Αναθεώρηση Δονητής προστάτη - Wireless Massager Lelo Hugo: Πώς να χρησιμοποιήσετε 2021 thesocialu101.com

Αναθεώρηση Δονητής προστάτη – Wireless Massager Lelo Hugo: Πώς να χρησιμοποιήσετε

Αυτή η αναφορά προϊόντος σχετικά με το Lelo Hugo είναι διαφορετική. Και αυτό δεν είναι μόνο επειδή δεν το έγραψα αυτή τη φορά, αλλά ο φίλος μου. Το Lelo Hugo δεν είναι ένας συνηθισμένος δονητής.

Αντίθετα, είναι ένας δονητής για τους άνδρες. Αυτό είναι σωστό, διαβάζετε σωστά. Ένας δονητής με τον οποίο ο άνθρωπος μπορεί να διεγείρει το σημείο του π. Εξυπηρετεί εντελώς την τόνωση του προστάτη και μπορεί ως εκ τούτου να απελευθερώσει τα συναισθήματα.

Ο φίλος μου θα σας πει τώρα αν έχει αποδείξει τον εαυτό του και πώς έχει εκτελέσει. Διασκεδάστε με την αναφορά προϊόντος για το Hugo.

Η επιλογή μας

Το HUGO είναι ένα μασάζ προστάτη απομακρυσμένου ελέγχου που αντιπροσωπεύει έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης για την ευχαρίστηση των ανδρών, είτε πρόκειται για συζευγμένο ή σόλο παιχνίδι.

Η εμπειρία μου με τον Lelo Hugo

Το Lelo Hugo είναι σίγουρα ένας αριθμός από μόνη της. Και αυτό αρχίζει με τη συσκευασία και τελειώνει με το τηλεχειριστήριο.

Περισσότερη ισχύς για περισσότερη ευχαρίστησηΑδιάβροχη, επαναφορτιζόμενη και τηλεχειριζόμενη Μεσαίου μεγέθους για όλα τα επίπεδα περιπέτειας

Έχει πολλά υπέροχα πράγματα που οι περισσότεροι άντρες ονειρεύονται μόνο. Το έμαθα περισσότερο για αυτή την έκθεση προϊόντος και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί μου τις εμπειρίες μου εδώ.

Έτσι μπορείτε να κάνετε το μυαλό σας στο τέλος. Σε κάθε περίπτωση, στο τέλος της δοκιμής θα είστε σε θέση να αποφασίσετε αν μια αγορά αξίζει τον κόπο ή αν καλύτερα να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά im. Αλλά τα πρώτα πράγματα πρώτα.

Πώς παραδίδεται ο Hugo

Το Lelo Hugo παραδίδεται σε μια πολύ κομψή και υψηλής ποιότητας συσκευασία. Στην παρακάτω φωτογραφία δεν είναι τόσο καλό να βλέπεις, αλλά μια δομή δέρματος φιδιού χτυπάει στην επιφάνεια της συσκευασίας.

Μέσα από το γυάλινο παράθυρο και τον δονητή πίσω από αυτό, το όλο πράγμα φαίνεται εξαιρετικά ευγενές και πολύ υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, το γράμμα “Lelo” τυπώθηκε με χρυσό στη συσκευασία.

Νομίζω ότι είναι μία από τις καλύτερες και καλύτερες συσκευασίες που έχω δει, μαζί με όλα τα προϊόντα της Apple. 

Το χαρτοκιβώτιο ήταν ήδη μαζί μου μέσα σε μερικές ημέρες και θα μπορούσα αμέσως να το επιθεωρήσω και να το δοκιμάσω. Φυσικά έπρεπε να ανοίξω το κιβώτιο αμέσως. Η παρακάτω εικόνα δείχνει τι μπορείτε να περιμένετε. Στην “επιφάνεια” θα βρείτε το Hugo και το αποδεδειγμένο τηλεχειριστήριο με το οποίο μπορείτε να ελέγξετε τον δονητή. Αλλά περισσότερα για αυτό αργότερα. 

Θεωρώ ωραία ότι τα δύο μέρη είναι ενσωματωμένα σε άκαμπτο αφρώδες υλικό υψηλής ποιότητας. Έτσι, είναι επίσης καλά προστατευμένες για τη μεταφορά. Εάν σηκώσετε τον αφρό και βγάλετε το τηλεχειριστήριο και τον δονητή, θα βρείτε και άλλα εξαρτήματα. 

Εκτός από τον δονητή και το τηλεχειριστήριο, αυτά περιλαμβάνουν επίσης ένα καλώδιο φόρτισης USB, ένα ανοιχτήρι τηλεχειρισμού, ένα δείγμα του γνωστού λιπαντικού Lelo και τις οδηγίες χρήσης. Επιπλέον, θα βρείτε μια τσάντα αποθήκευσης στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πάντα πολύ καλά και να την προστατεύσετε από ξένα μάτια. Είναι επίσης ιδανικό για να ασφαλιστεί και να προστατεύεται όταν ταξιδεύετε.

Εμφάνιση και ποιότητα

Με την πρώτη ματιά, ο Lelo Hugo φαίνεται αρκετά διαφορετικός από τους περισσότερους δονητές. Στην εμφάνιση δεν είναι καθόλου συγκρίσιμο με το Lelo Billy το οποίο προορίζεται επίσης για την πρωκτική διέγερση. Το σχήμα του θυμίζει πολύ περισσότερο ένα joystick για να παίζετε παιχνίδια υπολογιστή.

Χαίρομαι που είχα αποφασίσει για το χρώμα μαύρο, διότι αυτό φαίνεται πολύ ευγενές και διακριτικό και σε πραγματικό, από τον ματ χρώμα τόνο. Ακριβώς για όλους εκείνους που εκτιμούν τον μινιμαλισμό και τον κομψό σχεδιασμό.

Το Lelo Hugo αποτελείται από 2 μέρη. Το μικρό είναι τοποθετημένο στο περίνεο και το μεγαλύτερο εισάγεται στον πρωκτό για διέγερση προστάτη. Στην κάτω πλευρά, έχει ενσωματωθεί επίσης ένα έγχρωμο έμβλημα Lelo. Εάν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε ακόμη και να δείτε τον εαυτό σας να αντικατοπτρίζεται σε αυτό. 

Απόλυτα από την άποψη της ποιότητας και της εργασίας, αισθάνεται πολύ υψηλής ποιότητας. Η επιφάνεια είναι βελούδινη ομαλή ακριβώς όπως το φαντάζεται. Δεν υπάρχει τίποτα εδώ ή κάτι τέτοιο. Όλα τα μέρη ταιριάζουν πολύ καλά και σχηματίζουν μια κλειστή μονάδα. Ο Lelo Hugo μου άφησε μια πολύ υψηλή ποιότητα και ευγενική εντύπωση.

Φόρτιση και τροφοδοσία για πρώτη φορά

Εάν είναι δυνατόν, το Lelo Hugo πρέπει να φορτιστεί πλήρως για την πρώτη ενέργεια. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να τροφοδοτηθεί για λίγες ώρες. Ευτυχώς, το Lelo έρχεται με ένα λευκό καλώδιο USB με το οποίο μπορείτε να το φορτίσετε σε οποιαδήποτε θύρα USB, όπως φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή.

Οι δύο μπαταρίες που συμπεριλαμβάνονται πρέπει επίσης να τοποθετηθούν στο τηλεχειριστήριο, έτσι ώστε η διασκέδαση να ξεκινήσει αμέσως. Η παρακάτω εικόνα δείχνει το εσωτερικό του τηλεχειριστηρίου. Οι δύο μπαταρίες AAA πρέπει να τοποθετηθούν εδώ. Για να ανοίξετε το τηλεχειριστήριο, περιλαμβάνεται επίσης ένα μικρό πλήκτρο Lelo.

Αφού το έχετε εφοδιάσει με αρκετή ισχύ, τίθεται σε λειτουργία για πρώτη φορά.

Η επιχείρηση

Όλες οι σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Lelo Hugo μπορούν να βρεθούν και στις παρεχόμενες οδηγίες λειτουργίας που μπορείτε να λάβετε δωρεάν εδώ. Αν θέλετε να θέσετε σε λειτουργία το Lelo Hugo για πρώτη φορά, απλά πατήστε δύο φορές.

Για να μεταβείτε στις διάφορες λειτουργίες δόνησης, απλά πατήστε ξανά το κουμπί για να φτάσετε στην επιθυμητή λειτουργία. Εάν θέλετε να το απενεργοποιήσετε, απλά πατήστε και κρατήστε πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα. Κατόπιν ακούει να δονείται.

Το τηλεχειριστήριο, από την άλλη πλευρά, είναι λίγο πιο περίπλοκο. Έχει 2 λειτουργίες. Η πρώτη λειτουργία (λειτουργία 1) είναι η λειτουργία Sensemotion. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση γυρίζοντας το τηλεχειριστήριο. 

Ορίσατε αυτή τη λειτουργία πιέζοντας το πλήκτρο +. Όταν δημιουργηθεί σύνδεση, οι λυχνίες LED ανάβουν στο τηλεχειριστήριο και στον δονητή. Τώρα μπορείτε να αλλάξετε την ένταση γυρίζοντας το τηλεχειριστήριο. Δούλεψε πολύ καλά για μένα από την αρχή και έκανε καλή εντύπωση.

Το τηλεχειριστήριο δονείται επίσης και το άτομο που κατέχει το τηλεχειριστήριο γνωρίζει σε ποια λειτουργία βρίσκεστε. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη δόνηση στο τηλεχειριστήριο πιέζοντας το κουμπί για 5 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δόνηση πιέζοντας ξανά το κουμπί για 5 δευτερόλεπτα.

Για να εισέλθετε στη λειτουργία Sensemotion 2, πατήστε απλά το πλήκτρο. Αυτό μου λειτούργησε πολύ καλά από την αρχή.

Η επιλογή μας

Το HUGO είναι ένα μασάζ προστάτη απομακρυσμένου ελέγχου που αντιπροσωπεύει έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης για την ευχαρίστηση των ανδρών, είτε πρόκειται για συζευγμένο ή σόλο παιχνίδι.

Τώρα η στάθμη των κραδασμών αλλάζει μόνο μετακινώντας το τηλεχειριστήριο, ανεξάρτητα από ποια κατεύθυνση. Θεωρώ επίσης ότι ο τρόπος αυτός είναι πολύ καινοτόμος. Όσο πιο γρήγορα μετακινείτε το τηλεχειριστήριο, τόσο ισχυρότερη είναι η ένταση. Ειδικά όταν αρχίζετε να ταρακουνάζετε, μπορείτε να αισθανθείτε σαφώς αυτή τη λειτουργία. 

Αν πατήσετε τώρα για τρίτη φορά, θα μπείτε στη λειτουργία 3, από την οποία μπορείτε να επιλέξετε ποιο πρόγραμμα δόνησης θα παίξει. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα + και – για να αλλάξετε την ένταση ανάλογα. Όταν πατάτε πάλι, περνάτε από τις 6 λειτουργίες δόνησης μέχρι να επιστρέψετε στη λειτουργία Sensemotion.

Είναι επίσης κατάλληλο για αρχάριους?

Το Lelo Hugo είναι λίγο πιο περίπλοκο από τις απαιτήσεις, αλλά το συνηθίζετε γρήγορα. Εάν δεν έχετε εμπειρία με τους δονητές του προστάτη θα πρέπει να αγοράσετε ένα φθηνότερο μοντέλο, επειδή αυτό το μοντέλο δεν είναι απαραιτήτως το φθηνότερο με σχεδόν 200 ευρώ.

Εδώ μπορεί κανείς να προσδιορίσει με άλλα μοντέλα ουσιαστικά πιο φθηνά αν η απόκτηση αξίζει τον εαυτό της ή όχι. Ωστόσο, είμαι απόλυτα πεπεισμένος για τη λειτουργία και την άνεση. Έχω δει σπάνια ένα τέτοιο διαισθητικό sextoy όπως το lelo Hugo. Γι ‘αυτό μπορώ σίγουρα να το συστήσω για αρχάριους.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι διαστάσεις του (13,1 x 16,8 x 4,1 cm) δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, καθιστώντας το ιδανικό για ταξίδια. Για να δώσετε μια καλύτερη εικόνα των διαστάσεων, θα βρείτε παρακάτω μια άμεση σύγκριση μεγέθους με έναν κανόνα δίπλωσης. 

Αν έχετε τόσα χρήματα και μπορείτε να φανταστείτε ότι η διέγερση του προστάτη θα μπορούσε να είναι πολύ ευχάριστη για εσάς, θα πρέπει να αγοράσετε το Lelo Hugo. Επειδή μόνο από την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και τους οργασμούς (περισσότερο για αυτό αργότερα), μπορεί κανείς να το συστήσει πλήρως σε κάθε περίπτωση.

Αυτό είναι το πώς αισθάνεται – όλα για διέγερση

Από τη διέγερση, είναι πραγματικά μοναδική. Χρησιμοποίησα μερικά από το δείγμα λιπαντικού Lelo. Αυτό είναι ένα λιπαντικό με βάση το νερό το οποίο δεν είναι επιβλαβές για τη δομή της επιφάνειας της σιλικόνης. Όταν τρίβετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε διανείμει ομοιόμορφα το τζελ για να έχετε μια κατάλληλη «μεμβράνη» στον δονητή του προστάτη.

Η εισαγωγή στον πρωκτό λειτούργησε πολύ απλά. Το λιπαντικό έχει κάνει τη δουλειά του εδώ. Χάρη στο εργονομικό σχήμα του δονητή, προσαρμόζεται επίσης υπέροχα στο σώμα. Το μικρότερο μέρος του δονητή απλά στηρίζεται στο φράγμα όπου μπορεί να τονωθεί από τον πρόσθετο ενσωματωμένο κινητήρα.

Στην αρχή το συναίσθημα ήταν πολύ ασυνήθιστο, αλλά με το χρόνο θα το συνηθίσεις. Το ωραίο είναι ότι μπορείτε επίσης να το πάρετε στην μπανιέρα γιατί είναι εντελώς αδιάβροχο.

Το τηλεχειριστήριο είναι πολύ εύκολο να ελεγχθεί και πρέπει να πω ότι μου έδωσε έναν οργασμό όπως δεν είχα βιώσει ποτέ πριν. Ο οργασμός είναι πολύ έντονος και όχι τόσο σύντομος όσο ένας τυπικός οργασμός. Αντίθετα, είναι κυματομορφές που ρέουν και σας διεγείρουν. Εκείνοι που δεν έχουν δοκιμάσει κάτι τέτοιο πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσουν, καθώς είναι μια εντελώς νέα και μοναδική εμπειρία.

Συμπέρασμα και περίληψη του δονητή

Συνολικά, είμαι απόλυτα πεπεισμένος για τον Lelo Hugo. Παρέχονται όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη διέγερση του προστάτη.

Από καλώδια USB σε τηλεχειριστήρια Sensemotion. Δεν μπορείτε να παραπονεθείτε εδώ σε καμία περίπτωση. Το λιπαντικό λειτούργησε επίσης πολύ καλά σε συνδυασμό με το Hugo.

Μπορώ να συστήσω τον Hugo σε όλους τους ανθρώπους που απλά θέλουν να δοκιμάσουν κάτι εντελώς νέο και θέλουν να επιπλέουν στο σύννεφο επτά. Η ένταση ήταν απλά κάτι εντελώς νέο για μένα. Ωστόσο, αυτή η ευχαρίστηση έχει επίσης υπερήφανη τιμή. Συνολικά πρέπει να πληρώσετε σχεδόν 200 ευρώ για να απολαύσετε αυτήν την ένταση διέγερσης.

Ήμουν επίσης πεπεισμένος από τους διάφορους τρόπους. Υπάρχει κάτι για κάθε γούστο εδώ. Η δυνατότητα διαφορετικής χρηστικότητας του τηλεχειριστηρίου λειτούργησε επίσης χωρίς κανένα πρόβλημα για μένα. Άρχισε αμέσως αυτό που έπρεπε να κάνει σύμφωνα με το εγχειρίδιο. Η περιοχή είναι περίπου 10 έως 12 μέτρα. Αυτό εξαρτάται από το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε.

Ως εκ τούτου, μπορώ να συστήσω το Lelo Hugo σε όλους εκείνους που απλά θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο και να δώσουν σημασία σε μια υψηλής ποιότητας κατασκευή, ένα εξαιρετικό σχέδιο και εξαιρετική λειτουργικότητα. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως 2 ώρες είναι επίσης αρκετή. Γι ‘αυτό έχω μια σαφή σύσταση να αγοράσω το Lelo Hugo.

Δεν βρέθηκε ο σωστός δονητής; Εδώ είναι μια άλλη συμβουλή: Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε καθόλου, ή ίσως ακόμη και δεν ξέρετε ποιος δονητής είναι ο σωστός για εσάς και τις ανάγκες σας, τότε απλά ξεκινήστε το vibratorfinder.

Αφού απαντήσετε σε 3 ερωτήσεις, σας δείχνει άνετα, ανώνυμα και εντελώς δωρεάν ποιος δονητής σας ταιριάζει καλύτερα. Θα διαρκέσει λιγότερο από ένα λεπτό. Εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε τον δονητή.

Διαφορετικά μπορώ επίσης να συστήσω το καινούργιο μου βιβλίο “So kommen du richtig”. Σε αυτό θα σας δείξω πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον δονητή σας.

Η επιλογή μας

Το HUGO είναι ένα μασάζ προστάτη απομακρυσμένου ελέγχου που αντιπροσωπεύει έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης για την ευχαρίστηση των ανδρών, είτε πρόκειται για συζευγμένο ή σόλο παιχνίδι.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics