Uovertruffen Onani - Jenna Haze 2021 thesocialu101.com

Uovertruffen Onani – Jenna Haze

“Obsession” -kanalen er den nye indre struktur af Fleshlight Girl Jenna Haze og erstatter “Maze” -kanalen, som tidligere udelukkende var kombineret med hendes fisseåbning.

Den temmelig middelmådige Maze-struktur bliver ikke længere produceret fra nu af, da (formodentlig) salget ikke har været højt nok for nylig. Efter min mening var dette det rigtige skridt, ikke et stort tab, da langt mere effektive nye strukturelle koncepter nu er blevet udviklet af Fleshlight-producenten ILF.

Vores pick

Hvad arbejder Fleshlight Jenna Haze

Derfor blev den bedste struktur fra Fleshjack Boys serien kaldet “Bliss” genudgivet med Jenna Haze’s fisse under navnet Obsession og endelig Straight Fleshlight fans kan også nyde denne fantastiske struktur (uden tanken i ryggen af ​​deres sind at anal åbning blev støbt af en mand).

I forkant af besættelsen er et 35 x 18 mm kammer, som er udstyret med fem meget udtalte tværgående ribber.

Bag den er et langstrakt, dråbeformet kammer, der fortsætter til slutningen af ​​indsatsen. I dette kammer er der et imponerende landskab af langstammede bumser, som er så tæt sammen, at kammeret næsten er fyldt af dem.

Pimples rager i en 45 graders vinkel i retning af kanalindgangen, har spidsede ender og ligner Destroya-kanalen.

Efter en kort tæthed, når du kommer ind i Obsession Channel, følger en stærk ekkolormassage gennem den velknemmelige tværgående ribbestruktur i det første kammer.

De fem ribben løber tæt over glansen og skaber meget intense strierende stimuleringer, der rammer glansen med høj frekvens som de enkelte ribben passerer gennem.

Imidlertid er denne relativt voldelige stimulering kun forløbet til den ekstremt intensive stamme stimulering, der følger i indsatsens hovedkammer.

Fordi her glider glansen ind i en tæt eng af nubs, der virker rundt om glans og penisaksel fra alle sider og derved udløser mange punktuelle stimuleringsimpulser.

Under den indadgående bevægelse bøjer bumserne og “omfavner” glanserne og danner en vis modstand, hvor overvinningen skaber en utrolig smuk stimuleringsfølelse.

Den intensive strierende stimulering og den endnu mere intensive punktlige stimulation udgør en stor kontrast til hinanden og giver forskelligartethed.

Den konstante ændring mellem de to typer stimuleringer gør onani med Obsession Channel en unik oplevelse. Du kan ikke modstå denne “stimulation duration fire” i meget lang tid, og du vil nå en orgasme relativt hurtigt. Derfor er denne kanal særligt interessant for omskårne mænd med et mindre følsomt hoved.

Ud over den effektive massage effekt af ribben og bums struktur, er sugeeffekten helt imponerende.

Efter et par glider ind og ud, akkumuleres et stærkt negativt tryk mellem bumserne, hvilket yderligere beriger den samlede stimulation med sin store og tydeligt synlige sugeeffekt.

Som med alle stærkt strukturerede indsatser er Obsession Channel også lidt mere kompleks at rense, da mange sæd- og smøremiddelrester forbliver i den tætte pimplede struktur.

Disse bør fjernes grundigt for at forhindre skimmelvækst.

Tørretiden er relativt lang (6 – 8 timer), men kan forkortes ved tørring med papirhåndklæder (køkkenrulle) eller et håndklæde.

facit

Obsession Channel er et andet ILF mesterværk med et optimalt strukturelt design. Kanalen tilbyder en utrolig intens blanding af striated og punktlig stimulation, og den fremragende sugeffekt gør den samlede stimulering perfekt. Stimuleringseffekterne virker i meget høj frekvens på glans og penisaksel og fører hurtigt og effektivt til orgasme.

Særligt omskårne mænd med mindre ømhed følsomhed vil elske denne kanal, fordi mere stimulering er virkelig ikke muligt.

Vores pick

Brugeranmeldelser

I starten lukter materialet meget stærkt, det føles også lidt “stramt”. Efter de første 20 anvendelser forsvinder lugten imidlertid, og materialet bliver pænt blødt og føles så meget mere behageligt. Materialet skal vænne sig til brugen. Jeg har allerede haft dyre luksus onaniere fra Japan, som koster mere end 100 Euro, og mellem dem og Fleshlight foregår der ikke meget, derfor er der en klar købs anbefaling. Prisforholdet er top!

Yannick 

Det er klart, at en ægte levende kvinde ikke når langt. Men for hurtig afslapning imellem er det altid bedre end manuel drift.

Peter Scots

Jenna Haze Edition:

Desværre ser det ud til, at hvis du vil besøge dine yndlingseksperter hjemme for at kontrollere ægtheden af ​​en dåse, går du i forældremyndighed. Dommerne forstår heller ikke.

Jeg er ikke en stalker?!

Dennis

Næsten som den rigtige ting. Et meget godt alternativ, jeg vil helt sikkert få den samme udskiftning, hvis det er nødvendigt, let at rengøre og diskret. Glad igen.

Klaus Buenermann

Rengør det med kogende vand “har ikke såret så langt” lugter ikke …. der er intet at klage “Jeg kan anbefale.

Uanset om tekstur inde er det bedste jeg ikke kan sige, sammenligner jeg det ikke.

Thomas

Ikke en dårlig lugt, let at rengøre. Når du følger brugen tips, det virker som ægte sex. Super anbefale. Super blødt

Michele

Vores pick

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics