Top 3 parhaita penis pumput - 2018 2021 thesocialu101.com

Top 3 parhaita penis pumput – 2018

Oikean penisipumpun valinta ei ole helppo tehtävä.

Penis pumput ovat ensimmäinen valinta miehille, joilla on erektiohäiriö tai pieni penis koska ne on suunniteltu ja syy on yksinkertainen – ne toimivat!

Top Penis Pumput Tarkista hinta Lyhyt hyöty
Penomet Premium
(Meidän valinta)
Erittäin suosittu pumppu
Hydromax X-sarja
(Intense)
Vesipumpun kehitys
Bathmate Hercules
(Kakkonen)
Alkuperäinen vesipumppu

Penis pumppumarkkinat ovat tulvinneet huonolaatuisilla tuotteilla, jotka hyötyvät muiden merkkien suunnittelusta ja nimistä.

Meidän pick

Tämä versio on erittäin suosittu Amazonissa, se on jopa kaikkien mallien paras myynti. Tämä johtuu lähinnä alhaisesta hinnasta.

Meidän pick

Hydromax-sarja (aiemmin Hydromax X-sarja) on seuraava vaihe Hydro Pump evolutionista. Innovatiivisen Bathmate-järjestelmän, uuden palopumpun ja venttiilin kehittäminen antavat 35% enemmän virtaa kuin alkuperäinen vesipumppu, lisää turvallisuutta ja mukavuutta.

Meidän pick

Bathmate on maailman parhaiten myyvä peniksen laajennuslaite, jolla on monia lisäetuja. Sen lisäksi, että tarjoat sinulle suuremman peniksen, säännöllinen käyttö auttaa pitämään peniksesi terveeksi, mikä johtaa vaikeampiin, pitempään kestäviin erektioihin ja lisääntyneeseen seksuaaliseen tyydytykseen.

Henkilökohtaisesti tein paljon tuotetutkimuksia ja -testejä, joita sinun pitäisi noudattaa petosten välttämiseksi.

Artikkelissa arvostan parhaita penis-pumppuja seuraavasti:

Tehokkuus – Tärkein (ilmeisistä syistä)

Tuotteen laatu – Haluat tuotteen kestävän pidempään kuin 4 viikkoa.

Asiakaspalvelu – luotettavalla tuotemerkillä on hyvä asiakaspalvelu

Hinta – Hinta tulee olla oikea ja oikeudenmukainen

Tulosten nopeus, tuoteturvallisuus, asiakaspalaute, paluuoikeus ja menestysaste

Mikä on penis pumppu?

Penis pumppu on yksi harvoista markkinoilla olevista peniksen suurennuslaitteista, joka on sekä nopea että erittäin suuri menestysaste; se voi luonnollisesti parantaa koirasi peniksen kokoa ja se myös herättää voimakkaamman ja pitemmän kestävän erektiota.

Sitä kutsutaan joskus myös nimellä “tyhjöpumppu”.

Tämä tuote koostuu kolmesta osasta

Pumpun pohja – käytetään luomaan tiivis tiiviste peniksesi pohjaan – se on ainoa osa, joka koskettaa kehoa ja on valmistettu pehmeästä muovista.

Sylinteri – tämä on osa, jolla on peniksesi sisälle, sekä kaikki ilma ja vesi.

Pumppu – Se voidaan asentaa sylinterin päälle tai päälle letkun avulla, sitä käytetään veden tai ilman pumppaamiseen.

Tärkeitä asioita, jotka kannattaa harkita ennen ostamista

Tehokkuus

Ensinnäkin kukaan ei halua käyttää rahaa sellaiseen työkaluun, joka ei tee mitään; mitä järkeä? Tarkista, onko haluamasi tuote työskennellyt muille ihmisille ennen kuin käytät rahaa siihen.

Aloita asiakkaiden arvostelut, mutta älä lopu, he kaikki lupaavat uskomattomia tuloksia ja jotkut jopa maksavat ihmisiä kirjoittamaan innostuneita arvosteluja.

suuruus

Vaikka nämä laitteet on luonnollisesti suunniteltu auttamaan poikia olemaan suurempi penis, miehet, joilla on paksu miespuolinen sukupuolielin, haluavat myös satunnaisia ​​parannuksia.

Varmista, että kammion koko mahtuu ainutlaatuiseen kehäsi, muutoin hämmentynyt palauttaaksesi sen jotain muuta.

Tieteellinen tutkimus

Yksi parhaista tavoista määrittää, onko penis pumppu sen rahan arvoinen: sen suunnittelua tukevat tieteelliset tiedot.

Olet saattanut vihaa koulua, mutta nyt on aika tehdä kotitehtäväsi, onko ensisijainen penis pumppu tehty alan standarditekniikoilla vai harkitseeko vaihtoehtoja uudelleen?

Pitkäikäisyys

Hyvät asiat tulevat kaikkiin muotoihin ja kokoihin, ja se on työkalun kestävyys, joka on tärkein.

Ottaen huomioon, että monet peniksen pumput on käytettävä useita viikkoja ennen kuin optimaaliset tulokset saavutetaan, sinun kannattaa ostaa jotain, joka haluaa olla menestys. polykarbonaattimuovit, silikoni, polyuretaani ja hartsi ovat erinomaisia ​​materiaaleja; ottaa.

tarvikkeet

Kun puhutaan polykarbonaattimuovista, silikoni ja kaikki – materiaalit penis pumppu on tehty tärkeämpiä kuin luulet, ihon-turvallisia tuotteita estää chafing, ja se on tärkeää, jos laite on joskus kulunut tuntikausia, ajattele sitä, ihmiset, tämä on penissi josta puhumme täällä.

harkinnan

Kerro muille ihmisille, että käytät penis pumppua on yksi viimeisistä asioista, joita haluat, olipa kyseessä sitten lääketieteellinen tai kosmeettinen, luultavasti haluat pitää sen itsellesi.

Valitse siis tuote, jossa on kantolaukku tai ainakin laatikko, joka on tarpeeksi suuri säilytysyksikönä.

Käyttäjäystävällisyys

Jotkut tänään tehokkaimmista penis pumput olisi paljon parempi, jos niitä ei ole niin vaikea käyttää; pumpun pumppaamisen ei pitäisi tuntua tieteelliseltä hankkeelta kollegiona; etsiä helppokäyttöinen laite.

kulu

Emme ole Rockefeller-perheen jäseniä, meillä on maksut, meidän peniksen voimakkuus on erittäin jännittävä ja erittäin tärkeä, mutta se on myös lämmintä ja kevyttä.

Laajentuminen liikaa laajentajalla on naurettavaa, ellei se ole ihme, niin voimme harkita jälleenrahoittamista talomme jos paska todella toimii.

Top 3 penis pumput markkinoilla yksityiskohtaisen tutkimuksen perusteella

Tämä vesipumppu tarjoaa yksinkertaisen ja innovatiivisen ratkaisun erektiohäiriöön ja miehen raajojen suurentamiseen. Penomet näyttää hyvältä ja on siirrettävissä läpinäkyvällä sylinterillä, joka mahdollistaa peniksen fyysisten muutosten seurannan helposti.

Penomet

Jos haluat lisätä mausteesi elämääsi, Penomet-sylinterit ovat saatavilla eri väreissä, jotka ovat riittävän läpinäkyviä.

Tämä on hienostunut laite, joka on helppokäyttöinen ja tekee väärinkäytöstä lähes mahdotonta. Penomet-paketti sisältää harjoitusohjelman, joka kertoo sen käytöstä ja toivotut tulokset..

Peniksen pumpun tulokset ennen käyttöä ja käytön jälkeen näkyvät alle viikossa, ja ne koostuvat viidestä kumirenkaasta, joiden avulla voit asteittain nostaa painetta.

Penomet on saavuttanut erinomaisen tyytyväisyyden ja turvallisuuden, se on todellinen laatuvaatimus, joka täyttää Euroopan unionin valmistusstandardit ja jota on testattu kaksi vuotta ennen sen käynnistämistä.

Toimiala on tuonut viime aikoina Penometin useisiin palkintoihin, erityisesti Best New German Male Expansion -laitteeseen 2013 ja Venus-palkintoon Best New Product 2013.

Itse sylinteri on valmistettu käytännöllisesti katsoen tuhoutumattomasta muovista ja palkeet on valmistettu lääketieteellisestä silikoniasta, ja lisämittarivi on painettu suoraan sylinterissä tuumina ja senttimetreinä, jotta voit seurata tuloksia.

Jotain, jota voimme viedä meiltä Penometin arvosteluilta:

 • Helppokäyttöinen
 • Yksinkertainen muotoilu
 • Irrotettavat palkeet auttavat sinua havaitsemaan voittoja ja laajentumisia ajan mittaan.

Hinta –

 • 97 standardipumpulle,
 • 157 2 lisäpalkeille,
 • 227 € palkkiohjelmasta
 • 60 päivän rahat takaisin -takuu
 • 3 vuoden takuu

Lue lisää Penometista täältä tai klikkaa tästä ostaaksesi sen tänään alennushintaan

Hydromax

Luetteloni toinen laite on Hydromax, joka on itse asiassa valikoima pumppuja X20, X30 ja X40, koska ne ovat saatavana eri kokoluokissa ja painepisteissä.

Hydromax X-sarja on premium-penis-laajennuslaite ja monien miesten valinnanvapaus, kun otetaan huomioon se, että se on mukava käyttää missä tahansa, olivatpa uimassa tai vain makaamassa sängyssä, ja se on myös tehnyt lukuisia parannuksia täyttävät näiden muuttuvien aikojen tarpeet.

Ne ovat samanlaisia ​​kuin Penomet, mutta Penomet on korkealaatuisempi tuote.

Vaihtoehtojen osalta Hydromax X -sarjan sarja on hieman parempaa kuin Penomet-brändi, koska se on saatavilla erikokoisina, esimerkiksi jos penisi on alle 10 cm, Hydromax X20 on ihanteellinen sinulle.

Siinä on myös täysi positiivinen 360 asteen pyörimiskyky, jota edustaa sen pyörivä palje toiminto, joka auttaa sinua saamaan täydellisen kuvan peniksestä pumpun kammiossa, kun olet suihkussa, ja Hydromax X -sarja on saanut monia palkintoja.

Lue lisää Hydromax X20 X30 X40: stä täältä tai osta se täältä

Hydromax X -sarjan jälkeen Bathmate on myös vesipumppu, jolla on tiettyjä vaikutuksia kokoon ja kokoonpanon laatuun. Toisin kuin muut peniksen koosta lisäävät esinahka laajentamalla, Bathmate laajentaa urospuolisen raajan kokoa.

Penomet, Hydromax X-sarja ja Bathmate ovat rahan takaisin takaa, jos et ole tyytyväinen tuloksiin tietyllä ajanjaksolla.

Bathmate

Bathmate on varustettu painemittarilla, joka ilmaisee 90-200 mm: n paineen. Bathmate-sylinterit ovat myös läpinäkyvässä punaisessa, sinisessä, vaaleanpunaisessa ja kirkkaassa, ja myös erillinen puhdistuspakkaus voidaan tilata asianmukaiseen kunnossapitoon.

Parhaat edut:

 • Helppokäyttöinen
 • Antaa sinulle voimakas erektio
 • Erinomainen muotoilu ja hyvin tehty
 • hinta – noin 89 €

Lue lisää Bathmateista täältä tai osta se täältä

Top Penis Pumput Tarkista hinta Lyhyt hyöty
Penomet Premium
(Meidän valinta)
Erittäin suosittu pumppu
Hydromax X-sarja
(Intense)
Vesipumpun kehitys
Bathmate Hercules
(Kakkonen)
Alkuperäinen vesipumppu

Eri tyyppiset penis pumput

Ensinnäkin luettelossa ovat vesipenkkipumput, jotka, kuten nimestäkin käy ilmi, toimivat täyttämällä tyhjöpumppu (olet arvannut) vettä; vesipumppuilla on samanlainen käsitys ilmapumppuille, mutta niitä pidetään turvallisempana ja hygieenisemmäksi; kuumaa vettä suositellaan käytettäessä laitetta.

Nämä suositellaan miehille, joiden kädet tuntuvat väsyneiltä muutaman minuutin kuluttua keskeytyksettä pumpusta, mutta sähköpumpuilla on enemmän toimintoja kuin käsipumput, mutta ne ovat myös kalliimpia.

Kenen pitäisi käyttää sitä?

Vaikka peniksen pumput ovat laajalle levinneet kaikkialla Internetissä, vain kolme ryhmää miehiä, jotka voivat saavuttaa eniten käyttämällä näitä laitteita, kaikki kärsivät erektiohäiriöistä, joilla on kaareva penis (Peyronie-tauti) ja ne, jotka haluavat olla suuremmat penis.

Kaikki, joilla on erektiohäiriöt:

Joten, jos sinulla on heikko verenkierto tai heikot erektiot, voit hyötyä suuresti näistä tuotteista ja pumput auttavat kuljettamaan veresi nivukseen, mikä johtaa kiinteämpiin ja pidempiin erektioihin.

Miehet, joilla on peniksen kaarevuus:

Jos sinulla on peniksen kaarevuus, pumppu on juuri sitä, mitä tarvitset ja luomalla yhtenäinen alipaineke akselin ympäri, se jopa kompensoi sen.

Ihmiset, joilla on suuria ongelmia:

Peneillä ja penis-laajentumisen asiantuntijoilla on käytetty erityisiä penis-pumppuja, jotka kasvattavat sekä pituuttaan että kehäään menestyksekkäästi. vaikka nämä nopeat voitot, jotka koet välittömästi pumpun jälkeen ovat vain tilapäisiä (yleensä 24 tunnin kuluttua), voitot kestävät pitkään ja johdonmukaista käyttöä.

Vaikka markkinoilla on nykyään paljon penis pumppuja (jotka eroavat toisistaan ​​suunnittelussa, materiaalin laadussa ja tehokkuudessa), ne tarjoavat monia etuja, joita on esitetty useilla foorumeilla ja verkkosivustoilla toistuvasti Internetissä.

Penis pumpputekniikka

Penis-pumpun alkuperäinen versio käytti tarkasti käsipumpun, joka on suunniteltu käsin poistamaan ilman, ja nämä erikoislaitteet ovat edelleen markkinoilla.

Uudemmat versiot ovat hieman kalliimpia, mutta niillä on lisäominaisuuksia, jotka tekevät siitä kannatuksen.

Penis-pumpun uudemmat versiot ovat sähkömalleja; yksinkertaisesti kääntämällä kytkin aktivoi tyhjiö / imuprosessin ja ilmoitetaan, että imu sähkölaitteen kanssa on voimakkaampi.

Kylpypumppu on suunniteltu uimiseen, laite käyttää vettä imutehon lisäämiseksi ja monet uskovat, että nämä laitteet ovat parhaita.

Penis pumput toimivat?

Jos olet skeptinen ajatuksesta käyttää suurennuslasi, et ole yksin; monet miehet eivät tunne näitä laitteita ja ovat kuulleet vain niistä elokuvista tai vitseistä.

Ennen kuin päätät, että kaikki pumput ovat vain hauska seksilelu, sinun on opittava lisää siitä, miten ne on suunniteltu ja miten niitä käytetään oikein..

Pumput on suunniteltu antamaan sinulle voimakkaamman, pitempään kestävän, suuremman erektio ja ne valmistetaan yleensä sylinterimäisellä pääkammiolla, joka sopii peniksesi tiivisteen pohjaan, joka luo tyhjiön.

Käytät paineita kammioon vedellä tai ilmalla, mikä puolestaan ​​lisää erektiota ja kestää yleensä 10-20 minuuttia näiden laitteiden käyttämiseen mallista riippuen.

Miten penis pumppu toimii?

Penis pumppu seuraa alipaineen periaatetta, jolloin paine kohdistuu aiheuttamaan pumpun suuruuden; pohjimmiltaan, kun ilma / vesi poistetaan, penissi on sijoitettava sylinteriin – luo tyhjiö, joka aiheuttaa veren virrata peniksesi, laajentamalla sitä ja luoden erittäin voimakas erektio.

Joten kaikille potilaille, jotka etsivät keinoja erektiohäiriöiden hoitoon, peniksellä vedetty veri edistää erektiota, mikä tekee siitä ihanteellisen yhteyden.

Kuten minkä tahansa muun laajentumismuodon tapauksessa, nämä mikrohiukkaset aiheuttavat lievää laajentumista kaikkiin kudoksiin, mikä johtaa uusien solujen kasvuun – tämä edistää peniksen kasvua.

Ajatus siitä, että näitä laitteita voidaan käyttää impotenssin hoitoon, ei ole vain toiveajattelua; paikalliset sääntelyviranomaiset Yhdysvalloissa ja EU: ssa ovat hyväksyneet nämä pumput erektiohäiriötilanteiden hoitoon, näiden laitteiden vahva hyväksyntä.

Ovatko ne turvallisia käyttää?

Sinun pitäisi ostaa penis pumppu vain, jos se on valmistanut hyvämaineinen valmistaja, ja on sanomattakin selvää, että sitä pitäisi käyttää vain oikealla tavalla.

Henkilö, joka on saanut peniksen implantin, ei saa käyttää laitetta ja ne, jotka ovat olleet peniksen laajentumisleikkauksen alaisia, eivät saa käyttää sitä ilman lääkärintarkastusta.

Henkilöillä, joilla on verihyytymiä, veritauteja tai veren ohentamiseen käytettäviä lääkkeitä – lääkemääräystä tai ylipainoa – ei saa käyttää pumppua.

Parasta neuvoja, joita voit antaa täällä, jos epäilet, että keskustelet lääkärisi kanssa siitä, miten niitä käytetään.

Verrattuna muihin hoitoihin penis pumput pidetään turvallisempana ja haittavaikutusten ja muiden komplikaatioiden riski on myös suhteellisen alhainen.

Vesipumput pidetään turvallisempina, koska kosteus tuottaa optimaalisen tyhjiön määrän turvallisten tulosten saavuttamiseksi. vesi estää tyhjiön vetämisen sisään, joten peniksen asettamisen avaruussimulaatioon alipaineen avulla penis pumppu tekee sinusta tuntuu hyvältä läpi ja läpi.

Varmista, ettet käytä sitä liian kauan! käytän minun 15-20 minuuttia. päivittäin sinun ei tule koskaan käyttää sitä pidempään kuin 20 minuuttia.

Kuinka käyttää niitä:

 • Työnnä penissi sylinteriin
 • Irrota ilma / vesi sylinteristä pumpulla.
 • Varmista, että seuraat tarkasti paineita ja etsit psykologisia indikaattoreita onnettomuuksien välttämiseksi.
 • Aloittelijoille tämä olisi enintään 15 minuuttia.
 • Tarkista tyhjötaso, jonka tulee olla vakaa sen varmistamiseksi, että suositeltuja raja-arvoja ei ylitetä.
 • Vapauta paine ja anna tuore veri päästä alueelle.

Mitkä ovat penis pumppujen edut?

Miehet olisivat luultavasti samaa mieltä siitä, että erektiohäiriöt ovat yksi yleisimmistä, mutta kiusallisista elämän ongelmista. Sitten, kun vanhenet, seuraava ongelma, jonka luultavasti tarvitset, on eturauhasen leikkaus.

Monet lääkärit suosittelevat peniksen pumppua, koska se on yksi tehokkaimmista menetelmistä, mikä on luonnollista ja ilman sivuvaikutuksia.

Ok, useimmat meistä tietävät, että penis pumput voivat auttaa meitä saamaan vaikeampia ja kestävämpiä erektioita, mutta nämä eivät ole ainoita etuja, joita voit saavuttaa käyttämällä niitä.

Erektiohäiriö on kyvyttömyys ylläpitää pitkittynyttä erektiota, jolla voi olla kielteinen vaikutus sukupuolielämään.

Penis pumput voivat myös parantaa libidoasi ja antaa sinulle enemmän energiaa, kun sinä ja kumppanisi tuntuu olevan seksiä.

Pumppu antaa kehollesi joukon hyviä asioita:

 • Käytä 5-10 minuuttia. ennen seksuaalista kanssakäymistä saada voimakas erektio.
 • Käytä 15-20 minuuttia, 5-6 päivää viikossa, jotta voit suurentaa peniksesi kokoa (tärkeä ottaa päiviä pois).
 • Lisää erehdysten kestoa säännöllisesti.

Seuraavassa on joitain parhaita syitä, miksi kannattaa harkita penis-pumpun käyttöä:

 • Ne ovat osoittautuneet tehokkaiksi:

Oikea käyttö ja käytäntö auttavat sinua saamaan tuloksia, joista haaveilet.

 • Ne ovat kohtuuhintaisia:

Ainoa hinta on sinun ensimmäinen ostosi ja se on.

 • Penis pumput ovat ei-invasiivisia:

Mikä tekee penis pumppu erittäin edullinen on se, ettei leikkausta tarvita, eikä minkäänlaista lääkitystä tarvitse soveltaa raajan pinnalle.

 • Penis pumput voidaan käyttää yhdessä muiden hoitojen kanssa:

Itse asiassa jotkut miehet käyttävät jopa peniksen lisäparannusyhdistelmien ja penisipumpun yhdistelmää lupaavien tulosten saavuttamiseksi.

 • Penis pumput voivat auttaa palauttamaan erektiohäiriöt joihinkin toimenpiteisiin:

Esimerkiksi penis pumppu voisi todennäköisesti auttaa sinua palauttamaan kykysi vaikeampaa luonnollisesti jopa eturauhasen leikkauksen tai sädehoidon jälkeen syöpään.

Usein Kysytyt Kysymykset

 1. Pumpuni on tyhjiömittari?

Ei välttämättä, mutta on hyvä idea olla tyhjiömittari laitteellasi, varsinkin jos olet uusi pumpuille.

 1. Ovatko terveyskomplikaatiot, jos käytän tyhjiöpumput?

KYLLÄ, useat terveyskomplikaatiot voivat pahentaa tai jopa aiheuttaa hengenvaarallisia seurauksia käytettäessä näitä laitteita, ÄLÄ KOSKAAN käytä tyhjöpumppuja seuraaville:

Peniksen laajentaminen (vain lääkärin luvalla ja aikaisintaan 10 viikkoa käytön jälkeen)

 • hyytymishäiriö kuten hemofilia
 • penile implantti
 1. Kuinka kauan minun pumpun istuntojen on oltava kestäviä?

Pumppausrutiinin kesto on hyvin yksilöllinen ja vaihtelee käyttäjän ja käyttäjän välillä, mutta kultainen sääntö on noudatettava:

– Et voi käyttää alipainetta samanaikaisesti yli 20 minuutin ajan, sinun on vapautettava tämä paine ja keskeytettävä muutaman minuutin ennen kuin päätetään toisesta.

 1. Kuinka paljon nämä pumput maksoivat?

Kuten monien muidenkin tuotteiden kohdalla, tyhjiöpumppujen hinta vaihtelee suuresti halvista kopioista, jotka eivät ole kovin kestäviä ja turvallisia (noin 16 euroa) ja uskomattoman kalliisiin sähkömalleihin, joissa on pulssaattoreita (noin 485 euroa).

Mutta luotettavalla yksiköllä, jolla on kaikki mitä tarvitset (käsipumppu, manometri, letku, sylinteri, joka on mitattu) ja joka on kestävä ja turvallinen, voit luottaa noin 200 €: iin .

 1. Voiko voitto / korotus olla pysyvä??

Kyllä, vaikka nämä nopeat voitot, joita näet välittömästi pumppauksen jälkeen, ovat vain tilapäisiä (yleensä 24 tunnin kuluttua), voitot säilytetään pitkällä aikavälillä ja johdonmukaista käyttöä.

Käyttäjien suosittelut

Saan monia sähköposteja miehiltä eri puolilta maailmaa, joille olen auttanut erektiohäiriöitä tai pieniä peniksen kokoa (jotkut niistä!), Jotkut niistä sanovat penis pumppuista.

Huomaa: Olen poistanut kaikki henkilökohtaiset tiedot ja korvannut nimet ja sijainnit

Olin skeptinen, mutta se toimi täydellisesti.

Hei, minun on myönnettävä, että olin hyvin skeptinen, kun kerrot minulle, että penis pumppu olisi ihanteellinen ratkaisu erektiohäiriötilanteissani, mutta kova ja pitkäkestoinen erektio osoitti, miksi penis pumput ovat niin suosittuja.

Käytän pumppua 5-10 minuutin ajan. ennen sukupuolta saada voimakas erektio ja aloin käyttää sitä säännöllisesti lisätä peniksen kokoa, ei että tarvitsen sitä, mutta ylimääräinen 2,5 cm ei vahingoittaisi.

Frank, Itävalta

Olin täysin hukkua

Olin aivan ylivoimaisen erektion koko, kun yritin hankkia uuden Bathmate -pumpun – se on niin iso ja vahva – tyttöystäväni ei tiennyt pumpusta ennen kuin käytin sitä 5 minuuttia ja hän piti sitä – ei pumppua, mutta sinä tiedät…

Dan, Saksa

Pumppu oli ratkaisu erektiohäiriöihini

Olen kamppaillut impotenssilla niin kauan kuin muistan erilaisten olosuhteiden vuoksi ja olin pillerilla koko ajan, kaikki oli alussa hyvin, mutta muutama vuosi sitten aloin saada hyvin voimakasta ihottumaa kehoni, Kävin lääkärille ja minulle kerrottiin, että olin kehittänyt allergiaa pillereihin.

Yritin eri tuotemerkkejä, mutta mikään niistä ei toiminut kovin hyvin minua kohtaan, olin täysin tuhottu – minulla oli seksuaalista 2-3 kertaa viikossa, sitten mitään seksiä!

Aloin etsimään muita vaihtoehtoja ja tein tapaamisen kirurgilla, joka laittaa implantin penikseni, jotta voisin kiihdyttää kun tarvitsin erektiota …

En odottanut toimenpidettä ja päätin siirtyä verkkoon ja etsiä vaihtoehtoista ratkaisua, jossa löysin artikkelin impotenssista ja siitä, miten pumput voisivat auttaa, yritin ja olen vaikuttunut hyvin vaikutuksesta ja peruutin välittömästi tapaamani klinikalla ! 1½ Olen ollut onnellinen käyttäjä penis pumppu 1½ vuotta.

James, Sveitsi.

Mies Käyttäjä “Zimbablk” Reddit.comista

“Käyttämääni pumppusuunnitelmaa pidetään erittäin konservatiivisena, mutta sen takia minulla ei ollut kierroksia tai ihovaurioita ja aloin 6” pituudeltaan ja 5,75 “.

Kolmen ensimmäisen kuukauden loppuun mennessä olin saavuttanut 2,5 cm: n pituisen pituuden ja noin 0,8 cm ympärysmitta. ympärysmitta ei ole yhtä helppoa saada kuin pituus, ja omistan oman pituuskorotuksen huolelliseen ja hyvin säännölliseen ohjelmaan.

“Minulla on harvoin ylitettävissä 5 h / min paineita mittaristani ensimmäisten kuukausien aikana, useimmat miehet ovat mukavassa välillä 3” ja 6 “paineita, joten sinun täytyy löytää oma mukavuustaso, mutta tekevät siitä mukavan.

Voit pumpata 4 päivää viikossa ja vielä voittoa, mutta pumpun lähes päivittäin: “Otin kolmen kuukauden tauon pumppauksesta ja venytyksestä ja minulle ei mennyt mitään voitoista lopussa.

Top Penis Pumput Tarkista hinta Lyhyt hyöty
Penomet Premium
(Meidän valinta)
Erittäin suosittu pumppu
Hydromax X-sarja
(Intense)
Vesipumpun kehitys
Bathmate Hercules
(Kakkonen)
Alkuperäinen vesipumppu

johtopäätökset

Valitessasi penis pumput sinun ei pidä vain harkita budjetin, vaan myös saada syvällisempää käsitystä siitä, miten eri penis pumput toimivat ja aina ostaa hyvämaineisia tuotemerkkejä, koska he ovat luultavasti testannut tuotteitaan oikein.

Nämä tuotemerkit ovat myös kansainvälisten laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisia, ja näitä standardeja koskevat tiedot ovat laajalti saatavilla Internetissä.

On syytä mainita, että laitteiden väärinkäytöllä voi olla haitallisia vaikutuksia ja jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet, että pitkän käytön jälkeen heillä on turvotettu penis.

Tämä on yleistä käsikäyttöisten pumpun käyttäjien keskuudessa, koska käyttäjä säätelee paineita ja jos käyttäjä pumput liikaa, tämä voi johtaa peniksen alusten repeytymiseen.

Yksi markkinoiden parhaista penis pumppuista on Penometin johtava tulosten ja käyttöturvallisuuden tarjoaja, ja useimpien vesipohjaisten pumppujen käyttäjät ovat ilmaisseet tyytyväisyytensä saavutettuihin tuloksiin.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics