Топ 3 най-добри помпи за пенис - 2018 2021 thesocialu101.com

Топ 3 най-добри помпи за пенис – 2018

Избирането на правилната помпа за пениса не е лесна задача.

Пневматичните помпи са първият избор за мъже с еректилна дисфункция или малък пенис, защото те са предназначени за него и причината е проста – те работят!

Топ пенисни помпи Проверете цената Кратки ползи
Пеньом Премиум
(Нашият избор)
Изключително популярна помпа
Hydromax X-серия
(Интензивно)
Еволюция на хидропомпата
Батмат Херкулес
(Второ място)
Оригинална хидропомпа

Пазарът на пенис-помпи е наводнен с продукти с ниско качество, които се възползват от дизайна и имената на други марки.

Нашият избор

Тази версия е изключително популярна на Amazon, дори е най-продаваната от всички модели. Това вероятно се дължи главно на ниската цена.

Нашият избор

Серията Hydromax (по-рано Hydromax X-series) е следващият етап от развитието на хидроподаването. Разработването на иновативния Bathmate, новата помпа и клапан на мухъл дава 35% повече мощност от оригиналната хидро помпа с повече сигурност и комфорт.

Нашият избор

Bathmate е най-продаваното в света устройство за уголемяване на пениса, което има много допълнителни предимства. Освен че ви осигурява по-голям пенис, редовната употреба ви помага да запазите пениса си в най-добро здраве, което води до по-тежки, по-продължителни ерекции и повишено сексуално удовлетворение.

Аз лично направих много изследвания и тестове на продукти, които трябва да следвате, за да избегнете измами.

В статията оценявам най-добрите помпи за пенис, както следва:

Ефективност – Най-важното (по очевидни причини)

Качество на продукта – Вие искате продуктът да продължи повече от 4 седмици.

Обслужване на клиенти – доверените марки имат добро обслужване на клиентите

Цена – Цената трябва да бъде правилна и справедлива

Скорост на резултатите, безопасност на продуктите, обратна връзка с клиентите, право на връщане и процент на успех

Какво представлява пенис помпата?

А пенис помпа е един от малкото пениса уголемяване устройства на пазара, който е както бързо и има много висока степен на успех; тя естествено може да подобри размера на мъжкия пенис и също така да предизвика по-силна и по-продължителна ерекция.

Понякога се нарича още “вакуумна помпа”.

Този продукт се състои от 3 части

Основата на помпата – използва се за създаване на плътно уплътнение около основата на пениса – Това е единствената част, която докосва тялото ви и е изработена от мека пластмаса.

Цилиндърът – това е частта, която съдържа пениса ви вътре, както и целия въздух и вода.

Помпата – Може да се монтира върху цилиндъра или отгоре с маркуч, използва се за изпомпване на вода или въздух.

Важни аспекти, които трябва да имате предвид, преди да купите

ефикасност

На първо място, никой не иска да харчи пари за инструмент, който не прави нищо; какъв е смисълът? проверете дали продуктът по ваш избор е работил за други хора, преди да харчите пари за него.

Започнете с рецензиите на клиентите, но не спирайте, всички те обещават невероятни резултати и някои дори плащат на хората да пишат ентусиазирани отзиви.

величие

Въпреки че тези устройства са естествено създадени, за да помогнат на момчетата да имат по-голям пенис, мъжете с дебел мъжки секс орган също искат да направят понякога подобрения.

Уверете се, че размерът на камерата може да приюти уникалната ви обиколка, в противен случай ще бъдете неудобно да го върнете за нещо друго.

Научно изследване

Един от най-добрите начини да се определи дали една пениса помпа си струва парите си: научните данни, които подкрепят нейния дизайн.

Възможно е да сте мразели училище, но сега е времето да си направите домашна работа, предпочитате предпочитаната пенисна помпа, като използвате стандартни техники или трябва да преосмислите опциите си?

дълголетие

Добрите неща идват във всички форми и размери и това е най-важната трайност на инструмента.

Имайки предвид, че много помпи за пениса трябва да се използват няколко седмици, преди да се постигнат оптимални резултати, трябва да сте сигурни, че купувате нещо, което иска да бъде успешно. поликарбонатни пластмаси, силикон, полиуретан и смола са отлични материали; вземете.

материали

Когато говорим за поликарбонатни пластмаси, силикон и всичко това – материалите, от които е изработена помпата за пениса, са по-важни от теб, продуктите, които са безопасни за кожата, предотвратяват износване и това е важно за устройство, което понякога се носи от часове, хора, това е вашият пенис, за който говорим тук.

Дискретност

Да казвате на хората, че използвате пенис помпа е едно от последните неща, които искате, било то медицинско или козметично, най-вероятно искате да го запазите за себе си.

Така че изберете продукт, който се доставя с торба или най-малко една кутия, достатъчно голяма, за да служи като отделение за съхранение.

Удобство за потребителя

Някои от най-ефективните днес помпи за пениса биха били много по-добре, ако не бяха толкова трудни за употреба; бутането на помпата не трябва да се чувства като научен проект в колеж; потърсете инструмент, който е лесен за използване.

разход

Ние не сме членове на рокфелерското семейство, имаме сметки, които плащаме, силата на пениса ни да се увеличи е много вълнуваща и много важна, но също така и отопление и светлина.

Прекарването на прекалено много на увеличител е нелепо, освен ако не е чудователна машина, тогава можем да обмислим рефинансирането на къщата, ако наистина работи.

Топ 3 помпи за пениса на пазара, базирани на подробни изследвания

Тази водна помпа предлага просто и иновативно решение за еректилна дисфункция и уголемяване на мъжки крайник. перотометърът изглежда добре и е преносим с прозрачен цилиндър, който позволява лесно проследяване на физическите промени в пениса.

Penomet

Ако искате да добавите повече подправки към живота си, цилиндрите на Penomet се предлагат в разнообразни цветове, които са достатъчно прозрачни.

Това е сложно устройство, което е лесна за употреба и прави злоупотребата почти невъзможна, а пакетът Penomet включва план за упражнения, който ви информира за използването му и желаните резултати.

Резултатите от помпата на пениса преди и след употреба ще бъдат видими за по-малко от седмица и се състоят от система от пет гумени пръстена, с които можете постепенно да увеличите налягането.

Пенометърът е постигнал отлично удовлетворение и сигурност, е истински печат на качество, който отговаря на производствените стандарти на Европейския съюз и е тестван две години преди пускането му.

Промишлеността наскоро представи “Пеномет” с няколко награди, по-специално най-доброто ново немско разширение за мъже за 2013 г. и наградата “Венера за най-добър нов продукт 2013”.

Самият цилиндър е направен от практически неразрушима пластмаса, а мембрите са изработени от медицински силикон, с помощна величина, отпечатана директно на сантиметри и инча на цилиндъра, така че да можете да следвате резултатите си.

Нещо, което можем да вземем с нас от оценките на Penomet:

 • Лесен за използване
 • Опростен дизайн
 • Сменяемите мухъл ви помагат да забележите печалби и разширения с течение на времето.

Цена –

 • 97 за стандартната помпа,
 • 157 за 2 допълнителни мембрани,
 • 227 € за премия комплект
 • 60 дни гаранция за връщане на парите
 • 3 години гаранция

Прочетете повече за Penomet тук или кликнете тук, за да го купите днес с намалена цена

Hydromax

Второто устройство в моя списък е Hydromax, което всъщност е поредица от помпи X20, X30 и X40, тъй като те се предлагат в различни размери и точки на налягане.

Hydromax X-Series е първокласно устройство за уголемяване на пениса и продукт на избор за много мъже, като се има предвид фактът, че е удобно да се използва навсякъде, независимо дали се къпете или просто лежите в леглото, и също така е претърпял многобройни подобрения отговарят на нуждите от тези променящи се времена.

Те са подобни на Penomet, но Penomet е продукт с по-високо качество.

От гледна точка на опциите серията помпи на Hydromax X е малко по-добра от марката Penomet, тъй като тя е налична в различни размери, например ако пенисът ви е по-малък от 10 сантиметра, Hydromax X20 е идеален за Вас.

Също така има пълна положителна ротационна способност от 360 градуса, представена от въртящата се муфа функция, която ще ви помогне да получите перфектен изглед на пениса в камерата на помпата, когато сте в банята и Hydromax X Series получи много награди.

Прочетете повече за Hydromax X20 X30 X40 тук или го купете тук

Следвайки серията Hydromax X, Bathmate също е хидропомпа, която има известни ефекти върху качеството на размера и на сглобяването и за разлика от други, които увеличават размера на пениса чрез разширяване на препуциума, Bathmate разширява общата големина на мъжкия крайник.

Penomet, Hydromax X-series и Bathmate имат гаранции за връщане на парите, ако не сте доволни от резултатите в рамките на определен период от време.

Bathmate

Bathmate е снабден с манометър, който показва налягане от 90-200 мм, цилиндрите Bathmate се предлагат и в прозрачно червено, синьо, розово и чисто и отделен комплект за почистване може да бъде поръчан за правилна поддръжка.

Топ предимства:

 • Лесен за използване
 • Дава ви силна ерекция
 • Отличен дизайн и добре направени
 • цена – около € 89

Прочетете повече за Bathmate тук или го купете тук

Топ пенисни помпи Проверете цената Кратки ползи
Пеньом Премиум
(Нашият избор)
Изключително популярна помпа
Hydromax X-серия
(Интензивно)
Еволюция на хидропомпата
Батмат Херкулес
(Второ място)
Оригинална хидропомпа

Различни видове помпи за пениса

На първо място в списъка са водни помпи за пениса, които, както подсказва името, работят чрез запълване на вакуумната помпа с водата; водните помпи имат подобна концепция като въздушните помпи, но се считат за по-безопасни и по-хигиенични; гореща вода се препоръчва при използване на това устройство.

Препоръчват се за мъже, чиито ръце се чувстват уморени след няколко минути непрекъснато изпомпване, но електрическите помпи имат повече функции от ръчните помпи, но също така са по-скъпи.

Кой трябва да го използва?

Въпреки че пенисните помпи са широко разпространени в интернет, има само три групи мъже, които могат да постигнат най-много чрез използването на тези устройства, всички тези, които страдат от еректилна дисфункция, тези с извит пенис (болест на Peyronie) и тези, които искат да имат по-голям пенис.

Всички тези с еректилни проблеми:

Така че, ако получите лоша циркулация или слаба ерекция, вие ще се възползвате много от тези продукти и помпите ще ви помогнат да насочите кръвта си към слабините, което ще доведе до по-твърда и по-дълга ерекция.

Мъжете с кривина на пениса:

Ако имате кривина на пениса, помпата е точно от това, от което се нуждаете, и чрез създаване на равномерно вакуумно налягане около вала, то дори ще компенсира това.

Хора с проблеми с размера:

Момчетата и експертите в разширяването на пениса са използвали специфични помпи за пениса, за да увеличат дължината и обиколката си с голям успех. въпреки че тези бързи печалби, които преживявате веднага след изпомпването, са само временни (обикновено след 24 часа), вашите печалби ще продължат за дълъг период от време и последователно използване.

Въпреки че днес съществуват много помпи за пениса (които се различават по отношение на дизайна, качеството на материалите и ефективността), те предлагат много предимства, които са представени многократно на много форуми и на уеб сайтове в интернет.

Технология на помпата за пениса

Оригиналната версия на помпата за пениса използва строго казано ръчна помпа, предназначена за ръчно извличане на въздуха, а тези специални устройства все още се предлагат на пазара.

По-новите версии са малко по-скъпи, но идват с допълнителни функции, които правят това полезно.

По-нови версии на помпата за пениса са електрически модели; просто завъртане на превключвател активира вакуум / смукателен процес и се съобщава, че засмукването с електрическата версия на устройството ще бъде по-интензивно.

Помпата за баня е предназначена за къпане, устройството използва вода за увеличаване на всмукателната мощност и мнозина смятат, че тези конкретни устройства са най-добри.

Направете помпени помпи?

Ако сте скептични относно идеята да използвате лупа, не сте сами; много хора не са запознати с тези устройства и са чували за тях само във филми или шеги.

Преди да решите, че всички помпи са просто забавна секс играчка, трябва да научите повече за това как са проектирани и как те трябва да се използват правилно.

Помпите са предназначени да ви дадат по-силна, по-дълготрайна, по-голяма ерекция и обикновено се произвеждат с цилиндрична главна камера, която пасва на пениса ви с уплътнение в основата, което създава вакуум.

Вие прилагате натиск върху камерата с вода или въздух, което от своя страна увеличава ерекцията и обикновено се налага 10 до 20 минути, за да се използват тези устройства в зависимост от модела, който използвате.

Как действа пенисната помпа?

Помпата на пениса следва принципа на вакуума, при което упражняваното налягане води до увеличаване на размера на помпата; По принцип, когато въздухът / водата се отстраняват, пенисът ви трябва да бъде вкаран в цилиндъра – създавайки вакуум, който причинява кръвта да потече във вашия пенис, разширявайки го и създавайки много силна ерекция.

Така че за всички, които търсят начини за лечение на еректилна дисфункция, кръвта, вдъхновена от пениса, ще стимулира ерекцията, което го прави идеален за полов акт.

Както при всяка друга форма на уголемяване, тези микроструктури причиняват леко прекомерно разширяване на всички тъкани, което води до растежа на нови клетки – това допринася за растежа на пениса.

Идеята, че тези устройства могат да се използват за лечение на импотентност, не е просто желателно мислене; местните регулатори в САЩ и ЕС са одобрили тези помпи за лечение на проблеми с еректилната дисфункция, силна подкрепа на тези устройства.

Те са безопасни за употреба?

Трябва да си купите само помпа за пениса, ако тя е произведена от реномиран производител, и е разбираемо, че трябва да се използва само по правилния начин.

Лице, получило имплантат на пениса, не трябва да използва устройството, а тези, които са претърпели операция за разширяване на пениса, не трябва да го използват без медицинско потвърждение.

Лицата с кръвни съсиреци, кръвни заболявания или прием на лекарства за разреждане на кръвта – предписани или изписани без рецепта – не трябва да използват помпа.

Най-добрият съвет, който можете да дадете тук, ако имате съмнения, консултирайте се с лекар относно начина, по който се използват.

В сравнение с други лечения, помпите за пениса се считат за по-безопасни и рискът от странични ефекти и други усложнения също е относително нисък.

Водните помпи се считат за по-безопасни, тъй като влажността осигурява оптимално количество вакуум за постигане на безопасни резултати; водата предотвратява изтеглянето на вакуума, така че вместо да поставяте пениса в симулация на пространството с вакуумно налягане, пенисната помпа ви кара да се чувствате добре през и през.

Уверете се, че не го използвате твърде дълго! използвам мина между 15 и 20 минути. всеки ден никога не трябва да го използвате повече от 20 минути.

Как да ги използвате:

 • Плъзнете пениса си в цилиндъра
 • Отстранете въздуха / водата от цилиндъра с помпата.
 • Уверете се, че наблюдавате внимателно налягането и потърсете психологически показатели, за да избегнете инциденти.
 • За начинаещи това ще бъде максимум 15 минути.
 • Проверете нивото на вакуума, което трябва да е стабилно, за да се гарантира, че не се превишават препоръчителните граници.
 • Освободете налягането и оставете свежата кръв да влезе във вашия регион.

Какви са предимствата на помпените помпи?

Мъжете вероятно биха се съгласили, че еректилната дисфункция е един от най-често срещаните, но смущаващи проблеми в живота, а след това, като остарявате, следващият проблем, с който вероятно ще трябва да се справите, е хирургията на простатата.

Много лекари препоръчват да се използва помпа за пениса, тъй като тя е един от най-ефективните методи, който е естествен и без странични ефекти.

Добре, повечето от нас знаят, че помпените помпи могат да ни помогнат да постигнем по-големи и по-дълготрайни ерекции, но това не са единствените предимства, които можете да постигнете, като ги използвате.

Ерективната дисфункция е невъзможността да се поддържа продължителна ерекция, която може да има отрицателен ефект върху сексуалния Ви живот.

Пневматичните помпи също могат да помогнат за подобряване на либидото ви и да ви дават повече енергия, когато вие и вашият партньор чувствате, че имате сексуален контакт.

Помпата ще даде на тялото ви цяла поредица от добри неща:

 • Използвайте за 5-10 минути. преди полов акт, за да получите силна ерекция.
 • Използвайте 15-20 минути, 5-6 дни в седмицата, за да увеличите размера на пениса си (важно е да отделите почивните дни).
 • Увеличава продължителността на ерекцията Ви с редовна употреба.

Ето някои от най-добрите причини, поради които трябва да обмислите използването на помпа за пениса:

 • Те се оказаха ефективни:

Правилното използване и практика ще ви помогнат да постигнете резултатите, за които мечтаете за нула време.

 • Те са достъпни:

Единствената цена е с първата си покупка и е.

 • Пневматичните помпи са неинвазивни:

Това, което прави пенис помпата много предпочитана, е фактът, че не се изисква операция, нито трябва да се прилага някаква форма на медикаменти към повърхността на крайника.

 • Пневматичните помпи могат да се използват заедно с други лечения:

Всъщност, някои мъже дори използват комбинация от добавки за подобряване на пениса и помпа за пениса, за да постигнат обещаващи резултати.

 • Пневматичните помпи могат да помогнат за възстановяване на еректилната дисфункция след някои процедури:

Например, помпата на пениса може би ще ви помогне да възстановите способността си да ставате по-трудни по естествен начин, дори след операция на простатата или радиационна терапия за рак.

често задавани въпроси

 1. Трябва ли моята помпа да има вакуумен датчик?

Не е задължително, но е добре да имате вакуум габарит на вашето устройство, особено ако сте нови за помпи.

 1. Има ли някакви здравословни усложнения, ако използвам вакуумни помпи?

ДА, няколко здравословни усложнения могат да се влошат или дори да имат фатални последици при използването на тези устройства, така НИКОГА не използвайте вакуумни помпи за следното:

Разширяване на пениса (само с разрешение от лекар и най-рано 10 седмици след операцията)

 • нарушения на кръвосъсирването като хемофилия
 • пелетен имплант
 1. Колко дълго трябва да са моите помпени сесии?

Продължителността на вашата помпена програма е много индивидуална и варира от потребителя до потребителя, но има златно правило, което трябва да спазвате:

– Не можете да прилагате вакуумното налягане едновременно повече от 20 минути, след което трябва да освободите това налягане и да спрете за няколко минути, преди да вземете решение за друг.

 1. Колко струват тези помпи?

Както при много други продукти, цената на вакуумните помпи ще варира значително, от евтините копия, които не са много издръжливи и безопасни (около 16 евро) до невероятно скъпи електрически модели с пулсатори (около 485 евро).

Но за надеждно устройство, което има всичко необходимо (ръчна помпа, манометър, маркуч, цилиндър за измерване) и е издръжлива и безопасна, можете да разчитате на около € 200 .

 1. Ще бъде ли печалбата / увеличението постоянна?

Да, въпреки че тези бързи печалби, които виждате веднага след изпомпването, са само временни (обикновено след 24 часа), печалбите ви ще се запазят за дълъг период от време и последователно използване.

Потребителски препоръки

Получавам много имейли от мъже по целия свят, на които съм помогнал с еректилна дисфункция или малък размер на пениса (някои от тях!), Ето какво казват някои от тях за помпи за пениса.

Забележка: Премахнах цялата лична информация и смених имената и местоположенията

Бях скептичен, но тя работи перфектно.

Здравейте, трябва да призная, че бях много скептичен, когато ми казахте, че една помпа за пениса ще бъде идеалното решение за проблемите ми с еректилна дисфункция, но трудните и дълготрайни ерекции ми показаха защо понните помпи са толкова популярни.

Използвам помпата за 5-10 минути. преди секс да получи силна ерекция и започнах да го използвам редовно, за да увелича размера на пениса ми, а не че имам нужда от него, но допълнително 2,5 см няма да боли.

Франк, Австрия

Бях напълно поразен

Бях напълно развълнуван от размера на моята ерекция, когато опитах новата ми помпа Bathmate – толкова голяма и силна – приятелката ми не знаеше за помпата до 5 минути след като я използвах и тя й хареса – не помпата, но знаеш…

Дан, Германия

Помпата беше решението на моята еректилна дисфункция

Аз се боря с импотентност толкова дълго, колкото мога да си спомня поради различни условия и аз бях на хапче през цялото време, всичко беше наред в началото, но преди няколко години започнах да получа много силен обрив на тялото ми, Отидох при лекар и ми казаха, че съм развила алергия към хапчетата.

Опитах различни марки, но никой от тях не работеше много добре с мен, бях напълно опустошен – правех секс 2-3 пъти седмично, а след това абсолютно никакъв секс!

Започнах да търся други опции и назначих среща с хирург, който сложи имплант в пениса ми, че може да се надуе, когато имам нужда от ерекция …

Не очаквах операцията и реших да отида онлайн и да потърся алтернативно решение, където намерих статия за импотентността и как помпите могат да помогнат, опитах се и бях много впечатлен от ефекта и незабавно отмених назначението ми в клиниката ! 1½ Аз съм щастлив ползвател на помпата на пениса в продължение на 1½ години.

James, Швейцария.

Мъжки потребител “Zimbablk” от Reddit.com

“Планът на помпата, който използвах, се счита за много консервативен, но в резултат на това нямах обрати или кожни увреждания и започнах с 6” дължина и 5,75 “обиколка.

До края на първите три месеца получих пълен инч (2,5 см) на дължина и около 0,8 см в периферията. обиколката не е толкова лесно, колкото дължината и приписвам моето увеличение на дължината до внимателна и много редовна програма.

“През първите няколко месеца рядко надвишавах 5 инча / HG натискане на мотора си, повечето мъже се чувстват комфортно между 3” и 6 “, така че трябва да намерите своето ниво на комфорт, но да го направите удобно.

Можете да помпате 4 дни в седмицата и все пак да печелите, но помпам почти всеки ден: “Отне ми три месеца почивка от изпомпване и разтягане и не загубих нищо от моите печалби в края на почивката.

Топ пенисни помпи Проверете цената Кратки ползи
Пеньом Премиум
(Нашият избор)
Изключително популярна помпа
Hydromax X-серия
(Интензивно)
Еволюция на хидропомпата
Батмат Херкулес
(Второ място)
Оригинална хидропомпа

Заключения

При избора на помпи за пениса не бива да обмисляте само бюджета си, но и да получите по-задълбочено разбиране за това как различните помпи за пенис работят и винаги купуват реномирани марки, тъй като вероятно тествали правилно продуктите си.

Тези марки също отговарят на международните стандарти за качество и безопасност, а информацията за тези стандарти е широко достъпна в интернет.

Струва си да се отбележи, че злоупотребата с устройства може да има вредни ефекти и някои потребители са съобщили, че след продължителна употреба те имат одушевен пенис.

Това е често срещано сред употребяващите ръчни помпи, тъй като налягането се регулира от потребителя и ако потребителят изпомпва твърде много, това може да доведе до разкъсване на съдовете в пениса.

Една от най-добрите помпи за пениса на пазара, Penomet е лидер в предоставянето на резултати и безопасността на употребата и повечето потребители на водната помпа са изразили задоволство от постигнатите резултати.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts

Contents

thesocialu101.com
Real Time Analytics