Vibratoare de prostată - masaj wireless Lelo Hugo: Cum să utilizați 2021 thesocialu101.com

Vibratoare de prostată – masaj wireless Lelo Hugo: Cum să utilizați

Acest produs despre Lelo Hugo este diferit. Și nu pentru că nu am scris-o de data asta, ci pe prietenul meu. Lelo Hugo nu este un vibrator ordinar.

Mai degrabă, este un vibrator pentru bărbați. Așa e, ai citit corect. Un vibrator cu care omul își poate stimula punctul p. Acesta servește complet pentru a stimula prostata și, prin urmare, poate elibera sentimente neobișnuite.

Prietenul meu vă va spune acum dacă sa dovedit el și cum a făcut-o. Distrează-te cu raportul despre produs pe Hugo.

Alegerea noastră

HUGO este un masaj de prostată cu control la distanță, care reprezintă o modalitate cu totul nouă de a gândi la plăcerea bărbaților, fie că face parte din joc cuplat sau solo.

Experiența mea cu Lelo Hugo

Lelo Hugo este cu siguranță un număr în sine. Și asta începe cu ambalajul și se termină cu telecomanda.

Mai multă putere pentru mai multă plăcereImpermeabil, reîncărcabil și controlat la distanță Mediu pentru toate nivelurile de aventură

El are multe lucruri minunate pe care majoritatea oamenilor doar o visă. M-am uitat mai atent la acest raport de produs și aș dori să împărtășesc experiențele mele cu dvs. aici.

Deci, vă puteți descurca la capăt la capăt. În orice caz, la sfârșitul testului veți putea decide dacă o achiziție merită sau dacă mai bine țineți mâinile de pe im. Dar mai întâi de toate.

Cum este livrat Hugo

Lelo Hugo este livrat într-un ambalaj foarte elegant și de înaltă calitate. În următoarea imagine nu este atât de bine să vedem, dar o structură de piele de șarpe a fost perforată pe suprafața ambalajului.

Prin geamul și vibratorul din spatele acestuia, totul arată extrem de nobil și de foarte înaltă calitate. În plus, inscripția “Lelo” a fost tipărită în aur pe ambalaj.

Cred că este unul dintre cele mai înalte calități și cele mai bune ambalaje pe care le-am văzut vreodată, împreună cu toate produsele Apple. 

Cutia era deja cu mine în câteva zile și am putut să o inspectez imediat și să o încerc. Desigur, trebuia să deschid caseta imediat. Următoarea imagine arată ce vă puteți aștepta. Pe “suprafață” veți găsi Hugo și telecomanda cu ajutorul căreia puteți controla vibratorul. Dar mai multe despre asta mai târziu. 

Mi se pare frumos că cele două părți sunt încorporate în spumă rigidă de înaltă calitate. Astfel, acestea sunt de asemenea bine protejate pentru transport. Dacă ridicați spuma și scoateți telecomanda și vibratorul, veți găsi alte accesorii. 

Pe lângă vibrator și telecomandă, acestea includ și un cablu de încărcare USB, un dispozitiv de deschidere cu telecomandă, un eșantion de celebru lubrifiant Lelo și instrucțiunile de utilizare. În plus, veți găsi o pungă de depozitare în care puteți stoca totul foarte bine și îl puteți proteja de ochii străini. De asemenea, este ideal pentru a fi în siguranță și protejat atunci când călătoriți.

Aspect și calitate

La prima vedere, Lelo Hugo arată destul de diferit de cele mai multe vibratoare anale. Înfățișarea nu este deloc comparabilă cu Lelo Billy, care este destinată, de asemenea, stimulării anale. Forma lui aminteste mult mai mult de un joystick pentru a juca jocuri pe calculator.

Mă bucur că m-am decis pentru culoarea neagră, pentru că acest lucru arată foarte nobil și discret, de asemenea, în realitate, prin tonul de culoare mată. Doar pentru toți cei care prețuiesc minimalismul și designul elegant.

Lelo Hugo este alcătuită din 2 părți. Cel mic este plasat pe perineu, iar cel mai mare este introdus în anus pentru stimularea prostatei. Pe partea inferioară, a fost încorporată și o emblemă Lelo cromată. Dacă te uiți atent, poți chiar să te vezi în ea. 

Numai în ceea ce privește calitatea și manopera, se simte foarte înalt. Suprafața este catifelată așa cum o imagină. Nu e nimic aici sau ceva de genul asta. Toate piesele se potrivesc foarte bine împreună și formează o unitate închisă. Lelo Hugo a lăsat o impresie foarte bună și nobilă asupra mea.

Încărcarea și alimentarea pentru prima dată

Dacă este posibil, Lelo Hugo trebuie încărcat complet pentru prima operație. Pentru a face acest lucru, ar trebui să fie alimentat pentru câteva ore. Din fericire, Lelo vine cu un cablu USB alb, cu care îl puteți încărca pe orice port USB, cum ar fi un laptop sau un computer.

Cele două baterii incluse ar trebui introduse și în telecomandă, astfel încât distracția să poată începe imediat. Următoarea imagine prezintă interiorul telecomenzii. Cele două baterii AAA trebuie introduse aici. Pentru a deschide telecomanda, este inclusă și o mică tastă Lelo.

După ce ați furnizat suficientă energie, acesta va intra în funcțiune pentru prima dată.

Operațiunea

Toate informațiile importante despre funcționarea lui Lelo Hugo pot fi găsite și în instrucțiunile de utilizare furnizate, pe care le puteți descărca gratuit aici. Dacă doriți să puneți în funcțiune Lelo Hugo pentru prima dată, apăsați de două ori.

Pentru a trece prin diferite moduri de vibrație, trebuie să apăsați din nou butonul din nou pentru a ajunge la modul dorit. Dacă doriți să îl dezactivați, apăsați și țineți apăsat câteva secunde. Apoi aude să vibreze.

Telecomanda, pe de altă parte, este un pic mai complicată. Are 2 moduri. Primul mod (modul 1) este modul Sensemotion. Acest mod vă permite să modificați intensitatea prin înclinarea telecomenzii. 

Ați setat acest mod apăsând butonul +. Când se stabilește conectivitatea, LED-urile luminează pe telecomandă și pe vibrator. Acum puteți schimba intensitatea prin înclinarea telecomenzii. A lucrat foarte bine pentru mine chiar de la început și a făcut o impresie bună.

De asemenea, telecomanda vibrează și persoana care ține telecomanda știe în ce mod vă aflați. Cu toate acestea, puteți ajusta vibrațiile la telecomandă apăsând butonul timp de 5 secunde. Puteți activa vibrațiile apăsând din nou butonul timp de 5 secunde.

Pentru a intra în modul Sensemotion 2, apăsați pe tasta. Asta a funcționat foarte bine pentru mine chiar de la început.

Alegerea noastră

HUGO este un masaj de prostată cu control la distanță, care reprezintă o modalitate cu totul nouă de a gândi la plăcerea bărbaților, fie că face parte din joc cuplat sau solo.

Acum, nivelul vibrațiilor se schimbă doar prin mișcarea telecomenzii, indiferent de direcția în care se află. De asemenea, acest mod este foarte inovatoare. Cu cât deplasați mai repede telecomanda, cu atât intensitatea este mai puternică. Mai ales când începeți să vă agitați, puteți simți clar acest mod. 

Dacă apăsați acum pentru a treia oară, veți intra în modul 3, unde puteți alege ce program de vibrații să fie redat. Utilizați tastele + și – pentru a schimba intensitatea în consecință. Când apăsați din nou, treceți cele 6 moduri de vibrație până când reveniți la modul Sensemotion.

Este, de asemenea, potrivit pentru incepatori?

Lelo Hugo este un pic mai complex de cerințe, dar vă obișnuiți cu asta rapid. Dacă nu aveți experiență cu vibratoare de prostată, ar trebui să cumpărați un model mai ieftin, deoarece acest model nu este neapărat cel mai ieftin, cu aproape 200 de euro.

Aici se poate determina cu alte modele mult mai ieftin dacă achiziția merită sau nu. Cu toate acestea, sunt complet convins de funcționare și confort. Rareori am experimentat o astfel de sextoy intuitivă ca leo Hugo. De aceea o pot recomanda cu siguranta incepatorilor.

Nu în ultimul rând, dimensiunile sale (13,1 x 16,8 x 4,1 cm) nu sunt deosebit de mari, făcându-l ideal pentru călătorii. Pentru a vă oferi o imagine mai bună a dimensiunilor, veți găsi mai jos o comparație directă a dimensiunii cu o regulă de pliere. 

Dacă aveți atât de mulți bani și vă puteți imagina că stimularea prostatei ar putea fi foarte plăcută pentru dvs., ar trebui să cumpărați Lelo Hugo. Pentru că pur și simplu din calitatea, operabilitatea și orgasmele (mai multe despre asta mai târziu), o puteți recomanda pe deplin în orice caz.

Acesta este modul în care se simte – totul pentru stimulare

Din stimulare, este într-adevăr unic. Am folosit o parte din mostra de lubrifianți Lelo. Acesta este un lubrifiant pe bază de apă care nu dăunează structurii suprafeței siliconului. Atunci când frecați, asigurați-vă că distribuiți gelul în mod egal pentru a avea un “film” adecvat pe vibratorul prostatei.

Introducerea în anus a funcționat foarte simplu. Lubrifiantul și-a făcut datoria aici. Datorită formei ergonomice a vibratorului, se adaptează, de asemenea, minunat la corp. Partea mai mică a vibratorului se sprijină doar pe baraj, unde poate fi stimulată de motorul suplimentar integrat.

La început sentimentul era foarte neobișnuit, dar cu timpul te obișnuise. Lucrul frumos este că puteți să-l luați și în cadă deoarece este complet impermeabil.

Telecomanda este foarte ușor de controlat și trebuie să spun că mi-a dat un orgasm pe care nu l-am mai experimentat niciodată. Orgasmul este foarte intens și nu la fel de scurt ca un orgasm tipic. Mai degrabă, acestea sunt forme de undă care curg prin și vă excită. Cei care nu au încercat așa ceva ar trebui să o încerce cu siguranță, deoarece este o experiență complet nouă și unică.

Concluzii și rezumat al vibratorului

În total, sunt complet convins de Lelo Hugo. Tot ce aveți nevoie pentru a începe stimularea prostatei este inclus.

De la cablurile USB la telecomenzile Sensemotion. Nu vă puteți plânge aici în niciun caz. Lubrifiantul a lucrat de asemenea foarte bine în combinație cu Hugo.

Pot să recomand Hugo tuturor bărbaților care vor să încerce pur și simplu ceva complet nou și vor să plutească pe nor 7. Intensitatea a fost pur și simplu ceva nou pentru mine. Cu toate acestea, această plăcere are, de asemenea, un preț mândru. În total, trebuie să plătiți aproape 200 de euro pentru a vă bucura de această intensitate de stimulare.

De asemenea, am fost convins de diferitele moduri. Există ceva pentru fiecare gust aici. Posibilitatea utilizării diferite a telecomenzii a funcționat fără nici un fel de probleme pentru mine. Ea a făcut imediat ce trebuia să facă în conformitate cu manualul. Intervalul este de aproximativ 10 până la 12 metri. Acest lucru depinde de camera în care vă aflați.

Prin urmare, pot recomanda Lelo Hugo tuturor celor care vor să încerce ceva nou și să acorde importanță unei lucrări de înaltă calitate, unui design excelent și unei funcționalități excelente. Durata de viață a bateriei de până la 2 ore este, de asemenea, mai mult decât suficientă. De aceea am o recomandare clară de a cumpăra Lelo Hugo.

Nu a fost găsit vibratorul potrivit? Iată un alt sfat: Dacă nu puteți decide deloc sau poate chiar nu știți care vibrator este cel potrivit pentru dvs. și nevoile dvs., atunci trebuie doar să porniți vibratorfinderul.

După ce răspundeți la 3 întrebări, vă arată confortabil, anonim și complet gratuit ce vibrator vă convine cel mai bine. Va dura mai puțin de un minut. Aici puteți porni indicatorul de vibrații.

Altfel îmi pot recomanda și noua mea carte “So kommen du richtig”. În această vă voi arăta cum să obțineți cât mai mult din vibratorul dvs..

Alegerea noastră

HUGO este un masaj de prostată cu control la distanță, care reprezintă o modalitate cu totul nouă de a gândi la plăcerea bărbaților, fie că face parte din joc cuplat sau solo.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics