Ylittämätön masturbaattori - Jenna Haze 2021 thesocialu101.com

Ylittämätön masturbaattori – Jenna Haze

“Obsession” -kanava on Fleshlight Girl Jenna Hazein uusi sisärakenne ja korvaa “Maze” -kanavan, joka oli aiemmin yksinomaan yhdistetty hänen pussy-aukkoonsa.

Melko keskinkertaista Maze-rakennetta ei enää tuoteta nyt, sillä (oletettavasti) myynti ei ole ollut hiljattain riittävän korkea. Mielestäni tämä oli oikea askel, ei suuri menetys, koska Fleshlight-valmistaja ILF on nyt kehittänyt tehokkaampia uusia rakenteellisia käsitteitä.

Meidän pick

Niinpä Fleshjack Boys -sarjan paras tekstuuri nimeltään

Mitä työtä Fleshlight Jenna Haze

Siksi Fleshjack Boys -sarjan paras “Bliss” -rakenne julkaistiin uudelleen Jennan Hassen pussy nimellä Obsession ja lopulta Straight Fleshlight -faneille voi myös nauttia tästä fantastisesta rakenteesta (ilman ajatusta heidän mielensä takana, että anaali avaaminen oli valettu mies).

Pakkomekanismin etuosassa on 35 x 18 mm: n kammio, jossa on viisi erittäin voimakasta poikittaisliitosta.

Sen takana on pitkänomainen pudotusmuotoinen kammio, joka jatkuu insertin loppuun. Tässä kammiossa on vaikuttava maisema pitkävartisia pimpeleitä, jotka ovat niin lähellä toisiaan, että kammio on lähes kokonaan täytetty.

Pimples ulkonevat 45 asteen kulmassa kanavan sisäänkäynnin suunnassa, ovat terävät päät ja näyttävät Destroya-kanavalta.

Lyhyellä tiukkuudella Obsession-kanavan sisäänsyöttöön kohdistuu voimakas haponkouru hyvin tunnetun poikittaisen runkorakenteen läpi ensimmäisessä kammiossa.

Viisi rintakehää kulkee lähelle kyyhkää, mikä luo erittäin voimakkaita striating-stimulaatioita, jotka osuvat kipuihin suurella taajuudella, kun yksittäiset kylkiluut kulkevat läpi.

Tämä suhteellisen voimakas stimulaatio on kuitenkin vain alkusoitto äärimmäisen intensiiviselle simpinaation stimulaatiolle, joka seuraa insertin pääkammioon.

Koska täällä kyyhkyset putoavat tiheä niitty nuubs että kiertää ympäri kyyhkyset ja penis akseli kaikilta puolilta ja siten laukaista paljon täsmällisiä stimulaatio impulssit.

Kynnysliikkeen aikana pimples taipuvat ja “omaksuvat” gils ja muodostavat tietyn vastarintaa, jonka voittaminen luo uskomattoman kauniin stimulaation tunteen.

Intensiivinen striating stimulaatio ja entistä intensiivisempää täsmällistä stimulaatiota muodostavat suuren kontrastin toisiinsa ja tarjoavat erilaisia.

Vakaan muutoksen kahden tyyppisen stimulaation välillä tekee masturbaation Obsession-kanavan kanssa ainutlaatuisen kokemuksen. Et voi vastustaa tätä “stimulaation kesto palo” hyvin pitkään ja tulet orgasmia suhteellisen nopeasti. Siksi tämä kanava on erityisen mielenkiintoinen ympäröiville miehille, joilla on vähemmän herkkä pää.

Kylkiluun ja pimple-rakenteen tehokas hierovaikutus lisäksi imuvaikutus on ehdottomasti vaikuttava.

Kun muutama liukuu sisään ja ulos, pimpeleiden välissä syntyy voimakas alipaine, joka lisäksi rikastuttaa yleistä stimulaatiota sen suurella ja selvästi havaittavalla imuteholla.

Kuten kaikkien voimakkaasti jäsenneltyjen inserttien kohdalla, Obsession-kanava on myös hiukan monimutkaisempi puhdistaa, niin monta siittiöiden ja voiteluainejäämiä jää tiheässä pimpled-rakenteessa.

Nämä pitäisi poistaa perusteellisesti hometta kasvavan.

Kuivumisaika on suhteellisen pitkä (6-8 tuntia), mutta sitä voidaan lyhentää kuivaamalla paperipyyhkeillä (keittiön rulla) tai pyyhellä.

Lopputulos

Obsession Channel on toinen ILF-mestariteos, jolla on optimaalinen rakenteellinen rakenne. Kanava tarjoaa uskomattoman intensiivisen yhdistelmän striataatiota ja täsmällistä stimulaatiota ja erinomainen imutehokkuus tekee täydellisestä stimulaatiosta täydellisen. Stimulaatiovaikutukset toimivat erittäin suurella taajuudella kyyhkysillä ja penisakselilla ja johtavat nopeasti ja tehokkaasti orgasmiin.

Erityisesti ympärileikkaamattomat miehet, joilla on vähemmän makuherkkyys, rakastavat tätä kanavaa, koska lisää stimulaatiota ei todellakaan ole mahdollista.

Meidän pick

Niinpä Fleshjack Boys -sarjan paras tekstuuri nimeltään

Käyttäjien arvostelut

Alussa materiaali haju erittäin voimakas, se tuntuu myös hieman “tiukalta”. Ensimmäisten 20 käyttökerran jälkeen haju katoaa ja materiaali muuttuu hienosti pehmeiksi ja tuntuu siten paljon miellyttävältä. Materiaalin on tottua käytettäväksi. Minulla oli jo kalliita ylellisiä masturbaattoreita Japanista, jotka maksoivat yli 100 euroa, ja niiden ja Fleshlightin välillä ei ole paljon tapahtumia, joten selkeät ostot suositukset. Hinta-tehokkuusaste on huippuluokkaa!

yannick 

Selvästi todellinen elävä nainen osa ei pääse kauas. Mutta nopean rentoutumisen välillä on aina parempi kuin manuaalinen toiminta.

Peter Scots

Jenna Haze Edition:

Valitettavasti näyttää siltä, ​​että jos haluat käydä suosikki esiintyjiäsi kotona tarkistaa ahdistuneisuuden himo, voit mennä säilöön. Tuomarit eivät myöskään ymmärrä.

En ole stalker?!

Dennis

Melkein kuin todellinen asia. Erittäin hyvä vaihtoehto, varmasti saan samanlaisen vaihtoehdon tarvittaessa, helposti puhdistetuksi ja huomaamattomaksi. Jälleen kerran.

Klaus Buenermann

Puhdista se kiehuvalla vedellä “ei ole satuttanut toistaiseksi” ei haise …. ei ole mitään valitettavaa “Voin suositella.

Olipa tekstuuri sisällä paras, en voi sanoa, en vertaile sitä.

Thomas

Ei paha haju, helppo puhdistaa. Kun noudatat käyttövihjeitä, se tuntuu todelliselta sukupuolelta. Super suosittelen. Super pehmeä

Michele

Meidän pick

Niinpä Fleshjack Boys -sarjan paras tekstuuri nimeltään

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics