Uovertruffen Masturbator - Jenna Haze 2021 thesocialu101.com

Uovertruffen Masturbator – Jenna Haze

“Obsession” -kanalen er den nye indre strukturen til Fleshlight Girl Jenna Haze og erstatter “Maze” -kanalen, som tidligere var utelukkende kombinert med hennes fitteåpning.

Den ganske middelmådige labyrintstrukturen vil ikke lenger bli produsert fra nå av, ettersom (antagelig) salg ikke har vært høy nok nylig. Etter min mening var dette det riktige trinnet, ikke et stort tap, så langt mer effektive nye strukturelle konsepter er nå blitt utviklet av Fleshlight-produsenten ILF.

Vårt valg

Hva jobber Fleshlight Jenna Haze

Derfor ble den beste strukturen fra Fleshjack Boys-serien, kalt “Bliss”, utgitt med Jenna Haze’s fitte under navnet Obsession og endelig Straight Fleshlight-fans kan også nyte denne fantastiske strukturen (uten tanken på baksiden av deres sinn at anal åpningen ble støpt av en mann).

I forkant av besettelsesstrukturen er et 35 x 18 mm kammer, som er utstyrt med fem meget fremtredende tverrgående ribber.

Bak er det et langstrakt, dråpeformet kammer som fortsetter til slutten av innsatsen. I dette kammeret er det et imponerende landskap med lange stemmed kviser, som er så tett sammen at kammeret er nesten fullstendig fylt av dem.

Pimples rager ut i en 45 graders vinkel i retning av kanalinngangen, har spisse ender og ser ut som Destroya-kanalen.

Etter en kort tetthet når du går inn i besettelseskanalen, følger en sterk ekornemassasje gjennom brønnenes merkbare tverrgående ribbestruktur i det første kammeret.

De fem ribbeina løper tett over glansene, og skaper svært intense strieringsstimulasjoner som treffer glansene med høy frekvens som de enkelte ribber passerer gjennom.

Imidlertid er denne relativt voldelige stimuleringen bare forspillet til den ekstremt intensive pimple-stimuleringen som følger i innsatsenes hovedkammer.

Fordi her glansene faller inn i en tett eng av nerver som virker rundt glans og penisakselen fra alle sider og derved utløser mange punktlige stimuleringsimpulser.

Under den indre bevegelsen bøyer kviser og “omfavner” glansene og danner en viss motstand, hvor overvinningen skaper en utrolig vakker følelse av stimulering.

Den intensive strierende stimuleringen og den enda mer intensive punktlige stimuleringen danner en flott kontrast til hverandre og gir variasjon.

Den konstante forandringen mellom de to typene stimulering gjør onani med Obsession Channel en unik opplevelse. Du kan ikke motstå denne “stimuleringsvarighetsbrannen” veldig lenge, og du vil nå en orgasme relativt raskt. Derfor er denne kanalen spesielt interessant for omskårne menn med et mindre følsomt hode.

I tillegg til den effektive massasjeffekten av ribben og pimple-strukturen, er sugeffekten helt imponerende.

Etter noen glides inn og ut, akkumuleres et sterkt negativt trykk mellom kviser, noe som i tillegg berikerer den generelle stimuleringen med sin store og tydelige sugbareffekt.

Som med alle sterkt strukturerte innlegg, er Obsession Channel også litt mer komplisert å rengjøre, så mange sperm og smøremiddelrester forblir i den tette pimplede strukturen.

Disse bør fjernes grundig for å forhindre muggvekst.

Tørketiden er relativt lang (6 – 8 timer), men kan forkortes ved tørking med papirhåndklær (kjøkkenrull) eller et håndkle.

endelige utfallet

Obsession Channel er et annet ILF mesterverk med en optimal strukturell design. Kanalen gir en utrolig intens blanding av striated og punktlig stimulering, og den gode sugeffekten gjør den totale stimuleringen perfekt. Stimuleringseffektene virker i svært høy frekvens på glans og penisakselen og leder raskt og effektivt til orgasme.

Spesielt omskjærte menn med mindre økelsensitivitet vil elske denne kanalen, fordi det ikke er mulig å stimulere mer.

Vårt valg

Brukeranmeldelser

I begynnelsen lukter materialet veldig sterkt, det føles også litt “tett”. Etter de første 20 bruksområder forsvinner lukten og materialet blir pent mykt og føles følgelig mye mer behagelig. Materialet må vekkes til bruken. Jeg hadde allerede dyre luksusmasturbators fra Japan, som koster over 100 Euro, og mellom dem og Fleshlight er det ikke mye på gang, derfor er det klart å kjøpe anbefaling. Pris / ytelsesforholdet er topp!

Yannick 

Klart til en ekte levende kvinne kommer ikke delen langt. Men for rask avslapning i mellom er det alltid bedre enn manuell drift.

Peter Skottene

Jenna Haze Edition:

Dessverre virker det som om du vil besøke dine favorittutøvere hjemme for å sjekke ektheten av en lystkanne, går du i varetekt. Dommerne forstår heller ikke.

Jeg er ikke en stalker?!

Dennis

Nesten som den virkelige tingen. Et veldig godt alternativ, jeg vil sikkert få den samme utskiftningen om nødvendig, lett å rengjøre og diskret. Gledelig igjen.

Klaus Buenermann

Rengjør det med kokende vann “har ikke skadet så langt” lukker ikke …. det er ingenting å klage “Jeg kan anbefale.

Hvorvidt tekstur inni er det beste jeg ikke kan si, sammenligner jeg ikke.

Thomas

Ikke dårlig lukt, lett å rengjøre. Når du følger brukshintene, virker det som ekte sex. Super anbefale. Super myk

Michele

Vårt valg

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics