Top 3 cele mai bune pompe pentru penis - 2018 2021 thesocialu101.com

Top 3 cele mai bune pompe pentru penis – 2018

Alegerea pompei potrivite pentru penis nu este o sarcină ușoară.

Pompele pentru penis sunt prima alegere pentru bărbații cu disfuncție erectilă sau un penis mic, deoarece sunt proiectați pentru aceasta și motivul este simplu – ei lucrează!

Top Pompe penis Verificați prețul Beneficii scurte
Penomet Premium
(Alegerea noastră)
Pompă extrem de populară
Hydromax X-series
(Intens)
Evoluția pompei hidraulice
Bathmate Hercules
(Competitorul de pe locul 2)
Pompă hidraulică originală

Piața pompei de penis a fost inundată de produse de calitate inferioară care beneficiază de design și nume ale altor branduri.

Alegerea noastră

Această versiune este extrem de populară pe Amazon, este chiar cea mai bună vânzare a tuturor modelelor. Acest lucru se datorează, probabil, în principal prețului scăzut.

Alegerea noastră

Seria Hydromax (fostă seria Hydromax X) este următoarea etapă a evoluției hidro-pompelor. Dezvoltarea Bathmate inovatoare, noua pompă și supapă cu burduf oferă o putere cu 35% mai mare decât cea a pompei originale cu o mai mare siguranță și confort.

Alegerea noastră

Bathmate este cel mai bine vândut dispozitiv de marire a penisului, care are multe beneficii suplimentare. În plus față de a vă oferi un penis mai mare, utilizarea regulată vă ajută să vă păstrați penisul în sănătate de vârf, ducând la erecții mai dure, de durată și creșterea satisfacției sexuale.

Am făcut o mulțime de cercetări și teste de produse pe care ar trebui să le urmați pentru a evita fraudele.

În articol am evaluat cele mai bune pompe pentru penis după cum urmează:

Eficacitate – Cel mai important (din motive evidente)

Calitatea produsului – doriți ca produsul să dureze mai mult de 4 săptămâni.

Serviciul Clienți – brandurile de încredere au un serviciu bun pentru clienți

Preț – Prețul trebuie să fie corect și corect

Viteza rezultatelor, siguranța produsului, feedbackul clienților, dreptul de returnare și rata de succes

Ce este o pompă pentru penis?

O pompa de penis este una dintre putinele dispozitive de marire a penisului de pe piata, care este atat rapid cat si are o rata de succes foarte mare; aceasta poate îmbunătăți în mod natural dimensiunea penisului masculin și, de asemenea, declanșează o erecție mai puternică și mai durabilă.

Este uneori menționată, de asemenea, ca o “pompă de vid”.

Acest produs este compus din 3 părți

Baza pompei – utilizată pentru a crea un sigiliu strans în jurul bazei penisului – Este singura parte care vă atinge corpul și este făcută din plastic moale.

Butelia – aceasta este partea care are penisul în interiorul ei, precum și tot aerul și apa.

Pompa – Se poate monta pe partea superioară a cilindrului sau pe partea superioară cu un furtun, care este utilizată pentru pomparea apei sau a aerului.

Aspecte importante pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de cumpărare

Eficacitate

Mai întâi de toate, nimeni nu vrea să cheltuiască bani pe un instrument care nu face nimic; care e ideea? verificați dacă produsul ales de dvs. a lucrat pentru alte persoane înainte de a cheltui bani pe el.

Începeți cu recenzii de la clienți, dar nu opriți, toate promite rezultate uimitoare și unii chiar plătesc oameni pentru a scrie recenzii entuziaste.

Măreţie

Deși aceste dispozitive sunt concepute în mod natural pentru a ajuta băieții să aibă un penis mai mare, bărbații cu un organ sexual masculin gros doresc, de asemenea, să facă îmbunătățiri ocazionale.

Asigurați-vă că dimensiunea camerei poate adapta circumferința dvs. unică, altfel veți fi jenat să-l returnați pentru altceva.

Cercetare științifică

Una dintre cele mai bune modalități de a determina dacă o pompă de penis își merită banii: datele științifice care îi susțin designul.

S-ar putea să fi urât școala, dar acum este timpul să-ți faci temele, este pompa de penis preferată făcută folosind tehnici standard industriale sau ar trebui să-ți reconsideri opțiunile?

Longevitate

Lucrurile bune vin în toate formele și dimensiunile, iar durabilitatea instrumentului este cea mai importantă.

Având în vedere că mai multe pompe de penis trebuie să fie utilizate timp de mai multe săptămâni, înainte de obținerea rezultatelor optime, trebuie să vă asigurați că ați cumpărat ceva care se așteaptă să fie un succes. materialele din policarbonat, siliconul, poliuretanul și rășina sunt materiale excelente; ia.

materiale

Când vorbiți despre materiale plastice din policarbonat, silicon și toate acestea – materialele pe care este fabricată pompa de penis sunt mai importante decât credeți, produsele care protejează pielea împiedică frecare și care este important pentru un dispozitiv care este uneori purtat de ore, oameni, acesta este penisul despre care vorbim aici.

discreție

Spunând oamenilor că utilizați o pompă de penis este unul dintre ultimele lucruri pe care le doriți, fie că este vorba de produse medicale sau cosmetice, probabil că doriți să le păstrați pentru tine.

Deci, alegeți un produs care vine cu un sac de transport sau cel puțin o cutie suficient de mare pentru a servi ca unitate de stocare.

Ușurința în utilizare

Unele dintre cele mai eficiente pompe de penis de astăzi ar fi mult mai bune dacă nu ar fi fost atât de greu de folosit; o pompă nu ar trebui să se simtă ca un proiect științific în colegiu; căutați un instrument ușor de folosit.

cheltuială

Nu suntem membri ai familiei Rockefeller, avem facturi de plată, puterea penisului nostru de a crește este foarte interesantă și foarte importantă, dar este de asemenea încălzire și lumină.

Cheltuielile prea mari pe un dispozitiv de mărire sunt ridicole, cu excepția cazului în care este o mașină minunată, atunci am putea lua în considerare refinanțarea casei noastre,.

Top 3 pompe de penis de pe piață bazate pe cercetare detaliată

Această pompă de apă oferă o soluție simplă și inovatoare pentru disfuncția erectilă și mărirea membrelor masculine. penometul arată bine și este portabil cu un cilindru transparent, care permite urmărirea ușoară a schimbărilor fizice ale penisului.

Penomet

Dacă doriți să adăugați mai multă condiment la viața dvs., buteliile Penomet sunt disponibile într-o varietate de culori care sunt suficient de transparente.

Acesta este un dispozitiv sofisticat ușor de folosit și care face abuzul aproape imposibil, iar pachetul Penomet include un plan de exerciții care vă informează despre utilizarea și rezultatele dorite.

Rezultatele pompei de penis înainte și după utilizare vor fi vizibile în mai puțin de o săptămână și vor consta într-un sistem de cinci inele de cauciuc cu care se poate crește treptat presiunea.

Penomet a obținut o excelentă satisfacție și siguranță, este un sigiliu de calitate care respectă standardele de producție ale Uniunii Europene și a fost testat cu doi ani înainte de lansarea sa.

Industria a prezentat recent premiul Penomet cu mai multe premii, în special cel mai bun nou dispozitiv german de extindere pentru bărbați 2013 și premiul Venus pentru cel mai bun produs nou 2013.

Cilindrul în sine este fabricat din plastic practic indestructibil, iar burdufurile sunt din silicon medical, cu o linie de dimensiuni auxiliare tipărite direct în centimetri și centimetri pe cilindru, astfel încât să puteți urmări rezultatele.

Ceva ce putem lua cu noi din recenziile lui Penomet:

 • Ușor de folosit
 • Design simplu
 • Sapunurile detașabile vă ajută să observați câștigurile și extinderile în timp.

Preț –

 • 97 pentru pompa standard,
 • 157 pentru 2 burdufuri suplimentare,
 • 227 € pentru kitul premium
 • 60 de zile de garanție a returnării banilor
 • 3 ani garanție

Citiți mai multe despre Penomet chiar aici sau faceți clic aici pentru al cumpăra astăzi la un preț redus

Hydromax

Al doilea dispozitiv de pe lista mea este Hydromax, care este de fapt o gamă de pompe, X20, X30 și X40, deoarece acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și puncte de presiune.

Seria Hydromax X este un dispozitiv premium de marire a penisului și un produs de alegere pentru mulți bărbați, având în vedere faptul că este confortabil de folosit oriunde, indiferent dacă faceți baie sau pur și simplu culcat în pat și că ați suferit numeroase îmbunătățiri să răspundă nevoilor acestor schimbări.

Ele sunt similare cu Penomet, dar Penomet este un produs de calitate superioară.

Cu toate acestea, în ceea ce privește opțiunile, seria de pompe Hydromax X este ușor mai bună decât marca Penomet, deoarece este disponibilă în diferite dimensiuni, de exemplu dacă penisul dvs. este mai mic de 10 centimetri, Hydromax X20 este ideal pentru dvs..

De asemenea, acum are o capacitate de rotație pozitivă de 360 ​​de grade, reprezentată de funcția rotativă a burdufului, care vă va ajuta să obțineți o imagine perfectă a penisului în camera pompei atunci când vă aflați la duș, iar seria Hydromax X a primit numeroase premii.

Citiți mai multe despre Hydromax X20 X30 X40 aici sau cumpărați-l aici

Urmând Hydromax X Series, Bathmate este, de asemenea, o hidropump care are anumite efecte asupra dimensiunii și calității asamblării, și spre deosebire de altele care măresc dimensiunea penisului prin extinderea prepuțului, Bathmate extinde dimensiunea generală a membrelor masculine.

Penomet, Hydromax X-series și Bathmate au garanții de bani înapoi dacă nu sunteți mulțumiți de rezultate într-o anumită perioadă de timp.

Bathmate

Bathmate este echipat cu un manometru care indică o presiune de 90-200mm, buteliile Bathmate sunt de asemenea disponibile în roșu transparent, albastru, roz și limpede, iar un kit separat de curățare poate fi comandat pentru o întreținere corespunzătoare.

Avantajele de top:

 • Ușor de folosit
 • Vă dă o erecție puternică
 • Design excelent și bine făcut
 • prețul – aproximativ 89 €

Citiți mai multe despre Bathmate aici sau cumpărați-l aici

Top Pompe penis Verificați prețul Beneficii scurte
Penomet Premium
(Alegerea noastră)
Pompă extrem de populară
Hydromax X-series
(Intens)
Evoluția pompei hidraulice
Bathmate Hercules
(Competitorul de pe locul 2)
Pompă hidraulică originală

Diferite tipuri de pompe pentru penis

În primul rând pe listă sunt pompele de apă pentru penis, care, după cum sugerează și numele, funcționează prin umplerea pompei de vid cu apă (ați ghicit-o); pompele de apă au un concept similar cu pompele de aer, dar sunt considerate mai sigure și mai igienice; se recomandă utilizarea apei calde atunci când utilizați acest dispozitiv.

Acestea sunt recomandate pentru bărbații ale căror mâini se simt obosiți după câteva minute de pompare neîntreruptă, dar pompele electrice au mai multe funcții decât pompele de mână, dar sunt și mai scumpe.

Cine ar trebui să o folosească?

Deși pompele pentru penis sunt răspândite pe internet, există doar trei grupuri de bărbați care pot obține cele mai multe prin utilizarea acestor dispozitive, toți cei care suferă de disfuncție erectilă, cei cu un penis curbat (boala Peyronie) și cei care doresc să aibă un penis mai mare.

Toți cei cu probleme erectile:

Deci, dacă aveți circulație proastă sau erecții slabe, veți beneficia foarte mult de aceste produse și pompele vă vor ajuta să vă alăptați sângele în zona inferioară, rezultând o erecție mai fermă și mai lungă.

Bărbați cu curbura penisului:

Dacă aveți curbură penisului, o pompă este exact ceea ce aveți nevoie și creând o presiune uniformă a vacuumului în jurul arborelui, aceasta va compensa chiar și ea.

Persoanele cu probleme de dimensiune:

Băieții și experții în extinderea penisului au folosit pompe de penis specifice pentru a crește atât lungimea, cât și circumferința cu un mare succes. deși aceste câștiguri rapide pe care le experimentați imediat după pompare sunt doar temporare (de obicei după 24 de ore), câștigurile dvs. vor dura o perioadă lungă de timp și o utilizare consistentă.

Deși există astăzi pe piață numeroase pompe de penis (care diferă în ceea ce privește designul, calitatea materialului și eficacitatea), acestea oferă numeroase avantaje, care au fost prezentate în mai multe forumuri și pe site-uri în mod repetat pe Internet.

Tehnologia pompei de penis

Versiunea originală a pompei de penis a folosit, în mod strict, o pompă de mână concepută pentru a extrage manual aerul, iar aceste dispozitive speciale sunt încă disponibile pe piață.

Versiunile mai noi sunt puțin mai scumpe, dar ele vin cu caracteristici suplimentare care o fac utilă.

Versiunile mai noi ale pompei de penis sunt modele electrice; prin simpla rotire a unui comutator activează procesul de vacuum / aspirație și se menționează că aspirația cu versiunea electrică a dispozitivului va fi mai intensă.

O pompă de baie este proiectată pentru scăldat, dispozitivul folosește apă pentru a crește puterea de aspirație și mulți cred că aceste dispozitive sunt cele mai bune.

Funcționează pompele pentru penis?

Dacă sunteți sceptici în privința ideii de a utiliza o lupă, nu sunteți singuri; mulți bărbați nu sunt familiarizați cu aceste dispozitive și au auzit de ei în filme sau glume.

Înainte de a decide că toate pompele sunt doar o jucărie sexuală distractivă, ar trebui să aflați mai multe despre modul în care sunt proiectate și cum ar trebui utilizate corect.

Pompele sunt concepute pentru a vă oferi o erecție mai puternică, mai durabilă și mai mare și sunt de obicei fabricate cu o cameră principală cilindrică care se potrivește cu penisul, cu o garnitură la baza care creează un vid.

Aplicați presiune camerei cu apă sau aer, ceea ce, la rândul său, mărește erecția dvs. și de obicei durează 10-20 de minute pentru a utiliza aceste dispozitive, în funcție de modelul pe care îl utilizați.

Cum funcționează o pompă de penis?

Pompa de penis respectă principiul vidului, prin care presiunea exercitată determină creșterea pompei; în principiu, atunci când aerul / apa sunt îndepărtate, penisul trebuie introdus în cilindru – creând un vid care face ca sângele să curgă în penis, să-l extindă și să creeze o erecție foarte puternică.

Astfel, pentru toți cei care caută modalități de tratare a disfuncției erectile, sângele aspirat în penis va promova o erecție, făcându-l ideal pentru contactul sexual.

Ca și în cazul oricărei alte metode de extindere, aceste microcrasări provoacă o ușoară supraexpandare a tuturor țesuturilor, ceea ce duce la creșterea celulelor noi – aceasta contribuie la creșterea penisului.

Ideea că aceste dispozitive poate fi folosită pentru a trata impotența nu este doar o gândire doritoare; autoritățile locale de reglementare din SUA și UE au aprobat aceste pompe pentru a trata problemele de disfuncție erectilă, o aprobare puternică a acestor dispozitive.

Sunt în siguranță în utilizare?

Trebuie să cumpărați doar o pompă de penis dacă a fost fabricată de un producător de renume și este de la sine înțeles că trebuie folosit doar în mod corect.

O persoană care a primit un implant de penis nu ar trebui să folosească dispozitivul, iar cei care au suferit o intervenție chirurgicală de extindere a penisului nu ar trebui să o folosească fără confirmare medicală.

Persoanele cu cheaguri de sânge, afecțiuni ale sângelui sau administrarea de medicamente pentru tratarea sângelui – prescripție sau fără prescripție medicală – nu ar trebui să utilizeze o pompă.

Cel mai bun sfat pe care îl puteți da aici, dacă aveți îndoieli, consultați un medic cu privire la modul în care sunt utilizate.

În comparație cu alte tratamente, pompele pentru penis sunt considerate mai sigure, iar riscul de efecte secundare și alte complicații este de asemenea relativ scăzut.

Pompele de apă sunt considerate mai sigure deoarece umiditatea asigură o cantitate optimă de vid pentru a obține rezultate sigure; apa împiedică aspirarea vidului, astfel încât, în loc să pună penisul în simulare spațială cu presiune de vid, o pompă de penis vă face să vă simțiți bine prin și prin.

Asigurați-vă că nu o folosiți prea mult! Eu folosesc a mea între 15 și 20 de minute. în fiecare zi nu ar trebui să-l utilizați mai mult de 20 de minute.

Cum să le folosiți:

 • Glisați penisul în cilindru
 • Scoateți aerul / apa din cilindru cu ajutorul pompei.
 • Asigurați-vă că monitorizați cu atenție presiunea și căutați indicatori psihologici pentru a evita accidentele.
 • Pentru incepatori, ar fi de maxim 15 minute.
 • Verificați nivelul de vid, care trebuie să fie stabil pentru a vă asigura că limitele recomandate nu sunt depășite.
 • Eliberați presiunea și lăsați sângele proaspăt să intre în regiunea dvs..

Care sunt avantajele pompelor penisului??

Bărbații ar fi probabil de acord că disfuncția erectilă este una dintre cele mai comune, dar jenante probleme ale vieții, atunci, pe măsură ce îmbătrâniți, problema următoare va trebui probabil să fie o intervenție chirurgicală a prostatei.

Mulți medici recomandă utilizarea unei pompe pentru penis deoarece este una dintre metodele cele mai eficiente, care este naturală și fără efecte secundare.

Ok, majoritatea dintre noi știu că pompele pentru penis ne pot ajuta să obținem erecții mai dure și mai îndelungate, dar acestea nu sunt singurele beneficii pe care le puteți obține prin utilizarea acestora.

Disfuncția erectilă este incapacitatea de a menține o erecție prelungită, care poate avea un efect negativ asupra vieții tale sexuale.

Pompele pentru penis pot, de asemenea, să vă ajute la îmbunătățirea libidoului și să vă ofere mai multă energie atunci când dumneavoastră și partenerul dumneavoastră simțiți că aveți relații sexuale.

O pompă vă va da corpului o serie întreagă de lucruri bune:

 • Folosiți timp de 5-10 minute. înainte de contactul sexual pentru a obține o erecție puternică.
 • Utilizați 15-20 de minute, 5-6 zile pe săptămână pentru a mări dimensiunea penisului dvs. (important pentru a lua zile libere).
 • Mărește durata erecțiilor cu utilizare obișnuită.

Iată câteva dintre cele mai bune motive pentru care ar trebui să luați în considerare utilizarea unei pompe pentru penis:

 • Ele s-au dovedit eficiente:

Utilizarea corectă și practica vă vor ajuta să obțineți rezultatele pe care le visezi în cel mai scurt timp.

 • Sunt accesibile:

Singurul cost este cu prima dvs. de cumpărare și este.

 • Pompele pentru penis sunt non-invazive:

Ceea ce face ca o pompă de penis să fie foarte preferată este faptul că nu este necesară nici o intervenție chirurgicală, nici o formă de medicație nu trebuie aplicată pe suprafața membrelor.

 • Pompele pentru penis pot fi utilizate împreună cu alte tratamente:

De fapt, unii bărbați folosesc chiar și o combinație de suplimente de îmbunătățire a penisului și pompă de penis pentru a obține rezultate promițătoare.

 • Pompele pentru penis pot ajuta la redobândirea disfuncției erectile după unele proceduri:

De exemplu, o pompă de penis vă poate ajuta probabil să vă restaurați capacitatea de a deveni mai greu în mod natural, chiar și după intervenția chirurgicală a prostatei sau radioterapia pentru cancer.

întrebări frecvente

 1. În cazul în care pompa mea are un indicator de vid?

Nu neapărat, dar este o idee bună să aveți un dispozitiv de măsurare a vidului pe dispozitivul dvs., mai ales dacă sunteți nou la pompe.

 1. Există complicații de sănătate dacă folosesc pompe de vid?

DA, mai multe complicații de sănătate se pot agrava sau chiar pot avea consecințe fatale atunci când folosiți aceste dispozitive, deci NU utilizați NICIODATĂ pompe de vid pentru următoarele:

Extinderea penisului (numai cu permisiunea medicului și cel mai devreme la 10 săptămâni după operație)

 • tulburări de coagulare, cum ar fi hemofilia
 • penis implant
 1. Cât timp trebuie să dureze sesiunile mele de pompare?

Durata rutinei dvs. de pompare este foarte individuală și variază de la utilizator la utilizator, dar există o regulă de aur pe care trebuie să o urmați:

– Nu puteți aplica presiunea de vid simultan mai mult de 20 de minute, atunci trebuie să eliberați această presiune și să întrerupeți câteva minute înainte de a decide asupra altei.

 1. Cât costă aceste pompe?

Ca și în cazul altor produse, prețul pompelor de vid va varia foarte mult, de la copii ieftine, care nu sunt foarte durabile și sigure (în jur de 16 EUR), până la modele electrice incredibil de costisitoare cu pulsatori (aproximativ 485 EUR).

Dar pentru o unitate fiabilă care are tot ce aveți nevoie (o pompă de mână, manometru, furtun, cilindru făcut pentru a măsura) și este durabil și sigur, puteți conta pe aproximativ 200 € .

 1. Profitul / creșterea va fi permanentă?

Da, deși aceste profituri rapide pe care le vedeți imediat după pompare sunt doar temporare (de obicei după 24 de ore), profiturile dvs. vor fi menținute pe o perioadă lungă de timp și o utilizare consistentă.

Mesajele utilizatorilor

Am primit multe e-mailuri de la oameni din întreaga lume pe care i-am ajutat cu disfuncții erectile sau cu dimensiuni mici ale penisului (unele dintre ele!), Iată ce spun unii despre pompele pentru penis.

Notă: Am eliminat toate informațiile personale și am înlocuit numele și locațiile

Am fost sceptic, dar a funcționat perfect.

Bună, trebuie să recunosc că eram foarte sceptic când mi-ai spus că o pompă de penis ar fi soluția ideală pentru problemele mele legate de disfuncția erectilă, dar erecțiile dure și de lungă durată mi-au arătat de ce pompele pentru penis sunt atât de populare.

Folosesc pompa timp de 5-10 minute. înainte de sex pentru a obține o erecție puternică și am început să-l folosesc în mod regulat pentru a mări dimensiunea penisului meu, nu că am nevoie de el, dar un extra 2,5 cm nu ar strica.

Frank, Austria

Am fost complet copleșit

Am fost complet copleșit de mărimea erecției mele când am încercat pompa Bathmate recent achiziționată – este atât de mare și puternică – prietena mea nu știa despre pompă până la 5 minute după ce am folosit-o și mi-a plăcut – nu pompa, dar stii…

Dan, Germania

Pompa a fost soluția pentru disfuncția erectilă

M-am luptat cu impotenta atata timp cat imi amintesc din cauza diferitelor conditii si am fost pe pilula tot timpul, totul a fost bine la inceput, dar cu cativa ani in urma am inceput sa-mi fac o eruptie foarte puternica pe corpul meu, M-am dus la doctor și mi sa spus că am dezvoltat o alergie la pastile.

Am incercat diferite branduri, dar nici unul dintre ei nu a lucrat foarte bine cu mine, am fost complet devastat – am facut sex de 2-3 ori pe saptamana, apoi nu mai aveam sex!

Am inceput sa caut alte optiuni si am facut o intalnire cu un chirurg care a pus un implant in penisul meu pe care l-am putut umfla cand aveam nevoie de o erectie …

Nu asteptam la operatie si am decis sa merg online si sa caut o solutie alternativa in care am gasit un articol despre impotenta si cum pot ajuta pompele, am incercat si am fost foarte impresionat de efect si mi-a anulat imediat numirea la clinica ! 1½ am fost un utilizator fericit al pompei de penis timp de 1½ ani.

James, Elveția.

Utilizator de sex masculin “Zimbablk” de la Reddit.com

“Planul de pompare pe care l-am folosit este considerat foarte conservator, dar ca rezultat nu am avut rasuciri sau deteriorari ale pielii si am inceput cu o circumferinta de 6” lungime si 5,75 “.

Până la sfârșitul primelor trei luni am câștigat o lungime de 2,5 cm și o circumferință de aproximativ 0,8 cm. circumferința nu este la fel de ușor de câștigat ca lungimea și îmi atribuie creșterea lungimii proprii unui program atent și foarte regulat.

“În primele câteva luni am depășit rar presiunea de 5 in / HG pe contorul meu, majoritatea bărbaților sunt confortabili între 3” și 6 “, deci trebuie să găsiți un nivel propriu de confort, dar să îl faceți confortabil.

Puteți pompa 4 zile pe săptămână și încă profitați, dar am pompă aproape în fiecare zi: “Am luat o pauză de trei luni de la pompare și întindere și nu am pierdut nimic din câștigurile mele la sfârșitul pauzei.

Top Pompe penis Verificați prețul Beneficii scurte
Penomet Premium
(Alegerea noastră)
Pompă extrem de populară
Hydromax X-series
(Intens)
Evoluția pompei hidraulice
Bathmate Hercules
(Competitorul de pe locul 2)
Pompă hidraulică originală

concluzii

La alegerea pompelor pentru penis nu trebuie să ții cont doar de bugetul tău, ci să înțelegi mai bine modul în care funcționează diferite pompe pentru penis și cumpără întotdeauna mărci de renume, deoarece le-au testat corect produsele.

Aceste mărci respectă, de asemenea, standardele internaționale de calitate și siguranță, iar informațiile despre aceste standarde sunt disponibile pe Internet.

Este demn de menționat faptul că utilizarea incorectă a dispozitivelor poate avea efecte dăunătoare, iar unii utilizatori au raportat că, după o utilizare prelungită, au primit un penis umflat.

Acest lucru este obișnuit în rândul utilizatorilor de pompe manuale, deoarece presiunea este reglată de utilizator și, dacă utilizatorul pompează prea mult, aceasta poate duce la ruperea vaselor din penis.

Una dintre cele mai bune pompe pentru penis de pe piață, Penomet este un lider în furnizarea de rezultate și siguranța utilizării, iar majoritatea utilizatorilor pompei pe bază de apă și-au exprimat satisfacția față de rezultatele obținute.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics