Tyttö Angela White - Handjob Pussy Fleshlightilla 2021 thesocialu101.com

Tyttö Angela White – Handjob Pussy Fleshlightilla

Indulge Insert tarjoaa uuden sieni-sienen ja paksujen, pitkittäisten pitkulaisten kylkiluiden, jotka yhdessä muodostavat kutsuvan ja melko voimakkaan rakenteellisen rakenteen.

Ensi silmäyksellä pitkittäiset kylkiluut eivät ole välittömästi näkyvissä, koska ne sopivat saumattomasti nub-rakenteeseen, joka ulottuu pitkälle kanavaan.

Meidän pick

Pehmustetut pituussuuntaiset ristit rikastuttavat suurtaajuista kumpua stimulaatiota ihastuttavalla sykkivällä vuorottelulla.

Mitä työtä Fleshlight Angela White

Ainutlaatuiset sienenupit vaihtelevat kooltaan ja linjaavat suurten pitkittäisten kylkiluiden reunoja.

Koska pitkittäisten kylkiluiden vastaaviin päätypisteisiin kohdistuu erityisen suuret nupit, kanava on jaettu kolmeen kammioon ja muodostaa siten mielenkiintoisen monikammioisen rakenteen (epätavanomaisesti).

Suurimmat mahdolliset insertit (0,55 x 0,4 tuumaa / 14 x 10 mm)Kaikki kammiot on muotoiltu “tiimalasi” Kaarevien renkaiden välissä on neljä pehmustettua karan muotoista pituussuuntaista kylkiluuta

Tämän kanavan painopiste on selvästi maksimimulointin tuottamisessa, toisin sanoen vähemmän luonnollisia, mutta kaikki stimuloivat stimulaatiotehokkeet syntyvät.

Tällainen käsite soveltuu erityisen hyvin miehille, joissa on ympärileikattu esinahka, jonka herkkyys kipuille on hieman alhaisempi kuin ympärileikkaamattomien miesten.

Indulge-kanava kuuluu Fleshlight-Girl Angela Whitein Fleshlight-luokkaan ja on siksi saatavilla vain hänen (alkuperäinen muotoutunut) pussy-aukko.

Indulge-kanava alkaa kahdella neljällä sienten nupilla, jotka on siirretty toisistaan.

Toinen tukirengas koostuu suurimmista mahdollisista sisäkappaleista (noin 14 x 10 mm) ja muodostaa siten sisäänkäynnin ensimmäiseen kammioon.

Kaikki kolme seuraavasta kammiosta ovat n. 5,5 cm pitkä ja on “tiimalasin” muoto. Ne ovat kaikki samanlaisia, ja niissä on seitsemän nastarengasta, joissa on neljä nastaria.

Nupinrenkaiden välisissä tiloissa on neljä kiertyvää, karan muotoista pituussuuntaista kylkiluuta, jotka saavuttavat korkeimman pisteensä kohti kammion keskustaa ja kapea kanava alas n. 14 mm näissä kohdissa.

Sen sijaan sienten nupit tulevat pienemmiksi ja pienemmiksi kammion keskiosaa kohti, missä pitkittäisreunat.

Indulge-kanavan stimulaatio on odotetusti hyvin intensiivistä, koska monet näppylät luovat paljon selkeästi havaittavia yksittäisiä ärsykkeitä, jotka osuvat penikselle korkealla taajuudella.

Suuret kuoren renkaat kammion sisäänkäynnit ja uloskäynnit ovat erityisen hyvin havaittavissa, jotka toimivat pullonkauloja ja laukaisevat ihanaa lyhyen aikavälin tiukkuuden tunnetta joka kerta kun liukuu niiden läpi.

Vaikka pimples ovat suhteellisen pitkiä ja työntyvät hyvin kauas kanavaan, ne ovat yllättävän mitoitukseltaan stabiileja ja tarjoavat tiettyä vastustuskykyä kipuihin johtuen “sienen muotoisen”.

Tällä on erittäin myönteinen vaikutus stimulaation intensiteettiin ja se on verrattavissa Stamina-nupien vaikutukseen Stamina Training Unit.

Kammiot keskellä stimulaatiota hallitsevat karan muotoiset pituussuuntaiset kylkiluut, jotka tuottavat hitaasti kasvavan ja sitten laskevan vastapainan.

Sliding edestakaisin, tämä stimuloiva vaikutus toimii kuin ihanan sykkivä peniksen hieronta. Tätä laiduntamista “perus stimulaatiota” tehostaa entisestään pienet taskun renkaat, jotka yhdessä luovat ainutlaatuisen emotionaalimaailman.

Tämä loistava sekoitus korkeataajuisen selektiivisen stimulaation ja sykkivän, jäykkyyden kireyttä vastaan ​​ei voida vastustaa liian kauan, joten Indulge-kanavan masturbaatio on lyhyt mutta myös erittäin voimakas ilo.

Keskimääräinen peniksen pituus (15 cm) pääsee helposti ensimmäiseen ja toiseen kammioon, johon liittyy lieventäminen.

Koska kammioiden rakenteelliset elementit toistuvat, mikään ei jää kadotukseen, ja jopa lyhyemmät peniksen pituiset miehet voivat nauttia tästä kanavasta kaikissa yksityiskohdissaan.

Takaosan (kolmas) kammio tarjoaa runsaasti tilaa alipaineen säilyttämiselle ja sen vuoksi jonkin verran edestakaisen liukumisen jälkeen on keskimääräistä voimakasta imua, joka seuraa jo voimakasta stimulaatiota, jolla on ihana imutehokkuus.

Indulge-kanavan puhdistaminen on hieman monimutkaisempi vahvemman rakenteen vuoksi. On ehdottomasti kiinnitettävä huomiota huuhtelemaan monia aukkoja perusteellisesti. Kuivausaika on keskikentällä noin. 2-3 tuntia.

Lopputulos

Indulge-rakenne on hyvä valinta intensiivisen stimulaation ystäville, koska pimpeleiden epätavallisen sienimuodon takia täsmälliset ärsykkeet ovat erittäin suoria vaikutuksia penikselle. Lisäksi, koska niiden korkea kimmoisuus, pimples voidaan tuntea kuin monet pienet vastukset, jotka on ensin voitettava, kun tunkeutuvat.

Joustavat pitkittäiset kylkiluut rikastuttavat korkeataajuista pimple-stimulaatiota upealla, sykkivällä tunteen muutoksella. Yhdessä erinomaisen imutehon kanssa tämä johtaa todella räjähtävään seokseen, joka mahdollistaa vain lyhyet mutta erittäin intensiiviset masturbaattikokemukset.

Meidän pick

Pehmustetut pituussuuntaiset ristit rikastuttavat suurtaajuista kumpua stimulaatiota ihastuttavalla sykkivällä vuorottelulla.

Käyttäjien arvostelut

Olipa yksin tai kumppanin kanssa, Fleshlight pitää mitä lupaukset on helppo puhdistaa ja todellinen ilo hyötyä.

Marcel

Olen yrittänyt useita Sex M …., Mutta tämä osa on mahtava. Super kiimainen tunne. myös tunkeutumalla ei Eng.class-stimulaatioon. Niin pehmeä! Se on hyvin lähellä todellista vaginaa!

Marco

Koska olen työskennellyt paljon Fleshlight-leluissa viime aikoina, tuloksena halusin tietää, ovatko kaikki myönteiset kokemukset todella totta ja kyllä ​​lelu Angela White on todella hauskaa. Se on todella emotionaalista, on mukava tiukka sovitus ja se tuntuu todella hyvältä. Jos päätät myös kokeilla Fleshlightia, voin vain suositella Fleshlight Angela Whiteia. Älä unohda lämmetä Fleshlight ja voiteluaine lämpimällä vedellä ennen, on kaksi kertaa liian hauskaa.

Philip

Mitä pitäisi kirjoittaa isoilla kirjaimilla tässä … Suuri keksintö! Mega-tunnelma ja se on aina parempi kuin tavallinen manuaalinen työ;)

Oliko Fleshlight minun ostoskorin 10 kuukautta ja ei tiennyt, jos minun pitäisi ostaa sitä tai ei, koska hinta oli aina laittaa minut pois vähän.

Nyt voin sanoa, että se oli paras investointi vuosina XD

max

Kuka ei ole aivan varma ja kenelle koko epäinhimillisen, kummallisen, epämiellyttävän, jotain epäsuotuisaa asiaa on tarkasteltava “Kaikkien miesten arvostelu” -viestissä – viimeistään huomaa, että voi olla jotain aivan normaalia ostaa jotain tämä hauskaa yksin.

Jos huolehdit siitä, mikään ei murtu. Suosittelen käännyttämättä (oikealta vasemmalle). Riittää, että osa puhdistetaan lämpimässä vedessä.

Alex

Pieni vihje: Ajan myötä materiaali muuttuu hieman tahmeaksi – tämä on melko normaalia, koska käytetyn jauheen, jolla pinta käsitellään, haihtuu (puhdistuksella).
Fleshlightilla on erityinen jauhe alkuperäisen tilan palauttamiseksi – mutta tämä ei ole muuta kuin normaali maissitärkkelys. Olen kokeillut sitä itse ja se toimii hyvin!
Tämä on kuitenkin parasta tehdä kylpyammeella, koska maissitärkkelys lattialla ei ole kaunein. Tulet selville, kun pestä kädet, kuinka pitkäkestoinen on saada se pois ilman saippuaa.
Toivottavasti voisin auttaa toisiaan tämän taantuman kanssa :)

Marcel

Suoritusvaatimukset, hyvä tulotuote (ei punoitusta) ja erittäin kestävä. suositeltava.
Ainoa haittapuoli on jokaisen käyttökerran jälkeen tarvittava huolto (COLD vettä muutaman minuutin ajan).
Tapaus on hieman vilkkuva, joten valmistele paikka tallentaa ja suunnitella sen mukaisesti.

Harmaa

Meidän pick

Pehmustetut pituussuuntaiset ristit rikastuttavat suurtaajuista kumpua stimulaatiota ihastuttavalla sykkivällä vuorottelulla.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics