Top 3 najboljših penis črpalk - 2018 2021 thesocialu101.com

Top 3 najboljših penis črpalk – 2018

Izbira prave črpalke penisa ni lahka naloga.

Penis črpalke so prva izbira za moške z erektilno disfunkcijo ali majhnim penisom, ker so zasnovane za to in razlog je preprost – delujejo!

Najboljše penisne črpalke Preverite Cena Kratke koristi
Penomet Premium
(Naša izbira)
Izjemno priljubljena črpalka
Hydromax X-serija
(Intenzivno)
Razvoj hidro črpalke
Bathmate Hercules
(Runner-up)
Izvirna hidro črpalka

Tržišče penis črpalke so poplavljene s proizvodi slabe kakovosti, ki imajo koristi od zasnove in imena drugih blagovnih znamk.

Naša izbira

Ta različica je zelo priljubljena na Amazon, saj je celo najbolj prodajana vseh modelov. To je verjetno predvsem posledica nizke cene.

Naša izbira

Hydromax Series (prej Hydromax X-series) je naslednja stopnja razvoja Hydro Pump. Razvoj inovativnega Bathmate-a, nove črpalke in ventila meha zagotavljajo 35% več energije kot originalna hidro črpalka z večjo varnostjo in udobjem.

Naša izbira

Bathmate je svetovno najbolj prodajana naprava za povečanje penisa, ki ima številne dodatne prednosti. Poleg tega, da vam ponujamo večji penis, redna uporaba vam pomaga ohranjati svoj penis v vrhunskem zdravju, kar vodi do težjih, daljših erekcij in večjega spolnega zadovoljstva.

Osebno sem naredil veliko raziskav in testiranja izdelkov, ki jih morate upoštevati, da bi se izognili prevaram.

V članku sem ocenil najboljše penis črpalke, kot sledi:

Učinkovitost – Najpomembnejši (iz očitnih razlogov)

Kakovost izdelka – Želite, da izdelek traja dlje kot 4 tedne.

Storitve za stranke – zaupanja vredne blagovne znamke imajo dobro službo za stranke

Cena – cena mora biti pravična in poštena

Hitrost rezultatov, varnost izdelkov, povratne informacije strank, pravica do vrnitve in hitrost uspeha

Kaj je penis črpalka?

Penis črpalka je ena od redkih pripomočkov za širjenje penisa na trgu, ki je tako hitro in ima zelo visoko stopnjo uspešnosti; lahko naravno izboljša velikost moškega penisa in sproži močnejšo in daljšo erekcijo.

Včasih ga imenujemo tudi “vakuumska črpalka”.

Ta izdelek je sestavljen iz 3 delov

Črpalka osnove – se uporablja za ustvarjanje tesen pečat okoli osnove vašega penisa – To je edini del, ki se dotika vašega telesa in je narejen iz mehke plastike.

Cilinder – to je del, ki ima vaš penis znotraj njega, pa tudi ves zrak in vodo.

Črpalka – lahko jo pritrdite na vrhu cilindra ali na vrh s cevjo, se uporablja za črpanje vode ali zraka.

Pomembni vidiki, ki jih morate upoštevati pred nakupom

Učinkovitost

Najprej nihče ne želi porabiti denarja za orodje, ki ne naredi ničesar; kaj je smisel? dvojno preverite, ali je izdelek po vaši izbiri delal za druge ljudi, preden ste porabili denar na njej.

Začnite s pregledi strank, vendar se ne ustavite, vsi obljubljajo neverjetne rezultate in nekateri celo plačajo ljudem, da napišete navdušene ocene.

Odličnost

Čeprav so te naprave naravno oblikovane, da bi fantom pomagale imeti večji penis, moški z debelim moškim spolnim organom želijo tudi občasno izboljšati.

Prepričajte se, da lahko velikost komore ustreza vašemu edinstvenemu obsegu, sicer vas bo nerodno vrniti za nekaj drugega.

Znanstvena raziskava

Eden od najboljših načinov za ugotavljanje, ali je penis črpalka vreden svojega denarja: znanstveni podatki, ki podpirajo njegovo zasnovo.

Morda ste sovražili sovražnika, zdaj pa je čas, da naredite domačo nalogo, ali je vaša prednostna črpalka penisa izdelana po industrijskih standardnih tehnikah ali bi morali ponovno preučiti svoje možnosti?

Dolgoživost

Dobre stvari prihajajo v vseh oblikah in velikostih ter trajnost orodja, ki je najpomembnejše.

Glede na to, da je treba številne penis črpalke uporabiti več tednov, preden se dosežejo optimalni rezultati, morate biti prepričani, da kupite nekaj, kar je videti, da je uspeh. polikarbonatne plastike, silikon, poliuretan in smola so odlični materiali; vzemi.

Materiali

Ko govorite o plastikah iz polikarbonata, silikona in vse to – materiali, iz katerih je izdelana penisna črpalka, so pomembnejši, kot si mislite, izdelki, ki varujejo kožo, preprečujejo lomljenje in to je pomembno za napravo, ki se včasih nosi ure, razmišlja o tem, ljudje, to je tvoj penis, o katerem govorimo.

Diskretnost

Povej ljudem, da uporabljate penis črpalko, je ena izmed zadnjih stvari, ki jo želite, ne glede na to, ali je medicinska ali kozmetična, verjetno jo želite obdržati.

Zato izberite izdelek, ki je priložen nosilni vreči ali vsaj škatla, dovolj velika, da služi kot enota za shranjevanje.

Prijaznost do uporabnika

Nekatere današnje najučinkovitejše penisne črpalke bi bile veliko boljše, če jih ne bi bilo težko uporabljati; črpanje črpalke ne bi smelo biti znanstveni projekt na kolidžu; poiščite instrument, ki je enostaven za uporabo.

Stroški

Nismo člani družine Rockefeller, imamo račune za plačilo, naša moč penisa je zelo zanimiva in zelo pomembna, vendar je prav tako ogrevanje in svetloba.

Poraba preveč na povečevalec je smešna, razen če gre za čudežni stroj, potem pa lahko razmislimo o refinanciranju naše hiše, če sranje res deluje.

Top 3 penis črpalke na trgu, ki temeljijo na podrobnih raziskavah

Ta vodna črpalka ponuja preprosto in inovativno rešitev za erektilno disfunkcijo in povečanje okončin moškega spola. penomet izgleda dobro in je prenosen s prozornim cilindrom, ki omogoča enostavno sledenje fizičnih sprememb v penisu.

Penomet

Če želite v svoje življenje dodati več začimb, so cilinder Penomet na voljo v različnih barvah, ki so dovolj transparentne.

To je prefinjena naprava, ki je enostavna za uporabo in zloraba skoraj onemogoča zlorabo, paket Penomet pa vključuje načrt vadbe, ki vas obvešča o njegovi uporabi in želenih rezultatih..

Rezultati penisne črpalke pred in po uporabi bodo vidni manj kot teden dni in so sestavljeni iz sistema petih gumijastih obročev, s katerimi lahko postopoma povečate tlak.

Penomet je dosegel odlično zadovoljstvo in varnost, je pravi pečat kakovosti, ki ustreza proizvodnim standardom Evropske unije in je bil preskušen že dve leti pred njegovim začetkom.

Industrija je pred kratkim predstavila Penomet z več nagradami, zlasti z najboljšo novo nemško razširitveno napravo za moške 2013 in nagrado Venus za najboljši nov izdelek 2013.

Cilinder je izdelan iz praktično neuničljive plastike in meh je izdelan iz medicinskega silikona, s pomožno dimenzijsko linijo, natisnjeno neposredno v centimetrih in na cilindru, tako da lahko sledite svojim rezultatom.

Nekaj, kar lahko naredimo z nami iz Penometovih pregledov:

 • Enostaven za uporabo
 • Enostavna zasnova
 • Snemljivi mehi vam omogočajo, da skozi ves čas opazite izboljšave in povečave.

Cena –

 • 97 za standardno črpalko,
 • 157 za 2 dodatna meha,
 • 227 € za komplet za premije
 • 60-dnevna garancija za povračilo denarja
 • 3 leta garancije

Preberite več o Penometu tukaj ali kliknite tukaj, da ga kupite danes po znižani ceni

Hydromax

Druga naprava na mojem seznamu je Hydromax, ki je dejansko vrsta črpalk, X20, X30 in X40, ker so na voljo v različnih velikostih in tlačnih točkah.

Hydromax X-Series je vrhunska naprava za povečanje penisa in izdelek, ki je na izbiro za mnoge moške, ob upoštevanju dejstva, da je udobno uporabljati kjerkoli, ne glede na to, ali kopirate ali le ležite v postelji, in je bil tudi precej izboljšan ustrezajo potrebam teh spreminjajočih se časov.

So podobni Penometu, vendar je Penomet kakovostnejši izdelek.

Vendar pa je glede na možnosti serija črpalk Hydromax X nekoliko boljša od blagovne znamke Penomet, ker je na voljo v različnih velikostih, na primer, če je vaš penis manjši od 10 centimetrov, je Hydromax X20 idealen za vas.

Zdaj ima tudi polno pozitivno rotacijsko zmogljivost 360 stopinj, ki jo predstavlja vrtljiva mehka funkcija, kar vam bo pomagalo pri popolnem pogledu na penis v komori črpalke, ko ste pod tušem, in Hydromax X Series je prejel številne nagrade.

Preberite več o Hydromax X20 X30 X40 tukaj ali ga kupite tukaj

Po Hydromax X Series je Bathmate tudi hidropump, ki ima določene učinke na velikost in kakovost montaže, in za razliko od drugih, ki povečajo velikost penisa s širjenjem kožne kože, Bathmate razširi skupno velikost moškega okončina.

Penomet, Hydromax X-series in Bathmate imajo zagotovljena denarna nadomestila, če niste zadovoljni z rezultati v določenem časovnem obdobju.

Bathmate

Bathmate je opremljen z merilnikom tlaka, ki kaže pritisk 90-200 mm, tudi jeklenke Bathmate so na voljo tudi v prosojni rdeči, modri, roza in prozorni ter za pravilno vzdrževanje lahko naročite tudi ločen komplet za čiščenje.

Najboljše prednosti:

 • Enostaven za uporabo
 • Daje si močno erekcijo
 • Odličen dizajn in dobro opravljeno
 • cena – okoli 89 evrov

Preberite več o Bathmate tukaj ali pa ga kupite tukaj

Najboljše penisne črpalke Preverite Cena Kratke koristi
Penomet Premium
(Naša izbira)
Izjemno priljubljena črpalka
Hydromax X-serija
(Intenzivno)
Razvoj hidro črpalke
Bathmate Hercules
(Runner-up)
Izvirna hidro črpalka

Različne vrste penis črpalk

Najprej na seznamu so črpalke za vodni penis, ki, kot že ime pove, delujejo tako, da napolnijo svojo vakuumsko črpalko z (ti uganili) vodo; vodne črpalke imajo podoben koncept kot zračne črpalke, vendar se štejejo za varnejše in bolj higiensko; Pri uporabi te naprave priporočamo vročo vodo.

Te so priporočljive za moške, katerih roke se počutijo utrujene po nekaj minutah neprekinjenega črpanja, vendar imajo električne črpalke več funkcij kot ročne črpalke, vendar so tudi dražje.

Kdo ga naj uporabi??

Čeprav so penis črpalke široko razširjene po internetu, obstajajo samo tri skupine moških, ki jih lahko dosežejo največ z uporabo teh naprav, vseh tistih, ki trpijo zaradi erektilne disfunkcije, tistih z ukrivljenim penisom (Peyroniejeva bolezen) in tistimi, ki želijo imeti večji penis.

Vsi, ki imajo erektilne težave:

Torej, če imate slabe cirkulacije ali šibke erekcije, boste imeli veliko koristi od teh izdelkov, črpalke pa bodo pomagale, da bi kri v kri, kar je povzročilo trdnejše in daljše erekcije.

Moški z ukrivljenostjo penisa:

Če imate penis zakrivljenost, črpalka je tisto, kar potrebujete in z ustvarjanjem enotnega vakuumskega tlaka okoli gredi, bo to celo nadomestilo.

Ljudje z velikimi težavami:

Fantje in strokovnjaki za povečanje penisa so uporabili posebne črpalke za penis, da so z velikim uspehom povečali svojo dolžino in obseg. čeprav ti hitri dobički, ki jih doživite takoj po črpanju, so le začasni (ponavadi po 24 urah), bodo vaše dobičke trajale dlje časa in dosledno uporabo.

Čeprav na trgu danes obstaja veliko penisov črpalk (ki se razlikujejo po oblikovanju, kakovosti materiala in učinkovitosti), ponujajo številne prednosti, ki so bile na mnogih forumih in na spletnih mestih večkrat na internetu.

Tehnologija Penis črpalke

Izvirna različica penisne črpalke, ki je strogo rečeno, je ročna črpalka, namenjena ročnemu pridobivanju zraka, in te posebne naprave so še vedno na voljo na trgu.

Novejša različica je nekoliko dražja, vendar pa prihajajo z dodatnimi funkcijami, zaradi katerih je vredno.

Novejše verzije penis črpalke so električni modeli; preprosto obračanje stikala aktivira postopek vakuuma / sesanja in poroča se, da bo sesanje z električno različico naprave bolj intenzivno.

Kadilna črpalka je namenjena kopanju, naprava uporablja vodo za povečanje sesalne moči, mnogi pa menijo, da so te naprave najboljše.

Ali delujejo penisne črpalke?

Če ste skeptični glede ideje o uporabi povečevalnika, niste sami; mnogi moški niso seznanjeni s temi napravami in so slišali samo o njih v filmih ali šalah.

Preden se odločite, da so vse črpalke zabavne seksualne igrače, morate izvedeti več o tem, kako so oblikovane in kako jih je treba pravilno uporabljati.

Črpalke so oblikovane tako, da vam dajejo močnejšo, daljšo, večjo erekcijo in so običajno izdelane s cilindrično glavno komoro, ki ustreza vašemu penisu s tesnilom na dnu, ki ustvarja vakuum.

V komoro pritiskate z vodo ali zrakom, kar povečuje erekcijo, običajno pa traja od 10 do 20 minut, da se te naprave uporabljajo, odvisno od modela, ki ga uporabljate.

Kako deluje penisna črpalka?

Penis črpalka sledi načelu vakuuma, pri čemer povzročeni tlak povzroči, da se črpalka poveča; v bistvu, ko je zrak / voda odstranjena, je treba vaš penis vstaviti v cilinder – ustvarjanje vakuuma, ki povzroči, da se kri v tok penisa, ga razširi in ustvari zelo močno erekcijo.

Torej za vse, ki iščejo načine za zdravljenje erektilne disfunkcije, bo krv, vnesena v penis, spodbudila erekcijo, zaradi česar je idealna za spolne odnose.

Kot pri vseh drugih oblikah širitvene metode, ti mikrokredki povzročajo rahlo prekomerno širjenje vseh tkiv, kar vodi k rasti novih celic – to prispeva k rasti penisa.

Zamisel, da se te naprave lahko uporabljajo za zdravljenje impotence, ni le želja, lokalni zakonodajalci v ZDA in EU so te črpalke odobrili za zdravljenje težav z erektilno disfunkcijo, močno potrditev teh naprav.

Ali so varni za uporabo?

Kupiti bi morali samo penis črpalko, če jo je izdelal ugledni proizvajalec, in samoumevno je, da ga je treba uporabljati le na pravi način.

Oseba, ki je prejela penisni vsadek, ne sme uporabljati pripomočka in tistim, ki so opravili operacijo povečanja penisa, ga ne smejo uporabljati brez zdravniške potrditve.

Osebe s krvnimi strdki, boleznijo krvi ali jemanjem zdravila za redčenje krvi – na recept ali na prostem – ne smejo uporabljati črpalke.

Najboljši nasvet, ki ga lahko daste tukaj, če imate dvome, se posvetujte z zdravnikom o tem, kako se uporabljajo.

V primerjavi z drugimi zdravljenji se penis črpalke štejejo za varnejše in je tveganje za neželene učinke in druge zaplete tudi sorazmerno nizko.

Vodne črpalke veljajo za varnejše, ker vlažnost zagotavlja optimalno količino vakuuma za doseganje varnih rezultatov; voda preprečuje, da bi se vakuum vlekel, tako da namesto da bi penis v vesoljsko simulacijo z vakuumskim tlakom, penis črpalka omogoča, da se počutite dobro skozi in skozi.

Poskrbite, da ga ne boste uporabljali predolgo! Uporabljam mojo med 15 in 20 minutami. vsak dan ga nikoli ne smete uporabljati dlje kot 20 minut.

Kako jih uporabljati:

 • Potisnite penis v valj
 • S črpalko odstranite zrak / vodo iz cilindra.
 • Prepričajte se, da pozorno spremljate pritisk in poiščite psihološke indikatorje, da preprečite nesreče.
 • Za začetnike bi to trajalo največ 15 minut.
 • Preverite nivo vakuuma, ki mora biti stabilen, da se prepreči prekoračitev priporočenih mejnih vrednosti.
 • Spustite tlak in pustite, da sveža kri vstopi v vašo regijo.

Katere so prednosti penisnih črpalk?

Moški bi se verjetno strinjali, da je erektilna disfunkcija eden najpogostejših, a hudih težav v življenju, nato pa, ko postaneš starejši, bi bil naslednji problem, s katerim bi se verjetno morali ukvarjati, operacija prostate.

Mnogi zdravniki priporočajo uporabo penis črpalke, saj je ena od najbolj učinkovitih metod, ki je naravna in brez stranskih učinkov.

Ok, večina od nas ve, da lahko penis črpalke pomagajo, da dobimo težje in daljše trajne erekcije, vendar to niso edine koristi, ki jih lahko dosežete z njimi.

Erektilna disfunkcija je nezmožnost vzdrževanja podaljšane erekcije, ki lahko negativno vpliva na vaše spolno življenje.

Penis črpalke lahko tudi pomagajo izboljšati vaš libido in vam dati več energije, kadar vi in ​​vaš partner počutite kot spolni odnosi.

Črpalka vam bo dala celo vrsto dobrih stvari:

 • Uporabite 5-10 minut. pred spolnim odnosom, da bi dobili močno erekcijo.
 • Uporabite 15-20 minut, 5-6 dni na teden, da povečate velikost svojega penisa (pomembno je, da si vzamete dni).
 • Z redno uporabo podaljša čas erekcije.

Tukaj je nekaj najboljših razlogov, zakaj bi morali razmisliti o uporabi penis črpalke:

 • Dokazali so se, da so učinkoviti:

Pravilna uporaba in praksa vam bo pomagal priti do rezultatov, s katerimi se sanjate.

 • So dostopni:

Edini strošek je pri prvem nakupu in je.

 • Črpalke Penis so neinvazivne:

Zaradi česar je zelo priporočljiva penis črpalka je dejstvo, da noben operacijski poseg ni potreben, in na površino okončine ni treba uporabljati nobene oblike zdravil.

 • Penis črpalke se lahko uporabljajo skupaj z drugimi načini zdravljenja:

Pravzaprav nekateri moški celo uporabljajo kombinacijo dodatkov za povečanje penisa in penis črpalko za doseganje obetavnih rezultatov.

 • Penis črpalke lahko pomagajo ponovno pridobiti erektilno disfunkcijo po nekaterih postopkih:

Na primer, penis črpalka bi verjetno lahko pomagal obnoviti vašo sposobnost, da postane težje naravno, tudi po operaciji prostate ali radioterapije za raka.

Pogosto zastavljena vprašanja

 1. Če ima moja črpalka vakuumski merilnik?

Ni nujno, vendar je dobra ideja, da v napravi imate vakuumski merilnik, še posebej, če ste novi v črpalkah.

 1. Ali obstajajo zdravstveni zapleti, če uporabljam vakuumske črpalke?

DA, se lahko več zdravniških zapletov poslabša ali ima celo smrtne posledice pri uporabi teh naprav, zato NIKOLI ne uporabljajte vakuumskih črpalk za naslednje:

Povečanje penisa (samo z zdravniškim dovoljenjem in najprej 10 tednov po operaciji)

 • koagulacijska motnja, kot je hemofilija
 • penilni implant
 1. Kako dolgo traja moja seja črpalk??

Trajanje vaše črpalne rutine je zelo individualno in se razlikuje od uporabnika do uporabnika, vendar obstaja zlato pravilo, ki ga morate upoštevati:

– Tlak vakuuma ne morete uporabljati istočasno več kot 20 minut, potem morate ta tlak sprostiti in nekaj minut ustaviti, preden se odločite za drugo.

 1. Koliko te črpalke stanejo?

Kot pri številnih drugih izdelkih se bo cena vakuumskih črpalk močno razlikovala od poceni kopij, ki niso zelo trpežne in varne (okoli 16 EUR) do neverjetno dragih električnih modelov s pulzatorji (okoli 485 EUR).

Toda za zanesljivo enoto, ki ima vse, kar potrebujete (ročna črpalka, manometer, cev, valj za merjenje) in je trpežna in varna, lahko računate na približno 200 € .

 1. Ali bo dobiček / povečanje trajno?

Ja, čeprav je ta hiter dobiček, ki ga vidite takoj po črpanju, le začasni (ponavadi po 24 urah), se bo vaš dobiček ohranil v daljšem časovnem obdobju in dosledno uporabo.

Uporabniške izjave

Imam veliko e-poštnih sporočil od moških po vsem svetu, ki sem jim pomagal pri erektilni disfunkciji ali majhni velikosti penisa (nekateri od njih!), Tu je nekaj, kar nekateri pravijo o penisovih črpalkah.

Opomba: odstranil sem vse osebne podatke in nadomestil imena in lokacije

Bila sem skeptična, vendar je delovala odlično.

Pozdravljeni, priznati moram, da sem bil zelo skeptičen, ko ste mi povedali, da bi bila črpalka penisa idealna rešitev za težave z erektilno disfunkcijo, vendar so mi trde in dolgotrajne erekcije pokazale, zakaj so črpalke penisa tako priljubljene.

Črpalko uporabljam 5-10 minut. pred seksom, da dobim močno erekcijo in sem jo redno začel uporabljati, da bi povečal velikost penisa, ne da bi ga potreboval, vendar dodatnih 2,5 cm ne bi poškodoval.

Frank, Avstrija

Bil sem popolnoma preobremenjen

Bil sem popolnoma preobremenjen z velikostjo moje erekcije, ko sem poskušal novo kupiti črpalko Bathmate – tako velika in močna – moja punca ni vedela o črpalki do 5 minut po uporabi in ji je bila všeč – ne črpalka, ampak veš …

Dan, Nemčija

Črpalka je bila rešitev moje erektilne disfunkcije

Bojim se z impotenco, kolikor se spominjam zaradi različnih pogojev in ves čas sem bil na tabletki, vse je bilo v redu na začetku, toda pred nekaj leti sem začel zelo močan izpuščaj na telo, Odšel sem k zdravniku in mi je povedal, da sem razvil alergijo na tablete.

Poskušal sem različne blagovne znamke, vendar nobeden od njih ni dobro delal z mano, bil sem popolnoma uničen – imel sem 2-3 krat na teden, potem pa popolnoma brez seksa!

Začel sem iskati druge možnosti in se dogovoril s kirurgom, ki je v penis vstavil vsadek, ki ga lahko napihnem, ko sem potreboval erekcijo …

Nisem se veselil operacije in se odločil, da grem na spletu in iščem alternativno rešitev, kjer sem našel članek o impotenci in kako črpalke lahko pomagajo, poskusil sem in sem bil zelo navdušen nad učinkom in takoj odpovedal moje sestanek na kliniki ! 1½ sem bil vesel uporabnik penis črpalke za 1½ let.

James, Švica.

Moški uporabnik “Zimbablk” iz Reddit.com

“Načrt črpalke, ki sem ga uporabil, se šteje za zelo konzervativen, vendar zaradi tega nisem imel nobenih iztrebkov ali poškodb kože, začel sem z dolžino 6” in 5,75 “.

Do konca prvih treh mesecev sem dobil dolžino 2,5 cm v dolžino in okoli 0,8 cm v obsegu. obseg ni tako težko pridobiti kot dolžina in pripisujem svojo dolžino do previdnega in zelo rednega programa.

“V prvih nekaj mesecih redko presega 5 v / HG tlaka na mizi, večina moških je udobna med 3” in 6 “pritiskom, zato morate najti svojo raven udobja,.

Lahko črpate 4 dni na teden in še vedno ustvarjate dobiček, vendar črpam skoraj vsak dan: “Na koncu preloma sem vzel trimesečno prekinitev s črpanjem in raztegovanjem in izgubil nič od mojih dobitkov.

Najboljše penisne črpalke Preverite Cena Kratke koristi
Penomet Premium
(Naša izbira)
Izjemno priljubljena črpalka
Hydromax X-serija
(Intenzivno)
Razvoj hidro črpalke
Bathmate Hercules
(Runner-up)
Izvirna hidro črpalka

Sklepi

Pri izbiri črpalk penisa ne smete upoštevati le svojega proračuna, temveč tudi poglobljeno razumeti, kako različne črpalke penisa delujejo in vedno kupujejo ugledne blagovne znamke, saj so verjetno testirali svoje izdelke.

Te blagovne znamke so tudi v skladu z mednarodnimi standardi kakovosti in varnosti, informacije o teh standardih pa so na voljo na internetu.

Omeniti je treba, da ima lahko zloraba naprav škodljive učinke, nekateri uporabniki pa poročajo, da imajo po dolgotrajni uporabi napihnjeni penis.

To je običajno pri ročnih uporabnikih črpalke, saj tlak regulira uporabnik, in če uporabnik preveč pade, lahko to povzroči trganje posod v penisu.

Ena izmed najboljših črpalk na penisu na trgu, Penomet je vodilna pri zagotavljanju rezultatov in varnosti uporabe, večina uporabnikov vodne črpalke pa je izrazila zadovoljstvo z doseženimi rezultati.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics