Unrepeatable Sex Toy - Alien 2021 thesocialu101.com

Unrepeatable Sex Toy – Alien

Sex med en fremmed? Siden filmen “Avatar” senest, har nogle mennesker spekuleret på, hvad sex med de varme fremmede piger ville have lyst til.

Takket være fabrikanten ILF kan denne fiktion nu blive virkelighed, for der er nu en Fleshlight i metallisk blå “hudfarve” med en indbydende fremmedfiskåbning og en ny (eksklusiv) indre kanal. Med sin udtalte labia og dobbeltklitoris er Alien Fleshlight alene et absolut optisk højdepunkt i Fleshlight serien.

Vores pick

The Alien Fleshlight kommer med den perleblå blå Alien ærme og en dyb blå yderkasse, der kombinerer for at tage din blå alien fantasi til ydersiden af ​​din fantasi.

Hvad arbejder Fleshlight Alien

Den nye struktur i kanalen hedder selvfølgelig “Alien” og er en blanding af 3 kendte elementer, der har vist sig at være særligt effektive tidligere.

Kanalindgangen består af et elliptisk kammer, hvis vægge er dækket med en spiral Vortex-struktur efterfulgt af en lotusknude, der åbner i hovedkanalen, som er fyldt med de brede, tæt adskilte nubs fra Stamina Training Unit Insert.

Hovedkanalen har en indre diameter på 12-15 mm og er derfor relativt smal, forkammeret og vinkelret er lidt bredere med en diameter på 18 mm.

Åbningen af ​​Alienfleshlight er formet som en tragt og suger næsten penis ind i sin innerste del.

Indgangen til den indre kanal er med 4 mm meget smal (svarende til Pink Butt åbningen), og det er derfor meget sjovt at trænge ind i fisse igen og igen.

Hvis du trænger dybere ind i den fremmede vagina, omgiver den smalle vaginaåbning penisakslen og giver yderligere stimuleringsstimuler.

Stimuleringen er fantastisk som forventet, ikke underligt, når de 3 bedste strukturelle elementer i kombination forkæler penis.

Forresten forbryder forkammeret tæt omkring glansen, når det trænger ind, og så, som lotuskammeret er gennemboret, fortsætter en stimulerende tæthed i den nubfyldte kanal.

De brede halvkugleformede bumser skaber en meget intensiv massage i hovedkanalen, som føles som om en masse små fingerspidser berører, blæser og kryber glans fra alle sider.

Der er masser af plads i kanalen til dannelse af negativt tryk, og derfor bliver en over gennemsnittet sugeffekt mærkbar efter et stykke tid. Kanallængden af ​​fremmedstrukturen er absolut optimal.

Da alle “vigtige” strukturelle elementer er meget langt fremad, kan det fremre hvirvelkammer, lotusnoden og stamina strukturen bagved det også nås med en normal penislængde (15 cm) uden problemer.

Rengøringen af ​​Alien Fleshlight er lidt kompliceret, især nap rummene og lotus knobene skal rengøres grundigt, da rester kan akkumulere her. Tørretiden er i midtbanen med 2-3 timer.

facit

Alien Fleshlight er den mest usædvanlige Fleshlight fra ILFs produktsortiment og også en af ​​de bedste. Kombinationen af ​​de 3 mest effektive interne strukturer fra tidligere modeller giver en fremragende intensiv og meget varieret stimulering.

Meget vellykket er også Alienmuschi-åbningen, som er let at trænge ind i den tragtlignende form og lukker foruden smukt tæt omkring penis. Når en rigtig fremmedfisse føles så stor som denne Fleshlight, ser jeg frem til udlændinge landing.

Vores pick

The Alien Fleshlight kommer med den perleblå blå Alien ærme og en dyb blå yderkasse, der kombinerer for at tage din blå alien fantasi til ydersiden af ​​din fantasi.

Brugeranmeldelser

Som sædvanlig, hurtig forsendelse. Relativt godt pakket, det kunne ikke brydes, men glide frem og tilbage i kassen. Men emballagen var neutral som normalt. Jeg bestilte produktet til min partner, og han er meget tilfreds. “Føles bedre end nogle kvinder.”

Materialet er meget blødt og meget behageligt, selv med smøremiddel. Indgangen er smukt og interessant formet og favoriserer indsættelsen (fremhæv dobbelt clitoris). Den indre struktur er også meget vel opfattet, hvorved den første struktur med lotus er højdepunktet.

Men det kræver meget pleje og sticks nemt! Efter brug må man kun vaske med vand, desinficere, tillade lufttørring og pulver inden påfyldning (meget højt pulverforbrug). Powdering er ekstremt vigtigt (!) I denne model for at undgå skade. Følg også de vedlagte anvisninger.

Desiree

Var min første oplevelse med Fleshlights og jeg er imponeret.

Tekstur er stor, rengøring er ikke alt for besværlig, og det er bare fantastisk. Et lille tip: brug sagen uden plastholderen.

Det eneste problem er, at materialet bliver lidt stødt, efter at du har brugt det flere gange, så pulverdelen deles med majsstivelse og vaskes af før brug, så du har den optimale oplevelse med hver brug.

Enrico

Fleshlight en absolut hammer har aldrig oplevet en sådan følelse, at det silikoneagtige stof smører sig med smøremiddel meget smukt ved købsanbefaling!

Med det hårde omslag Perfekt til rejser kun gode erfaringer lavet, men jeg smider det væk hver anden måned på trods af intensiv rengøring.

Nempax

Noget andet ;-)

Fleshlight føles simpelthen godt, lugter alle FL-produkter lidt, og den blå farve er simpelthen original.

Strukturen inde er også ret usædvanlig og intens, uden at være særlig restriktiv (som jeg finder ret positiv).

Klar købsanbefaling.

Caimaran

Alt på og ind som beskrevet. kunne være lidt strammere. Den eneste ulempe er slutstykket er meget skarp på grund af billig produktion! Du skal omarbejde, men det virker. Levering med DHL er et mareridt desværre nødt til at afhente det, anbefaler sælgeren at lægge forsendelsen på et andet firma !

Daniel

Så jeg har Fleshlight nu i godt 2 måneder, og det er den absolutte hammer!

Ok det er min første Fleshlight, men det er alligevel top i min mening.

Kvaliteten er stor, materialet er super blødt og’real ‘! =) Med den rigtige gel (vandbaseret selvfølgelig) en super oplevelse!

Kan den kun anbefale det til alle, der er på udkig efter noget nyt, coolt, skørt =)

Med venlig hilsen!

Jake Sully

Hvad du vil sige som en nybegynder i området, er mere udgifter og topkvalitet jo mere behageligt bagefter. Originalen er værd sine penge, og i eftertid også fordel.
Hvorfor … Fleshlighteinsatz kan udskiftes, hvis det bliver kedeligt og udvideligt til bedre brug. f.eks. brusebad montering, eller smalere som det glæder. Nice hobby. anbefalelsesværdig.

Nashyman Jens

Efter ordren ankom den gode del prompt2 dage senere og blev straks prøvet. Følelsen er virkelig udenjordisk kåt. Optikken alene gør dig så tinglig. Anbefales til enhver ensom mand, der ønsker at prøve noget nyt.

Maximilian

Vores pick

The Alien Fleshlight kommer med den perleblå blå Alien ærme og en dyb blå yderkasse, der kombinerer for at tage din blå alien fantasi til ydersiden af ​​din fantasi.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics