Unpurved Masturbator - Jenna Haze 2021 thesocialu101.com

Unpurved Masturbator – Jenna Haze

Το κανάλι “Obsession” είναι η νέα εσωτερική δομή του κοριτσιού Fleshlight Jenna Haze και αντικαθιστά το κανάλι “Maze”, το οποίο προηγουμένως συνδυάστηκε αποκλειστικά με το άνοιγμα της μουνί.

Η μάλλον μέτρια δομή Maze δεν θα παράγεται πλέον από τώρα και στο εξής, καθώς οι (πιθανώς) πωλήσεις δεν ήταν αρκετά υψηλές πρόσφατα. Κατά τη γνώμη μου, αυτό ήταν το σωστό βήμα, όχι μια μεγάλη απώλεια, καθώς πολύ πιο αποτελεσματικές νέες δομικές έννοιες έχουν πλέον αναπτυχθεί από τον κατασκευαστή Fleshlight ILF.

Η επιλογή μας

Τι δουλεύει η Fleshlight Jenna Haze

Ως εκ τούτου, η καλύτερη δομή από τη σειρά Fleshjack Boys αποκαλούμενη “Bliss” απελευθερώθηκε εκ νέου με το μουνάκι της Jenna Haze με το όνομα Obsession και τελικά οι οπαδοί Straight Fleshlight μπορούν επίσης να απολαύσουν αυτήν την φανταστική δομή (χωρίς τη σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι το πρωκτικό το άνοιγμα διαμορφώθηκε από έναν άνθρωπο).

Στην μπροστινή περιοχή της δομής εμμονής είναι ένας θάλαμος 35 x 18 mm, ο οποίος είναι εφοδιασμένος με πέντε πολύ έντονες εγκάρσιες νευρώσεις.

Πίσω από αυτό είναι ένας επιμήκης, με σχήμα σταγόνας θάλαμος που συνεχίζει μέχρι το τέλος του ενθέματος. Σ ‘αυτό το θάλαμο υπάρχει ένα εντυπωσιακό τοπίο από μακρόστενα σπυράκια, τα οποία είναι τόσο κοντά μεταξύ τους ότι ο θάλαμος είναι σχεδόν πλήρως γεμάτος από αυτά.

Τα σπυράκια προεξέχουν σε γωνία 45 μοιρών προς την κατεύθυνση της εισόδου του καναλιού, έχουν αιχμηρά άκρα και μοιάζουν με το κανάλι Destroya.

Μετά από μια σύντομη σφίξιμο κατά την είσοδο στο Κανάλι Obsession, ένα ισχυρό μασάζ βελανιδιάς ακολουθεί την καλά αντιληπτή δομή εγκάρσιας νευρώσεως στον πρώτο θάλαμο.

Οι πέντε πλευρές λειτουργούν στενά πάνω από τη γλωσσική γνάθο, δημιουργώντας πολύ έντονες ραβδώσεις που χτυπούν το γκάνισμα σε υψηλή συχνότητα καθώς περνούν οι μεμονωμένες νευρώσεις.

Ωστόσο, αυτή η σχετικά βίαιη διέγερση είναι μόνο το προ-ύλη της εξαιρετικά εντατικής διέγερσης σπυριών που ακολουθεί στον κύριο θάλαμο του ενθέματος.

Επειδή εδώ η βρογχίτιδα βυθίζεται σε ένα πυκνό λιβάδι από πέλματα που περιστρέφονται γύρω από τη γλίστρη και τον άξονα του πέους από όλες τις πλευρές και ως εκ τούτου προκαλούν πολλές στιγμιαίες ωθήσεις διέγερσης.

Κατά τη διάρκεια της εσωτερικής κίνησης, τα σπυράκια λυγίζουν και “αγκαλιάζουν” τα βλεφαρίδα και σχηματίζουν μια ορισμένη αντίσταση, η υπέρβαση των οποίων δημιουργεί ένα απίστευτα όμορφο αίσθημα διέγερσης.

Η εντατική διέγερση και η ακόμα πιο εντατική διορατική διέγερση δημιουργούν μια μεγάλη αντίθεση μεταξύ τους και παρέχουν ποικιλία.

Η συνεχής αλλαγή μεταξύ των δύο τύπων διέγερσης κάνει τον αυνανισμό με το Obsession Channel μια μοναδική εμπειρία. Δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή τη “φωτιά διάρκειας διέγερσης” για πολύ καιρό και θα φτάσετε σε οργασμό σχετικά γρήγορα. Επομένως, αυτό το κανάλι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους περιτονωμένους άνδρες με λιγότερο ευαίσθητο κεφάλι.

Εκτός από το αποτελεσματικό αποτέλεσμα μασάζ της δομής των νευρώσεων και των σπυριών, το αποτέλεσμα αναρρόφησης είναι εντελώς εντυπωσιακό.

Μετά από λίγες ολισθήσεις εισόδου και εξόδου, συσσωρεύεται ισχυρή αρνητική πίεση μεταξύ των σπυριών, η οποία επιπλέον εμπλουτίζει τη συνολική διέγερση με το μεγάλο και σαφώς αντιληπτό αποτέλεσμα αναρρόφησης.

Όπως συμβαίνει με όλα τα ισχυρά δομημένα ένθετα, το Channel Obsession είναι επίσης λίγο πιο περίπλοκο για καθαρισμό, καθώς πολλά υπολείμματα σπέρματος και λιπαντικών παραμένουν στη πυκνή δομή.

Αυτά θα πρέπει να αφαιρεθούν προσεκτικά για να αποφευχθεί η ανάπτυξη μούχλας.

Ο χρόνος ξήρανσης είναι σχετικά μεγάλος (6 – 8 ώρες), αλλά μπορεί να μειωθεί με ξήρανση με χαρτοπετσέτες (ρολό κουζίνας) ή με πετσέτα.

Αποτέλεσμα

Το Channel Obsession είναι ένα άλλο αριστούργημα της ILF με βέλτιστο δομικό σχεδιασμό. Το κανάλι προσφέρει ένα απίστευτα έντονο μίγμα γραμμικής και διακριτικής διέγερσης και το εξαιρετικό αποτέλεσμα αναρρόφησης καθιστά τη συνολική διέγερση τέλεια. Τα αποτελέσματα της διέγερσης δρουν με πολύ υψηλή συχνότητα στο φλοιό και το πέος και οδηγούν γρήγορα και αποτελεσματικά στον οργασμό.

Ιδιαίτερα περιτονωμένοι άντρες με λιγότερη ευαισθησία στο βελανίδι θα αγαπήσουν αυτό το κανάλι, επειδή δεν είναι πραγματικά δυνατή η περισσότερη διέγερση.

Η επιλογή μας

Κριτικές χρηστών

Στην αρχή το υλικό μυρίζει πολύ ισχυρό, αισθάνεται επίσης λίγο “σφιχτό”. Μετά τις πρώτες 20 χρήσεις, όμως, η μυρωδιά εξαφανίζεται και το υλικό γίνεται ωραία και έτσι αισθάνεται πολύ πιο ευχάριστο. Το υλικό πρέπει να συνηθίσει στη χρήση. Είχα ήδη ακριβά πολυμήχανα θηλαστικά από την Ιαπωνία τα οποία κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ και μεταξύ αυτών και του Fleshlight δεν συμβαίνει τίποτα πολύ, επομένως σαφή σύσταση αγοράς. Ο λόγος τιμής / απόδοσης είναι κορυφαίος!

Yannick 

Σαφώς σε μια πραγματική Living Woman το μέρος δεν φτάνει μακριά. Αλλά για γρήγορη χαλάρωση στο μεταξύ, είναι πάντα καλύτερο από τη χειρωνακτική λειτουργία.

Πέτρος Σκωτίας

Jenna Haze Edition:

Δυστυχώς, φαίνεται ότι αν θέλετε να επισκεφθείτε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες στο σπίτι για να ελέγξετε την αυθεντικότητα ενός κουτιού της σφοδρής επιθυμίας, θα τεθεί υπό κράτηση. Οι δικαστές δεν καταλαβαίνουν ούτε.

Δεν είμαι καταδιωκόμενος?!

Ντένις

Σχεδόν σαν το πραγματικό πράγμα. Μια πολύ καλή εναλλακτική λύση, θα πάρω σίγουρα την ίδια αντικατάσταση εάν είναι απαραίτητο, εύκολο να καθαριστεί και διακριτική. Με χαρά και πάλι.

Klaus Buenermann

Καθαρίστε το με βραστό νερό “δεν έχει πληγεί μέχρι στιγμής” δεν μυρίζει …. δεν υπάρχει τίποτα να παραπονεθεί “Μπορώ να συστήσω.

Είτε η υφή μέσα είναι το καλύτερο που δεν μπορώ να πω, δεν το συγκρίνω.

Θωμάς

Δεν είναι κακή οσμή, εύκολο να καθαριστεί. Όταν ακολουθείτε τις συμβουλές χρήσης, φαίνεται σαν πραγματικό σεξ. Σούπερ συστήσει. Εξαιρετικά μαλακό

Michele

Η επιλογή μας

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics