Zdaj Nude Pussy Jenna Jameson: Sex s Fleshlight Today 2021 thesocialu101.com

Zdaj Nude Pussy Jenna Jameson: Sex s Fleshlight Today

7
Popolna senzacija

Z notranjim kanalom “Legend”, proizvajalec Fleshlight ILF ni varčen z različnostjo in je združil sedem različnih strukturnih elementov.

Premer prednjega dela kanala je zelo ozek in zato je ta Fleshlight posebej zasnovan za moške, ki jim je všeč nekoliko močnejši in hkrati uživajo različne vrste stimulacije.

Naša izbira

Pomaknite se v teksturo kot Legendarna kot Jenna sama! Ta rokav vsebuje vedno spreminjajočo se širino z rebri, pikami, kvadrati in nubami, ki ustvarjajo občutek, vreden nesporne Queen of Porn

Kaj dela Fleshlight Jenna Jameson

Kanal Legend je ekskluzivna notranja struktura legendarne erotične zvezde Jenna Jameson in je zato na voljo le z njo (originalno oblikovano) muco odprtino.

Vhodni prehod je sestavljen iz 20-mm kapljične komore z dvema prečnima rebroma, ki se nato združita v ozki povezovalni kanal dolžine 14 mm, skozi katerega potekajo tri izrazito spiralno obrnjena vzdolžna rebra.

Vhodni prehod je sestavljen iz 20-mm kapljične komore z dvema prečnima rebroma30-mm komora, ki je napolnjena z dvema začasnima obročastima obročema Komora 40 mm s tremi debelimi prečnimi rebri

Nato sledi 30-milimetrski komori, ki je napolnjena z dvema zamaknjenima obročastima obročema (vsaka je sestavljena iz 4 ušesca).

Za njim je še druga komora s tremi debelimi prečnimi rebri, ki zmanjšajo premer na 10 mm zadaj.

Celotna zadnja tretjina notranjega kanala Legend zaseda ena podolgovata (70-milimetrska) komora, katere površina je v sprednjem delu prekrita s spiralno strukturo, v zadnjem delu pa s ploščastimi nubami.

Prehod v Legendarni kanal spremlja čudovit občutek tesnosti in v tem času lahko jasno občutite tri vzdolžne rebri, ki se spiralno vrtijo okrog glanov, kar ustvarja nekakšno “milking občutek”.

Občutek je zelo podoben kanalu Texas Tornado, vendar se zgodi le v zelo kratkem trenutku.

Nato se spustite v prvo komoro in tukaj se zmanjša tesnost in oba gumba prstana udarita v penis, kar sproži več zmerno intenzivno stimulacijo.

Te mozolje niso nujno zaznane kot punktiformni dražljaji, temveč bolj kot subtilne stresne stimulacije, ki so hkrati nagnile glanse z več strani.

Po teh relativno nežnih učinkih se naslednja komora s prečnimi rebri nenadoma postane zelo intenzivna, saj reže vedno bolj omejujejo premer kanala in zato vedno bolj prekrivajo površino penisa.

Poleg tega se mazalni gel kopiči v tej komori in zato je to območje še posebej spolzko in prijetno toplo (če je bil mazalni gel predhodno ogret).

S povprečno dolžino penisa (približno 15 cm) pride do prehoda v veliko zadnjo komoro.

Tukaj se nenadoma zniža intenzivnost in intenzivnost stimulacije, kar ustvarja odličen kontrast z izjemno ozkim srednjim delom.

Na splošno se stimulacija zdi izredno realistična in naravna, kljub visoki strukturni gostoti in čudovito ozkemu in močno stimulativnemu srednjemu delu skuša zelo globoko prodreti.

Ker so notranje strukture udarile v penis z zmerno frekvenco, je stimulacija tudi dobro potrjena v daljšem obdobju in ena ni “prisiljena” v orgazem.

Čas do ejakulacije (z nekaj prakse) lahko nadzirate zelo dobro in ga zadržite relativno dolgo.

V veliki zadnji komori je veliko prostora za shranjevanje negativnega tlaka, tako da po nekaj korakih naprej in nazaj premakne izredno močan sesalni učinek v kanalu Legend, ki išče svoje kolege.

Poleg kanalov Destroya, Barracuda in Texas Tornado, Legend Canal ponuja enega od najboljših sesalnih učinkov vseh fleshlights.

Relativno velika količina ostankov se nabira med ozkim strukturam, zato je treba zlasti prednji del kanala pazljivo očistiti.

Priporočljivo je, da pazljivo vklopite Fleshlight Insert za kratek čas in nato temeljito izperite. Sušenje traja tudi nekaj dlje in traja približno 3-4 ure.

Upshot

Struktura Legenda ustvarja neodvisen stimulacijski svet, v katerem je izrazito tesnost v ospredju.

Zelo visoka strukturna gostota zagotavlja veliko raznolikosti med stimulacijo, vendar brez umetnega in brez “prevelikega stimuliranja”.

Velika komora v zadnjem delu kanala je le delno dostopna z normalno dolžino penisa, vendar izjemno močan sesalni učinek. Če vam je všeč ostrejša in raje realistična, dobro nadzorovana stimulacija, ne smete storiti brez tega Fleshlight.

Naša izbira

Pomaknite se v teksturo kot Legendarna kot Jenna sama! Ta rokav vsebuje vedno spreminjajočo se širino z rebri, pikami, kvadrati in nubami, ki ustvarjajo občutek, vreden nesporne Queen of Porn

Mnenja uporabnikov

Na prvi pogled se lahko zdi neverjetno, da pišem pregled tega samskega moškega kot ženske. Obstaja toliko veliko igrač za ženske, medtem ko se moški, po mojem mnenju, odrežejo precej slabo in ponavadi se morajo vrniti nazaj na svoje roke za masturbacijo. Ker se mi je serija Fleshlight zdela lepa sprememba in inovacije, ki sem jih dal moj prijatelj eden od njih.

Roseblood

Že izbira je bila zabavna za nas. Skupaj smo ovrednotili videz različnih modelov in vložkov in Fleshlightu smo po Rileyju Steelejevem modelu všeč najboljši, saj izgleda kljub vsesplošnemu materialnemu barvanju precej realističen in občutljiv. Radoveden, kot sem jaz, sem se dotaknil materiala seveda tudi enkrat, in vidim, da so kožne površine zunaj neverjetno realistične od haptikov. Kot mehka, sveže obrita koža. Po drugi strani pa se zdi, da je skladnost ustnic nerealna, preveč trdna in nefleksibilna, vendar opravljajo svoje delo.

Koroza

Po njegovem mnenju se ta Fleshlight počuti odlično, je zelo enostaven za čiščenje in je zelo zabaven za uporabo. Hkrati se ne počuti tako dobra kot prava ženska. (Mislim, da je to očitno, ker noben dildo ne more nadomestiti pravega človeka.) To je preprosto igrača, ki bi v igro med masturbacijo prinesla malo več raznolikosti. Na podlagi fotografij bi ocenil velikost Fleshlighta, ker je že precej velika in težka. Ampak jih lahko še vedno uporabite dobro.

Alex

Po čiščenju, ki je po vsaki uporabi potrebno, Fleshlight potrebuje daljši čas sušenja. Nekateri se navadijo na pogled golih genitalij, ki ležijo okoli brez ustrezne osebe. Bilo bi bolj prijetno, če bi se Fleshlight ponovno posušil hitreje, vendar to zaradi komajnih notranjih komor.

Marcel

Fleshlight je visoko kakovosten, privlačen in čustveno čudovit seksist za moške, kar je v vsakem primeru vredno njegove cene. Počisti nakupno priporočilo.

Ivon

Več raznolikosti v masturbaciji kot moški. Mogoče tudi uporaben za predigro. Na voljo je veliko različnih modelov (optike) in vložkov (notranjosti)

Reno

Naša izbira

Pomaknite se v teksturo kot Legendarna kot Jenna sama! Ta rokav vsebuje vedno spreminjajočo se širino z rebri, pikami, kvadrati in nubami, ki ustvarjajo občutek, vreden nesporne Queen of Porn

Zdaj Nude Pussy Jenna Jameson: Sex s Fleshlight Today
Intenzivnost8.2
Stimulacija7.8
Penetracija7
Tesnost5.8
Učinek učinka6.4
Realizem6
Različica7.2
Gladkost6.3
Ocena orgazma6.8
Hrup6.8
Uporaba Lube7.8
Pospravi7.4
Dry Time7.2
Ocena uporabnika0 Glasovanje0
7
Popolna senzacija
Izključni vložek
Čudovit občutek tesnosti
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics