Upute: Kako koristiti Fleshlight? 2021 thesocialu101.com

Upute: Kako koristiti Fleshlight?

kako to use fleshlight correctly
kako koristiti svjetlo mesa

Teško da je bilo koja druga seksualna igračka za ljude jednako popularna i popularna kao Fleshlight. Dostupne su stotine, ako ne tisuće, različitih izvedbi i varijacija. Muškarci koji prvi put žele kupiti Fleshlight, obično su poginuli prije svega ogromnom ponudom. Nije lako dobiti pregled i mnogi ne znaju kako koristiti masturbator. Objasnit ću vam kako pripremate, koristite i očistite igračku. Također možete koristiti korisne savjete kako biste spriječili opasnosti koje mogu nastati tijekom čišćenja.

Vrh Fleshlight Provjerite cijenu Kratke prednosti
�� Fleshlight let
(Naš odabir)
Kompaktan, savršen oblik
�� Fleshlight Destroya
(Intenzivno)
Vrlo uska i intenzivna tekstura
Tori Crna
(Drugi)
Održiva stimulacija
Fleshskins – Grip Izuzetno diskretno i lako se sakriti
Turbo paljenje Dobro, ali se ne uspoređuje s ostalima

1. Uklonite plastičnu šipku

Ako prvi put koristite Fleshlight, primijetit ćete cijev u rukavu tijekom pregleda. Ova plastična šipka štiti unutrašnjost masturbatora od lijepljenja tijekom proizvodnje, skladištenja i transporta. Štap mora biti uklonjen prije korištenja Lovetoy – inače postoji opasnost od ozljeda. Zaštitna šipka jednostavno se izvlači.
Ako želite, možete koristiti šipku nakon svakog postupka čišćenja. Međutim, nisam našao nikakvu prednost ili nedostatak.

2. Očistite i zagrijavajte Fleshlight

Prije korištenja Fleshlight-a prvi put ga zagrijte do tjelesne temperature. Fleshlight je posebno zabavan kada prilagodite temperaturu umetka na temperaturu tijela od 37 stupnjeva Celzijusa. Ne bi se osjećalo prirodno koristiti Fleshlight kada je hladno. Dobar način zagrijavanja ljubavne igračke je vodeni bazen napunjen toplom vodom iz slavine. U vodu trebate uranjati unutrašnjost Fleshlight-a (tzv. Umetak ili rukavac) nekoliko minuta. Normalno, pet do deset minuta dovoljno je za dovršetak ove pripreme.

Tijekom tog vremena provjerite je li Fleshlight potpuno prekriven vodom. Jednostavno upotrijebite druge predmete kako biste utvrdili da igrač nije na površini tijekom zagrijavanja. Na primjer, možete koristiti veliku bocu maziva za držanje umetka Fleshlight na dnu bazena. To ima prednost da se tekućina također zagrijava do tjelesne temperature.

Nikada nemojte grijati Fleshlight u mikrovalnoj ili kipućoj vodi. Postoji opasnost da će igračka biti uništena. Proizvođač ovih igračaka ističe u uputama koje su moguće mogućnosti grijanja. Pored topla vodena kupka, također možete koristiti dodatak za Sleeve Warmer.

3. Fleshlight uvijek koristite s lubrikantom

Kada vaš Fleshlight dosegne točnu temperaturu, možete nastaviti na sljedeći korak. Uvijek koristite maziva da biste doživjeli ugodno iskustvo. Pobrinite se da je lubrikant na bazi vode. Mnoge Fleshlight inlaje izrađene su od sintetičkog materijala koji izgleda poput kože. Ovaj materijal uništava se mineralnim uljem koje sadrži lubrikantni gel ili eterična ulja. Postoji također i opasnost od opasnosti od silikonskih maziva, što također može uzrokovati oštećenje igračaka.

Srećom, proizvođači lubrikantnih gelova nude mnoge varijante, uglavnom od vode. Napisao sam recenziju Fleshlube. S gelom za podmazivanje na bazi vode, možete koristiti što je više tekućine koliko želite. Na vašem Fleshlightu nema negativnih učinaka kada se koristi pravi lubrikant.

Stavite bocu maziva na unutarnji kanal masturbatora i punite kanal s puno maziva. Pomičite penis u kanal i mokri penis s gelom polaganim prodorom i okrećite ga bočno.

4. Podesite usisni učinak

Fleshlight je spreman kada je napunjen mazivom. Ponekad ćete ustanoviti da je unutarnji pritisak previše jak ili previše slab. Možete podesiti apsorpciju mnogih Fleshlights tako da okrenete poklopac na stražnjoj strani poklopca. Unutarnji pritisak u igri se poveća za jače ili potpuno uvijanje. Tlak se može smanjiti otpuštanjem kapice. Vrlo nizak tlak nastaje kada je kapica potpuno uklonjena.

Eksperimentirajte s onim što vam se sviđa. To ovisi o vašim osobnim preferencijama, koji bi tlak trebao prevladati unutar sebe. Neki muškarci uživaju različite usisne sile regulirajući kapu tijekom uporabe. Drugi pronađu postavku koju upotrebljavaju trajno.

5. Upotreba Fleshlight

Način na koji upotrebljavate Fleshlight ovisi o vama. Međutim, u načelu postoje dvije mogućnosti. S jedne strane, Fleshlight se može ručno koristiti ručno. S druge strane, Fleshlight se također može koristiti bez da ruke dodiruju igračku.

  • Ručna opcija funkcionira na sličan način kao i klasična masturbacija: dok se Fleshlight premješta s jednom ili dvije ruke, možete se stimulirati.
  • Fleshlight također može biti pričvršćen između dva objekta. Čvrsti jastuci na madracu mogu pružiti podršku. Sofe često nude mogućnost popravljanja svjetiljke. Dodatna oprema Fleshlight uključuje držač za usisavac za pločice ili staklo (Fleshlight tuš kabina), držač za iPad (Launchpad) i još mnogo toga. Neki su muškarci stavili Fleshlight u cipelu.
Naš odabir

Ova je inačica iznimno popularna na Amazonu i to je čak i najbolja prodaja svih modela. To je vjerojatno uglavnom zbog niske cijene. & # X1f609;

Fleshlight review deep dive

Najintenzivnije

Destroya je jedna od najintenzivnijih tekstura, ali s velikom raznolikošću u širini i pritisku pogodna je za sve ljude.

Fleshlight best sleeve review

Kako se Fleshlight čisti??
Nakon korištenja Fleshlight-a, ona mora uvijek biti čišćena što je brže moguće, tako da igračka ostaje u dobrom stanju za odrasle. Srećom, ovaj rad je vrlo jednostavan s većinom Fleshlightova. Najprije uklonite plastično kućište koje možete naknadno očistiti vlažnom krpom. Mnogo je važnije čišćenje inlaya, za koju biste trebali koristiti samo toplom vodom.

Maziva i ostale tekućine trebaju biti potpuno uklonjene tijekom čišćenja. Pazite da ne koristite nikakve masne proizvode ili sredstva za čišćenje u kućanstvu za ovaj posao. Nakon čišćenja, umetak se mora potpuno sušiti prije ponovnog stavljanja u kućište. Potpuno sušenje rukavima nekoliko dana je važno jer inače se plijesan može razviti. Koristio sam se uvijek za uporabu za Fleshwash.

Molimo pogledajte najbolje teksture fleshlight sleeve ispod.

7. Trajna uporaba seksualne igračke

Kao što možete vidjeti, vrlo je jednostavno koristiti Fleshlight. Nakon samo nekoliko puta postaje jasno da priprema i čišćenje postaju rutinski, što traje samo kratko vrijeme. Koristeći Fleshlight ćete otkriti jedinstvene mogućnosti da doživite stimulaciju. Fleshlight se može koristiti na mnogo načina kako bi uživao u erotskim čarima. Ne zaboravite da nema pravo ili krivo kada koristite Fleshlights. Sve dok se ne ugrožavate, možete učiniti ono što se osjeća. Uostalom, to je svrha erotskog članka.

7
Savršeno senzacija
7.1
Super
6,9
Super
6,9
Super

5

Masaža Nude maca Bibi Jones

Sanaal je prekriven visokim gustim tkivomPročitajte cijelu recenziju
6.7
Super
7.1
Super

7

Najbolja realna tekstura Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Djeluje kao što je opisano, materijal osjeća stvarno mekana i dobra.Pročitajte cijelu recenziju
3.3
Drugi

8

Jessica Drake – Pregledajte masturbator

To čini publikaciju “nebeske” strukture sve ugodnijom, jer je prednja polovica kanala bila vrlo uska.Pročitajte cijelu recenziju
8.3
Dobar izbor

9

Fleshlight let pilot i instruktor pregled

Najbolji izbor za vaš novac, visoko preporučiti!Pročitajte cijelu recenziju
8.4
Naš odabir

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics