Topp 3 beste penis pumper - 2018 2021 thesocialu101.com

Topp 3 beste penis pumper – 2018

Å velge riktig penispumpe er ikke en enkel oppgave.

Penis pumper er førstevalg for menn med erektil dysfunksjon eller en liten penis fordi de er designet for det og årsaken er enkel – de jobber!

Topp penis pumper Sjekk pris Korte fordeler
Penomet Premium
(Vårt valg)
Ekstremt populær pumpe
Hydromax X-serien
(Intens)
Hydropumpevolusjon
Bathmate Hercules
(Runner-Up)
Original hydropumpe

Penispumpemarkedet har blitt oversvømmet med produkter av lav kvalitet som drar nytte av design og navn på andre merker.

Vårt valg

Denne versjonen er ekstremt populær på Amazon, det er til og med den bestselgende av alle modellene. Dette skyldes trolig hovedsakelig den lave prisen.

Vårt valg

Hydromax-serien (tidligere Hydromax X-serien) er neste trinn i Hydro Pump evolusjon. Utviklingen av den innovative Bathmate gir den nye bellowspumpen og ventilen 35% mer effekt enn den opprinnelige hydropumpen med mer sikkerhet og komfort.

Vårt valg

Bathmate er verdens mest solgte penisforstørrelsesenhet som har mange ekstra fordeler. I tillegg til å gi deg en større penis, hjelper regelmessig bruk å holde penis i topphelsen, noe som fører til vanskeligere, lengre varige ereksjoner og økt seksuell tilfredsstillelse.

Jeg personlig gjorde mye produkt forskning og testing som du bør følge for å unngå svindel.

I artikkelen vurderer jeg de beste penispumper som følger:

Effektivitet – Den viktigste (av åpenbare grunner)

Produktkvalitet – Du vil at produktet skal vare lenger enn 4 uker.

Kundeservice – pålitelige merkevarer har god kundeservice

Pris – Prisen skal være riktig og rettferdig

Hastighet av resultater, produktsikkerhet, tilbakemeldinger fra kundene, returrett og suksessrate

Hva er en penispumpe?

En penispumpe er en av de få penisforstørrelsesenhetene på markedet som er både rask og har en meget høy suksessrate; Det kan naturligvis forbedre størrelsen på din mannlige penis og det utløser også en sterkere og lengre varig ereksjon.

Det kalles også noen ganger som en “vakuumpumpe”.

Dette produktet består av 3 deler

Pumpebasen – brukes til å lage en tett tetning rundt bunnen av penis – Det er den eneste delen som berører kroppen din og er laget av myk plast.

Sylinderen – dette er den delen som har din penis inne i den, så vel som all luft og vann.

Pumpen – Den kan monteres på toppen av sylinderen eller på toppen med en slange, den brukes til å pumpe vann eller luft ut.

Viktige aspekter du bør vurdere før du kjøper

effekt

Først og fremst vil ingen bruke penger på et verktøy som ikke gjør noe; hva er poenget? Kontroller om produktet du har valgt, har fungert for andre mennesker før du bruker penger på det.

Begynn med kundeanmeldelser, men ikke stopp, de lover fantastiske resultater, og noen betaler selv folk for å skrive entusiastiske anmeldelser.

Storhet

Selv om disse enhetene er naturlig utformet for å hjelpe gutter til å ha en større penis, vil menn med tykt mannlig kjønnsorgan også foreta sporadiske forbedringer.

Pass på at kammerets størrelse kan huse din unike omkrets, ellers vil du bli flau for å returnere den til noe annet.

Vitenskapelig forskning

En av de beste måtene å avgjøre om en penispumpe er verdt pengene sine: de vitenskapelige dataene som støtter dens design.

Du har kanskje hatet skolen, men nå er det tid til å gjøre leksene dine, er din foretrukne penispumpe gjort ved hjelp av industristandardteknikker, eller bør du revurdere alternativene dine?

Longevity

Gode ​​ting kommer i alle former og størrelser, og det er holdbarheten til verktøyet som er viktigst.

Med tanke på at mange penispumper må brukes i flere uker før optimale resultater oppnås, bør du være sikker på å kjøpe noe som ser ut til å være en suksess. Polykarbonatplast, silikon, polyuretan og harpiks er gode materialer; ta.

materialer

Når du snakker om polykarbonatplast, silikon og alt det – materialene penispumpen er laget av, er viktigere enn du tror, ​​hudbeskyttede produkter forhindrer chafing, og det er viktig for en enhet som noen ganger blir brukt i timer, tenk på det, folk, dette er din penis vi snakker om her.

Diskresjon

Å telle folk som du bruker en penispumpe, er en av de siste tingene du vil ha, enten det er medisinsk eller kosmetisk, du vil sannsynligvis beholde det selv.

Så velg et produkt som følger med en bæreveske eller minst en boks som er stor nok til å tjene som en lagringsenhet.

Brukervennlighet

Noen av dagens mest effektive penispumper ville være så mye bedre hvis de ikke var så vanskelige å bruke; buckling en pumpe burde ikke føles som et vitenskapelig prosjekt på college; se etter et instrument som er enkelt å bruke.

Kostnader

Vi er ikke medlemmer av Rockefeller familien, vi har regninger å betale, vår penis styrke til å øke er veldig spennende og svært viktig, men det er også oppvarming og lys.

Å bruke for mye på en enlarger er latterlig, med mindre det er et mirakelapparat, så kan vi vurdere å refinansiere huset vårt hvis skitten virkelig virker.

Topp 3 penis pumper på markedet basert på detaljert forskning

Denne vannpumpen tilbyr en enkel og nyskapende løsning for erektil dysfunksjon og utvidelse av mannlig lemmer. penometralen ser bra ut og er bærbar med en gjennomsiktig sylinder som muliggjør enkel sporing av fysiske endringer i penis.

Penomet

Hvis du vil legge til mer krydder i livet ditt, er Penomet-sylindere tilgjengelige i en rekke farger som er tilstrekkelig gjennomsiktig.

Dette er en sofistikert enhet som er enkel å bruke og gjør misbruk nesten umulig, og Penomet-pakken inneholder en treningsplan som informerer deg om bruken og ønskede resultater.

Resultatene av penispumpen før og etter bruk vil være synlige på mindre enn en uke og består av et system med fem gummiringer som du gradvis kan øke trykket.

Penomet har oppnådd utmerket tilfredshet og sikkerhet, er et sant kvalitetsmerke som oppfyller EUs produksjonsstandarder og har blitt testet i to år før lanseringen.

Næringen har nylig presentert Penomet med flere priser, spesielt Best New German Male Expansion Device 2013 og Venus Award for Best New Product 2013.

Selve sylinderen er laget av praktisk talt uforgjengelig plast og bælgen er laget av medisinsk silikon, med en ekstra dimensjonslinje trykt direkte i tommer og centimeter på sylinderen, slik at du kan følge resultatene dine.

Noe vi kan ta med oss ​​fra Penomet vurderinger:

 • Lett å bruke
 • Enkel design
 • Flyttbar bellows hjelper deg med å legge merke til gevinster og utvidelser over tid.

Pris –

 • 97 for standardpumpen,
 • 157 for 2 ekstra bellows,
 • 227 € for premium-settet
 • 60 dager pengene tilbake garanti
 • 3 års garanti

Les mer om Penomet her eller klikk her for å kjøpe det i dag til en rabattpris

Hydromax

Den andre enheten på listen min er Hydromax, som egentlig er en rekke pumper, X20, X30 og X40, fordi de er tilgjengelige i forskjellige størrelser og trykkpunkter.

Hydromax X-serien er en premium penis forstørrelsesenhet og et produkt av valg for mange menn, med tanke på det faktum at det er behagelig å bruke hvor som helst, enten du er bading eller bare ligger i sengen, og har også gjennomgått en rekke forbedringer til møte behovene til disse skiftende tider.

De ligner på Penomet, men Penomet er et høyere kvalitetsprodukt.

Men når det gjelder alternativer, er Hydromax X-serien av pumper litt bedre enn merket Penomet fordi den er tilgjengelig i forskjellige størrelser, for eksempel hvis penis er mindre enn 10 centimeter, er Hydromax X20 ideell for deg.

Det har også nå full positiv 360 graders rotasjonsevne, representert ved sin roterende bellowsfunksjon, som hjelper deg med å få en perfekt utsikt over penis i pumpekammeret når du er i dusjen, og Hydromax X-serien har mottatt mange priser.

Les mer om Hydromax X20 X30 X40 her eller kjøp den her

Etter Hydromax X-serien er Bathmate også en hydropump som har visse effekter på størrelse og monteringskvalitet, og i motsetning til andre som øker penisstørrelsen ved å utvide forhuden, utvider Bathmate den totale størrelsen på den mannlige lemmen.

Penomet, Hydromax X-serien og Bathmate har penger tilbake garantier hvis du ikke er fornøyd med resultatene innen en viss tidsperiode.

Bathmate

Bathmate er utstyrt med en trykkmåler som indikerer et trykk på 90-200mm, Bathmate sylindere er også tilgjengelige i gjennomsiktig rød, blå, rosa og klar, og et eget rengjøringssett kan også bestilles for riktig vedlikehold.

Øverste fordeler:

 • Lett å bruke
 • Gir deg en sterk ereksjon
 • Utmerket design og godt utført
 • pris – ca € 89

Les mer om Bathmate her eller kjøp det her

Topp penis pumper Sjekk pris Korte fordeler
Penomet Premium
(Vårt valg)
Ekstremt populær pumpe
Hydromax X-serien
(Intens)
Hydropumpevolusjon
Bathmate Hercules
(Runner-Up)
Original hydropumpe

Ulike typer penis pumper

Først på listen er vannpenispumper, som, som navnet antyder, fungerer ved å fylle sin vakuumpumpe med (du gjettet det) vann; vannpumper har et lignende konsept til luftpumper, men betraktes som sikrere og mer hygieniske; varmt vann anbefales når du bruker denne enheten.

Disse er anbefalt for menn hvis hender føler seg trette etter noen få minutter med uavbrutt pumping, men elektriske pumper har flere funksjoner enn håndpumper, men er også dyrere.

Hvem skal bruke den?

Selv om penispumper er utbredt over hele Internett, er det bare tre grupper av menn som kan oppnå mest ved å bruke disse enhetene, alle de som lider av erektil dysfunksjon, de med en buet penis (Peyronies sykdom) og de som vil ha en større penis.

Alle de med erektilproblemer:

Så hvis du får dårlig sirkulasjon eller svake ereksjoner, vil du ha stor nytte av disse produktene, og pumper vil bidra til å kjøre blodet inn i lysken, noe som resulterer i faste og lengre ereksjoner.

Menn med penile krølling:

Hvis du har penile krølling, er en pumpe akkurat det du trenger og ved å skape et jevnt vakuumtrykk rundt akselen din, vil det til og med kompensere for det.

Personer med størrelsesproblemer:

Gutter og eksperter i penisforstørrelse har brukt spesifikke penispumper for å øke både lengde og omkrets med stor suksess. Selv om disse raske gevinster du opplever umiddelbart etter pumping, er bare midlertidige (vanligvis etter 24 timer), vil gevinsten vare over en lang periode og konsekvent bruk.

Selv om det er mange penispumper på markedet i dag (som varierer i design, materialkvalitet og effektivitet), tilbyr de mange fordeler, som har blitt presentert i mange fora og på nettsteder flere ganger på Internett.

Penis pumpe teknologi

Den originale versjonen av penispumpen brukte, strengt tatt, en håndpumpe designet for å manuelt trekke ut luften, og disse spesielle enhetene er fremdeles tilgjengelige på markedet.

Nyere versjoner er litt dyrere, men de kommer med flere funksjoner som gjør det verdt.

Nyere versjoner av penis pumpe er elektriske modeller; bare å dreie en bryter aktiverer vakuum / sugeprosessen og det rapporteres at suget med den elektriske versjonen av enheten vil bli mer intens.

En badpumpe er designet for bading, enheten bruker vann for å øke sugekraften, og mange tror at disse enhetene er de beste.

Gjør penis pumper arbeid?

Hvis du er skeptisk til ideen om å bruke en forstørrelse, er du ikke alene; mange menn er ikke kjent med disse enhetene og har bare hørt om dem i filmer eller vitser.

Før du bestemmer deg for at alle pumper er bare et morsomt sexleksak, bør du lære mer om hvordan de er utformet og hvordan de skal brukes riktig.

Pumper er utformet for å gi deg en sterkere, lengre varighet, større ereksjon og er vanligvis produsert med et sylindrisk hovedkammer som passer over penis med en tetning i bunnen som skaper et vakuum.

Du legger press på kammeret med vann eller luft, noe som igjen øker ereksjonen, og det tar vanligvis 10 til 20 minutter å bruke disse enhetene, avhengig av hvilken modell du bruker.

Hvordan virker en penispumpe?

Penispumpen følger vakuumprinsippet, hvorved trykket utøves fører til at pumpen øker i størrelse; i utgangspunktet når luften / vannet er fjernet, bør penis settes inn i sylinderen – skape et vakuum som fører til at blodet strømmer inn i penis, ekspanderer det og skaper en veldig sterk ereksjon.

Så for alle de som leter etter måter å behandle erektil dysfunksjon, vil blodet trukket inn i penis fremme en ereksjon, noe som gjør den ideell for samleie.

Som med enhver annen form for forstørrelsesmetode, forårsaker disse mikrokrekene en liten overekspansjon av alle vev, noe som fører til vekst av nye celler – dette bidrar til penile vekst.

Tanken om at disse enhetene kan brukes til å behandle impotens er ikke bare ønskelig tenkning; lokale regulatorer i USA og EU har godkjent disse pumper for å behandle erektil dysfunksjon problemer, en sterk godkjenning av disse enhetene.

Er de trygge å bruke?

Du bør bare kjøpe en penispumpe dersom den er produsert av en anerkjent produsent, og det sier seg selv at den bare skal brukes på riktig måte.

En person som har fått et penisimplantat, bør ikke bruke enheten, og de som har gjennomgått penisforstørrelsesoperasjon, bør ikke bruke den uten medisinsk bekreftelse.

Personer med blodpropper, blodsykdommer eller blodtynnende medisiner – reseptbelagte eller over-the-counter – bør ikke bruke en pumpe.

Det beste rådet du kan gi her hvis du er i tvil, rådfør deg med en lege om hvordan de brukes.

Sammenlignet med andre behandlinger anses penispumper som sikrere, og risikoen for bivirkninger og andre komplikasjoner er også relativt lav.

Vannpumper betraktes som sikrere fordi fuktigheten gir den optimale mengden vakuum for å oppnå sikre resultater. vann hindrer at vakuumet trekkes inn, så i stedet for å sette penis i romsimulering med vakuumtrykk, får en penispumpe deg til å føle deg godt gjennom og gjennom.

Pass på at du ikke bruker det for lenge! jeg bruker min mellom 15 og 20 minutter. hver dag bør du aldri bruke den lenger enn 20 minutter.

Slik bruker du dem:

 • Skyv penis inn i sylinderen
 • Fjern luft / vann fra sylinderen med pumpen.
 • Pass på at du overvåker trykket tett og se etter psykologiske indikatorer for å unngå ulykker.
 • For nybegynnere vil det være maksimalt 15 minutter.
 • Kontroller vakuumnivået, som skal være stabilt for å sikre at de anbefalte grensene ikke overskrides.
 • Frigjør trykket og la det friske blodet komme inn i din region.

Hva er fordelene med penis pumper?

Menn vil trolig være enige om at erektil dysfunksjon er en av de vanligste, men pinlige problemene i livet, da du blir eldre, er det neste problemet du sannsynligvis trenger å håndtere, prostata kirurgi.

Mange leger anbefaler å bruke en penispumpe fordi den er en av de mest effektive metodene, som er naturlig og fri for bivirkninger.

Ok, de fleste av oss vet at penispumper kan hjelpe oss med å få hardere og lengre varige ereksjoner, men disse er ikke de eneste fordelene du kan oppnå ved å bruke dem.

Erektil dysfunksjon er manglende evne til å opprettholde en langvarig ereksjon, noe som kan ha en negativ effekt på sexlivet ditt.

Penis pumper kan også bidra til å forbedre libido og gi deg mer energi når du og partneren din føler at du har samleie.

En pumpe vil gi kroppen din en hel rekke gode ting:

 • Bruk i 5-10 minutter. før samleie for å få en sterk ereksjon.
 • Bruk 15-20 minutter, 5-6 dager i uken for å øke størrelsen på din penis (viktig å ta fridager).
 • Øker varigheten av ereksjonene med vanlig bruk.

Her er noen av de beste grunnene til at du bør vurdere å bruke en penispumpe:

 • De har vist seg å være effektive:

Riktig bruk og praksis vil hjelpe deg med å få de resultatene du drømmer om på kort tid.

 • De er rimelige:

Den eneste kostnaden er med ditt første kjøp og det er.

 • Penis pumper er ikke-invasive:

Det som gjør en penispumpe svært foretrukket, er at ingen kirurgi er nødvendig, og det må heller ikke brukes noen form for medisinering på legemets overflate..

 • Penis pumper kan brukes sammen med andre behandlinger:

Faktisk bruker noen menn til og med en kombinasjon av penisforbedrende kosttilskudd og penispumpe for å oppnå lovende resultater.

 • Penis pumper kan bidra til å gjenvinne erektil dysfunksjon etter noen prosedyrer:

For eksempel kan en penispumpe trolig hjelpe deg med å gjenopprette din evne til å bli vanskeligere naturlig, selv etter prostata kirurgi eller strålebehandling for kreft.

ofte stilte spørsmål

 1. Skal pumpen min ha en vakuummåler?

Ikke nødvendigvis, men det er en god ide å ha en vakuummåler på enheten, spesielt hvis du er ny på pumper.

 1. Er det noen helsekomplikasjoner hvis jeg bruker vakuumpumper?

JA, flere helsekomplikasjoner kan forverre eller til og med få dødelige konsekvenser når du bruker disse enhetene, så bruk ALDRI vakuumpumper for følgende:

Penisforstørrelse (kun med legens tillatelse og tidligst 10 uker etter operasjonen)

 • koagulasjonsforstyrrelse som hemofili
 • penisimplantat
 1. Hvor lenge må pumpens økter vare?

Varigheten av pumpeprosessen er veldig individuell og varierer fra bruker til bruker, men det er en gylden regel du må følge:

– Du kan ikke bruke vakuumtrykket samtidig i mer enn 20 minutter, da må du slippe dette trykket og pause i noen minutter før du bestemmer deg for en annen.

 1. Hvor mye koster disse pumpene?

Som med mange andre produkter vil prisen på vakuumpumper variere sterkt, fra billige kopier som ikke er veldig holdbare og trygge (rundt € 16) til utrolig dyre elektriske modeller med pulsatorer (rundt € 485).

Men for en pålitelig enhet som har alt du trenger (en håndpumpe, manometer, slange, sylinder laget for å måle) og er slitesterk og sikker, kan du stole på ca € 200 .

 1. Vil fortjenesten / økningen være permanent?

Ja, selv om disse hurtige fortjenestene du ser umiddelbart etter pumping, er bare midlertidige (vanligvis etter 24 timer), vil fortjenesten din opprettholdes over en lengre periode og konsekvent bruk.

Brukeranmeldelser

Jeg får mange e-postmeldinger fra menn over hele verden som jeg har hjulpet med erektil dysfunksjon eller liten penis størrelse (noen av dem!), Her er det noen av dem sier om penis pumper.

Merk: Jeg har fjernet all personlig informasjon og erstattet navn og steder

Jeg var skeptisk, men det fungerte perfekt.

Hei, jeg må innrømme at jeg var veldig skeptisk da du fortalte meg at en penispumpe ville være den ideelle løsningen for mine erektil dysfunksjonsproblemer, men de harde og langvarige ereksjonene viste meg hvorfor penispumper er så populære.

Jeg bruker pumpen i 5-10 minutter. før sex for å få en sterk ereksjon, og jeg begynte å bruke den regelmessig for å øke størrelsen på min penis, ikke at jeg trengte det, men en ekstra 2,5 cm ville ikke skade.

Frank, Østerrike

Jeg var helt overveldet

Jeg var helt overveldet av størrelsen på ereksjonen min da jeg prøvde min nylig kjøpte Bathmate-pumpe – den er så stor og sterk – kjæresten min visste ikke om pumpen før 5 minutter etter at jeg brukte den og hun likte det – ikke pumpen, men du vet…

Dan, Tyskland

Pumpen var løsningen på min erektil dysfunksjon

Jeg har slitt med impotens så lenge jeg kan huske på grunn av ulike forhold og jeg var på pillen hele tiden, alt var fint i begynnelsen, men for noen år siden begynte jeg å få et veldig sterkt utslett på kroppen min, Jeg dro til legen og ble fortalt at jeg hadde utviklet en allergi mot pillene.

Jeg prøvde forskjellige merker, men ingen av dem jobbet veldig bra med meg, jeg var helt ødelagt – jeg hadde sex 2-3 ganger i uken, så absolutt ikke mer sex!

Jeg begynte å lete etter andre alternativer og laget en avtale med en kirurg som satte et implantat i min penis som jeg kunne blåse opp da jeg trengte en ereksjon …

Jeg gleder meg ikke til operasjonen og bestemte meg for å gå online og se etter en alternativ løsning der jeg fant en artikkel om impotens og hvordan pumper kunne hjelpe, jeg prøvde og jeg var veldig imponert over effekten og straks avbrutt avtalen min på klinikken ! 1½ Jeg har vært en glad bruker av penispumpen i 1½ år.

James, Sveits.

Mannbruker “Zimbablk” fra Reddit.com

“Pumpeplanen jeg brukte anses å være svært konservativ, men som følge av dette hadde jeg ingen vendinger eller skader på huden og jeg startet med en 6” lengde og 5,75 “omkrets.

Ved utgangen av de første tre månedene hadde jeg fått en full tommer (2,5 cm) i lengde og ca 0,8 cm i omkrets. omkretsen er ikke like lett å få som lengde, og jeg tilskriver min egen lengdeøkning til et forsiktig og veldig vanlig program.

“Jeg har sjelden overgått 5 in / HG trykk på min meter de første månedene, de fleste menn er komfortable mellom 3” og 6 “trykk, så du må finne ditt eget komfortnivå, men gjør det komfortabelt.

Du kan pumpe 4 dager i uken og fortsatt tjene penger, men jeg pumper nesten hver dag: “Jeg tok en tre måneders pause fra å pumpe og strekke og tapte ingenting av mine gevinster i slutten av pause.

Topp penis pumper Sjekk pris Korte fordeler
Penomet Premium
(Vårt valg)
Ekstremt populær pumpe
Hydromax X-serien
(Intens)
Hydropumpevolusjon
Bathmate Hercules
(Runner-Up)
Original hydropumpe

konklusjoner

Når du velger penispumper, bør du ikke bare vurdere budsjettet ditt, men også få en dypere forståelse av hvordan ulike penispumper jobber og alltid kjøpe anerkjente merker, da de har sannsynligvis testet produktene sine riktig.

Disse merkene overholder også internasjonale kvalitets- og sikkerhetsstandarder, og informasjon om disse standardene er allment tilgjengelig på Internett.

Det er verdt å nevne at misbruk av enheter kan ha skadelige effekter, og noen brukere har rapportert at de etter langvarig bruk har fått oppblåst penis.

Dette er vanlig blant manuelle pumpebrukere, ettersom trykket er regulert av brukeren, og hvis brukeren pumper for mye, kan dette føre til rive av karene i penis.

Penomet er en av de beste penispumper på markedet, og er en ledende leverandør av resultater og brukssikkerhet, og de fleste brukere av vannbasert pumpe har uttrykt sin tilfredshet med de oppnådde resultatene.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics