Topp 3 bästa penispumparna - 2018 2021 thesocialu101.com

Topp 3 bästa penispumparna – 2018

Att välja rätt penispump är inte en lätt uppgift.

Penis pumpar är förstahandsvalet för män med erektil dysfunktion eller en liten penis eftersom de är avsedda för det och anledningen är enkel – de arbetar!

Top Penis Pumps Kolla pris Korta fördelar
Penomet Premium
(Vårt val)
Extremt populär pump
Hydromax X-serien
(Intensiv)
Hydro pumputveckling
Bathmate Hercules
(Tvåan)
Original vattenpump

Penispumpmarknaden har översvämmats med produkter av låg kvalitet som dra nytta av design och namn på andra märken.

Vår pick

Den här versionen är extremt populär på Amazon, det är även den bästsäljande av alla modeller. Det beror förmodligen främst på det låga priset.

Vår pick

Hydromax-serien (tidigare Hydromax X-serien) är nästa steg i Hydro Pump evolutionen. Utveckling av den innovativa Bathmate ger den nya bälgspumpen och ventilen 35% mer effekt än den ursprungliga hydropumpen med ökad säkerhet och komfort.

Vår pick

Bathmate är världens mest sålda penisförstoringsapparat som har många extra fördelar. Förutom att du får en större penis, hjälper regelbunden användning till att hålla din penis i bästa hälsa, vilket leder till hårdare, långvariga erektioner och ökad sexuell tillfredsställelse.

Jag gjorde personligen mycket produktforskning och testning som du borde följa för att undvika bedrägerier.

I artikeln betygsätter jag de bästa penispumparna enligt följande:

Effektivitet – Den viktigaste (av tydliga skäl)

Produktkvalitet – Du vill att produkten ska vara längre än 4 veckor.

Kundtjänst – pålitliga varumärken har bra kundservice

Pris – Priset ska vara rätt och rättvist

Hastighet av resultat, produktsäkerhet, kundrespons, avkastningsrätt och framgångsgrad

Vad är en penispump?

En penispump är en av de få penisförstoringsapparaten på marknaden som är både snabb och har en mycket hög framgångsgrad. Det kan naturligtvis förbättra storleken på din manliga penis och det utlöser också en starkare och längre varaktig erektion.

Det kallas ibland även som en “vakuumpump”.

Denna produkt består av 3 delar

Pumpbasen – Används för att skapa en tät försegling runt basen av din penis – Det är den enda delen som berör din kropp och är tillverkad av mjuk plast.

Cylindern – det här är den del som har din penis inuti den, liksom all luft och vatten.

Pumpen – Den kan monteras ovanpå cylindern eller på toppen med en slang, den används för att pumpa vatten eller luft ut.

Viktiga aspekter du bör tänka på innan du köper

Effektivitet

Först och främst vill ingen spendera pengar på ett verktyg som inte gör någonting; vad är poängen? dubbelkontrollera om den produkt du har valt har fungerat för andra människor innan du spenderar pengar på den.

Börja med kundrecensioner, men sluta inte, alla lovar fantastiska resultat och några betalar även människor för att skriva entusiastiska recensioner.

Storhet

Även om dessa enheter är naturligt utformade för att hjälpa pojkar att ha en större penis, vill män med ett tjockt manlig könsorgan också göra tillfälliga förbättringar.

Se till att kammarens storlek kan rymma din unika omkrets, annars kommer du att bli generad att återföra den till något annat.

Vetenskaplig forskning

Ett av de bästa sätten att avgöra om en penispump är värd sina pengar: de vetenskapliga data som stöder sin design.

Du kanske har hatat skolan, men nu är det dags att göra läxorna, är din föredragna penispump gjord med hjälp av branschstandardtekniker eller ska du ompröva dina alternativ?

Långt liv

Goda saker finns i alla former och storlekar och det är det mest viktiga verktygets hållbarhet.

Med tanke på att många penispumpar måste användas i flera veckor innan optimala resultat uppnås, bör du vara säker på att köpa något som ser ut att bli en framgång. polykarbonatplast, silikon, polyuretan och harts är utmärkta material; ta.

material

När du pratar om polykarbonatplast, silikon och allt det – materialen som penispumpen är gjord av är viktigare än du tror, ​​hudskyddade produkter förhindrar chafing och det är viktigt för en enhet som ibland bärs i timmar, tänker på det, folk, det här är din penis vi pratar om här.

Diskretion

Att berätta för personer som du använder en penispump är en av de sista sakerna du vill ha, vare sig det är medicinskt eller kosmetiskt, du vill noga behålla det själv.

Välj så en produkt som levereras med en bärväska eller minst en låda som är tillräckligt stor för att fungera som en lagringsenhet.

Användarvänlighet

Några av dagens mest effektiva penispumpar skulle vara så mycket bättre om de inte var så svåra att använda. böjning av en pump borde inte känna sig som ett vetenskapsprojekt på college; leta efter ett instrument som är lätt att använda.

Bekostnad

Vi är inte medlemmar i Rockefeller-familjen, vi har räkningar att betala, vår penisstyrka att öka är väldigt spännande och väldigt viktig, men det är också värme och ljus.

Att spendera för mycket på en enlarger är löjligt om det inte är en mirakelmaskin, då kan vi överväga att refinansiera vårt hus om skiten verkligen fungerar.

Topp 3 penispumpar på marknaden baserad på detaljerad forskning

Denna vattenpump erbjuder en enkel och innovativ lösning för erektil dysfunktion och utvidgning av manlig extremitet. penometern ser bra ut och är bärbar med en genomskinlig cylinder som möjliggör enkel spårning av fysiska förändringar i penis.

Penomet

Om du vill lägga till mer krydda i ditt liv, finns Penomet cylindrar tillgängliga i en mängd olika färger som är tillräckligt transparenta.

Detta är en sofistikerad enhet som är lätt att använda och gör missbruk nästan omöjlig, och Penomet-paketet innehåller en övningsplan som informerar dig om dess användning och önskade resultat.

Resultatet av penispumpen före och efter användning kommer att synas på mindre än en vecka och består av ett system med fem gummiringar med vilken du gradvis kan öka trycket.

Penomet har uppnått utmärkt tillfredsställelse och säkerhet, är en sann kvalitetssäkring som uppfyller EU: s tillverkningsstandarder och har testats i två år före lanseringen.

Industrin har nyligen presenterat Penomet med flera utmärkelser, särskilt den bästa nya tyska mannen Expansion Device 2013 och Venus Award för bästa nya produkt 2013.

Själva cylindern är gjord av nästan oförstörbar plast och bälgen är gjord av medicinsk silikon, med en extra dimensionell linje tryckt direkt i tum och centimeter på cylindern så att du kan följa dina resultat.

Något som vi kan ta med oss ​​från Penomet recensioner:

 • Lätt att använda
 • Enkel design
 • Avtagbar bälg hjälper dig att märka vinster och utvidgningar över tiden.

Pris –

 • 97 för standardpumpen,
 • 157 för 2 extra bälgar,
 • 227 € för premium kit
 • 60 dagar pengarna tillbaka garanti
 • 3 års garanti

Läs mer om Penomet här eller klicka här för att köpa det idag till ett rabatterat pris

Hydromax

Den andra enheten på min lista är Hydromax, som egentligen är en serie pumpar, X20, X30 och X40, eftersom de finns i olika storlekar och tryckpunkter.

Hydromax X-serien är en premium penisförstoringsanordning och en valfri produkt för många män, med tanke på att det är bekvämt att använda var som helst, oavsett om du badar eller bara ligger i sängen, och har också genomgått många förbättringar för att möta behoven hos dessa förändrade tider.

De liknar Penomet, men Penomet är en högre kvalitetsprodukt.

Alternativt är Hydromax X-serien av pumpar något bättre än varumärket Penomet eftersom det finns tillgängligt i olika storlekar, till exempel om din penis är mindre än 10 centimeter, är Hydromax X20 idealisk för dig.

Den har nu också en full positiv 360 graders rotationsförmåga, representerad av sin roterande bälgfunktion, som hjälper dig att få en perfekt bild av din penis i pumpkammaren när du är i duschen och Hydromax X-serien har fått många priser.

Läs mer om Hydromax X20 X30 X40 här eller köp det här

Efter Hydromax X-serien är Bathmate också en hydropump som har vissa effekter på storlek och monteringskvalitet, och i motsats till andra som ökar penisstorleken genom att expandera forhudet, utökar Bathmate den totala storleken hos hanbenet.

Penomet, Hydromax X-serien och Bathmate har pengarna tillbaka garantier om du inte är nöjd med resultatet inom en viss tid.

Bathmate

Bathmate är utrustad med en tryckmätare som indikerar ett tryck på 90-200 mm, Bathmate-cylindrarna finns även i transparent, röd, blå, rosa och klar, och ett separat rengöringssats kan också beställas för korrekt underhåll.

Topp fördelar:

 • Lätt att använda
 • Ger dig en stark erektion
 • Utmärkt design och bra gjort
 • pris – ca € 89

Läs mer om Bathmate här eller köp det här

Top Penis Pumps Kolla pris Korta fördelar
Penomet Premium
(Vårt val)
Extremt populär pump
Hydromax X-serien
(Intensiv)
Hydro pumputveckling
Bathmate Hercules
(Tvåan)
Original vattenpump

Olika typer av penispumpar

Först på listan finns vattenpenispumpar, som, som namnet antyder, fungerar genom att fylla sin vakuumpump med (du gissade det) vatten; Vattenpumpar har ett liknande koncept som luftpumpar, men anses vara säkrare och mer hygieniska. varmt vatten rekommenderas när du använder den här enheten.

Dessa rekommenderas för män vars händer är trötta efter några minuter av oavbruten pumpning, men elektriska pumpar har fler funktioner än handpumpar, men är också dyrare.

Vem ska använda den?

Även om penispumpar är utbrett i hela Internet finns det bara tre grupper män som kan uppnå mest genom att använda dessa enheter, alla som lider av erektil dysfunktion, de med en krökt penis (Peyronies sjukdom) och de som vill ha en större penis.

Alla med erektilproblem:

Så om du får dålig cirkulation eller svaga erektioner kommer du mycket att dra nytta av dessa produkter och pumpar hjälper till att driva ditt blod i ljummen, vilket resulterar i fastare och längre erektioner.

Män med penile krökning:

Om du har peniskurvatur, är en pump precis vad du behöver och genom att skapa ett jämnt vakuumtryck runt din axel, kommer det även att kompensera för det.

Personer med storleksproblem:

Pojkar och experter i penisförstoring har använt särskilda penispumpar för att öka både längd och omkrets med stor framgång. Även om dessa snabba vinster du upplever omedelbart efter pumpning endast är tillfälliga (vanligtvis efter 24 timmar), kommer dina vinster att vara över en lång tidsperiod och konsekvent användning.

Även om det finns många penispumpar på marknaden idag (som skiljer sig från design, materialkvalitet och effektivitet), erbjuder de många fördelar, som har presenterats på många forum och på webbplatser flera gånger på Internet.

Penis pumpteknik

Den ursprungliga versionen av penispumpen använde strängt en handpump avsedd för att manuellt extrahera luften, och dessa specialanordningar är fortfarande tillgängliga på marknaden.

Nyare versioner är lite dyrare, men de kommer med ytterligare funktioner som gör det till en fördel.

Nyare versioner av penis pumpen är elektriska modeller; genom att helt enkelt vrida en brytare aktiveras vakuum / sugprocessen och det rapporteras att suget med den elektriska versionen av enheten blir mer intensiv.

En badpump är avsedd att bada, enheten använder vatten för att öka sugkraften och många tror att dessa speciella enheter är bäst.

Gör penis pumpar?

Om du är skeptisk till tanken på att använda en förstoringsglas, är du inte ensam; många män är inte bekanta med dessa enheter och har bara hört talas om dem i filmer eller skämt.

Innan du bestämmer dig för att alla pumpar är bara en rolig sexleksak, bör du lära dig mer om hur de är utformade och hur de ska användas korrekt.

Pumpar är utformade för att ge dig en starkare, längre varaktig, större erektion och tillverkas vanligtvis med en cylindrisk huvudkammare som passar över din penis med en tätning vid basen som skapar ett vakuum.

Du applicerar tryck på kammaren med vatten eller luft, vilket i sin tur ökar erektionen, och det tar vanligtvis 10 till 20 minuter att använda dessa enheter beroende på vilken modell du använder.

Hur fungerar en penispump?

Penis pumpen följer vakuumprincipen, varigenom trycket utövas får pumpen att öka i storlek; i grund och botten när luften / vattnet tas bort ska din penis sättas in i cylindern – skapa ett vakuum som får blod att strömma in i din penis, expandera det och skapa en mycket stark erektion.

Så för alla som letar efter sätt att behandla erektil dysfunktion, kommer blodet i penis att främja en erektion, vilket gör den idealisk för samlag.

Precis som med någon annan form av förstoringsmetod orsakar dessa mikrokretsar en liten överexpansion av alla vävnader, vilket leder till tillväxten av nya celler – detta bidrar till penistillväxt.

Tanken att dessa enheter kan användas för att behandla impotens är inte bara önsketänkande; lokala regulatorer i USA och EU har godkänt dessa pumpar för att behandla erektil dysfunktionsproblem, en stark godkännande av dessa enheter.

Är de säkra att använda?

Du bör bara köpa en penispump om den har tillverkats av en välrenommerad tillverkare, och det är självklart att det bara ska användas på rätt sätt.

En person som har fått ett penisimplantat ska inte använda enheten och de som har genomgått en operation för penisförstoring bör inte använda den utan medicinsk bekräftelse.

Personer med blodproppar, blodsjukdomar eller blodförtunnande läkemedel – recept eller diskontroll – bör inte använda en pump.

Det bästa råd du kan ge här om du är i tvivel rådfråga en läkare om hur de används.

Jämfört med andra behandlingar anses penispumpar säkrare och risken för biverkningar och andra komplikationer är också relativt låg.

Vattenpumpar anses säkrare eftersom fuktigheten ger optimal vakuum för att uppnå säkra resultat. vatten förhindrar att vakuumet dras in, så istället för att sätta penis i rymdsimulering med vakuumtryck får en penispump dig att känna dig bra genom och genom.

Se till att du inte använder den för länge! Jag använder min mellan 15 och 20 minuter. Varje dag ska du aldrig använda den längre än 20 minuter.

Så här använder du dem:

 • Skjut in din penis i cylindern
 • Ta bort luft / vatten från cylindern med pumpen.
 • Se till att du övervakar trycket noga och leta efter psykologiska indikatorer för att undvika olyckor.
 • För nybörjare skulle det vara högst 15 minuter.
 • Kontrollera vakuumnivån, vilken ska vara stabil för att säkerställa att de rekommenderade gränserna inte överskrids.
 • Släpp trycket och låt det färskt blodet komma in i din region.

Vilka är fördelarna med penis pumpar?

Män skulle förmodligen komma överens om att erektil dysfunktion är en av de vanligaste men pinsamma problemen i livet, då när du blir äldre är det nästa problem du förmodligen behöver ta itu med skulle vara prostata kirurgi.

Många läkare rekommenderar att man använder en penispump eftersom det är en av de mest effektiva metoderna, som är naturlig och fri från biverkningar.

Ok, de flesta av oss vet att penispumpar kan hjälpa oss att få hårdare och längre varningar, men det är inte de enda fördelarna du kan uppnå genom att använda dem.

Erektil dysfunktion är oförmågan att upprätthålla en långvarig erektion, vilket kan påverka ditt sexliv negativt.

Penispumpar kan också hjälpa till att förbättra din libido och ge dig mer energi när du och din partner tycker om att ha samlag.

En pump kommer att ge din kropp en hel serie bra saker:

 • Använd i 5-10 minuter. före samlag för att få en stark erektion.
 • Använd 15-20 minuter, 5-6 dagar i veckan för att öka storleken på din penis (viktigt att ta lediga dagar).
 • Ökar varaktigheten av erektionerna med regelbunden användning.

Här är några av de bästa anledningarna till att du bör överväga att använda en penispump:

 • De har visat sig vara effektiva:

Korrekt bruk och övning hjälper dig att få de resultat du drömmer om på nolltid.

 • De är överkomliga:

Den enda kostnaden är med ditt första köp och det är.

 • Penispumpar är icke-invasiva:

Det som gör en penispump mycket föredragen är det faktum att ingen kirurgi krävs, inte heller någon form av medicinering behöver appliceras på ytan av lemmen.

 • Penispumpar kan användas tillsammans med andra behandlingar:

Faktum är att vissa män även använder en kombination av penisförstärkningstillskott och penispump för att uppnå lovande resultat.

 • Penispumpar kan hjälpa till att återfå erektil dysfunktion efter några procedurer:

Till exempel kan en penispump troligen hjälpa dig att återställa din förmåga att bli hårdare naturligt, även efter prostataoperation eller strålbehandling för cancer.

Vanliga frågor

 1. Ska min pump ha en vakuummätare?

Inte nödvändigtvis, men det är en bra idé att ha en vakuummätare på din enhet, speciellt om du är ny på pumpar.

 1. Finns det några hälsokomplikationer om jag använder vakuumpumpar?

JA, flera hälsokomplikationer kan förvärra eller till och med få dödliga konsekvenser vid användning av dessa enheter, så använd ALDRIG vakuumpumpar för följande:

Penisförstoring (endast med läkares tillstånd och tidigast 10 veckor efter din operation)

 • koagulationsstörning som hemofili
 • penisimplantat
 1. Hur lång tid måste mina pump sessioner vara?

Varaktigheten av din pumprutin är väldigt individuell och varierar från användare till användare, men det finns en gyllene regel som du måste följa:

– Du kan inte använda vakuumtrycket samtidigt i mer än 20 minuter, då måste du släppa det här trycket och pausa i några minuter innan du bestämmer dig för en annan.

 1. Hur mycket kostar dessa pumpar?

Som med många andra produkter varierar priset på vakuumpumpar kraftigt, från billiga kopior som inte är mycket slitstarka och säkra (runt 16 euro) till otroligt dyra elektriska modeller med pulsatorer (ca 485 euro).

Men för en pålitlig enhet som har allt du behöver (en handpump, manometer, slang, cylinder tillverkad för att mäta) och hållbar och säker, kan du räkna med ca 200 euro .

 1. Kommer vinsten / ökningen att vara permanent?

Ja, även om dessa snabba vinster du ser omedelbart efter pumpning endast är tillfälliga (vanligtvis efter 24 timmar), kommer dina vinster att bibehållas under en lång tid och konsekvent användning.

Användaruttalanden

Jag får många e-postmeddelanden från män över hela världen som jag har hjälpt till med erektil dysfunktion eller liten penisstorlek (några av dem!), Här är vad några av dem säger om penispumpar.

Obs! Jag har tagit bort all personlig information och ersatt namn och platser

Jag var skeptisk, men det fungerade perfekt.

Hej, jag måste erkänna att jag var väldigt skeptisk när du sa till mig att en penispump skulle vara den perfekta lösningen för erektil dysfunktionsproblem, men de hårda och långvariga erektionerna visade mig varför penispumpar är så populära.

Jag använder pumpen i 5-10 minuter. före kön för att få en stark erektion och jag började använda det regelbundet för att öka min penis storlek, inte att jag behöver det, men en extra 2,5 cm skulle inte göra ont.

Frank, Österrike

Jag var helt överväldigad

Jag var helt överväldigad av storleken på min erektion när jag provade min nyinköpta Bathmate-pump – den är så stor och stark – min flickvän visste inte om pumpen tills 5 minuter efter att jag använde den och hon tyckte om det – inte pumpen, men du vet…

Dan, Tyskland

Pumpen var lösningen på min erektil dysfunktion

Jag har kämpat med impotens så länge jag kan komma ihåg på grund av olika förhållanden och jag var på piller hela tiden, allt var bra i början, men för några år sedan började jag få ett mycket starkt utslag på min kropp, Jag gick till doktorn och jag fick höra att jag hade utvecklat en allergi mot pillerna.

Jag försökte olika märken, men ingen av dem fungerade väldigt bra med mig, jag var helt ödelad – jag hade sex 2-3 gånger i veckan, så absolut inget mer sex!

Jag började leta efter andra alternativ och gjorde ett möte med en kirurg som satt ett implantat i min penis som jag kunde blåsa upp när jag behövde erektion …

Jag såg inte fram emot operationen och bestämde mig för att gå online och leta efter en alternativ lösning där jag hittade en artikel om impotens och hur pumpar kan hjälpa, jag försökte och jag var mycket imponerad av effekten och avbröt omedelbart min tid på kliniken ! 1½ Jag har varit en lycklig användare av penis pumpen i 1½ år.

James, Schweiz.

Male User “Zimbablk” från Reddit.com

“Den pumpplan jag använde anses vara mycket konservativ, men som ett resultat hade jag inga vrider eller skador på huden och jag började med en 6” längd och 5,75 “kant.

Vid slutet av de första tre månaderna hade jag fått en full tum (2,5 cm) i längd och ca 0,8 cm i omkretsen. omkretsen är inte lika lätt att få som längd och jag tillskriver min egen längd ökning till ett noggrant och mycket regelbundet program.

“Jag har sällan överskridit 5 in / HG-tryck på min mätare under de första månaderna, de flesta män är bekväma mellan 3” och 6 “tryck, så du behöver hitta din egen nivå av komfort men göra det bekvämt.

Du kan pumpa 4 dagar i veckan och ändå göra en vinst, men jag pumpar nästan varje dag: “Jag tog en tre månaders paus från att pumpa och sträcka och förlorade ingenting av mina vinster i slutet av pausen.

Top Penis Pumps Kolla pris Korta fördelar
Penomet Premium
(Vårt val)
Extremt populär pump
Hydromax X-serien
(Intensiv)
Hydro pumputveckling
Bathmate Hercules
(Tvåan)
Original vattenpump

Slutsatser

När du väljer penispumpar ska du inte bara överväga din budget utan också få en djupare förståelse för hur olika penispumpar fungerar och alltid köpa välrenommerade varumärken, eftersom de noga har testat sina produkter korrekt.

Dessa märken följer också internationella kvalitets- och säkerhetsstandarder och information om dessa standarder är allmänt tillgänglig på Internet.

Det är värt att nämna att missbruk av enheter kan ha skadliga effekter och vissa användare har rapporterat att de efter långvarig användning har fått en uppblåst penis.

Detta är vanligt bland manuella pumpanvändare, eftersom trycket regleras av användaren, och om användaren pumpar för mycket, kan detta leda till rivning av kärlen i penis.

Penomet är en av de bästa penispumparna på marknaden, och är ledande för att ge resultat och användarvänlighet, och de flesta användare av den vattenbaserade pumpen har uttryckt sin tillfredsställelse med de uppnådda resultaten.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics