget, maar ook een beter begrip krijgen van de manier waarop verschillende penis pompen werken en altijd gerenommeerde merken kopen, aangezien zij hun producten waarschijnlijk op de juiste manier hebben getest.

Deze merken voldoen ook aan de internationale kwaliteits- en veiligheidsnormen en informatie over deze normen is op grote schaal beschikbaar op internet.

Het is de moeite waard te vermelden dat misbruik van apparaten schadelijke gevolgen kan hebben en sommige gebruikers hebben gemeld dat ze na langdurig gebruik een opgeblazen penis hebben.

Dit is gebruikelijk bij handmatige pompgebruikers, omdat de druk door de gebruiker wordt geregeld en als de gebruiker te veel pompt, kan dit leiden tot scheuren in de vaten in de penis.

Penomet, een van de beste penispompen op de markt, is een leider in het leveren van resultaten en gebruiksveiligheid, en de meeste gebruikers van de op water gebaseerde pomp hebben hun tevredenheid uitgesproken over de behaalde resultaten.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics